Jasper AI-anmeldelse: Beste copywriting-verktøy [Does It Work?]

Kjærlighet er å dele!

Jasper ai anmeldelse

Jasper ai anmeldelse

I dagens Jasper AI-anmeldelse, tidligere Jarvis.ai, vil jeg dele min erfaring med å bruke verktøyet og også fortelle deg om dette verktøyet er verdt å få eller ikke.

Hvis du er en forfatter som meg, trenger du ikke fortelle meg hvor stressende skriving kan være… ikke sant?

Noen ganger føler du deg motivert til å skrive og noen ganger har du bare lyst til å trykke på telefonen og se komedie og gjøre alt annet enn å skrive.

Copywriting er ikke en lek, men du trenger det for at virksomheten din skal blomstre. Enten det er i en hvilken som helst nisje, må du være dyktig, og det er ikke alltid lett å skrive disse ordene.

La meg spørre deg dette, har du noen gang sett deg selv å stirre på datamaskinen din eller en tom side som prøver å skrive, men bare ikke klarer å finne de riktige ordene?

Det skjer med meg mesteparten av tiden, og jeg tror dette er det som kalles “writer’s block”, som jeg også tror skjer med flertallet av innholdsskapere.

Så uansett nisje, trenger du copywriting for å trives som en bedrift. Og jeg snakker ikke bare om hvilken som helst “kopi”, men jeg snakker om copywriting som KONVERTERER.

Det spiller ingen rolle hvilken nisje du tilhører… det være seg:

 • e-handel
 • SEO
 • Videomarkedsføring
 • Bloggere
 • YouTuber
 • Epost markedsføring

Du trenger definitivt innhold som KONVERTERER publikum og genererer KOPI som konverterer, det er derfor vi ser på denne Jasper AI-anmeldelsen.

Som en innholdsskaper selv, har jeg slitt med å skrive innhold til bloggen/nettstedet mitt, produktbeskrivelser for dropshipping-butikkene mine, skript for videoene mine, titler og metabeskrivelser for min SEO og mange andre.

Så tro meg når jeg hører om et nytt AI-tekstforfatterverktøy som gjør alt det for meg; Jeg skal definitivt sjekke det ut.

Så la oss komme til det, skal vi?

Hva er Jasper AI? (Tidligere Jarvis AI)

hva er konvertering.aihva er konvertering.aiJasper AI anmeldelse

Jasper AI er kvalitets nettbasert programvare som hjelper markedsførere og tekstforfattere å sikre at publikum konverterer etter å ha blitt eksponert for innholdet på nettsiden deres.

Enkelt sagt er det et verktøy som bruker kunstig intelligens til å lage innhold for virksomheten din. Med Jasper AI kan du lage svært engasjerende kopi for annonsekampanjene dine: Facebook, e-post, YouTube eller Natives Ads.

Ikke bare det, den har også muligheten til å lage fantastiske salgskopier for salgssiden din, landingssiden eller pressesiden din.

Med verktøy som dette trenger du ikke kaste bort penger på en dyr tekstforfatter for bedriften din.

Og hvis du skriver selv, trenger du ikke bekymre deg for writer’s block igjen, for med programvare som dette kan du sporadisk øke innholdsproduksjonen din, samtidig som du konverterer publikum.

Selskapet ble grunnlagt i 2016, og har allerede blitt brukt av toppmerker på internett.

Ettersom jeg personlig bruker det selv, tror jeg at med Jasper AI kan du løse følgende problemer for virksomheten din:

 • Bli kvitt writer’s block
 • Omskriv gammelt innhold unikt
 • Lag flott e-postinnhold for nyhetsbrev
 • Lag iøynefallende innholdstitler
 • Skriv langformig innhold for bloggen din
 • Lag skript for videoinnholdet ditt
 • Spar tid og kostnader på samme tid
 • Og mange andre…

Hva driver Jasper AI?

Generativ forhåndstrent transformator 3' (GPT-3)

Generativ forhåndstrent transformator 3' (GPT-3)

For å virkelig forstå hvordan Jasper fungerer, må du først forstå hvilken type kunstig intelligens (AI) som driver programvaren.

Jasper AI-programvaren er en GPT-3 basert copywriting-verktøy laget av OpenAI et AI-forskningslaboratorium med base i San Francisco.

Så i utgangspunktet bruker Jasper “Generative Pre-Trained Transformer 3” (GPT-3) som er en autoregressiv språkmodell som bruker dyp læring for å produsere menneskelignende tekst.

AI-gjennombruddet ble ønsket velkommen på grunn av potensialet til å automatisere oppgaver, noe som kan være nyttig for bedrifter.

GPT-3 kunstig intelligens kan svare på teksten du skriver inn på en datamaskin med annen passende informasjon som er relevant for konteksten.

Så i utgangspunktet når du skrev inn en full engelsk setning i en søkeboks, ta for eksempel, er det mest sannsynlig at du får tilbake et svar i en menneskelignende setning som er svært relevant.

Selve programvaren (GPT-3) er tredje generasjons språkprediksjonsprogramvaremodell i GPT-n-serien (etterfølgeren til GTP-2).

De er alle laget av OpenAI som ble introdusert i mai 2020 og har generert tekster av høy kvalitet siden juli samme år, og overgår alle forventninger til kunstig intelligens på dette tidspunktet.

GPT-3 lærer automatisk fra data hvordan folk skriver setninger ved å ta hensyn til hvilke ord de bruker oftest, slik at den kan forutsi mer nøyaktig hvilket ord som vil følge etter et annet.

Det som er enda bedre med denne teknologien er dens pågående tekniske forskning og brukere bør forvente enda bedre resultater.

Snart kan GPT-3 byttes ut med GPT-4 som alltid vil gi et bedre resultat.

Hvem står bak Jasper AI? (Tidligere Jarvis AI)

konvertering ai forfatterkonvertering ai forfatterJasper AI Review: Teamet bak programvaren

Med Austin Distel som administrerende direktør, er Jasper AI et nytt produkt fra den samme skaperen av UseProof-selskapet som har eksistert i nesten et tiår nå.

Selskapet støttes av en gruppe venner som bor i Austin, Texas med visjonen om å hjelpe til med å bryte blokkering av innholdsskaper ved hjelp av AI.

Så langt har de hjulpet markedsførere, gründere og byråer gjennom produktene deres (Payfunnel og UseProof) og andre populære nettkurs.

Prøv Jasper.ai gratis

Jasper AI Long-Form Content

Jasper AI-innholdsredaktøren eller assistenten i lang form er designet for å hjelpe bloggere, markedsførere og innholdsskapere med å skrive innhold mer effektivt uten å kaste bort tid og penger på tekstforfattere.

Ved å bruke funksjonene for langt innhold vil du kunne skrive innhold som mater søkemotorene og viktigst av alt gjøre det i løpet av minutter avhengig av hvor lenge du vil at innholdet skal være.

Jasper integrerer for tiden med Surfer SEO-verktøyså mens du skriver, kan du være sikker på at innholdet ditt er optimalisert for SEO.

Å lese:  Beste dataanalyseverktøy for WordPress-brukere

Og tro meg, dette kan enkelt ta innholdsskapingen din til neste nivå, siden det ikke er noen grense for antall ord du kan skrive med Jasper langformatinnholdsfunksjonen.

Slik bruker du Jasper AI Long-Form Content Editor

Først av alt er det veldig viktig å vite at Jasper ikke er perfekt, du må gi den perfekt informasjon.

Hvor perfekt innholdet er avhenger av hvor detaljert informasjonen din er. Men basert på min erfaring synes jeg Jasper faktisk er sexy!

Noen ganger kan grammatikken være off-key, noe som ikke alltid er tilfelle, men med noen få endringer vil du få den tilbake på sporet.

Angående plagiering tror jeg mange må ha lurt på om innholdet som produseres av Jasper faktisk er plagiert.

For de er alle plagieringsfrie. Men hvis du fortsatt er i tvil, sjekk innholdet som er produsert med et plagiatverktøy før du publiserer det.

Til slutt på dette notatet, sørg også for at du bruker Grammarly-appen for raskt og enkelt å fikse grammatikkfeil fra det genererte innholdet.

Jasper er en BOT skapt av mennesker. Så du bør forvente en liten feil her og der.

Med det sagt, la oss se hvordan du kan bruke Jasper lang innholdsassistent.

Trinn 1: Velg en ny arbeidsflyt

Hvis du ennå ikke har en konto hos Jasper.ai her er en gratis kreditt på 10 000 for å teste programvaren.

Så gå over til Jasper.ai-kontoen din, fra dashbordet bør du kunne se “Long-Form Assistant” som bildet nedenfor …

konvertering ai lang form assistentkonvertering ai lang form assistentJasper.ai anmeldelse: Long Form Content Editor

Klikk på den for å komme i gang…

Etter det vil det be deg om å velge mellom de to fanene fra bildet nedenfor … Velg den første “Langstrakt assistent‘.

mal for lang skjema

mal for lang skjema

Umiddelbart etter at du har klikket på den lange assistenten, tar den deg til neste fase. Det første trinnet vil be deg om å beskrive innholdet du vil skrive.

Fra mitt eget eksempel skrev jeg inn ‘Hva er Keto-dietten?’ etter det kan du skrive inn hovednøkkelordet under neste fane. Dette er imidlertid valgfritt…

Men det lar Jasper få en bedre ide om hva du prøver å skrive.

langt innhold

langt innhold

Deretter klikker du fortsett for å gå til neste trinn.

På dette stadiet vil Jasper be deg om å skrive inn “Tittel” for innholdet du prøver å skrive eller la det generere tittelideer for deg. Klikk “Generer ideer”…

Når du har gjort det, vil Jasper generere en liste med tittelideer for deg, så derfra kan du nå velge den beste fengende tittelen å bruke for innholdet ditt.

Bildet nedenfor er et eksempel på titler generert for meg av Jasper etter å ha skrevet inn ‘Hva er Keto-dietten?

årlig genererte titler

årlig genererte titler

Så herfra må du velge din foretrukne tittel og gå videre til neste fase, som er der du skal skrive din første artikkelintroduksjon eller la Jasper skrive den for deg.

jarvis åpningsavsnitt

jarvis åpningsavsnitt

Som du kan se på bildet ovenfor, kan du enten skrive introduksjonen selv eller la Jasper gjøre stresset for deg.

Så i mitt eget tilfelle klikket jeg generer ideer for introduksjonen og Jasper gjør jobben for meg.

Slik ser utgangen ut…

jarvis utgang intro

jarvis utgang intro

Fra mitt eget eksempel velger jeg den siste utgangen fra de 3 utgangene gitt til meg av Jasper. Som du kan se på bildet over. Deretter, fra Jasper-utgangsalternativet …

Velg det mest foretrukne alternativet og klikk på “Åpne redigeringsverktøy”-knappen nedenfor.

jarvis ferdig installasjon

jarvis ferdig installasjon

Så etter å ha klikket på “Åpne editor”-knappen vil den omdirigere deg til redigeringsgrensesnittet som bildet nedenfor.

Herfra kan du fortsette å skrive ditt eget innhold ved å klikke på den blå ‘Skriv‘-knappen på siden for å generere innholdet ditt.

Ved siden av den blå “Skriv”-knappen er det en veksleknapp som bestemmer lengden på utdataene generert av Jasper. Hvis du vil at utgangen skal tilhøre, velg henholdsvis Lang, Middels eller Kort.

årlig langformig innholdsutgang

årlig langformig innholdsutgang

Her er en video om hvordan det gjøres.

Som jeg sa før, her er 10 000 gratis kreditter for å teste programvaren, du kan til og med skrive en artikkel på 10 000 ord gratis med gratis kreditt.

Prøv Jasper.ai gratis

Jasper AI-anmeldelse: Funksjoner

Dette verktøyet kommer med flere tips og verdier som kan hjelpe deg med å lage innhold. For å gjøre dette til en komplett Jasper AI-anmeldelse, vil vi utforske dem sammen etter hverandre.

#1. Brukervennlighet

konvertering.ai dashbord

konvertering.ai dashbord

Først av alt kommer programvaren med et rent og brukervennlig dashbord og grensesnitt selv for en nybegynner.

Dashbordet er enkelt å navigere ettersom alle malene er på dashbordet. Totalt har de over 20 maler du kan bruke til å generere innhold avhengig av din valgte nisje.

Rett før malen vil du se fanen for å strømlinjeforme arbeidet ditt og se kun maler som er ment for din nisje.

Som du kan se av bildet over har vi;

 • Markedsføringsramme
 • e-handel
 • E-post
 • Nettsted
 • Blogg
 • A.D
 • SEO
 • Video

På denne måten kan du ha enkel tilgang til innholdsoppretting av det som virkelig betyr noe for virksomheten din.

#2. Klar til å hjelpe kundestøtte

Conversion.ai-støtteConversion.ai-støtteJasper.ai anmeldelse: støtte

Jeg vet hvor frustrerende det kan være når du trenger hjelp med kontoen din eller hvis du har fått en teknisk feil med kontoen din og støtte ikke kommer.

Den dritten kan være veldig frustrerende, men det er ikke tilfelle med Jasper. Deres støtte er over gjennomsnittet, og de er alltid klare til å hjelpe.

Mer interessant, de har en enorm FAQ-ressursseksjon som kan hjelpe deg med å løse ethvert spørsmål eller problem du måtte ha raskere enn du tror.

De har for tiden en LIVE CHAT-boks hvor du kan ha en sanntidssamtale med en av deres kundeservicerepresentanter.

Og hvis det ikke hjelper, kan du også sende dem en e-post via [email protected] og forvente svar innen en dag.

Fremfor alt har de en aktiv ressurssterk Facebook-gruppe hvor du kan få hjelp fra likesinnede brukere som alltid er klare til å hjelpe.

Så hvis du støter på problemer med kontoen din, ikke vær sjenert for å kontakte kundestøtteteamet eller Facebook-gruppe.

#3. Jasper.ai Academy

conversion.ai-akademietconversion.ai-akademietJasper.ai anmeldelse: Academy

Jeg vet at dette er veldig viktig. Til å begynne med forstår du kanskje ikke hvordan Jasper fungerer. Men senere med få veiledninger tilgjengelig på plattformenvil du klare å komme deg gjennom.

Det er så mange funksjoner tilgjengelig i programvaren og så mange ting å gjøre. Hvis du ikke er forsiktig, kan du lett føle deg overveldet.

Så det er veldig viktig at du går gjennom Academy-delen og ser veiledningen om hvordan du bruker de tilgjengelige funksjonene til programvaren.

Noen av ressursene du kanskje vil sjekke ut når du går ombord inkluderer:

 • Hvordan publisere en bok på mindre enn 72 timer og selge den på Amazon Kindle
 • Markedsfør tilknyttede produkter med AI-kopi
 • Hvordan skrive VSL og webinar kopi med Jasper
 • Og mange andre…
Å lese:  Blogger bokklubb

Du kan Meld deg på her å gå gjennom disse gratis kursene. De har også en robust YouTube-kanal som du alltid kan gå til for gratis innhold.

#4. Innholdsmaler

innholdsmalerinnholdsmalerJasper.ai anmeldelse: Maler

Alle innholdsmaler som vises på Jasper.ai er kategorisert under forskjellige nisjer. Og under hver nisje kommer også forskjellige maler.

La oss utforske dem én etter én.

i. Markedsføringsrammeverk

Med maler som disse kan du lede publikum gjennom et unikt markedsføringsrammeverk for å få kontakt med dem følelsesmessig.

Maler under dette inkluderer:

Denne innholdsmalen fungerer best for de som ønsker å vinne flere kunder. Bruk det eldste markedsføringsrammeverket – Merk følgende, Renter og Skulle ønske.

Du kan bruke denne modellen ved å skrive handlingsbeskrivelser for bedriftens produkter eller tjenester som gjør det klart hva de gjør best og hvorfor folk bør kjøpe dem.

Problem-Agitere-Løsning. Et verdifullt rammeverk for å generere nye markedsføringsideer.

The Problem – Agitate – Solution (PAS)-rammeverket er en velprøvd metode for å lage din neste store idé i reklameverdenen.

Dette kan få deg i gang med noen gode idédugnadsideer som vil hjelpe deg å generere relevante konsepter basert på forskningsdata eller andre informasjonsinnhentingsteknikker som undersøkelser eller fokusgrupper.

Denne malen legger vekt på egenskapene til produktet ditt som vil motivere potensielle kunder til å kjøpe. Et produkt vil ikke være vellykket før kunden kan se hvordan det hjelper dem.

 • Rammeverk før-etter-bro

Før din neste markedsføringskampanje, sørg for at du bruker BAB-rammeverket.

Dette vil bidra til å utvikle et sterkt grunnlag for å lage en effektiv kopi som appellerer til leserne og får dem til å handle!

ii. E-handel

Innholdsmaler under e-handelsnisjene kan hjelpe deg med å lage innhold for å selge produktene dine. Det være seg dropshipping eller inventar.

La oss utforske maler under denne kategorien:

Med Javis kan du lage en vakker produktbeskrivelse som gjør at kundene vil ha mer.

Øk alltid produktsalget ditt på nettet med fengslende produktbeskrivelser.

Denne innholdsmalen kan brukes til å skrive og omskrive ethvert gammelt stykke som du vil omskrive eller spinne ved å legge til mer innhold til det.

Jasper omskriver dem på en måte som er unik ved å legge til mer innhold og ganske enkelt gjenopplive det.

 • Amazon produktfunksjoner (kuler)

Denne malen hjelper deg med å skrive kulepunkter og punkter for Amazon-produktoppføringen din i stedet for å skrive lange innholdsord.

De fleste ganger når folk besøker Amazon-annonsene dine, vil de ha et sammendrag av hva du tilbyr og hvorfor det er det beste alternativet for dem.

De vil ha fordeler som produktfunksjoner eller bilder i stedet for å lese alle 1000 ordene i en oversikt, så vi trenger konsise punktpunkter som virkelig selger varen.

 • Amazon produktbeskrivelse (avsnitt)

Når du skriver din Amazon-produktbeskrivelse, er det viktig å lage overbevisende og konsise beskrivelser.

Du trenger et iøynefallende åpningsavsnitt for å engasjere en kunde mens de blar gjennom listen over produkter på telefonen.

Så denne malen vil hjelpe deg med å skrive overbevisende produktbeskrivelser for Amazon-produktoppføringene dine.

 • SEO – Produktside – Tittel og metabeskrivelser

Denne malen hjelper deg med å skrive metakoder og beskrivelser. Som du allerede vet, er det viktig å optimalisere titteltaggene og metabeskrivelsene dine for å rangere godt på Google.

Det er hvis du vil at produktet ditt skal bli sett og samtidig generere trafikk og masse salg til nettsiden din.

III. E-post

Innholdsmaler under denne kategorien er i utgangspunktet for å generere e-postkopi som du kan sende som nyhetsbrev eller reklamemeldinger til abonnentene dine.

Denne e-postinnholdsmalen hjelper kundene dine med å ta bedre beslutninger ved å gi overbevisende punktpunkter i e-postene dine.

Det hjelper deg med å lage et godt informert nyhetsbrev på e-post som du kan sende til abonnentlistene dine.

Lurer du på hvordan det kan være å ha en 100 % åpningsrate for e-post? Vel, dette avhenger av hvor godt du lager emneoverskriftene dine.

Med denne malen vil du kunne lage oppmerksomhetsfangende innholdsoverskrifter for e-postene dine. Og med dette bør du forvente en bedre åpningshastighet.

IV. Nettsted

Jasper-nettstedsmaler er innhold du kan generere for ditt nyopprettede nettsted eller fullføre en som trenger optimalisering.

Her trenger du ikke å knekke hodet for å generere innhold, du trenger bare å oppgi og forklare hva nettsiden din handler om, og Jasper vil generere høyt konverterende innhold for nettstedet ditt.

Denne innholdsmalen ble laget ved hjelp av formler fra verdens beste tekstforfattere. Det hjelper deg med å lage bedre innhold rettet mot å utvide virksomheten din raskere enn noen gang før!

Lag fristende overskrifter som fengsler seerne dine. Overskrifter er den viktigste faktoren for å få folk til å lese et innlegg.

Med denne malen prøver Jasper (Converison.ai BOT) å sørge for at du har sterke og oppsiktsvekkende overskrifter til informative underoverskrifter (H2) og utover

Historien din er det som gjør virksomheten din unik. Ved å bruke denne malen vil Jasper hjelpe deg med å skrive en engasjerende biografi som vil få folk til å ønske å vite mer om virksomheten din, og det vil du også!

V. Blogg

Følgende er innholdsmaler du kan bruke til å skalere opp og optimalisere blogginnholdets produktivitet.

Denne innholdsmalen hjelper deg med idédugnad om emneideer for blogginnlegg for å holde publikum interessert i det du skriver om.

Og viktigst av alt, emner som vil engasjere leserne og rangere godt på Google, som er det alle ønsker.

Denne malen lar deg generere blogginnleggskonturer eller lister over artikler du vil ha gjort. Dette fungerer spesielt best for “Listicles” og “How To” blogginnlegg.

Å ha en oversikt over blogginnlegget ditt sikrer at du vet hva du vil skrive om fra starten, noe som alltid gjør hele jobben enklere.

 • Blogginnleggets åpningsavsnitt

De fleste kaster bort tid på å skrive introduksjoner til blogginnlegg på grunn av writer’s block og andre distraksjoner.

Vel, denne malen vil hjelpe deg med å lage en BADASS-intro som du vil ha vanskelig for å si om den er skrevet av BOT-er eller mennesker.

 • SEO – Blogginnlegg – Tittel og metabeskrivelser

Denne malen vil hjelpe deg med å lage eller generere SEO-optimaliserte tittelkoder og metabeskrivelser for blogginnlegg for å rangere godt på Google.

Når det gjelder å rangere bloggene dine, vil du at de skal være på toppen for å få mer synlighet hos potensielle kunder som leter etter en løsning.

Jo bedre innlegget ditt rangeres, desto mer sannsynlig vil noen klikke seg gjennom fra SERP-side én til din!

 • Bloggavslutningsavsnitt

Konklusjonen er det siste inntrykket du etterlater på bloggleserne dine. De siste vil lese. Så det er viktig å holde dem interessert med en hyggelig oppfordring til handling.

Å lese:  Beste responsive sosiale delingsplugins for WordPress

Ved å bruke følgende mal kan du avslutte artikkelen din på sekunder og være sikker på at forfatterne dine er engasjerte.

VI. Annonser

Vise annonser for bedriften din? nedenfor er maler du kan bruke til å lage annonsetekst for virksomheten din.

Hvis du leter etter en enkel måte å lage klikkverdige overskrifter eller rullestoppende overskrifter for Facebook-annonsene dine.

Da er dette malen for det. Med dette kan du komme opp med Facebook-annonseoverskrifter for annonsene dine på sekunder uten å miste hjernen.

Den primære teksten er et godt sted å inkludere de primære meldingene du vil at publikum skal se.

Denne teksten vil vises i de fleste mobile Facebook-nyhetsfeeds, som vanligvis er kortere enn skrivebordsfeeder og ofte bare viser én eller to kopieringslinjer om gangen.

Med denne malen kan du trygt lage høykonverterende kopi for “Primærtekst”-delen av Facebook-annonsene dine.

Akkurat som den forrige malen kan du også lage en kopi med høy konvertering for «Overskrifter»-delen av Google Ads.

Dette tar bokstavelig talt sekunder å generere og deretter velge Google-annonsehodet fra det genererte resultatet.

Det er viktig å være kortfattet og gi overbevisende informasjon om hva du selger eller markedsfører for at besøkende skal klikke på det!

Denne malen hjelper deg med å lage en kopi med mange konverteringer for «Beskrivelse»-delen av Google Ads.

VII. Video

Følgende videomal kan hjelpe deg med å lage mer engasjerende innhold for videomarkedsføringen din, og viktigst av alt hjelpe deg med å optimalisere dem.

Denne videomalfunksjonen hjelper deg med å generere ideer om videoemner som vil engasjere abonnentene dine og, viktigst av alt, rangere godt på Google og YouTube

Så bruk av Jasper-videoemnemalen vil hjelpe deg å aldri gå tom for emneideer for YouTube-kanalen din.

Denne videoskriptmalen lar deg lage videoskript for videoene eller konturene dine. Fungerer best for videoer i «Listicles»- og «How To»-stil.

Ved å ha videoskriptene på forhånd sikrer du at du vet hva du vil snakke om fra starten, noe som alltid gjør hele jobben enklere.

Denne malen vil bidra til å generere klikkverdige videotitler for videoene dine og, viktigst av alt, øke sjansen for å rangere godt for videoen.

 • Video Scripts Hook og Introduksjon

Denne malen er en av de beste funksjonene til Jasper AI, med denne kan du lage en videointro som fanger oppmerksomheten til seerne dine og tvinger dem til å se til slutten.

 • Videobeskrivelse – YouTube

Jeg personlig bruker dette for videobeskrivelsen min på YouTube. Det hjelper med å generere SEO-verdige videobeskrivelser som vil øke videorangeringen din i søkemotorer.

Både på Google og YouTube-plattformen.

VIII. SEO

Maler under SEO-kategorien vil få Google til å elske deg. Med dette

 • Hjemmeside – Tittel og metabeskrivelser

Titteltaggen og metabeskrivelsen er de to viktigste komponentene på et gitt nettsted.

Denne malen hjelper deg med å skrive SEO-optimaliserte tittelkoder og metabeskrivelser som vil få nettsidene dine til å rangere godt på Google.

 • Tjenesteside – Tittel og metabeskrivelse

I likhet med hjemmesiden hjelper denne malen med å skrive SEO-optimaliserte titteltagger og metabeskrivelser som vil få tjenestesidene dine til å rangere godt på Google.

Prøv Jasper.ai gratis

Jasper.ai-priser

jasper ai priser

jasper ai priser

Jasper.ai har ikke en gratisversjon. Men de tilbyr en gratis prøveversjon med en ordgenereringsgrense på 20 000. Prisen starter på $ 29/måned, som gir 20 000 kreditter.

 • Starter på $29 – Denne pakken inkluderer tilgang til 50 maler for tekstforfatting i kort form, støtter 25 språk og gir chatstøtte og 5 prosjektmapper.
 • Boss-modus $99/måned – Du får alle funksjonene ovenfor pluss ubegrensede kjøringer, opptil 3000 tegn tilbakeblikk og Jasper-kommandoer.

Hvis du vil ha flere ord, kan du betale $10 ekstra for å få 5000 ord.

Andre betalingsplaner er;

 • $49/måned for 35 000 ord
 • $99/måned for 75 000 ord
 • $149/måned for 115 000 ord
 • $199/måned for 150 000 ord

Det er også den nylig oppdaterte ubegrensede planen som koster $109 for pro og $119 for managermodus per måned, hvor du kan generere ubegrensede ord sammen med skrivebordsdokumenter og assistent i lang format.

Vi bør også nevne at alle planer kommer med en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Skulle du ikke like tjenesten, vil selskapet gi deg pengene tilbake hvis du søker om refusjon innen syv dager etter kjøpsdatoen.

Jasper.ai Pro Unlimited

conversion.ai pro ubegrenset

conversion.ai pro ubegrenset

Jasper pro unlimited er planen som gir deg tilgang til den lange assistenten. Denne planen koster $109 per måned og kommer med 3 ark.
Med denne planen får du tilgang til alt på Jasper uten å bekymre deg for ordgrenser.

Pro unlimited-planen er en av de siste oppdateringene av Jasper. Den ble introdusert 30. mars for å låse opp full tilgang til programvaren.

Prøv Jasper.ai gratis

Jasper.ai Boss-modus

Boss-modus var den siste oppdateringen i Jasper.ai-prisplanen og funksjonene. Denne funksjonen lar Jasper-brukere gjøre hva de vil via stemmekommando uten å måtte stresse seg.

Bare tenk på det som å snakke med Siri på Apple-enheter. Så kult er Jasper boss-modus.

Hvordan spore ord generert i Jasper-priser

Siden startplanen på $29 gir deg tilgang til bare 20 000 ord på månedlig basis, er det en god sjanse for at du går tom for kreditt før månedsskiftet hvis du er typen som genererer mye innhold.

Pokker, vi genererer til og med over 50 000 ord i løpet av en uke siden kontoen min ble opprettet. Ta en titt på skjermbildet vårt nedenfor…

conversion.ai-priser og brukconversion.ai-priser og brukJasper ai anmeldelse: Kontobruk

Jasper-priser er veldig vanskelige, så jeg vil foreslå deg abonner på pro unlimited-planen hvis du vet vil du generere over tonnevis av ord på månedlig basis.

Slik at du kan spore bruken din og ikke bli tatt uvitende, gå til profilen din når du er logget inn. Eller klikk på bildeikonet i bakre høyre hjørne, og klikk deretter på bruk og fakturering.

Derfra vil du kunne se den totale mengden ord du genererer regelmessig.

Prøv Jasper.ai gratis

Hvem bør bruke Jasper.ai

Vel, hvis du spør meg, vil jeg si at alle som bruker innhold for å tjene penger på nettet, stort sett trenger denne AI-programvaren.

Ikke begrenset til skjønt, men hvis du tilfeldigvis er blant listen nedenfor, er du absolutt høyt på listen over folk som trenger Jasper.ai.

#1. Markedsfører

Jeg tror Jasper.ai hovedsakelig ble bygget for markedsføring av alle slag.

Hvis du tilfeldigvis er en markedsfører, bør du vite at denne programvaren kommer med tidenes beste copywriting marketing framework (AIDA) brukt av legendariske markedsførere.

AIDA-strategien er basert på fire komponenter:

 • Merk følgende
 • Renter
 • Skulle ønske
 • Handling

Disse elementene kan maksimere suksessen til markedsføringstiltakene dine hvis du følger nøye med på dem alle.

Så i utgangspunktet, med Jasper kan du enkelt generere disse kopiene og bruke dem for hvert trinn i markedsføringskampanjen din.

La meg gi deg en kort forståelse av hvordan AIDA-rammeverket brukes og hvordan du kan replikere dem for markedsføringskampanjen din.

Å lese:  Brukervennlige plugins for sporing og analyse av nettstedsdata

Din første innsats i prosessen med å selge produktene eller tjenestene dine er å bli lagt merke til. Ingen vil kjøpe fra deg når de ikke visste at produktet eller tjenestene dine eksisterte i utgangspunktet.

Ta for eksempel i en fysisk butikk, en perfekt måte å fange kundenes oppmerksomhet på er gjennom vinduer eller fysisk banner.

Mens online markedsføring kan oppnås gjennom iøynefallende visningsbilde eller video i en annonse.

Oppmerksomhet kan forsvinne på et øyeblikk, spesielt hvis den genereres av noen altfor gimmicky teknikker. Et blinkende bilde kan tiltrekke seg oppmerksomhet for øyeblikket, men folk vil raskt miste interessen hvis informasjonen ikke er tydelig eller på grunn av dens irriterende natur. Tenk på hva en potensiell kunde ønsker å vite og gi meningsfull informasjon eller fristende innhold slik at de er mer interessert i virksomheten din eller det du prøver å selge.

Etter å ha fått prospektets oppmerksomhet og interesse, ønsker du å bygge deres ønske med innhold som vil at de skal kjøpe produktet ditt eller dra nytte av tjenestene du prøver å selge.

Å gjøre kjent nytten av produktet og dets fordeler kan lett appellere til deres følelser og skape lyst hos potensielle kunder.

Den ultimate suksessen i reklame krever at noen handler. Dette kan bety å gå inn i en butikk og gjøre et kjøp i den fysiske butikken som et eksempel.

Eller meld deg blant annet på selskapets nyhetsbrev på nett.

#2. e-handelsgründer

Hvis du eier en e-handelsbutikk eller sender forsendelsessider som meg, vil du forstå at det å skrive eller omskrive AliExpress-produksjonsbeskrivelser kan være en alvorlig smerte …

Men å bruke Jasper kan bidra til å lette oppgaven. Pokker, det kan til og med skrive en helt ny produktbeskrivelse i stedet for å bruke den som er tilgjengelig på AliExpress.

På denne måten vil du forvente å rangere bedre for produktsøkeordene dine og alltid generere mye trafikk til nettstedet ditt, noe som tilsvarer mer penger.

Det samme gjelder for Amazon, Jasper kan hjelpe deg med å skrive produktfunksjonene og kulene dine slik at de skiller seg ut og rangeres godt på søkemotorer.

#3. YouTuber

Det er mye du kan gjøre med Jasper for videomarkedsføringen din. Fra å skrive videoskriptene til YouTube-videobeskrivelsen.

Videoskriptkroken og historieintroen er flotte funksjoner som du definitivt vil se. Dette vil hjelpe deg med å lage videoskript som potensielt kan fange seernes oppmerksomhet og få dem til å bli værende til slutten.

Igjen, muligheten til å bruke Jasper til å lage en flott videotittel og perfekt SEO-optimalisert beskrivelse vil bidra til å få flere klikk til koblingene dine i beskrivelsen og flere visninger til kanalen din.

#4. Bloggere

Jeg tror dette er en av grunnene til at Jasper er et så populært verktøy. Dens evne til å løse problemer for bloggere.

Jeg har selv vært blogger, og jeg har vært i stand til å overvinne skribentblokkering så mange ganger ved hjelp av Jasper.

Dette verktøyet kan hjelpe deg med å skrive et helt blogginnlegg fra bunnen av og også hjelpe deg med åpning og lukking av innlegget ditt.

Hvis du har forfattere som jobber for deg, kan det brukes til å lage blogginnlegg og sende det over. Du kan lage mange gjesteinnlegg, dette er også nyttig for det.

Så som blogger kan Jasper virkelig generere tonnevis av unikt innhold til bloggen din samtidig som du sparer tid og penger.

#5. E-postmarkedsførere

Vi vet alle å skrive e-poster ikke er det SEXIESTE du kan gjøre, men du må skrive dem hvis du er en e-postmarkedsfører på heltid.

Med Jasper vil du garantert skrive bedre e-poster og aldri gå tom for ideer ved hjelp av et AI-verktøy.

Jasper har konsentrert seg om noen få spesifikke rammeverk for å skrive e-postkopier, med noen ferdigheter spesielt utviklet for å få emnelinjene dine lagt merke til og folk åpne meldingen for å konvertere til salg.

Ingen vil vite om tilbudene dine når e-posten din har NULL åpne priser. Og åpen rente tilsvarer null inntekt.

Ved å bruke Jasper kan du justere e-posthodene dine for å forbedre åpningshastigheten, noe som alltid kan føre til konvertering.

Prøv Jasper.ai gratis

Jasper.ai anmeldelse: Fordeler og ulemper

Denne anmeldelsen av Jasper.ai vil ikke være komplett hvis vi ikke undersøkte dens gode og dårlige side. La oss nå ta en titt på både fordeler og ulemper med Jasper

fordeler

Nedenfor er fordelene eller fordelene ved å bruke Jasper for virksomheten din.

 • 7 dagers pengene tilbake-garanti
 • Forhindre skribentblokkering
 • Øk innholdsproduksjonen din
 • Sparer tid og penger
 • Kan brukes til forskjellige nisjer
 • Helt verdt prisen og rimelig
 • Superenkel å bruke
 • Tilgjengelige maler for forskjellige copywriting-ideer
 • Det hjelper å lage SEO-optimaliserte blogginnlegg for bloggere
 • God støtte tilgjengelig 24/7
 • Øk avkastningen ved å lage kvalitetsinnhold på kortere tid

Ulemper

Vel, som du kanskje allerede har gjettet, er det ikke noe slikt som et perfekt produkt. Og med Jasper er det ikke alltid solskinn og regnbuer.

De har feil, og vi vil utforske dem.

 • AI er ikke perfekt, så forvent ut-av-kontekst til tider
 • Det tar tid å forstå hvordan man bruker AI
 • Fortsatt i utviklingsprosess
 • Betal med ord, dette kan bli dyrt ettersom du må betale for ord som genereres selv mens du spiller med verktøyet.

Prøv Jasper.ai gratis

Finnes det noen Jasper.ai-alternativer?

Det er ganske mange Jasper-alternativer på markedet med nær konkurransedyktige eiendommer. Kanskje du av en eller annen grunn vil sjekke ut andre lignende verktøy bedre enn Jasper eller i samme kategori…

vi har sammenlignet og anmeldt dem sammen med Jasper. Du kan sjekke dem ut nedenfor:

Jasper.ai vurderingskonklusjon

Vi vet alle at copywriting er nøkkelen i enhver nettbedrift, og med så mye konkurranse som prøver å kvele bedriften din, må du skille deg ut.

Jasper.ai hjelper deg med å skille deg ut fra konkurrentene dine.

Dette er fordi det ikke vil samsvare med hastigheten du vil lage innhold med når du først har fått taket på programvaren.

Du vil kunne skalere virksomheten din uten å betale mer og uten å kaste bort mer tid. Dette vil holde konkurrentene dine i ærefrykt.

Den beste delen? De legger fortsatt til flere funksjoner daglig.

Jeg tror dette vil være en smart avgjørelse å bli med på bølgen nå før konkurrentene dine får tak i det.

Klar til å starte?

Her er noen dagers prøveversjon og 10 000 gratis kreditter for å bruke Jasper.ai gratis!

Der har du det folkens…. Vår fullstendige anmeldelse av Jasper.ai. Hvis du har spørsmål om Jasper, legg igjen en kommentar nedenfor.

Jeg vil garantert ta vare på det.

Prøv Jasper.ai gratis

Nye publikasjoner:

Anbefaling