Kartlegg tilknyttede programmer: [Earn $1,819 Recurring Commission]

Kjærlighet er å dele!

kart tilknyttet program

kart tilknyttet program

I dette innlegget vil jeg yte rettferdighet til Kartras tilknyttede programgjennomgang og på samme måte diskutere hvordan du kan markedsføre det og tjene en månedlig tilbakevendende provisjon.

Kartra tilknyttede program er et av de få fantastiske tilknyttede programmene du kan markedsføre og bli RIK.

Akkurat som Clickfunnels, har den en flott affiliatestruktur som betaler sin affiliate godt, og dette er en av grunnene til at Clickfunnels er så vellykket.

Så hvis du tilfeldigvis hørte om Clickfunnels tilknyttede program og du ikke hadde mye suksess med det.

Tro meg, nå er en ny sjanse for deg!

Kartra betaler hele 40 % tilbakevendende tilknyttet kommisjon på alle planene sine, både månedlige og årlige, og gir deg privilegiet å tjene opptil $1 819 per registrering.

Du kan registrere deg for å promotere Kartra som en affiliate på to måter; den ene vil vurdere kontoen din, mens den andre vil godkjenne kontoen din umiddelbart.

Registrering på Kartra JV-tilknyttede nettsted har en liten sjanse til å godkjenne kontoen din. Kontoen din blir satt på vent i noen dager for en grundig gjennomgang før de endelig kommer tilbake til deg.

Den bedre måten er imidlertid å registrere deg for Kartra 14-dagers gratis prøveversjon og fra kontoen din søke om tilknytningsprogrammet.

På denne måten vil kontoen din bli godkjent umiddelbart uten ytterligere gjennomgang!

Hvis du er ny på Kartra og du har liten eller ingen kunnskap om hvordan Kartra fungerer, foreslår jeg at du går gjennom min grundige Kartra-anmeldelse.

Merk: Hvis du søker gjennom registreringssiden først, og søknaden din blir avvist, vil 14 dagers prøveregistrering med de samme informasjonskapslene i nettleseren din fortsatt avvise din tilknyttede registrering automatisk fra kontoen din.

Så det er bedre at du melder deg på 14 dagers prøveperiode først eller slett nettleserens informasjonskapsler hvis du har blitt avvist fra registreringssiden, start 14 dagers prøveversjon og søk fra kontoen din.

Kartlegg tilknyttede programmer [40% Recurring Commission]

Her er en lenke til Kartra affiliate-registrering eller bare start en Kartra gratis prøveversjon i 14 dager og søk om affiliate fra kontoen din. (Anbefalt)

Kartoversikt

Kartra er et alt-i-ett markedsføringsverktøy på nett som kom på markedet tidlig i 2018. Det tilbyr alt du trenger for å markedsføre virksomheten din på nettet og tiltrekke besøkende.

Det er en plattform som tilbyr og erstatter programvare som:

 • Automatisk svar
 • Salgsforløp
 • Nettstedbyggerprogramvare (f.eks. landingssider, pressesider, salgssider, takkesider, produktlanseringssider, betalingssider, brevsider med videosalg og mer)
 • Online skjemabygger
 • Bygger av medlemsportaler
 • Kampanjeanalyseplattform
 • Advanced Marketing Video Hosting System
 • Handlevogner
 • Helpdesk-billettsystem, inkludert live chat
 • Programvare for delt testing og koblingssporing
 • Kalender og planlegging av møter
 • Affiliate styringssystem
 • Tilpasset programmering for sømløs integrering av alt det ovennevnte
 • Grafiske designere etc.

I motsetning til andre plattformer som er oppgaveorienterte, er Kartra en målrettet plattform. Dette betyr at du ikke trenger å designe en salgstraktwebside slik det vanligvis er tilfellet med andre plattformer.

I stedet fungerer Kartra omvendt, noe som betyr at du først fokuserer på det du ønsker å oppnå i stedet for å tenke på å lage en salgstrakt. (Målrettet)

For eksempel slutter de fleste salgstrakter vanligvis med en “takk”-side. Men med Kartra starter du med en “takk” og jobber deg nedover.

Det som er bra med Kartra-tilknyttede programmet er at det meste av det du trenger for å markedsføre dem som en affiliate.

Inne på Kartra-portalen din har du tilgang til trening og “laget for deg”-kampanje som du kan finjustere og du kan markedsføre tilbudene dine på.

Det følger også med e-postkonkurranser for markedsføring av e-postlisten din!

Mer om det senere…

La oss nå ta en titt på listen over kampanjer som er tilgjengelige for deg på Kartra og se noen som kan brukes til å promotere Kartra som et tilknyttet selskap og andre tilknyttede programmer du markedsfører.

Å lese:  ChatGPT for Excel: Fordeler og begrensninger

Prøv Kartra for $1

Kartlegg kampanjer som er laget for deg

Nedenfor er listen over kampanjer laget for deg på din Kartra-konto som kan brukes til å markedsføre tilbudene dine. Eller ganske enkelt bygge en ny fra bunnen av.

#1: Salgskampanje for listebygger

Denne kampanjen leder trafikk til en opt-in-side, takkesiden leder deretter potensielle kunder gjennom en tre-dagers e-postsekvens.

Alle e-poster er laget for å sende dem til nettstedet ditt, og når de konverterer, stopper kampanjen eller legger dem til en annen.

#2: Lead Magnet Campaign

Leadmagnet-kampanjen er designet for å gjøre trafikken til nettstedet ditt til potensielle kunder i markedsføringskampanjen din.

Når du konverterer trafikken til potensielle kunder i bytte mot noe du tilbyr på nettstedet ditt, begynner disse potensielle kundene å bevege seg gjennom markedsføringstrakten din.

De vil bli sendt til salgssiden din og også til en mersalgsside når de kjøper det originale produktet.

#3: Produktlunsjkampanje

Produktlanseringskampanjen «laget for deg» er en mer robust kampanje som gjør kald trafikk til potensielle kunder. Etter det går den gjennom en 3-dagers treningssekvens om produktet ditt.

Den fjerde dagen vil handle om produktlanseringen din med en 24-timers nedtellingstidtaker og to andre e-poster vil bli sendt etter det.

Den første vil være en e-postpåminnelse med 12 timer igjen til fjerning av produktet ditt. Den andre vil være en 1-times påminnelse om fjerning av produktet.

Eventuelle potensielle kunder som tar handling og kjøper produktet, blir automatisk avsluttet fra sekvensen.

De vil da få tilsendt påloggingsdetaljer for å logge inn på medlemsområdet eller få tilgang til produktene.

Men for de som ikke foretok seg noe, men besøker salgssiden, vil de bli omdirigert til siden “du gikk glipp av det”.

Hvis de fortsatt ikke iverksatte tiltak, gå til den første registreringssiden for å starte sekvensen på nytt.

Det fortsetter og fortsetter til du konverterer hver eneste bit av potensielle kunder til den faktiske kjøperen av produktet ditt.

#4: Masterclass promotering

Masterclass-kampanjen ligner veldig på et webinar.

Det den gjør er at den fører den kalde trafikken til en registreringsside der de registrerer seg for en presentasjon. Legg dem deretter til en påminnelsesliste.

Påminnelsen leder dem til videopresentasjonen. På slutten av presentasjonen vises en handlingsfremmende knapp under videoen.

For de som ikke så før på slutten, blir de omdirigert til å se presentasjonen på nytt. Dette gjøres til de ser til slutten når ledetekstknappen vises.

De som iverksetter handling vil bli dirigert til betalingssiden for å kjøpe produktet ditt. De som ikke kjøpte umiddelbart vil bli påminnet ofte og sendt tilbake til betalingssiden frem til de kjøper.

#5: Hurtigstartkampanje

Hurtiglanseringskampanjen ligner på produktlanseringskampanjen. Dette dirigerer trafikken din til en påmeldingsside og går deretter gjennom en 3-dagers opplæringssekvens om produktet ditt.

Når de kjøper, blir de automatisk fjernet fra sekvensen, og hvis de ikke gjør det, vil de gå gjennom ytterligere tre dagers e-postsekvens.

E-postsekvensen vil være mer aggressiv enn den første med nedtellingstidtakere for å gjøre kjøpet raskt.

#6: Promotion for medlemskapssystem

Denne kampanjen er utformet for å drive trafikk og salg til et medlemskapsprodukt. Det fungerer ved å dirigere trafikken din til en opt-in-side.

Trafikken din velger deretter i bytte mot en blymagnet du tilbyr. Etter dette vil de gå gjennom en rekke e-postsekvenser.

Denne sekvensen vil først sørge for at de får gratisgaven sin før de sendes til siden med videosalgsbrev.

Når de konverterer, vil de bli omdirigert til takkesiden din og påloggingsdetaljene vil automatisk sendes til e-posten deres.

Du kan deretter oppgradere dem i medlemsområdet for å oppgradere kontoen deres hvis du vil.

#7: Enkel listebygger

Akkurat som navnet er det en veldig enkel listebyggingskampanje designet for å samle e-poster. Den samler inn potensielle kunder og sender dem til nettstedet ditt gjennom kampanjesekvensen 3 dager.

#8: Konsulentkampanje

Konsulentkampanjen er en enkel kampanje som sender kald trafikk til en bookingside for å se en presentasjon. De melder seg automatisk på listen din når de registrerer seg.

Listen omdirigerer dem deretter til å se presentasjonen. Basert på hvor lenge de ser presentasjonen, vil de bli lagt til en tidsbegrenset påminnelsessekvens for å planlegge en konsultasjonssamtale.

For de som bestiller konsultasjonen vil de bli lagt til i kalenderen og omdirigert til takkesiden.

#9: Gratis medlemskap

Dette er en enkel medlemskampanje designet for å lede trafikk til medlemsområdet ditt. Du trenger ikke tilby en blymagnet med denne siden medlemsområdet har sin egen påmeldingsside.

Å lese:  Beste måter å øke trafikken på nettstedet for å oppnå mer salg i 2024

Den inkluderer en videoopt-in-side der du kan utdanne potensielle kunder om hva du kan forvente med medlemsplattformen din.

Når de har registrert seg, får de automatisk tilgang til gratisnivået. Du kan deretter erte dem for å oppgradere for å få tilgang til det betalte nivået.

Du kan gjøre dette ved å tilby verdifullt innhold som kun er tilgjengelig på det betalte nivået.

#10: eShop-kampanje

eShop-kampanjen er laget for å selge fysiske e-handelsprodukter. Dette gjort for markedsføringskampanjen din kommer med flere produktkataloger.

Hver kunde som besøker produktkatalogen din vil bli dirigert til bestillingssiden og en mersalgsside.

Hvis du følger trinnene, vil kunden automatisk legge inn en 5-dagers e-postsekvens designet for deretter å kjøpe et annet produkt.

For de som har forlatt produktet sitt på bestillingssiden, vil de legge inn en 4Days e-postsekvens designet for å sende dem tilbake til bestillingssiden.

#11: Frank Kerns bokkampanje

Frank Kerns bokkampanje er en veldig enkel kampanje som driver trafikk til en salgsside. For de som kjøper produktet ditt, vil de selges med to tilleggsprodukter.

#12: 4 dagers minibank

4Days ATM er best å fullføre listen over abonnenter. Det den gjør er at den sender en e-post i fire dager til listen din om en ny kampanje du kjører.

Dette kommer med en timer og en enorm rabatt som vil lokke dem til å handle raskt.

Som sagt, du trenger ikke være begrenset til disse kampanjene; du kan lage dine fra bunnen av og bruke dem til å promotere dine Kartra-tilbud.

Prøv Kartra for $1

Markedsfør Kartra via e-postliste

markedsføring kartra via e-postliste

markedsføring kartra via e-postliste

E-postmarkedsføring er en av de beste måtene å markedsføre et tilknyttet program på, og Kartra er intet unntak.

Du må imidlertid forstå det grunnleggende om hva du gjør og ikke bare spamme e-postlisten din i hjel.

Det er et populært ordtak som sier “pengene er på listen”, men TRO meg, det blir ingen liste hvis det ikke er noe forhold.

I stedet for å fokusere på listen, fokuser på å bygge et forhold til listen din, og så kan du presentere dem med dine tilknyttede tilbud.

Nedenfor er tre tips for e-postmarkedsføring for å promotere Kartras tilknyttede program:

#1: Bygg et forhold til listen din

Nå bør du forstå at pengene ikke er på listen, men i forholdet du har bygget med abonnentene dine.

E-postene dine skal ikke bare handle om kampanjer og tilknyttede lenker. Du må sende ut gratis og kvalitetsinnhold til listen din og utdanne dem om emnet.

Du kan gjøre dette ved å:

 • Hører på dem
 • For å tjene deres tillit og
 • Gi dem verdifull informasjon gratis

Det er etter at du må ha bygget opp forholdet ditt og de vet hvem du er at du kan begynne å sende reklame-e-poster.

Det som er bra er at det er tonnevis av kampanjer laget for deg på Kartra som du kan bruke til din fordel. På denne måten sparer du mye tid på å gjøre andre viktige ting rundt virksomheten din.

#2: Oppmuntre til svar

Ved å legge til e-postadressen eller kontaktinformasjonen din på slutten av hver e-post vil du skille deg ut.

Denne gesten lar dem vite at du er ekte, spesielt når de kontakter deg og du svarer på dem.

De fleste abonnenter er vant til at guruer ikke svarer på e-postene deres, men hvis du kan ta deg tid til å svare på e-poster som ble sendt til deg.

Da har du fortjent deres tillit og viktigst av alt bygget et forhold til listen din.

#3: A/B delt test Annen emnelinje

Dette lar deg forstå hvordan listen din svarer på e-postene dine. Dette alternativet er også tilgjengelig på Kartra, og du kan også få tilgang til det gjennom din 14 dagers prøveperiode.

Du kan sende de samme e-postene med forskjellige emnelinjer til en viss prosentandel av e-postlisten din og se hvordan de reagerer på det.

Dette vil gi deg beskjed om emnelinjene som tiltrekker seg mer åpen frekvens sammenlignet med andre og vet hvordan du skal håndtere dem.

Kartra Promotion med Facebook

markedsføring av kartra via facebook

promotere kartra via facebook

Facebook er en annen enorm plattform for å tjene enorme provisjoner gjennom Kartras tilknyttede program hvis det gjøres riktig.

Facebook er en enorm plattform med et publikum på over 4 milliarder som gir store muligheter for markedsførere som kan dra nytte av det.

Du kan tjene tilknyttet provisjon for å markedsføre Kartra med Facebook på to velprøvde måter:

 • Facebook-grupper
 • Og Facebook-annonser
Å lese:  Topp 15 tilknyttede markedsføringsprogramvare for markedsførerbehov

Din Kartra-tilknyttede provisjon vil skyte i været hvis du kan utnytte disse riktig.

#1: Facebook-grupper

De fleste av oss er allerede kjent med hvordan Facebook-grupper fungerer. Alt du trenger å gjøre er å opprette en Facebook-gruppe rundt et problem som kan løses med Kartra.

Du må imidlertid presentere deg selv som en ekspert på det feltet og tilby verdifullt innhold gratis. Så som en løsning kan du introdusere Kartra-plattformen med din tilknyttede lenke som en løsning.

Kartra er en alt-i-ett-plattform, så de tilbyr løsninger som erstatter mye programvare på en rimeligere måte.

Ditt er å tenke på nisjen og området du ønsker å etablere deg som autoritet. Tilby deretter innholdet gratis og introduser til slutt din tilknyttede lenke.

Dette kan virkelig gå langt når du gir svært engasjerende innhold med teammedlemmene dine og samhandler nesten daglig.

#2: Facebook-annonser

Det er forskjellige måter å gjøre dette på. Du kan kjøre Facebook-annonser for å samle leads fra potensielle Kartra-brukere.

Og du kan også gjøre dette med Kartra-e-poster og landingssider.

Men jeg synes det er for direkte.

Det ville være best om du kjører en annonse for en spesifikk nisje … la oss si småbedriftseiere og tilby en løsning på hvordan de kan skalere virksomheten gjennom salgstrakter.

En videoannonse er mest foretrukket ettersom den sies å konvertere mest.

Lag en video som oppsummerer alt du tilbyr gratis og samle inn potensielle kunder, og gå dem deretter gjennom e-postsekvensen din og lær dem om å skalere virksomheten deres.

Gjør det så grundig som mulig og tilby alt gratis.

For de som var interessert på slutten av e-postsekvensen, kan du tilby Kartra for dem å kickstarte virksomhetsskaleringen.

Husk at dette ikke er begrenset til små bedrifter, det kan være for:

 • Interiørarkitekt
 • Tannlege
 • Restauranter
 • Gym eier
 • Hjem reparasjoner
 • Golfbane
 • Mekaniker
 • Og mange flere…
Kartra tilbyr funksjoner som:
 • Epost markedsføring
 • Salgsforløp
 • Programvare for å bygge nettsider
 • Skjemabygger
 • Bygger av medlemssider
 • Analytics-plattform
 • Avansert video hosting system
 • E-handel handlekurver
 • Helpdesk billettsystem
 • Og så mye mer…

Alle disse er løsninger som du kan markedsføre til potensielle Kartra-brukere og tjene din provisjon for hver henvisning.

Her er et gratis Facebook Ads Webinar for de som ønsker å ta Facebook Ads til neste nivå.

Markedsfør Kartra via YouTube-kanalen

markedsføring kartra gjennom youtube markedsføring

markedsføring kartra gjennom youtube markedsføring

YouTube er kjent for å være den nest største søkemotoren med milliarder av visninger. Beste delen?

Det er helt gratis å sette opp. Du trenger ikke kjøpe et domene eller konfigurere hosting, du trenger bare en konto hos Google og alt er klart.

Så hvordan kan du markedsføre Kartra på YouTube?

Dette er kanskje ikke lett hvis du ikke liker å vise ansiktet ditt på skjermen. Det trenger du imidlertid ikke fordi du bare kan dele skjermen din.

Du kan promotere Kartra ved å lage instruksjonsvideoer om enhver virksomhet som involverer bruk av Kartra.

Du kan også lage Kartra-anmeldelser, sammenligninger og lignende. Nedenfor er noen av tingene du trenger og hva du må gjøre:

 • Screencast-o-Matic
 • Søkeordforskning
 • Optimaliser videobeskrivelsen
 • Bruk fengende miniatyrbilder
 • Forkort din tilknyttede URL

Før noe annet trenger du et verktøy som screencast-o-Matic for å ta opp og dele skjermen for hvilken type video du vil lage.

Etter det, sett deg ned og gjør søkeordundersøkelsen din. Du kan bruke gratis verktøy som Google søkeordplanleggerkeywordTool.io eller VidiQ.

De er alle gratis og gode verktøy!

Ved å optimalisere videobeskrivelsen og bruke et fengende miniatyrbilde, vil rangeringen din øke og det samme vil klikkfrekvensen din.

Markedsfør Kartra via en nisjeblogg

promotere kart gjennom nisjeblogg

promotere kart gjennom nisjeblogg

En annen måte å gjøre dette på er å lage en nisjeblogg. Dette bør ikke være begrenset til Kartra, du kan også promotere lignende tilbud og tjene din kommisjon sammen med Kartra.

Hvordan kan du få dette til?

Du må få domenenavnet ditt og sette opp webhotellet ditt. For dette kan du enkelt bruke Bluehost og få domenenavnet ditt gratis.

Den kommer også med et gratis SSL-sertifikat og 45-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ikke liker tjenesten deres.

Etter det må du gjøre søkeordundersøkelsen din og få søkeord du vil skrive innhold om og legge til Kartra-tilknyttede lenker.

Du kan også bruke følgende:

 • Google søkeordplanlegger
 • Langhale-fagfolk
 • KeywordTool.io

Med disse kan du få søkeordideer og gi innhold rundt dem.

Jeg vet at det kan være vanskelig å lage innhold til tider, men du trenger ikke å bekymre deg for det.

Du kan enkelt få kvalitetsinnhold skrevet for så lite som $5 med Hirewriter.com

Når alt dette er på plass, kan du lage innhold rundt dette området:

 • Se gjennom innlegget
 • Sammenligningsinnlegg
 • “Hvordan”-innlegg
 • Kasusstudie innlegg
 • Oppsummeringsinnlegg
 • Etc.
Å lese:  Hvordan skjule tilknyttede lenker i WordPress (den enkle måten)

fremme kart-tilknyttet markedsføring med Google-annonser

fremme kart-tilknyttet markedsføring med Google-annonser

Google-annonsering er det stikk motsatte av SEO, som er hva en nisjeblogg handler om. Å lage nisjeblogger betyr at du må lage godt innhold og få noen tilbakekoblinger for å øke rangeringen din.

Disse kan ta noen måneder før du begynner å se kvalitetsresultater, men å bruke Google Ads er som å fortelle Google at du trenger resultater akkurat nå!

Hvordan fungerer dette for Kartras tilknyttede program?

Vi vil!

Alt du trenger å gjøre er å by på Kartra-søkeord via Google Ads og legge til tilknyttede lenker.

På den måten vil folk som søker etter alle søkeordene rundt Kartra, så langt du har lagt til søkeordene, se tillegget ditt og sannsynligvis klikke på det.

Jo høyere klikkfrekvens, jo større sjanse har du for å tjene mer penger med Kartras tilknyttede selskaper.

Her er et trinn for trinn A-Å-innhold om hvordan du kjører Google adwords av Neil Patel.

Til slutt må du også sørge for at Google Ads er tillatt på Kartra vilkår og betingelser for tilknyttede selskaper. Hvis ikke, kan din tilknyttede konto bli avsluttet hvis den bryter vilkårene deres.

Svar på spørsmål på Quora

bruke quora for å fremme kartra-tilknyttede selskaper

bruke quora for å fremme kartra-tilknyttede selskaper

Dette er et annet hack for å generere gratis trafikk og tjene kule tilknyttede inntekter samtidig.

Quora er det største nettstedet for spørsmål og svar (Spørsmål og svar) der ute med millioner av spørsmål stilt av brukerne deres.

Denne metoden er ikke begrenset til Kartras tilknyttede tilbud; du kan også bruke den til å markedsføre ethvert tilknyttet program.

Det du trenger å gjøre er å lage en konto på Quora hvis du ikke allerede har gjort det og se etter spørsmål knyttet til Kartra og gi et utdypende svar på det.

Sørg for at du inkluderer linker til landingssiden i alle svarene dine i svaret.

Målet er å lede trafikk til landingssidene dine der de faktisk kan klikke på tilknyttede lenker.

Å legge til dine nakne tilknyttede lenker direkte i svaret ditt på Quora er i strid med deres etikk og kan føre til at du blir utestengt.

Men hvis du i det hele tatt ønsker å legge til tilknyttede lenker direkte, sørg for at du bruker en koblingsforkorter.

Jeg har gjort dette massevis av tid, og jeg gjør det fortsatt fordi resultatene alltid er fantastiske.

Kartlegg tilknyttede kommisjoner

Den primære provisjonen er 40 % på alle planer, både månedlige og årlige planer. La oss bryte det ned.

 • Startplan: $39 månedlig tilknyttet provisjon og $379 hvis fakturert årlig
 • Sølvplan: $79 månedlig agentprovisjon og $715 hvis fakturert årlig
 • Gullplan: $119 månedlig tilknyttet kommisjon og $1099 hvis fakturert årlig
 • Platinum: $199 månedlig tilknyttet kommisjon og $1819 hvis fakturert årlig

Pluss 10 % agentprovisjon for hver affiliate du henviste til!

Du kan lære mer om deres prisplan her!

Prøv Kartra for $1

Kart markedsplass

kart markedsplass

kart markedsplass

Kartra Marketplace lar deg bla gjennom andre tilknyttede produkter som er oppført på Kartra Marketplace. Du vil kunne velge din nisje, sammenligne provisjoner, inntekter per klikk, konverteringsfrekvenser og salgstrakter.

Men å få tilgang til Kartras markedsplass er kun begrenset til aktive medlemmer som inkluderer 14 dagers prøveperiode.

På markedet vil du være i stand til å bli med i det mindre konkurransedyktige, høye billett-tilknyttede programmet som konverterer veldig bra og også utnytter salgstrakten deres for å markedsføre dem.

Siste tanker

Kartras tilknyttede program er faktisk en av de beste måtene å tjene penger med affiliate markedsføring. De tilbyr så mange muligheter til å tjene penger. Hvis du går glipp av Clickfunnels tilknyttede program, trenger du ikke gjøre den samme feilen igjen.

Uansett hvilken markedsføringsmetode du velger:

 • E-post
 • SEO
 • Facebook
 • Youtube
 • Blogger osv…

Du må være konsekvent!

Når du først er det, vil du se Kartras tilknyttede provisjoner flyte på kort tid. Husk at jeg sa at søknad via Kartras tilknyttede registreringsside kan begrense godkjenningen din.

Men hvis du registrerer deg for 14-dagers prøveversjon, kan du søke fra kontoen din og bli godkjent umiddelbart.

Merk: Hvis du søker gjennom registreringssiden først, og søknaden din blir avvist, vil 14 dagers prøveregistrering med de samme informasjonskapslene i nettleseren din fortsatt avvise din tilknyttede registrering automatisk fra kontoen din.

Så det er bedre at du melder deg på 14 dagers prøveperiode først eller slett nettleserens informasjonskapsler hvis du har blitt avvist fra registreringssiden, start 14 dagers prøveversjon og søk fra kontoen din.

Prøv Kartra for $1

Les mer:

Nye publikasjoner:

Anbefaling