Kiwi Sizing for WooCommerce: En rask løsning for å forbedre kundenes handleopplevelse og senke avkastningen

Tro det eller ei, tilbake i gamle dager, da internett var relativt nytt, var folk veldig nølende med å kjøpe på nett. Nå for tiden kan dette virke som en fantasi siden nettbutikker presser detaljhandelen ut av virksomheten mer og mer for hver dag, men hvis du har muligheten, oppfordrer vi deg til å faktasjekke oss gjennom noen som var der.

Mistillitsproblemene var ikke så banale som “vi betaler for noe og får en murstein i posten” (selv om de ikke var uvanlige), men stammet hovedsakelig fra det faktum at du ikke var i stand til å se og ta på produkter personlig.

Det er mange merker, og selv om størrelsene er de samme på papiret (ikke tar hensyn til regionale størrelser), er ikke kuttene og formene standardiserte, noe som betyr at noen ganger er ermene kortere, buksene er lengre og skoene er bredere på tvers. ulike merker innenfor samme størrelseskategori.

Over tid, og sammenfallende med veksten av nettet som marked (blant annet), har folk blitt vant til å bestille uten å “føle” produktene deres først, men spørsmålet om klesstørrelser gjenstår fortsatt. Størrelseskart har blitt allment tilgjengelig for publikum, noe som var et verktøy for produksjon og distribusjon, men det brukes på en så rund måte på nettbutikker at det er rart kundene får noe rett.

Mesteparten av tiden vil et generelt størrelsesdiagram følge en vare på produktsiden. Problemet ligger i det faktum at diagrammet ikke alltid er nøyaktig (vanligvis brukes det samme diagrammet for hvert element på nettstedet), det er bare “noen diagram” funnet på nettet, eller alternativt et generisk diagram fra produsenten. Ved siden av den tvilsomme funksjonaliteten, er kunden din tvunget til å manuelt sjekke alt angående størrelsene deres, dvs. ta målene deres og sammenligne dem med diagrammet.

Når alt dette er sagt, bør enhver klesnettbutikk der ute i det minste se på å implementere et mer funksjonelt størrelsesdiagramverktøy som det ene Kiwi størrelse tilbud. Ærlig talt er det litt rart at et så nyttig verktøy ikke har blitt en standard i hele bransjen.

Kiwi størrelse

Få hver bestilling riktig

Det er ikke en eneste selger i verden som ikke vil at salget deres skal gå uten problemer, og det inkluderer alt etter at kjøpet er gjort, nærmere bestemt returer. Hvis en klesplagg ikke passer, vil den bli returnert, noe som er dårlige nyheter for butikken din (utsendelse av en ny vare, misfornøyd kunde, refusjoner osv.) og for kunden din (skuffelse i produktet, problemer med returer, etc.) og bør derfor senkes til et minimum av tilfeller.

Å lese:  Bufferprising: Er det virkelig en god avtale?

Det Kiwi Sizing gjør er å implementere nettstedet ditt med tre forskjellige måter å finne ut den ideelle størrelsen på, som deretter eliminerer muligheten for eventuelle feil. Dette betyr at bestillinger oppfylles uten retur, det er ingen problemer med forlatt handlekurv som stammer fra usikre kunder, og det er ingen ekstra kostnader for deg eller kunden. Sistnevnte kan til og med være viktig for å bestemme produktpriser hvis besparelser fra mangel på problemer er betydelige nok.

Det er viktig å merke seg at Kiwi Sizing fungerer på alle relevante e-handelsplattformer som brukes i dag, som WooCommerce, Shopify, Wix, Magento, etc., men for vår gjennomgang har vi brukt WooCommerce-plugin-versjonen for WordPress. Ved å gjøre det håper vi å være relevante for den bredeste gruppen mennesker (hvis du tar hensyn til populariteten til de to plattformene sammenlignet med andre), selv om hele prosessen med implementering og administrasjon er strømlinjeformet og brukervennlig til poenget. hvor hvem som helst kan håndtere det med bare litt øvelse.

Hvordan få det til å fungere

Siden vi tar en titt på hvordan Kiwi Sizing fungerer som en WooCommerce-integrasjon, er det naturlig å starte på begynnelsen – koble de to sammen. Prosessen er delt inn i et par enkle trinn som vil få deg fra null til klar på bare noen få øyeblikk. Først må du aktivere plugin, etterfulgt av å integrere den med WooCommerce-installasjonen. Dette gjøres ved å logge på Kiwi Sizing-appen (som er atskilt fra dashbordet) og få butikk-IDen din. Bare kopier denne ID-en til det angitte feltet i WooCommerce-innstillingene. Ved å gjøre det er begge nå koblet sammen, men prosessen er ikke over ennå.

Kiwi Sizing-integrasjon

Mens du har koblet sammen butikken og appen, må du fortsatt gjøre det samme for produktdatabasen din. Å koble appen til produktene dine gjør det betydelig enklere å lage alle størrelsesdiagrammene og anbefalingsformlene du skal gjøre fordi du legger til attributter til allerede eksisterende varer i stedet for å lage alt fra bunnen av.

Bare naviger til delen “Legg til WooCommerce-nøkkelalternativer” i appen for å fullføre integrasjonsprosessen.

Å lese:  Har du allerede denne Cart Abandonment Plugin på WooCommerce Store?

Sett opp WooCommerce API-nøkkel

Når oppsettet og integreringsprosessen er fullført, vil du oppdage at Kiwi Sizing-appen nå har hele produktdatabasen din. Gjennom denne koblingen vil appen intuitivt gi deg et estimat på hvor mange produkter størrelsestabellene kan brukes på.

Kiwi Størrelse produkt samsvarende betingelser

Dimensjoner opp produktene dine

Alt frem til dette punktet har i hovedsak vært forberedelse som bringer deg til det punktet hvor du kan lage og tilordne størrelsesdiagrammer til produktene dine. Det er mer avanserte funksjoner du vil kunne bruke til din fordel, men det er alltid smart å begynne på begynnelsen.

Alternativet du ønsker å gå til, heter det passende navnet “Opprett nytt størrelsesdiagram” og vil være ditt hovedkontor mens du arbeider med appen.

Hvis du er en nykommer innen webdesign og -administrasjon, ikke bekymre deg, opprettelsen av et størrelsesdiagram er en veiledet trinn-for-trinn-prosess, mye i likhet med oppsettsveivisere vi alle har møtt på et eller annet tidspunkt. Som sådan vil du få det alltid velkommende alternativet å lage et diagram fra en allerede eksisterende mal du redigerer og bygger på, eller jobbe fra bunnen av med et tomt diagram for de mer eventyrlystne blant oss.

Kiwi Størrelsesdiagram opprettelse

Malene i den vanlige designdelen dekker alle dine vanlige klesplagg, fra skjorter og sko til bukser og undertøy. Det er viktig å merke seg at disse malene ikke bare er obskure retningslinjer der du fortsatt må gjøre mye av arbeidet før de kan brukes. I stedet er de fullt fungerende diagrammer som trenger bare et par justeringer, et “personlig preg”, om du vil, og som umiddelbart kan publiseres til frontend.

Størrelseskartet kommer med en detaljert forhåndsvisning av produktet som gjør at kundene dine enkelt kan måle seg selv for å finne ut størrelsen deres. Du må velge størrelsestabellfelt, produktbilder, diagramstil og måleenhet, med de tre første sammenfallende med det overordnede designet og temaet for nettstedet ditt og sistnevnte sentrert rundt målgruppen din (tommer eller centimeter).

Kiwi Størrelsestabell

På den annen side er det mye mer krevende å lage et diagram fra bunnen av, som kan gjøres enklere ved å laste opp et størrelsesdiagram du allerede har hatt/brukt. Til syvende og sist vil du imidlertid komme til samme sted som om du hadde brukt en mal, med hovedforskjellen å legge inn målene manuelt i tabellen.

På dette tidspunktet trenger du bare å gå gjennom noen finpuss før du er klar til å publisere. Ved å velge “Legg til layoutblokk”-handlingen kan du legge til en mengde elementer som bilder, videoer, tilleggstabeller osv.

Å lese:  Hva er WooCommerce? 10 grunner til å velge WooCommerce

Kiwi Sizing layout blokker

Til slutt må du matche produktet ditt med det aktuelle diagrammet ved å gå til “Legg til ny samsvarende betingelse” og finne veien gjennom alternativene. Elementer kan raskt kobles til diagrammet ved å bruke “Produkt”-knappen som fungerer som en søkefunksjon som lar deg skrive inn varenes navn og koble dem til på stedet.

Går et skritt videre

Størrelsestabeller er alltid gode å ha og bør være en standard for enhver nettbutikk som driver med salg av klær, men til syvende og sist er det ikke toppen av hva du kan tilby kundene dine. Det generelle størrelseskartet er i hovedsak en DIY-opplæring der det meste av det faktiske arbeidet fortsatt kreves av kunden din. Hva om du i stedet kunne gjøre alt arbeidet for dem, der de bare trenger å fylle ut noen få grunnleggende felt – inn kommer størrelsesanbefaleren.

Etter at du har laget diagrammene dine, kan du ta det til neste nivå ved å gå til “Størrelsesanbefaling”-fanen og lage en brukervennlig kalkulator som gjør størrelsesvalg fra frontend-synkroniseringen. Husk at du fortsatt trenger diagrammene dine fordi anbefaleren henter dataene fra dem som resultater, basert på inndataene en kunde har gitt, dvs. hvis det ikke er noen diagrammer, er det ingen resultater.

Kiwi Størrelsesdiagram layout

For å komme i gang, må du velge typen anbefaler blant de tre som er tilgjengelige. Den generiske anbefaleren lar kundene dine legge inn målene sine og motta den anbefalte størrelsen som et resultat. Vær oppmerksom på at forbindelsene mellom målene og størrelsene er hentet fra størrelsestabellene dine for det valgte produktet.

Den tilpassede anbefaleren fungerer omtrent på samme måte, bortsett fra at resultatene ikke er avledet fra størrelsestabellene dine; i stedet foretar du tilkoblingene manuelt. La oss si at du jobber med primært europeiske produsenter som alle følger samme størrelsestabell for hvert klesplagg. Imidlertid har du nylig fått tak i noen amerikanske jeans som avviker fra standarden på de andre produktene du vanligvis selger. I dette spesielle tilfellet kan du bruke den tilpassede anbefaleren til å manuelt tilordne mål til størrelser på en annen måte enn du ville gjort med standardinnstillingene.

Det tredje alternativet er “Advanced Apparel Recommender”, og ærlig talt, dette er den du vil se til å bruke mesteparten av, om ikke hele tiden. Denne anbefaleren bruker maskinlæring for å gi de beste anbefalingene. Kundene dine trenger ikke å ta noen mål og i stedet gi grunnleggende informasjon som alder, vekt og høyde som vil føre til den anbefalte størrelsen.

Å lese:  14 måter å forbedre ditt motenettsted for e-handel

Kiwi Størrelsestabell eksempel

Etter at du har valgt ønsket type, må du også velge den tilkoblede kildetabellen (ingen valg er nødvendig hvis du bare har én aktiv – den velges automatisk). Når du har fått bordet ditt på plass, kan du legge til eventuelle ekstra produktattributter som vil bli brukt til å sortere produktene dine som produktkategori, kjønn og alder; for eksempel en “kvinnelig” “no-sleeve dress”.

Kiwi størrelsestabell eksempel del 2

Nå har hvert klesplagg noen definerende mål som er helt unike eller noe unike. Langermede skjorter vil for eksempel trenge bryst-, skjortelengde og ermelengde, mens et skjørt eller jeans trenger midje- og fald- eller buksebenlengdemål. Du vil ha mange mål å velge mellom, men du bør virkelig trekke frem et par nøkkelmål som er avgjørende for en gitt gjenstand – i tilfellet med kjolen vår, vil det være byste, bryst og midje.

Kiwi Størrelsesmål

Det siste trinnet før dine anbefalere går live, er å implementere avviksprosentene. Siden svært få mennesker fyller ut de generiske målene perfekt, er det viktig å vise dem at det er et visst spillerom når man sammenligner tallene. Standardverdien er 10 %, noe som betyr at hvis tallene dine er innenfor dette avviket til de generiske målene, enten større eller mindre, gjelder fortsatt den anbefalte størrelsen. Når du setter opp +/-, husk å ta hensyn til tøyningen til materialet – det er stor forskjell på en vanlig bukse og et par yogabukser.

Kiwi Sizing måleinnstillinger

Med det siste steget ute av veien, er du klar til å publisere, og kundene dine er klare til å nyte de ekstra funksjonene i din nye og forbedrede nettbutikk.

Sammendrag

Hver butikkeier/leder vet hvilken effekt returer og/eller mislykket konvertering kan ha på bunnlinjen. Det er derfor avgjørende å implementere så mange verktøy du kan for å holde tallene for disse elementene så lave som mulig.

Kiwi Sizing for WooCommerce er en alt-i-ett-plugin som garantert vil oppnå nettopp det.

Hvis du driver en hvilken som helst nettbutikk som omhandler klesklær, og når en plugin som dette kommer som kan heve det hele på en slik måte, skylder du deg selv og kundene dine i det minste, gi det et forsøk.

Nye publikasjoner:

Anbefaling