Koble Magento Store til sosiale medier

Foreløpig er den eneste måten å koble en Magento-butikk til sosiale medieplattformer på gjennom Magento-utvidelser. Det er mange sosiale medier-utvidelser tilgjengelig gjennom Magento Marketplace som enkelt kan legges til butikken din. Faktisk er det 259 utvidelser tilgjengelig for Facebook alene.

I denne artikkelen skal vi utforske de høyest rangerte utvidelser for sosiale medier tilgjengelig for Magento 2.4 tilgjengelig via Magento Marketplace.

Det er så mange sosiale medier-utvidelser tilgjengelig gjennom Magento-butikken at for å lage denne listen, valgte vi utvidelser med 4 til 5 stjerner og mer enn noen få anmeldelser.

Koongo Data Feed Management av NoStress Commerce

Koongo er et ultimat verktøy for håndtering av produktdatastrøm som strømlinjeformer prosessen med eksport av produktdata fra Magento 2-butikken til en av 500+ prissammenligningsnettsteder, online markedsplasser og tilknyttede nettverk over hele verden.

Mobilappbygger av SimiCart

SimiCart Mobile App Builder er en komplett løsning for å bygge din egen iOS- og Android Magento-mobilapp. Appen din vil bli fullstendig synkronisert med nettstedet ditt, inkludert produkter, kategorier, språk, butikkvisninger osv.

OneStepCheckout av One Step Checkout AS

OneStepCheckout er en av de mest populære utvidelsene for Magento. OneStepCheckout reduserer forlatte handlevogner ved å fjerne friksjon for nettkunder, samt gjøre det enkelt for Magento-selgere å tilpasse kassen.

Live chat av LiveChat

Å lese:  Oppgradering til Magento 2: Trenger forhandlere bytte fra Magento 1?

LiveChat er et Magento-spesifikt chatteverktøy for kundestøtte og nettsalg; designet for å gi raske svar og en personlig opplevelse til kunder.

Nosto av Nosto Solutions Ltd

Nosto er en AI-drevet handelsopplevelsesplattform designet for brukervennlighet, og gir forhandlere mulighet til å bygge, lansere og optimalisere 1:1 omnikanal markedsføringskampanjer og digitale opplevelser uten behov for dedikerte IT-ressurser eller en langvarig implementeringsprosess.

Logg inn på Twitter og Facebook av Plumrocket Inc

Twitter & Facebook Login-utvidelse for Magento 2 er designet for å la kundene dine raskt logge på eller registrere seg. Når utvidelsen er installert, vil sosiale påloggingsknapper vises på kontopåloggings- og registreringssidene, på betalingssiden eller andre steder på nettstedet ditt.

Instagram-integrering av Magenest (Adobe Bronze Solution Partner)

Instagram-integrasjon for Magento 2 hjelper butikksjefer å koble Magento-butikkene sine til Instagram enkelt for å nå flere kunder på dette raskt voksende sosiale mediet. Administratoren kan lage flere Instagram-widgets og sende dem ut hvor som helst.

Gaveregister av Magenest

Med Gift Registry for Magento 2 kan du sette opp begivenheter og anledninger der kundene dine kan lage en liste over gaver de ønsker å få til deres spesielle dag. De kan dele det med venner og familie, og vente på at de skal kjøpe disse gavene. Alle som mottar invitasjonen via Facebook, Twitter eller e-post kan kjøpe varene i butikken din.

Å lese:  Denne kontoen har blitt suspendert: Hva du skal gjøre & Hvordan fikse det

Australia Post Shipping av Appjetty

Hvis du er en Magento-venn fra down under, sjekk ut denne utvidelsen. Den bestselgende Australia Post Shipping-utvidelsen fra AppJetty fungerer på Australia Post PAC API og viser direkte frakt- og kontraktspriser for pakker og brev i butikken din. Butikkadministratoren har muligheten til å velge fraktmetoder for både internasjonal og innenlandsk frakt. Admin kan også administrere håndteringskostnader, signatur ved levering, ekstra dekningsgebyrer og mer for frakt av ethvert produkt.

For detaljerte instruksjoner om å legge til noen av disse sosiale pluginene til Magento-butikken, Les dette.

Ønsker du å migrere fra Magento 1 til Magento 2? Eller kanskje du ønsker å bli på M1 mens du vurderer alternativene dine. Vi er Magento-ekspertene! Vi tilbyr gratis migrering og Hostinger Safe Harbor for M1-butikker.

Nye publikasjoner:

Anbefaling