Lead Capture Magnet: Ditt verktøy for å øke salget og få nye kunder

bilde 1

Nesten alle markedsførere er enige om at det å få inn nye potensielle kunder er noe av det vanskeligste i bransjen.

Selv om du har de perfekte produktene, hvis ingen er klar over verdien du tilbyr, vil du bare tape penger på å betale for lagringsplass.

Heldigvis er det ingenting som slår de kreative hjernene til markedene, og de har utviklet ulike metoder for enkelt å engasjere seg med nye potensielle kunder.

En av de beste metodene for å generere potensielle kunder raskt er gjennom skjemaer for kundefangst på stedet.

De mest suksessrike markedsførerne distribuerer denne typen skjema ved hjelp av popup-meldinger.

På popup-annonsene legger de ved et skjema, og for å få potensielle kunder til å gå inn i leaddatabasen deres, gir de dem et forlokkende insentiv som en rabattkode eller en gratis fraktavtale.

Hvis du ønsker å forbedre lead-generasjonsspillet ditt, har vi alle de riktige tipsene nedenfor.

Hva er et Lead Capture-skjema og hvordan fungerer det?

EN blyfangstskjema brukes til å samle inn kontaktinformasjon for besøkende på nettstedet for eventuelle fremtidige interaksjoner.

Disse kontaktene, kjent som potensielle kunder, lar markedsføringsteam pleie dem gjennom nyttige e-poster eller andre teknikker.

Å lese:  Laravel Inertia: Simplifying Frontend Developme...

Når leadet blir markedsføringskvalifisert (MQL), sendes det fra markedsteamet til salgsteamet, som tar over og forfølger videre kommunikasjon med potensielle kunder.

Registreringsskjemaer ber vanligvis om grunnleggende informasjon som navn, e-post og stillingstittel.

Imidlertid kan mer detaljert informasjon fanges opp avhengig av produktet eller tjenesten som markedsføres.

Hvis du for eksempel markedsførte en ny programvareapplikasjon, kan du be om informasjon om hvilken type programvare potensielle kunder bruker for øyeblikket.

Nøkkelen til vellykket fangst av potensielle kunder er å gi noe av verdi i bytte mot den besøkendes kontaktinformasjon, som kan være en e-bok, en hvitbok eller bare et blogginnlegg.

Når du har fått kontaktinformasjonen til en kundeemne, kan du begynne å jobbe med å bygge et forhold og til slutt selge produktet eller tjenesten til dem.

Med de tekniske detaljene ute av veien, lurer du kanskje på hvordan du kan lage et skjema for kundefangst som faktisk fylles ut.

Den beste måten å gjøre det på er å presentere den med en pop-up som er godt designet og godt timet.

Uansett hva du har brukt til å konfigurere siden din, vil de beste programtilleggene eller appene for konverteringsfrekvensen gjøre deg i stand til å velge fra et utvalg av fengslende maler for både popup-meldinger og skjemaer for kundefangst.

Å lese:  10 typer blogger som tjener penger (med eksempler)

Og det beste av det hele er at du ikke trenger å være et datageni; alt du trenger å gjøre er å åpne appen, velge malen og starte innsamlingen av potensielle kunder.

mål g7d5e9b8e2 1280

Opprette skjemaer for registrering av kundeemner

Hvert skjema for registrering av potensielle salg bør inneholde visse punkter hvis du er interessert i å se suksess ut av dataene du vil få, og disse er:

  • Firmanavn (hvis du driver en B2B-virksomhet);

Men det er ikke det eneste aspektet du bør være oppmerksom på når du oppretter et skjema for kundefangst.

Du må finne noe som får potensielle kunder til å skynde seg å fylle ut detaljene.

Når det er sagt, selv om det er den beste måten å presentere din på ledende generasjon form ved hjelp av popup-meldinger, er det ikke den eneste veien til suksess.

Kontaktskjemaer

Du kan enkelt samle kontaktinformasjonen fra alle som er interessert i produktene dine på “Kontakt oss”-siden.

Når et prospekt trenger ytterligere informasjon om produktene og tjenestene dine, vil de mer enn sannsynlig navigere til kontaktsiden din.

Her kan du be om prospektenes data, som e-postadresse eller telefonnummer, slik at du kan komme tilbake til dem så fort som mulig.

Så selv etter å ha løst problemet deres, kan du fortsatt bruke kontakten deres til å målrette dem med personlige tilbud i fremtiden.

Å lese:  10 beste plugins for WordPress-kommentarer for å øke engasjementet

Blymagneter

Blymagneter er et flott verktøy for SaaS-selskaper, byråer og frilansere for å fange oppmerksomheten til potensielle nye kunder.

van tay media chyT9XPAdcg unsplash

Ved å tilby noe verdifullt, som en informativ e-bok eller nyttig whitepaper, i bytte mot personlig informasjon som navn, e-postadresse og firmanavn som kan brukes til ytterligere å engasjere potensielle kunder, representerer leadmagneter en kraftig måte å generere potensielle kunder på.

Blymagneter gir en vinn-vinn-situasjon; kunder får noe de verdsetter mens bedrifter får muligheten til å pleie potensielle potensielle kunder nedover salgstrakten.

Kontoregistrering

Brukere blir potensielle kunder så snart de oppretter en konto på nettstedet ditt.

Når de har vært gjennom introduksjonsprosessen og har en bedre forståelse av hvordan produktet eller tjenesten din fungerer, er det mer sannsynlig at de konverterer til betalende kunder i nær fremtid.

Bunnlinjen

Leadgenerering er det som holder virksomheten din operativ, og uten dem har du ingen å lansere kampanjer for.

Ovenfor kan du finne alle de beste fremgangsmåtene for å sjarmere besøkende på nettstedet og samle dataene deres effektivt.

Nye publikasjoner:

Anbefaling