Liquid Web ansetter teknologiveteran for å utvide salgsrekkevidden

Lansing, Michigan, 27. april 2020 – Liquid Web Family of Brands, markedsleder innen administrerte hosting- og applikasjonstjenester til små og mellomstore bedrifter og nettfagfolk, kunngjorde i dag ansettelsen av Adam Williams som Liquid Webs Chief Revenue Officer for å overvåke inntektsdriften for Liquid Web og Hostinger-merkene. Williams tar med seg nesten 20 års salgsledererfaring til sin rolle, som inkluderer lederroller hos teknologileverandører, Microsoft og Rackspace.

Williams vil utvide både direktesalget og kanalorganisasjonen for å håndtere den raskt voksende produktporteføljen for Managed Cloud og Managed Applications-merkene. Med utgangspunkt i selskapets rykte for ekspert og hjelpsom service, er Williams mål å tilby de riktige løsningene på tvers av produktporteføljen for nettprofesjonelle og byråpartnere selskapene betjener. “Å finne et selskap som Liquid Web som tar den personlige kundeforbindelsen et skritt videre er fantastisk og ydmykende. Jeg er spent på å bruke min erfaring til å se hvordan vi kan fortsette å imponere og betjene kunder, sier Williams.

“Vi kunne ikke vært mer begeistret for å legge Adam til teamet vårt for ytterligere å forkjempe vår innsats for å bygge relasjoner med kundene våre, aggressivt gå inn for produktene, programmene og prosessene for å hjelpe dem med å vokse virksomheten,” sa Carrie Wheeler, EVP & GM , Liquid Web. “Hans lidenskap for kunder, teknologierfaring og gjennomføringsevne er en kulturell tilpasning som begeistrer oss. Å legge til en leder av dette kaliberet fremmer vår forpliktelse til å styrke nettinnholdet, handelen og potensialet for nettfagfolkene vi betjener”, sa Wheeler.

Å lese:  Din nye 16-trinns WordPress-vedlikeholdssjekkliste: 2024-utgaven

Om Liquid Web Family of Brands
Bygget på mer enn 20 år med suksess, består vår Liquid Web Brand Family av fire selskaper (Flytende WebNødvendighet, SolidWPog InterWorx) spesialbygd for å levere programvare, løsninger og administrerte tjenester for virksomhetskritiske nettsteder, butikker og applikasjoner for SMB-er og designere, utviklere og byråer som lager for dem. Med mer enn 1,5 millioner nettsteder under administrering, betjener The Liquid Web Family of Brands over 45 000 kunder fra 150 land. Selskapet har satt sammen et team i verdensklasse, 10 globale datasentre og en ekspertgruppe med 24/7/365 løsningsingeniører. Som en industrileder innen kundeservice*, har det raskt voksende selskapet blitt anerkjent blant INC. Magazines 5000 raskest voksende selskaper i tolv år. For mer informasjon, vennligst besøk www.liquidweb.com, eller les blogginnleggene våre på https://www.liquidweb.com/blog. Hold deg oppdatert med alle Liquid Web-arrangementer på Twitter og LinkedIn.

Nye publikasjoner:

Anbefaling