Liste over BESTE PayPal-alternativer for Dropshipping

Kjærlighet er å dele!

PayPal-alternativer for dropshipping

PayPal-alternativer for dropshipping

Å se etter PayPal-alternativer for dropshipping eller for noen av dine nettvirksomheter kan enten bety at det ikke støttes i landet ditt eller at du har blitt frustrert over deres strenge tiltak.

Det er sant at PayPal kan være monopolistisk, noe som kan tilskrives deres rykte på nettet. Men det betyr ikke at de er det eneste alternativet som er tilgjengelig.

Faktisk kommer jeg til å dele 9 av disse PayPal-alternativene for e-handelsvirksomheten din. Eller hvilken som helst nettbedrift som krever at du godtar betaling online.

Stol på meg, det er mange grunner til å søke et bedre PayPal-alternativ, og mange mennesker kan vitne om det. For det første tar PayPal et høyere gebyr på transaksjoner sammenlignet med konkurrentene.

De har også vært kjent for å ofte fryse kontoer i opptil 6 måneder. Mens noen kanskje kan få pengene tilbake, mister noen dem for alltid uten å gjøre noe med det.

Det faktum at det er flere andre land som er begrenset fra PayPals fulle funksjonalitet er en annen ting å dra nytte av.

Så absolutt, det burde være rom for PayPal-alternativer for e-handelsgründere som prøver å komme seg videre i småbedriften sin.

Selv om jeg ikke driver kampanje mot PayPal, vil alternativene og alternativene som er tilgjengelige interessere deg bedre.

Så for din interesse har jeg samlet og testet listen over beste PayPal dropshipping-alternativer som du kan implementere i virksomheten din.

La oss komme i gang, skal vi?

Beste PayPal-alternativer for dropshipping

Nedenfor er oppført e-handelsbetalingsporter som kan fylle PayPals plass for å godta betalinger i din nettvirksomhet. La oss utforske dem sammen.

#1: Striper

stripe betalingsgateway

stripe betalingsgateway

Stripe er et av de beste PayPal-alternativene for e-handel eller dropshipping for å være nøyaktig. Stripe tilbyr mer fleksibilitet enn PayPal.

Intuitiv og enkel å bruke, Stripe betalingsgateway fungerer utmerket for enhver e-handelsbedrift.

Med deres API kan du enkelt integrere Stripe med dropshipping-butikken din. Mens gebyrene ligner på PayPals, er fleksibiliteten Stripes gevinst.

Stripe gir kundene dine et grensesnitt for å foreta betalinger med kredittkortene sine direkte i butikken din uten å bli omdirigert til en tredjeparts nettside.

Det er også veldig enkelt å integrere Stripe med Shopify-butikker, siden det er guider som hjelper deg å få det gjort.

Stripe er imidlertid ikke uten hake. Og avtalen her er nummeret land på Stripe.

Stripe støtter et begrenset antall land; USA og noen andre land. Dette kan være et godt tilbakeslag hvis du ikke bor i et av landene der Stripe jobber.

Men en vei rundt det er å sette opp dropshipping-virksomheten din i USA eller andre støttede land og få en lokal bankkonto som kan integreres med Stripe-kontoen din.

Til slutt trenger du et Payoneer-kort. Uttaksprosessen for Stripe kan være ganske vanskelig.

Du må ha en Payoneer-konto og et kort som du kobler Stripe-kontoen din til. Så når du ønsker å ta ut fra Stripe-kontoen din, bruker du Payoneer-kortet ditt.

Stripepriser:

Det er viktig å vite at Stripe belaster 2,9 prosent av hver transaksjon som gjøres på nettstedet ditt pluss $0,30.

fordeler
 • Transparent prissystem
 • Støtter både Apple Pay og Android
 • Ekte analytisk dashbord
 • Automatiske betalinger, minimale avgifter og brukervennlighet
 • Støtte mobilbetalinger
 • Godtar betalinger fra mennesker og bedrifter over hele verden
Å lese:  Minea anmeldelse: Alt-i-ett Dropshipping Adspy Tool [2024]
Ulemper
 • Forsinket tilgang til midler
 • Ikke tilgjengelig for selgere over hele verden
 • Konkurransedyktige kostnader ved betalingsbehandling

#2: Shopify-betalinger

shopify betalingsgateway som et av de beste PayPal-alternativene for dropshipping

shopify betalingsgateway som et av de beste PayPal-alternativene for dropshipping

Shopify-betaling er også et av de beste PayPal-alternativene der ute, men akkurat som navnet antyder, fungerer det bare på Shopify-plattformen.

Shopify Payments gjør det enkelt for deg som Shopify-selger å administrere alle transaksjonene dine fra et enkelt Shopify-dashbord.

Dette vil faktisk være praktisk hvis butikken din administreres daglig. Fra dashbordet kan du se utbetalingsplanen din, slik at du vet når du kan forvente pengene dine på bankkontoen din.

Du må imidlertid vite at alle betalinger fra kunden din stopper i 3 dager før de overføres til bankkontoen din. Og 7 dager for selgere i Canada.

Det beste med Shopify-betaling er det faktum at du ikke trenger å involvere noe tredjeparts betalingssystem. Du kan enkelt godta kreditt- og debetkort direkte i Shopify-butikken fra kundene dine.

Ulempen med dette er imidlertid at det bare fungerer på Shopify og i noen få utvalgte land.

Dette betyr at selv om du er på Shopify-plattformen, kan det hende du ikke kan bruke den hvis landet ditt ikke støttes av det.

Shopify betalingssatser:

I utgangspunktet starter Shopify-planen med den grunnleggende planen for $29 per måned og for kredittkortbehandling bør du forvente 2,9 prosent pluss $0,30.

fordeler
 • Enkel og sømløs integrasjon
 • Støtt andre betalingsleverandører
 • Fjerner ekstra transaksjonsgebyrer
 • Støtte Multicurrency
 • Praktisk for e-handel
Ulemper
 • Midler kan lett fryses
 • Refusjon
 • Ikke tilgjengelig globalt
 • Samsvar med T&C
 • Begrenset alternativ for ikke-kort

#3: Payoneer

payoneer betalingsgateway

payoneer betalingsgateway

Bortsett fra det faktum at Payoneer er best for tjenesteleverandører og frilansere, er Payoneer også et av de beste PayPal-alternativene for e-handel.

Payoneer støtter mange land og kan betraktes som fleksibel når det kommer til deres løsning.

Det krever ikke API som Stripe. Alt er så enkelt som ABC å forstå, og det er også veldig enkelt å opprette en konto.

Som enhver annen betalingsgateway er den imidlertid ikke uten problemer. Og her er fangsten, Payoneer er bare best for forhandlere og avsendere som bruker globale markedsplasser som Amazon og eBay.

Direkte fra deres globale markedsplass trading dashboard kan de enkelt ta ut pengene sine til Payoneer-kontoen sin.

I hovedsak, hvis du bruker en tilpasset dropshipping-butikk eller plattform som Shopify, kan du ha vanskeligheter med å integrere Payoneer med Shopify-butikken din.

En vanskelig tid fordi det er en løsning og løsningen krever at du bruker Stripe i Shopify-butikken din og deretter kobler Payoneer-kortet ditt til Stripe.

Bortsett fra dette er Payoneer et perfekt alternativ til PayPal siden det støtter nesten alle land og tar mindre betalt.

Og hvor Payoneer slår konkurrentene er at det enkelt kan integreres med andre betalingsgatewayer ettersom de utsteder et debetkort for å ta ut fra lokale bankers minibanker.

Payoneer-priser:

Alle betalinger mottatt fra andre Payoneer-brukere er gratis. For korttransaksjoner belaster de 3 prosent for kredittkort og 1 prosent gebyr på alle eCheque-transaksjoner.

fordeler
 • Støtt markedsplasser for e-handel
 • Overfør til lokal valuta
 • Legg til konto i lokal valuta
 • Transaksjoner i mer enn 200 land mulig
 • Rask overføring av penger over landegrensene
Ulemper
 • Høy avgift for fornyelse av kortet
 • Ingen 24/7 kundestøtte

#4: 2Kasse

2checkout betalingsgateway er et av de beste PayPal-alternativene for dropshipping når det gjelder e-handel som helhet

2checkout betalingsgateway er et av de beste PayPal-alternativene for dropshipping når det gjelder e-handel som helhet

2Checkouts er en betalingsintegrasjon som startet med nulltoleranse for dropshipping-butikker. Og dette var for å beskytte deres politikk.

Men støtter nå dropshipping (siden slutten av 2016), men de er styrt av en streng policy. 2Checkouts gjennomgår manuelt alle applikasjoner fra butikker for å bekrefte produktene deres og typen produkter.

Så i utgangspunktet er det ikke lett å bli akseptert i 2Checkouts som eier av dropshippingbutikker på grunn av deres strenge retningslinjer.

Å lese:  Hvordan endre størrelse på bilder og bilder og laste dem opp til WordPress

2Kassa går så langt som å bekrefte om kontaktinformasjonen i butikken din samsvarer med den du skrev inn i søknaden din. I tillegg validerer de om produktene dine har høy risiko for refusjon.

Som du kanskje har gjettet, kan det være vanskelig å administrere refusjoner for dropshippere som driver sin egen butikk.

Så for å minimere risikoen for høy avkastning og refusjoner, vurderer 2Checkouts innsendte søknader nøye.

2Checkouts støtter nesten alle land du kan tenke deg, inkludert land i tredje verden. Men for å ta ut pengene dine fra 2Checkouts kan du integrere dem med Payoneer blant mange andre.

I tillegg til å bruke Payoneer til å trekke ut betalingene dine, kan du også motta betaling via bankoverføring og ACH.

Til slutt, hvor 2Checkouts skinner er i sin integrasjon med over 120 vogner inkludert Shopify, Wix, Ecwid og mange andre.

Dette betyr at du kan integrere 2Checkouts med dropshipping-butikken din bygget på Shopify.

2 Kontantpris:

Transaksjonsgebyret på 2Checkout er 2,9 prosent pluss $0,3. Prisplanen deres kommer i 3 nivåer avhengig av bedriftens behov.

fordeler
 • Faste priser
 • Måned til måned avtale
 • Ideell for internasjonale handelsmenn
 • Støtter flere kortbetalinger
 • Rask betalingslevering
 • Støtt større e-handelsbutikk
Ulemper
 • Strenge handling
 • Selektiv når det kommer til høyrisikoprodukter
 • Kan beholde pengene dine

#5: Authorize.net

Authorize.net betalingsgateway

Authorize.net betalingsgateway

er også et av de beste PayPal-alternativene du kan vurdere for din nettvirksomhet. Det er en løsning som tilbys av det populære VISA.

Selv om det ikke er så populært og allment kjent som de fleste betalingsalternativene på listen, er det et av de beste alternativene der ute.

Betalingsporten er imidlertid begrenset til noen få land, men for å være presis opererer Authorize.net i over 33 land.

Authorize.net lar kundene dine betale med kredittkortene deres akkurat som Stripe.

Hvis du bruker en Woocommece-butikk, får du det beste fra Authorize.net. Til slutt, bortsett fra begrensningene til Authorize.net i noen land, er det et perfekt alternativ til PayPal.

Og hvor de gjør en god handel er transaksjonsgebyret.

Authorize.net er imidlertid ikke en direkte betalingsgateway. Den fungerer som en plugg for å koble butikken din med andre betalingsgatewayer som Apple Pay, PayPal og VISA-kasse.

I hovedsak gjør Authorize.net det enkelt å tilby ulike betalingsalternativer for kundene dine. Og her er den beste delen, du kan gjøre mer enn bare å godta betaling i dropshipping-butikken eller den lille bedriften din.

De tilbyr andre betalingsløsninger som mobilbetaling, virtuelle poeng for salg, telefonbetalinger og mange flere.

Authorize.net-priser:

Authorize.net belaster et standard transaksjonsgebyr på 2,9 prosent pluss $0,30 for hver vellykket transaksjon på nettstedet ditt. Imidlertid starter deres faktiske priser for gateway-avgift i butikken din fra $25 per måned.

fordeler
 • Intuitivt brukergrensesnitt
 • Veldig sikker betalingsgateway
 • Støtte for flere valutaer
 • Måned til måned fakturering
 • Ingen langsiktige kontrakter
 • Støtte flere betalingsløsninger
Ulemper
 • Høy standard priser
 • Den kommer med et høyt tilbakeføringsgebyr
 • $25 månedlig gateway-bruksavgift

#6: Google Pay

google pay betalingsgateway

google pay betalingsgateway

Google Pay er en av de beste betalingsløsningene for bedrifter, siden det er en tjeneste som tilbys av store Google. Google Pay gjør det enkelt å godta betalinger fra kunder i butikken din.

Tidligere kjent som Android Pay, tilbyr Google Pay en betalingsløsning for både bedrifter og forbrukere. Med fremtiden i tankene er Google Pay bedre integrert for enkel mobilbetaling for apper, på nettsiden og i butikker.

Ved å tilby en gratis betalingsløsning sammen med null transaksjonsgebyrer, er Google Pay definitivt en god avtale. Dessuten er Googles betalingsskjemaer enkle og greie.

Med færre klikk for å foreta kjøpet øker salget. Kunder har allerede informasjonen sin med Google Pay, så det er ingen lang liste over informasjon å fylle ut, noe som gjør Google Pay til et bedre tillegg til betalingsalternativene dine.

Å lese:  Hvordan sjekke hvem som er vert for et nettsted – 5 beste tjenester

Og ja, i tillegg, fordi Google Pay bare fungerer i et begrenset antall land. Google Pay fungerer bare med en håndfull land.

Og flertallet av landene i den tredje verden er ennå ikke støttet. Og ikke bare det, Google Pay vises bare i butikken din når en forbruker surfer med en Android-telefon.

Dette betyr at bare Android-telefonbrukere kan se Google Pay-alternativet og også bruke det. Dette er en ulempe på deres side, men er ikke en grunn til å ikke implementere det i butikken din.

For jo flere betalingsalternativer du gir kundene dine, jo mer komfortable vil de være når de handler i dropshipping-butikken din.

Så du kan vurdere Google Pay som et ekstra betalingsalternativ for kundene dine, siden de kun målretter mot Android-brukere fra utvalgte land.

I tillegg, for dropshipping-butikker som bruker e-handelsplattformer som Shopify og BigCommerce, støtter Google Pay enkel implementering av betalingsløsningen deres i butikken din.

Land som støttes av Google Pay:

Hvis bedriften din er basert i de støttede landene som er oppført nedenfor, bør du ha det bra med Google Pay:

Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Kroatia, Tsjekkia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hong Kong

India, Irland, Italia, Japan, New Zealand, Norge, Polen, Russland, Singapore, Slovakia, Spania, Sverige, Sveits

Taiwan, Ukraina, De forente arabiske emirater, Storbritannia og USA.

Hvis landet ditt ikke støttes, prøv de andre PayPal-alternativene. For det meste er land i den tredje verden alltid i en ulempe.

Google Pay-priser:

For Google Pay er transaksjonsprisen litt forskjellig fra resten av betalingsgatewayene. De belaster 2,9 prosent for alle kredittkorttransaksjoner, deretter er debetkort og bankoverføringer gratis.

fordeler

 • Forbedre sikkerhetssystemet
 • Gjør betaling veldig fleksibel
 • Rask betalingslevering
 • Med Google Pay kan du godta både online og personlig
Ulemper
 • Ikke tilgjengelig i alle land
 • Begrenset til Android

#7: Apple Pay

apple pay betalingsgateway

apple pay betalingsgateway

På samme måte som vi har Google Pay for Android-brukere, Apple Pay er for Apple-brukere. Apple Pay er også en av de beste betalingsportene for dropshipping og e-handelsbutikker.

Og med økningen i iOS-brukere vil Apple Pay være et flott tillegg til butikken din.

Ved å implementere betalingsgatewayen i butikken din får kundene dine privilegiet av å betale for produkter med kredittkort, debetkort, VISA, American Express og mange andre.

Det er imidlertid ikke uten begrensninger. Bruk av Apple Pay på nettet er bare gyldig hvis kundene dine bruker nettleseren Safari.

Unødvendig å si at Apple Pay ikke fungerer på Android-dingser på samme måte som Google Pay ikke fungerer på iOS.

Og ser vi på de støttede landene, støtter Apple Pay bare en håndfull land også.

Apple Pay-priser:

Med Apple Pay belaster de ikke selgergebyrer for å godta betalingsmåten. Du betaler vanligvis transaksjonsgebyrer som du ville gjort for alle andre kreditt- og debetsalg.

fordeler
 • Enkle betalingsmåter
 • Komfort
 • Fleksibilitet
Ulemper
 • Ikke alle selgere støtter Apple og Android Pay
 • Utstedt av programvaren

#8: Skrill

skrill betalingsgateway for dropshipping

Skrill er den virkelige avtalen med mye å tilby e-handelsbedriftseiere eller i utgangspunktet alle som selger online. For det første har Skrill en global rekkevidde og støtter over 100+ land.

Selv om rundt 39 land er utelatt fra listen over land som støttes av Skrill, har Skrill fortsatt en bedre rekkevidde sammenlignet med de fleste andre gateways.

Skrill har gjort sin nettbaserte betalingsgateway enkel og lett å bruke ved å samarbeide med handlekurvselskaper og e-handelsplattformer.

Unødvendig å si er dette uvurderlig og tilbyr en bedre løsning for dropshippere.

Blant mange verktøy er Skrill en partner av Magento, WooCommerce, Shopify, BigCommerce og mange andre e-handelsplattformer og handlekurver.

Å lese:  Beste bloggvertstjenester – detaljert sammenligning (2024)

Og hvis det ikke vekker interessen din, vil deres fleksible betalingsgateway-integrasjon gjøre det, her er grunnen.

Skrill gir deg tilgang til over 100 lokale betalingsmetoder og valutaer. Denne funksjonen lar kundene dine bruke en lokal betalingsmetode for å betale for butikken din.

Mobilkassen deres er heller ikke dårlig. Men før du hopper på bølgen, bør du kanskje ta en titt på landene som ikke støttes:

Afghanistan, Angola, Barbados, Benin, Burkina Faso, Kapp Verde, Komorene, Krim, Cuba, Djibouti, Eritrea, Færøyene, Fransk Polynesia, Gambia, Grønland, Grenada, Guadeloupe, Guyana, Iran, Irak, Japan, Kirgisistan, Laos. Den demokratiske republikken, Libya, Macao, Martinique, Namibia, Ny-Caledonia, Niger, Nord-Korea, Palau, Reunion, Samoa, Sudan (nord og sør), Surinam, Syria, Tadsjikistan, Togo og Turkmenistan.

Hvis landet ditt ikke er på listen, betrakt deg selv som heldig.

Samlet sett er Skrill et godt og over gjennomsnittet PayPal-alternativ for dropshippere.

Skrill-priser:

For Skrill-transaksjonsgebyr belaster de 1,45 prosent for hver transaksjon som behandles pluss $0,50 for sending og mottak av midler. Det er imidlertid gratis å ta ut penger til bankkontoen din.

fordeler
 • Skrill er tilgjengelig over hele verden
 • Høy sikkerhet og sterk brukerbeskyttelse
 • E-lommebok løsning
Ulemper
 • Transaksjonsgebyret for valutakonvertering er vanligvis høyt
 • Støtten kan være treg

#9: WePay

wepay er et annet paypal dropshipping-alternativ som du kan bruke for din nettvirksomhet

wepay er et annet paypal dropshipping-alternativ som du kan bruke for din nettvirksomhet

Mens flertallet av alternativene tilbyr en forbrukerløsning ved siden av deres selgerløsning, fokuserer WePay strengt på plattformer.

WePay er strengt tatt en betalingsgateway som tilbyr APIer for plattformer å bruke på nettstedet.

Siden oppstarten i 2008 har WePay behandlet betalinger verdt over 1,4 billioner dollar i årlige betalinger.

WePay er bygget for Saas og e-handelsmerker og er helt perfekt for dropshipping-virksomheten. WePay tilbyr imidlertid et mindre antall betalingsalternativer for sine brukere.

Selv om det er vanskelig og overveldende å integrere en betalingsgateway-API i butikken din i de fleste tilfeller, gjelder ikke det samme for WePay.

WePay API har blitt modifisert og forenklet, noe som gjør det enkelt å implementere i butikken din. Så WePay kan være et bedre valg bortsett fra landsrestriksjonene det følger med.

WePay-priser:

WePay krever et transaksjonsgebyr på 2,9 prosent pluss $0,30 for hver betaling som behandles via korttransaksjon. For ACH-betalinger belaster de 1 prosent pluss $0,30

fordeler
 • Fleksibel API
 • Støtt flere betalingsmetoder
Ulemper
 • Ingen kortbehandling i butikken

Hva er den beste betalingsgatewayen for Dropshipping?

Å velge den beste betalingsporten for dropshipping er veldig vanskelig. Og den beste betalingsgatewayen er kanskje ikke den som passer best for virksomheten din. Så det beste du kan gjøre er å velge den som passer best for din dropshipping-butikk.

Og for å gjøre det, må du se på typen dropshipping-butikk, målgruppen og landet du er basert i.

Fordi de fleste av betalingsgatewayene har forskjellige land de støtter.

Så for all del, du vil forsikre deg om at betalingsgatewayen støttes fullt ut i landet ditt.

Du vil også forsikre deg om at betalingsgatewayen du betaler for støttes i mållandet ditt.

En annen avgjørende faktor er transaksjonsgebyrene. Selv om dette kanskje ikke virker som en grunn til å forlate en betalingsgateway.

Men det er hvis dropshipping-butikken din blomstrer, en prosent spart på transaksjonsgebyret kan være en god månedlig inntekt for deg.

Konklusjon

Når du leter etter det beste PayPal-alternativet for dropshipping-butikken din, trenger du ikke gå for langt før du finner en.

Der har du min liste over de beste PayPal-alternativene for dropshipping. Du må vurdere fokuslandet og ditt fokusmarked for å vite hva som er best for deg.

Så, hva er dine tanker om dette? Har du noen erfaring med å bruke noen av alternativene ovenfor?

Jeg vil gjerne høre fra deg nedenfor.

Les mer

Nye publikasjoner:

Anbefaling