Liste over BESTE Print-On-Demand-nettsteder for artister [2024]

Kjærlighet er å dele!

I denne artikkelen vil vi diskutere de beste print-on-demand-nettstedene for artister.

Hvis du er en kunstner, kan du enkelt tjene en stor formue ved å starte en print-on-demand-virksomhet.

Denne virksomheten lar deg selge dine tilpassede design, trykt på tilbehør som skjorter, telefondeksler og til og med veggkunst til de som ønsker å kjøpe dem.

Du oppgir ganske enkelt designet for ditt valgte nettsted, mens de vanskeligere prosessene som utskrift og frakt håndteres for deg.

Alt du trenger å gjøre er å lage noen flotte design, laste dem opp og i noen tilfeller markedsføre de ferdige produktene dine.

Oversikt

Printify for kunstnerePrintify for kunstnere

Printify tilbyr kunstnere en brukervennlig plattform for å gjøre kunstverkene deres til et bredt spekter av tilpassbare produkter, fra T-skjorter til plakater. Med sømløs integrasjon i e-handelsbutikker og pålitelige print-on-demand-tjenester, kan kunstnere fokusere på å skape mens Printify tar seg av produksjon og ordreoppfyllelse, noe som gjør det til et ideelt valg for å selge kunst på nettet.

sellfy podcastsider for artistersellfy podcastsider for artister

Sellfy er en alt-i-ett e-handelsplattform designet for artister og skapere. Det lar artister enkelt sette opp nettbutikkene sine for å selge digitale produkter som e-bøker, musikk, kunst og mer, med funksjoner for produkthosting, betalingsadministrasjon og markedsføringsverktøy for å hjelpe dem å nå et bredere publikum og tjene penger på det kreative arbeidet sitt.

print POD-side for artisterprint POD-side for artister

Printful er en allsidig plattform som gir kunstnere mulighet til å gjøre designene sine om til et bredt spekter av tilpassede produkter, inkludert klær, tilbehør og hjemmeprodukter. Med sømløs integrasjon i nettbutikker håndterer den alt fra utskrift til frakt, slik at artister kan fokusere på kreativiteten sin mens de når et globalt publikum med sine unike kreasjoner.

Hva er Print-on-demand-nettsteder?

Print-on-demand-nettsteder er selskapene som lar deg begynne å selge tilpassede produkter og varer innen få minutter ved å gi deg komplette alt-i-ett-løsninger – fra produksjon til emballasje og til slutt frakt.

Print on demand er en dropshipping-modell som lar deg lage attraktive og bemerkelsesverdige design, selge dem og tjene penger mens andre prosesser håndteres for deg av ditt valgte firma.

Oppsummert er disse nettstedene markedsplasser eller e-handelsplattformer der du tilbyr produktene dine – vanligvis trykte, for salg.

Så hvilket print-on-demand-nettsted bør du velge? La oss se på de beste av dem.

Beste print-on-demand-nettsteder for artister

Nedenfor er lister over våre print-on-demand-nettsteder for artister som ønsker å selge produktene sine på nettet.

1. Skriv ut

PrintifyPrintify

Printify er et av de beste print-on-demand-nettstedene for artister. Det er en tjenesteleverandør som integreres med din eksisterende nettside, slik at du kan begynne å selge produkter gjennom den.

Derfor er det et utmerket valg for artister som allerede har en nettbutikk i gang.

For å begynne å bruke Printify, registrer deg og koble det til e-handelsnettstedet ditt, da det automatisk integreres med de viktigste e-handelsplattformene som Shopify og Wix, noe som gjør prosessen ganske enkel for deg.

Når du har koblet til butikken din, sjekk ut produktkatalogen og velg varene du vil selge.

Hos Printify er det hundrevis av høykvalitetsprodukter å velge mellom, for eksempel krus, t-skjorter, sokker og til og med hjemmeinnredning.

Når du er ferdig med å velge produktene, kan du lage produktmodeller ved å bruke Printifys gratis innebygde designverktøy.

Mockup Generator gjør det enkelt for deg å lage og redigere design av dine valgte produkter, pluss at du får se dem i høy oppløsning.

Når du er fornøyd med designet, kan du fortsette å bestille prøver fra trykkleverandøren din for å sikre at de ser ut og føles slik du vil ha dem.

Etter det kan du publisere designene dine i nettbutikken din og begynne å selge.

Når en bestilling er lagt inn, produseres produktet ditt automatisk og sendes til kunden på hans eller hennes plassering, pluss at du kan holde styr på hele prosessen ved å bruke innebygde sporingsverktøy i Printify-kontoen din.

Å lese:  Hvordan god webdesign hjelper deg med å selge et hus raskt

Det fungerer med mange utskriftsleverandører på en global scene, så du kan enkelt bytte til en annen utskriftsleverandør hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på den du bruker.

Fordeler:

 • Mange av deres utskriftspartnere er spredt over hele verden, noe som gjør det enkelt for bestillingene dine å bli levert hvor som helst
 • Over 900 produkter er tilgjengelige i deres katalog.
 • Kostnaden for utskrift er lav
 • Integrerer automatisk med store e-handelsplattformer

Ulemper:

 • Alternativer for tilpasset merkevarebygging er begrenset
 • Kvaliteten på utskriften avhenger av leverandøren

Prissetting

Det er en gratis plan for opptil 5 butikker. På den annen side starter premiumplaner på $24,99/måned og lar deg legge til flere butikker og produkter til butikken din.

Kom i gang med Printify

2. Sellfy

sellfy e-handelsplattform

Sellfy er en plattform bygget for skapere, med alle nødvendige verktøy for å designe, lage og selge Print On Demand-varer fra nettbutikken deres til kunder.

For å komme i gang med Sellfy, registrerer du deg først og bygger en nettbutikk med et nytt domene, eller et tilpasset domene du allerede bruker.

Bruk deretter den tilgjengelige POD-funksjonaliteten til å laste opp tekst- og grafisk trykkdesign av produktene dine til Sellfys Print On Demand-katalog, og deretter kan du begynne å selge direkte fra butikken din.

Selv om det er mange produkter du kan velge mellom basert på hvilke produkter du ønsker å tilby, kan du også legge til egendefinerte logoer, design og broderidesign.

Når du har foretatt et salg, skrives bestillingen umiddelbart ut og sendes til kunden som la inn bestillingen direkte fra deres anlegg.

Kvaliteten på materialet deres er på topp, og du vil bare bli belastet for hovedkostnaden, så du kan i hovedsak kontrollere fortjenesten din.

Ikke bare kan du selge POD-er, men du kan også selge mange andre fysiske og digitale produkter i brede kategorier på Sellfy.

Med Sellfy kan du enkelt tilpasse nettstedet ditt for å presentere deg selv som en artist som selger varer.

I tillegg får du bygge trafikk og publikum fra bunnen av med innebygde markedsføringsverktøy og slipper å konkurrere med andre om kundene.

Fordeler:

 • Du får full kontroll over POD-virksomheten din.
 • Leveres med en komplett e-handelspakke.
 • Du kan selge andre produkter som digitale produkter og tjenester.
 • Kommer med markedsførings- og salgsverktøy.
 • Bygget med skapere spesielt i tankene.
 • En gratis 14-dagers prøveperiode er tilgjengelig.
 • 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Ulemper:

 • Har ikke et tilgjengelig publikum som andre markedsplasser, hvor du ikke trenger å investere i annonser.
 • Ingen returmulighet for kunder.

Prissetting

Premium-planer starter på $19/måned.

Kom i gang med Sellfy

3. Printful

PrintfulPrintful

Printful er et annet Print-on-demand-nettsted som du kan koble til din eksisterende butikk. Det vil si hvis du har

Det er et alternativ til Printify, for de som ikke har noe imot å betale ekstra penger for å få høyere kvalitet og standardprodukter.

Den integreres godt med Shopify, Amazon, WooCommerce, Etsy og andre e-handelsplattformer og fungerer på samme måte som Printify.

Du laster først opp designet du vil bruke for produktet ditt og selger deretter produktet på nettstedet ditt mens Printify håndterer komplekse prosesser som utskrift, pakking og frakt for deg.

Printful overstråler mange av sine konkurrenter som et godt valg for kunstnere på grunn av dets innebygde designverktøy som lar deg enkelt lage produktskisser og design.

En annen grunn til at den skiller seg ut er dens hvite etikett-funksjon. Du kan tilpasse de indre etikettene og legge til en personlig gavemelding til bestillingen din som ikke er tilgjengelig på Printify.

Utskriftskvaliteten er også på topp ettersom de betjener sine kunder med kvalitetsmaterialer ved bruk av den beste utskriftsteknologien og blekk.

Den eneste ulempen er deres prissetting; kostnadene ved utskrift er mye høyere enn Printifys, selv om Printfuls produkter er av høyere kvalitet – som er verdt de ekstra kostnadene jeg kan legge til.

Selv om dette avhenger av budsjett og prioriteringer.

Produktkatalogen er også veldig stor og lar deg legge til design til kjæledyrprodukter, hjemmevarer, klær og andre diverse gjenstander.

Det er også dedikerte linjer for målmarkeder som personlig pleie og skjønnhetsprodukter.

Leveringsprosessen deres er ganske rask, med en behandlingstid vanligvis mellom 2-7 dager.

Å lese:  7 beste Cash Cow-videoredigeringsprogramvare [Ranked]

Deres mange oppfyllelsessentre er spredt over forskjellige deler av verden, med noen av deres anlegg lokalisert i Canada, Sør-Amerika og til og med Europa.

Fordeler:

 • Produktkatalogen er omfattende
 • Integrasjoner med andre verktøy
 • Utskriftskvaliteten på produktene er utmerket
 • Innebygde designverktøy er fantastiske
 • Merkealternativ med hvit etikett

Ulemper:

 • Markedsføringsverktøy er begrenset i gratisplanen
 • Mye dyrere sammenlignet med andre leverandører

Prissetting

Du kan starte med gratisplanen, men må oppgradere til premium pluss- eller pro-planen. Disse går for henholdsvis $9/måned og $49/måned for å få tilgang til flere funksjoner.

Kom i gang med Printiful

4. TeePublic

TepublikumTepublikum

Eies av Redbubble, en annen populær print-on-demand-tjeneste er TeePublic.

Den unike tilnærmingen til design har gjort den ganske populær blant skapere, og den enkle opplastingsprosessen gjør at den skiller seg enda mer ut.

Hele prosessen er relativ, siden du kan laste opp design til produktene dine i løpet av minutter og ha produktene klare for salg.

Kategorier du kan selge produkter på er ganske begrenset sammenlignet med Redbubble, men kryss av i alle boksene for hovedkategorier som klistremerker, telefondeksler og klær.

Teepublic har også en anstendig kundebase og en fastprismodell der hvor mye fortjeneste du tjener på produktene dine er begrenset.

For eksempel tjener du $2 når du selger en skjorte eller krus.

Denne metoden har vist seg å være fordelaktig fordi den reduserer konkurransen blant selgere fordi det ikke vil være andre som senker prisen på produktene deres bare for å tiltrekke seg kunder, og ingen vil kopiere arbeidet ditt og tjene mer enn deg.

Fordeler:

 • Designopplastingsprosessen er enkel
 • Det er en perfekt plattform for de som ønsker å selge klær
 • Den er ikke like konkurransedyktig som andre markedsplattformer
 • Du kan laste opp designene dine i bulk

Ulemper:

 • Beløpet du tjener på produkter er fast
 • Produktkategoriene er begrenset

Prissetting

Det er gratis å sette opp en butikk på TeePublic. Dine royalties er faste, mens resten beholdes av Teepublic.

Kom i gang med TeePublic

5. Merch fra Amazon

merch by amazonmerch by amazon

Dette er også et av de beste print-on-demand-nettstedene for artister. Merch eies av Amazon. Et print-on-demand-program laget av Amazon selv for å selge produkter.

Denne premium e-handelsplattformen lar deg registrere og selge produktene dine til millioner av kjøpere.

For å begynne å selge på Amazon med merch, må du søke, da det kun er på invitasjon. Det betyr ikke at Amazon selv må invitere deg.

Du trenger bare å gå over til Amazon-nettstedet og registrere deg for å få kontoen din godkjent.

Når kontoen din er godkjent, kan du laste opp designene dine og begynne å selge produktene dine.

Når produktene dine er aktive, håndterer Amazon resten av prosessen til kunden din mottar bestillingen.

Det fine med å selge på Amazon er at du er garantert å selge når kontoen din er godkjent.

Dette skyldes dens omfattende rekkevidde. I tillegg kan du tilby den primære versjonen av Amazon for å muliggjøre rask levering av produkter til kundene dine.

Disse to spennende fordelene finnes sjelden på andre nettsteder.

Fordeler:

 • Økt tillit blant kunder takket være Amazons internasjonale anerkjennelse
 • Amazons store brukerbase lar deg nå millioner av potensielle kunder.
 • Salgskonverteringsratene er høye
 • Med Amazon Prime er rask levering til kundene garantert.

Ulemper:

 • Kun på invitasjon.
 • Ingen tredjepartsintegrasjoner

Prissetting

Det er gratis å registrere seg for Merch by Amazon. Frakt- og produksjonskostnader trekkes fra når du foretar et salg.

Kom i gang med Merch fra Amazon

6. Goten

GothenGothen

Gooten er et annet populært og enkelt alternativ for å selge print-on-demand-produkter. Den tilbyr mange nyttige ressurser for å komme i gang med å selge produktene dine på nettet.

For å komme i gang, last først opp de tilpassede designene dine og test dem for å se om de har blitt brukt på det valgte produktet.

Når du har bekreftet bruken av designet på produktene dine, kan du begynne å selge dem online.

Gooten lar deg selge produktene og designene dine til andre artister, og lar deg til og med samarbeide med andre skapere for å få bredere dekning og en mye større portefølje.

Gooten forenkler også salgsprosessen for deg ved å la deg spore bestillinger automatisk og se hvordan produktene dine vil se ut når de er klare til å sendes.

Å lese:  Hvordan vokse når du er en nybegynner

Det er over 100 forskjellige kategorier du kan velge mellom å tilby for produktene dine, og den integreres sømløst med andre e-handelsplattformer som Wix, WooCommerce og Shopify.

Som en ekstra funksjon får du muligheten til å sende bestilte produkter til over 60 forskjellige globale lokasjoner og kan få tilgang til supportteamet når du støter på et stort problem eller problem.

Fordeler:

 • Omfattende utvalg av kategorier å velge mellom
 • Bredt utvalg av verktøy for din butikks maksimale ytelse
 • Den kan automatisk integreres med andre toppforsendelsesplattformer.
 • Frakt gjøres globalt på tvers av alle lokasjoner
 • Frakt tar kort tid
 • Bestillinger kan spores automatisk ved hjelp av verktøy

Ulemper:

 • Ingen tilgjengelige verktøy for å hjelpe deg med markedsføring.
 • Noen produkter er relativt dyre.

Prissetting

Kostnadene avhenger utelukkende av hvilke produkter du ønsker å selge. Du vil imidlertid bli belastet for varen, fraktkostnad og tilpasset merking.

Så i hovedsak er det ikke gratis, og du må betale for tjenester.

Kom i gang med Gooten

7. Zazzle

ZazzleZazzle

Dette er også en av de beste print-on-demand-sidene for kunstnere når det kommer til kongelige klær.

Med over 5 millioner besøk hver måned er dette alternativet Print on Demand det nest mest populære reisemålet for nettkunder etter Redbubble.

For å komme i gang med Zazzle, bare registrer deg for å opprette en konto, åpne en butikk for produkter du vil selge, last opp designene dine, velg prisene du vil selge for og dens forholdsmessige royalties, og fortsett for å begynne å selge.

Resten av prosessen vil bli håndtert for deg av Zazzle.

Produktkatalogen er rik og inkluderer mange forskjellige kategorier som klær, tilbehør som flip flops og drikkevarer.

Når du kan selge produktene dine med anstendige mengder trafikk, vil Zazzle øke salget av produktene dine ved å vise deg og butikken din i listene “Fremhevede skapere” eller “Trending Independent Creators”.

I tillegg kan du jobbe sammen med kundene dine ved å bruke Zazzle LIVE-programmet for å markedsføre produktene dine og tilby en grundig analyse av dem for å gjøre kundene dine mer overbevisende.

Fordeler:

 • Har en stor kundebase
 • Produktkatalogen er omfattende
 • Royalties er ikke faste (dvs. fleksible) og er høye
 • Har råd til de fleste selgere

Ulemper:

 • Konkurransen blant skapere er høy
 • Tillater deg ikke å lage nettstedet ditt
 • Ingen integrasjon med andre plattformer

Prissetting

Zazzle er gratis å bruke, men en prosentandel tas fra salget av Zazzle – og du får royalties.

Kom i gang med Zazzle

8. Samfunn6

Samfunn 6Samfunn 6

Society6 er det beste print-on-demand-alternativet for uavhengige artister til å selge produktene sine.

Det er langt fra populært når det gjelder trafikk og kundebase, men det tilbyr en anstendig mengde trafikk og salg for brukerne.

Produktkatalogen til Society6 er ikke like rik som Redbubble, men kategoriene er ganske omfattende med mer fokus på kunst og hjemmeinnredning.

Andre estetiske kategorier som tilbys inkluderer popkulturtrykk, akvarelltrykk og til og med blomstertrykk.

Ønsker du å selge designrelaterte produkter er Society6 et alternativ du bør vurdere.

På grunn av deres enorme tilstedeværelse på sosiale medier og en anstendig mengde trafikk, kan du selge og ganske enkelt også.

Merkevarealternativet er også en stor fordel for artister på plattformen, siden du enkelt kan tilpasse butikken din – fra artistbiografien din til overskriften og profilbildet.

Kunder kan også velge å følge deg ved å bruke følgefunksjonen for å gi dem beskjed når du foretar en oppdatering eller lager et nytt produkt.

Selv om du ikke vil kunne tilpasse butikken din hundre prosent, passer disse tilpassede alternativene mer enn perfekt.

Fordeler:

 • Det er relativt enkelt for artister på plattformen å lykkes
 • Egendefinerte merkevarebyggingsalternativer for artister
 • Et stort antall kunder
 • Økt fleksibilitet for skapere

Ulemper:

 • Det er ikke veldig populært blant kjøpere
 • Dens kategorier er begrenset
 • Lav kompensasjon til selgere

Prissetting

Du kan åpne en Society6-butikk gratis. Du tjener imidlertid 10 % av hvert salg, mens resten går til Society6.

Kom i gang med fellesskapet6

9. FineArtAmerica

FineArtAmericaFineArtAmerica

Fine Art America er et av de beste print-on-demand-nettstedene for kunstnere som ønsker å selge varer som trykk og plakater.

Fine Art America er ganske forskjellig fra andre Print on demand-alternativer der ute fordi det spesialiserer seg på veggkunst.

Å lese:  Beste responsive sosiale delingsplugins for WordPress

Dette betyr ikke at du ikke kan selge produkter i andre forskjellige kategorier.

Du kan selge i andre kategorier, men vil ikke tjene like mye penger som de som selger veggkunst, fordi etterspørselen etter veggkunst er høyest i Fine Art America.

For å begynne å selge på Fine Art America må du først opprette en konto, deretter laste opp designene dine, velge et produkt fra de forskjellige kategoriene og tilpasse det.

Siden de er et av de største innrammingsselskapene i verden, har du enkel tilgang til hundrevis av rammer å velge mellom.

Disse rammene er tilgjengelige i mange farger og kategorier slik at du har mange alternativer.

Når en bestilling er lagt inn, vil Fine Art America trykke, ramme inn, pakke og sende den for deg. I tillegg, på grunn av størrelsen, kan produktene dine selges hvor som helst i verden.

Fordeler:

 • Mange tilpasningsmuligheter
 • Et av de beste stedene for kunstnere å selge veggkunst
 • Et stort antall kunder er på plattformen.
 • Du bestemmer hva prisene dine skal være

Ulemper:

 • Du har det bedre med andre plattformer hvis du ønsker å selge produkter i andre kategorier.
 • Designopplastinger er begrenset til gratisbrukere

Prissetting

Fine Art America er gratis for brukere å laste opp opptil 25 forskjellige design for å begynne å selge. For å laste opp flere design, må du betale for Premium-planer som starter på rundt $30/år.

Kom i gang med Fine Art America

10. RedBubble

RedbubbleRedbubble

Redbubble er offisielt den største POD-markedsplassen med over 30 millioner kunder og 500 000 artister og flere.

Millioner av produkter selges på Redbubble hver måned, med anslagsvis over 10 millioner dollar i handelsvolum.

Det skiller seg ut sammenlignet med de andre print-on-demand-nettstedene fordi brukere på Redbubble som selger produktene sine ikke bruker siden deres til å selge, men i stedet viser produktene sine på Redbubble-markedsplassen til mange tilgjengelige kunder.

Som Redbubble-bruker får du automatisk en fordel fremfor andre selgere på grunn av de millioner av shoppere som allerede er på Redbubble, og all markedsføring håndteres for deg av Redbubble selv.

Du trenger ikke å bruke en eneste krone på markedsføring.

Ulempene med å bruke Redbubble er;

Du skal selge produktene dine på en markedsplass, så du har begrenset kontroll over butikken din.

Designet ditt risikerer å bli stjålet av andre når du legger ut produktene dine for salg.

Dette er fordi alle kan få tilgang til butikken din fra innsiden, selv om Redbubble tilbyr artister funksjoner som vannmerker for å beskytte designene deres – stilen din kan fortsatt kopieres.

Konkurransen om salg er hard blant artistene på plattformen. Du vil konkurrere om kundenes oppmerksomhet med mange andre.

Totalt sett er det enklere å bruke Redbubble for artister som ønsker å bruke en plattform som lar dem selge designene sine veldig enkelt, og for de som ikke ønsker å bygge nettsiden fra bunnen av.

Kunstnere kan enkelt laste opp designene sine, sette tilpassede priser for produktene sine og begynne å selge mens komplekse prosesser som produksjon og frakt håndteres av Redbubble.

Fordeler:

 • Ingen form for markedsføring er nødvendig.
 • Millioner av eksisterende kunder er allerede på Redbubble
 • Du kan enkelt komme i gang gratis
 • Mange kategorier å velge mellom

Ulemper:

 • Konkurransen blant kundene er svært høy
 • Kontroll over butikken din er begrenset
 • Designene dine kan kopieres av andre kunstnere

Prissetting

Å åpne en butikk på Redbubble er gratis. Du tar ut resten av inntekten din etter at produksjons- og fraktkostnadene er trukket fra.

Kom i gang med Red Bubble

Konklusjon

I denne artikkelen har vi vært i stand til å utforske de 10 beste print on demand-nettstedene for kunstnere.

Selv om du kanskje har dine grunner for å velge et print-on-demand-nettsted, bør du huske at det beste alternativet ditt bør være et som tilbyr produkter av god kvalitet.

Ikke bare det, rask levering til praktisk talt alle steder, tilpasningsmuligheter og en følelse av kontroll over varene og butikken din.

Her er også et godt tips til deg; du kan liste opp produktene dine på mer enn én POD-side! Men sørg for å sjekke om nettstedene du vil bruke tillater deg å gjøre det.

Så hvilke print on demand-sider vil du velge?

Nye publikasjoner:

Anbefaling