Liste over de BESTE kjæledyrforsyningsgrossistene i USA

Kjærlighet er å dele!

grossister av dyretilbehørgrossister av dyretilbehør

Hvis du leter etter den beste engros-distributøren av kjæledyrrekvisita i USA, har du kommet til rett sted!

Engrosdistributører av kjæledyrforsyninger i USA er selskaper som kjøper kjæledyrprodukter i bulk fra produsenter og videreselger dem til forhandlere, som dyrebutikker og nettbutikker.

I tillegg tilbyr disse distributørene vanligvis et bredt spekter av produkter. Disse inkluderer mat, leker, pleieutstyr og helseprodukter til ulike kjæledyr.

Noen kjæledyr inkluderer hunder, katter, fugler, fisk og små dyr.

Engrossalg av kjæledyrforsyningsdistributører i USA har ofte partnerskap med flere produsenter.

Dermed kan de tilby et mangfoldig utvalg av produkter til konkurransedyktige priser.

I tillegg gir grossistdistributører også støtte til forhandlere, for eksempel markedsføringsmateriell og opplæring om produktene de har.

Kjæledyrforsyningsdistributører spiller en viktig rolle i forsyningskjeden til kjæledyrindustrien.

De bidrar til å sikre at dyrebutikker og nettbutikker har tilgang til et bredt spekter av produkter. Med det kan de møte kundenes behov.

#1. Lee Marpet

Lee MarpetLee Marpet

Leemarpet er en kjæledyrgrossist på 2459 Dogwood Way Vista, CA92081, USA. Det har levert kjæledyrprodukter til forhandlere og nettbutikker siden 1973.

De tilbyr et bredt utvalg av kjæledyrprodukter, inkludert mat, leker, sengetøy, pleieprodukter og mer.

Selskapet er kjent for sine høykvalitetsprodukter og konkurransedyktige priser. Som grossist tilbyr Leemarpet store kjøpsmuligheter for sine kunder.

Som et resultat kjøper de produkter i store mengder til en lavere kostnad.

Dette gjør det til et attraktivt alternativ for dyrebutikker og nettbutikker som ønsker å fylle hyllene sine med en rekke dyreprodukter.

fordeler

 • Leemarpet tilbyr et bredt utvalg av kjæledyrprodukter, som kan hjelpe forhandlere med å tilby et bredt spekter av produkter til sine kunder.
 • Leemarpet har et rykte for å levere høykvalitetsprodukter og pålitelig service, noe som kan bidra til å bygge tillit hos både forhandlere og kunder.
 • Leemarpet lar forhandlere kjøpe produkter i bulk, noe som kan hjelpe dem med å spare penger på kjøpene og også gjøre det enklere å lagerføre hyllene sine.
 • Som grossist tilbyr Leemarpet konkurransedyktige priser på produktene sine, noe som hjelper forhandlere med å spare penger på sine kjøp og tilby konkurransedyktige priser til sine kunder.

Ulemper

 • Noen grossistdistributører, inkludert Leemarpet, kan ha minimumsbestillingskrav som må oppfylles for å kunne legge inn en bestilling.
 • Leemarpet tilbyr kanskje ikke så mange merkevarealternativer som en dyrebutikk som tilbyr et bredt utvalg av direkte til forbrukerprodukter.

Google anmeldelse

På Capterra har LeeMarpet en gjennomsnittlig vurdering på 4,2/5 stjerner av 22 anmeldelser. Dette indikerer at det er en anerkjent og pålitelig kilde for forsyninger til kjæledyr i USA.

#2. EngrosKjæledyr

Engros Pet JpgEngros Pet Jpg

EngrosKjæledyr er en distributør av kjæledyrforsyninger i 2016 Monument Ave Richmond, VA 23220, USA.

De tilbyr et bredt spekter av produkter for forskjellige typer kjæledyr til forhandlere som dyrebutikker og nettbutikker.

Likevel tilbyr de en rekke produkter, inkludert tøffe leker, BullySticks og tygger, pakkede godbiter, plysjleker, halsbånd, kjæledyrhelse og velvære.

Å lese:  5 beste automatiseringsverktøy for sosiale medier 2024

De gir også bånd og seler sammen med Kjæledyrpleieverktøy og sjampoer.

I tillegg til det gir WholesalePet støtte til forhandlere, for eksempel markedsføringsmateriell og opplæring på produktene de har.

De spiller en viktig rolle i forsyningskjeden til kjæledyrindustrien.

De gjør dette ved å sikre at dyrebutikker og nettbutikker har tilgang til et bredt utvalg av produkter for å møte kundenes behov.

Derfor er det verdt å merke seg at WholesalePet bare er en av mange kjæledyrdistributører i USA.

fordeler

WholesalePet som distributør vil tilby volumrabatt til sine forhandlere. Jo mer de bestiller, jo mer vil de spare på kostnadene for produktene, noe som vil øke fortjenestemarginen deres.

 • Logistikk og fraktstøtte

WholesalePet som distributør vil ta seg av logistikk og frakt av produktene.

Dette vil spare tid, penger og krefter for forhandlerne, og det vil også redusere risikoen for tapte eller skadede produkter under transport.

Grossistdistributører har bransjeerfaring og forstår behovene til forhandlere og kunder. De kan gi ekspertråd og produktanbefalinger.

 • Ved å samarbeide med flere produsenter kan grossistdistributører tilby konkurransedyktige priser på fortjenestemarginene og forbli konkurransedyktige i markedet.
 • Grossistdistributøren har et godt rykte i bransjen og er kjent for å levere høykvalitets produkttjenester og god kundeservice. Dette kan hjelpe forhandlere med å bygge hjelp til kundene sine.

Ulemper

 • Grossistdistributører kan ha satt leveringsplaner, som kanskje ikke samsvarer med forhandlerens lagerbehov, noe som kan føre til lageruttak eller overlager.
 • Minimumskjøp Standard

Noen grossister kan ha minimumskjøpskrav som forhandlere må oppfylle for å kunne drive forretninger.

 • Begrenset makt over produktutvalget

Forhandlere kan ha begrenset makt over produkter som tilbys av grossistdistributører og kan bli tvunget til å bære produkter som ikke fungerer med butikkens nisje eller målmarked.

Google anmeldelse

På google har WholesalePet en gjennomsnittlig vurdering på 3 stjerner av omtrent 9 anmeldelser.

Derfor er det trygt å anbefale dette merket som en av de beste dropshipping-leverandørene i USA når det kommer til den trådløse industrien.

#3. Doggie design

DoggieDesignDoggieDesign

Doggie design er en grossist designer og distributør av hundeklær, bånd og tilbehør, kjæledyrklær og engros hundeseler.

De har eksistert siden 1999, grunnlagt av Michele da hun designet sin aller første Netted Velcro Dog Harness, og derfra ble hun en av toppdesignerne i USA.

De ligger ved den vakre American River i Auburn, California.

DoggieDesign har vært i stand til å produsere kjoler og designer hundetruser som har vært omtalt i filmer.

TV-serier, TV-reklamer, Good Morning America, Boston Herald, Magazine, Red Carpet-arrangementer i London og Los Angeles og lokale TV-serier.

fordeler

 • DoggieDesign er kjent for å tilby dyretilbehør av høy kvalitet, som kan hjelpe forhandlere med å tiltrekke seg kunder med kresne smaker.
 • Med et bredt utvalg av produkter tilgjengelig, kan forhandlere finne en rekke varer for å møte kundenes behov.
 • Som en grossistdistributør er Doggie Design i stand til å tilby konkurransedyktige priser på produktene sine, og hjelper forhandlere med å øke fortjenestemarginene sine.
 • Doggie Design er kjent for å tilby utmerket kundeservice, som kan hjelpe forhandlere med å løse eventuelle problemer de måtte ha med bestillingene sine.

Ulemper

 • Som grossistdistributør kan det hende at Doggie Design ikke tilbyr det samme nivået av tilpasningsalternativer som andre leverandører, noe som begrenser forhandlernes mulighet til å differensiere sine produkter og tilbud.
 • Doggie Design kan ha fraktrestriksjoner eller begrensninger, som kan påvirke forhandleres mulighet til å behandle bestillingene deres raskt og effektivt.
 • Ved å stole utelukkende på Doggie Design for tilbehør til kjæledyr, kan forhandlere begrense mulighetene og øke avhengigheten av én enkelt leverandør.
Å lese:  Zadarma-anmeldelse: Er det det beste virtuelle telefonsystemet?

Google anmeldelse

På Trustpilot har DoggieDesign en gjennomsnittlig frekvens på 5 stjerner av rundt 662 anmeldelser. Det er trygt å si at de er en av de beste kjæledyrdesignerne i USA.

#4. UTMD distribuerer

UTMD distribuererUTMD distribuerer

UTMD distribuerer sies å være en av de største drop-ship-kildene for engrossalg av kjæledyrforsyninger, lokalisert på 125 West Crescentville Road, Cincinnati, 45246 i USA.

De tilbyr et stort engrostilbud av hunde-, katteutstyr og andre kjæledyrutstyr.

De er også kjent for å sende tusenvis av bestillinger av kjæledyrtilbehør hver uke gjennom deres drop ship-avdeling, som støtter ledende omni-channel forhandlere som Amazon, Yahoo og mer.

fordeler

UTMDistributing er kjent for å tilby kjæledyrutstyr av høy kvalitet, som kan hjelpe forhandlere med å tiltrekke seg kunder med kresne smaker.

UTMDistributing har et bredt spekter av produkter tilgjengelig, slik at forhandlere kan hente alle sine behov for kjæledyrforsyning fra én enkelt leverandør.

Som en grossistleverandør er UTMDistributing i stand til å tilby konkurransedyktige priser på produktene sine, og hjelper forhandlere med å øke fortjenestemarginene sine.

UTMDistributing er kjent for å tilby utmerket kundeservice, som kan hjelpe forhandlere med å løse eventuelle problemer de måtte ha med bestillingene sine.

Ulemper

 • Begrensede tilpasningsmuligheter

Som en grossistleverandør kan det hende at UTMDistributing ikke tilbyr samme nivå av tilpasningsalternativer som andre leverandører. Dette begrenser forhandlernes mulighet til å differensiere sine produkter og tilbud.

UTMDistributing kan ha fraktrestriksjoner eller begrensninger, som påvirker forhandleres evne til å motta bestillingene deres raskt og effektivt.

På google har UTMDistributing en gjennomsnittlig frekvens på Du kan stole på dem for de riktige kjæledyrproduktene til engrosprisene du trenger.

#5.TopDawg

TopDawg dropshippingTopDawg dropshipping

TopDawg er en engrosdistributør av kjæledyrrekvisita. Det ble grunnlagt i 2004 av en gruppe eksperter i distribusjonsindustrien og en gruppe e-handel.

Det er basert i Fort Lauderdale, Florida, USA. De spesialiserer seg på å produsere et bredt spekter av kjæledyrartikler som leker, hundegodbiter, vesker, solbriller og mye mer.

TopDawg jobber med en rekke kjæledyrrelaterte merker. I tillegg har de et stort utvalg av produkter tilgjengelig for forhandlere å velge mellom.

De kan også tilby tjenester som drop shipping, som lar forhandlere få produktene sendt direkte til kundene sine.

De gjør dette uten å måtte holde varelager selv.

TopDawg tilbyr en B2B-tjeneste, noe som betyr at de selger produktene sine til bedrifter i stedet for individuelle forbrukere.

fordeler

 • Grossistdistributører som TopDawg har et stort utvalg av produkter tilgjengelig for forhandlere å velge mellom. Dette gjør at forhandlere kan tilby et bredt spekter av produkter til sine kunder.
 • Grossistdistributører som TopDawg kan håndtere mange aspekter av forsyningskjeden, for eksempel lager og frakt, og sparer tid og ressurser for forhandlere.
 • Grossistdistributører kjøper produkter i bulk, noe som gjør at de kan tilby konkurransedyktige priser til forhandlere. Dette kan hjelpe forhandlere med å øke fortjenestemarginene sine.
 • Grossistdistributører som TopDawg gir ofte forhandlere markedsførings- og salgsstøtte for å hjelpe dem med å øke salget og utvide virksomheten.
Å lese:  Gratis prøveversjon av kart: [Get 30 Days Free Trial Instead of 14 Days]

Ulemper

 • Forhandlere kan ha mindre kontroll over når og hvordan produktene deres sendes og leveres.
 • Forhandlere har kanskje ikke så mye innflytelse til å forhandle priser med en grossist som de ville hvis de kjøpte produkter direkte fra produsenter.
 • Forhandlere kan bli avhengige av en enkelt grossist for en stor del av produktene sine. Dette kan være en risiko dersom distributøren opplever økonomiske problemer eller går konkurs.

Google anmeldelse

På Google har TopDawg en gjennomsnittlig vurdering på 4,8 av 9 anmeldelser.

De fleste kunder var spesielt glade for at de kunne navigere rundt det og integrerte også enkelt med Shopify.

#6. Sunburst

Sunburst EngrosSunburst Engros

Sunburst Engros Pet Supply er et selskap som spesialiserer seg på engrosdistribusjon av kjæledyrrekvisita i Inc. 118 N. 57th Drive Suite 1 Phoenix, AZ 85043 i USA.

De tilbyr et bredt spekter av produkter for forskjellige kjæledyrarter, inkludert hunder, katter, fugler, små dyr, fisk og krypdyr.

De leverer imidlertid mat, leker, stelletilbehør, helse- og velværeprodukter med mer.

Sunburst Wholesale Pet Supply har som mål å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Derfor samarbeider de med forhandlere, nettbutikker og dyrebutikker for å tilby et bredt utvalg av dyreprodukter til kundene.

fordeler

 • Fokus på kundeservice

Sunburst er forpliktet til å tilby utmerket kundeservice for å hjelpe kundene med å vokse sine kjæledyrrelaterte virksomheter.

 • Praktiske bestillingsmuligheter

Kunder kan enkelt legge inn bestillinger online eller over telefon, noe som gjør bestillingsprosessen enkel og effektiv.

 • Bredt utvalg av produkter

Sunburst tilbyr et bredt spekter av produkter for ulike kjæledyrarter, inkludert hunder, katter, fugler, små dyr, fisk og krypdyr. Dette gir kundene et variert utvalg å velge mellom.

Sunburst streber etter å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, noe som gjør det til et kostnadseffektivt alternativ for kundene.

Ulemper

Fordi Sunburst primært opererer som en grossistdistributør, kan kundene måtte vente på at bestillingene sendes, noe som kan ta lengre tid enn å bestille fra en butikk.

 • Mangel på produkttilpasning

Som grossist kan ikke Sunburst tilby tilpassede produkter eller tjenester, noe som kan være viktig for enkelte kunder.

Mens Sunburst bestreber seg på å levere produkter av høy kvalitet, er det alltid en risiko for å motta defekte eller substandard produkter, noe som kan være en ulempe for kundene.

Google anmeldelse

På Trustpilot har Sunburst en vurdering på 4,3 stjerner av 19 anmeldelser. Det er trygt å si at de er en av de pålitelige drop-shippers i kjæledyrleverandørindustrien.

#7. MidWestPet Engros

Midtvesten kjæledyr engros Midtvesten kjæledyr engros

Denne flotte distributøren av kjæledyrutstyr har tjent dyrebutikker, veterinærer, kenneler, groomers, trenere, oppdrettere og andre forhandlere i så mange år.

Deres engrosbutikk for kjæledyrforsyninger tilbyr et bredt utvalg av kjæledyrforsyninger til dyrebutikker over hele verden.

De er lokalisert på 3958 Shady Spring Lane, Saint Peters, Missouri, 63378.

Midtvesten kjæledyr engros etterstreber å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, jobber de derfor tett med sine kunder for å forstå deres behov og yte best mulig service.

Å lese:  7 beste WordPress-hosting med gratis SSL-sertifikater i 2024 (billig og premium)

De tilbyr et bredt spekter av produkter, fleksible bestillingsmuligheter og rask levering, noe som gjør det enkelt for kundene å få produktene de trenger.

fordeler

De tilbyr en returrett for alle ubrukte varer kjøpt innen 30 dager etter leveringsdatoen.

 • Gratis frakt på alle bestillinger på $2500 eller mer av kvalifiserende varer på de fleste produkter. Utelukker salt, store tanker, steiner og overdimensjonerte gjenstander.
 • Deres engrosbutikk for kjæledyrforsyninger tilbyr et bredt utvalg av kjæledyrforsyninger til dyrebutikker over hele verden.
 • Rask behandling av bakkeforsendelse.

Ulemper

 • Som grossist leverer Midwest Pet Wholesale Distributors primært sine produkter til butikker og nettforhandlere, noe som betyr at individuelle kjæledyreiere kanskje ikke har direkte tilgang til produktene deres.
 • Midwest Pet Grossist-distributører kan ha minimumsbestillingskrav for frakt, noe som kan resultere i høyere fraktkostnader for mindre bestillinger.

Google anmeldelse

På Trustpilot har MIdWestPetWholesale en vurdering på 4,5 av 23 anmeldelser. Det er trygt å bruke.

#8. SandiaPet

Sandia PetSandia Pet

Sandia Pet er en engros distributør av kjæledyrforsyninger basert i USA.

Etterpå tilbyr de en rekke kjæledyrprodukter som mat, leker, sengetøy og stelletilbehør til hunder; de gir kundene sine et bredt spekter av stiler, farger, detaljer og så videre.

Som grossist leverer Sandia Pet primært kjæledyrprodukter til butikker og nettforhandlere, og gir dem bulkprodukter til rabatterte priser.

Ved å samarbeide med en rekke produsenter, har Sandia Pet som mål å tilby sine kunder et mangfoldig utvalg av høykvalitets kjæledyrprodukter å velge mellom.

Selskapets mål er å gi kjæledyreiere tilgang til rimelige og tilgjengelige kjæledyrforsyninger samtidig som de opprettholder en forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet.

fordeler

Som grossist tilbyr Sandia Pet sine produkter til rabatterte priser, slik at forhandlere kan kjøpe store mengder kjæledyrtilbehør til en lavere kostnad.

Sandia Pet samarbeider med en rekke produsenter for å gi kundene kjæledyrprodukter av høy kvalitet.

Selskapet iverksetter også kvalitetskontrolltiltak for å sikre at produktene de distribuerer er trygge og av god kvalitet.

 • De tilbyr en veldig rask og rask leveringspolicy.
 • De tilbyr bransjens høyeste kvalitetsprodukter.

Ulemper

 • Sandia Pet leverer først og fremst sine produkter til butikker og nettforhandlere, noe som betyr at individuelle kjæledyreiere kanskje ikke har direkte tilgang til produktene deres.
 • Som grossistdistributør kan Sandia Pet ha minimumsbestillingskrav for frakt, noe som kan resultere i høyere fraktkostnader for mindre bestillinger.

Google anmeldelse

På Trustpilot har SandiaPet en vurdering på 3,3 stjerner av omtrent 2 anmeldelser. Det er trygt å si at de også er pålitelige.

Konklusjon

Nå har du listen over de beste kjæledyrforsyningsgrossistene i USA.

I tillegg spiller distributører av kjæledyrforsyninger en viktig rolle i den amerikanske kjæledyrindustrien.

De gir dyrebutikker og forhandlere produktene de trenger for å holde hyllene fylte og kundene fornøyde.

Med et bredt utvalg av produkter tilgjengelig, inkludert mat, leker, designerklær og tilbehør, tilbyr disse distributørene en praktisk one-stop-shop-løsning for kjæledyrbedrifter.

Derfor, med fokus på kvalitet og rimelighet, er disse distributørene med på å drive vekst i kjæledyrindustrien, som forventes å fortsette å vokse i årene som kommer.

Enten du ønsker å starte en dyrebutikk eller utvide din eksisterende virksomhet, er det et viktig skritt mot suksess å jobbe med en pålitelig engrosforhandler for kjæledyrforsyninger.

Les mer:

Nye publikasjoner:

Anbefaling