Magasin-tema

scr-magasin11

Last ned tema

Trenger du hosting? Les våre anbefalinger for den beste WordPress-verten. Våre tre beste anbefalinger er Siteground, Bluehost og GreenGeeks.

Vi er veldig begeistret for vårt nyeste tema, Magazino. Det er et ganske rett frem tema som passer for blogger i magasinstil med et reelt fokus på bildene på hjemmesiden og arkivsidene. NB: For at bilder skal vises på hjemmesiden, må du angi utvalgte bilder for hvert innlegg.

Magazino støtter alle de vanlige WordPress-funksjonene som egendefinerte menyer og widgets, og vi har lagt til noen funksjoner som ofte etterspørres, som muligheten til å laste opp din egen logo i stedet for den standard tekstbaserte tittelen OG muligheten til å velge hvilket som helst fargeskjema du som. Bokstavelig talt kan du bruke fargevelgeren til å endre hovedtemafargen til hva som helst.

Temafunksjoner:

 • Automatisk bildestørrelse og plassering for glidebryteren og rutenettets miniatyrbilder. For hvert innlegg vil temaet først se etter et utvalgt bilde og bruke det for glidebryteren og rutenettets miniatyrbilder, hvis det ikke er noe utvalgt bilde, vil det se etter det første bildet i selve innleggsinnholdet. Uansett hvilket bilde det bruker, vil det automatisk endre størrelsen og plassere det så godt det kan for glidebryteren og rutenettet. Disse to visningene har ganske forskjellige proporsjoner, så vi anbefaler at du ikke beskjærer de fremhevede bildene for glidebryteren, spesielt fordi de ikke vil se bra ut i rutenettvisningen. Best bare å laste opp en god størrelse versjon av et ubeskåret bilde i “vanlige” bildedimensjoner. Det er umulig å gjøre dette perfekt for hvert bilde, men dette vil gi de beste resultatene.
 • Den beste måten å kontrollere hva som vises på hjemmesiden er å sjekke den klebrige postboksen for de innleggene du vil ha i glidebryteren.
 • Du kan kontrollere ulike elementer i temaet ved å bruke Tilpass-alternativene. Her kan du gjøre følgende:
  • Velg den primære temafargen ved å bruke den hendige fargevelgeren.
  • Last opp din egen logo for å erstatte standardteksttittelen
  • Skriv inn nettadressen for hver av dine sosiale profiler. Disse vil vises som ikoner i overskriften.
  • Kontroller oppførselen til glidebryteren for hjemmesiden. Du kan sette den til automatisk fremrykning, forsinkelsen på automatisk fremføring samt lysbildeeffekten (horisontal som standard, vertikal, flislys eller til og med en blindeffekt)
  • For å finne tilpasningsalternativene logg inn på nettstedet ditt og besøk hjemmesiden. I WP Admin-menylinjen øverst på siden holder du musepekeren over nettstedsnavnet ditt, og du vil se en rullegardin som inkluderer “Tilpass”, velg dette alternativet.
  • Standard temaspråk er engelsk. Du kan også laste ned lang-filen i tysk (Takk til Björn).
Å lese:  Annonsekopimagi: 10 eksperttips for å slippe løs kraften til overbevisende ord

Hvis du er ny på WordPress bør du lese vår guide for å lage din egen blogg.

Hvis du liker dette temaet, vennligst hjelp oss med å få ordet, men del på G+, Facebook og Twitter. Hver liten omtale er mye verdsatt.

Nye publikasjoner:

Anbefaling