Markedsfør din Etsy Shop med WordPress-plugins

etsywordpress

Hvis salg av håndlagde, kreative eller vintage produkter er en del av din lille bedrift, har du kanskje allerede en Etsy shop … men har du vurdert å bruke WordPress-nettstedet eller bloggen din for å markedsføre den siden av virksomheten din?

Bare vis meg pluginene.

Etsy er en del av den globale tilbakegangen mot å støtte småskala, lokale og menneskefokuserte virksomheter. Etsy ble etablert i 2005 og har siden den gang vokst til å inkludere et nettverk med mer enn 25 millioner medlemmer og 850 000 aktive butikker. Det er anslått at det er i overkant av 18 millioner varer oppført på Etsy – som genererte litt over 895 millioner dollar i totalt varesalg i 2012.

Etsy beviser at småbedrifter er det stor virksomhet – Så det er ikke så rart at flere og flere gründere og nettbedrifter henvender seg til e-handelssiden for å piske varene sine. Å være oppført på Etsy er én ting, men det er bare halve kampen. Du må også aktivt markedsføre butikken din og oppføringene dine, og å nå ut til ditt eksisterende publikum via WordPress er en effektiv måte å gjøre nettopp det på.

Utstillingsvindu eller produktside

En fin måte å markedsføre Etsy-butikken og -varene på via nettstedet eller bloggen din, er å lage en dedikert utstillings- eller produktside, der informasjon om butikken din og produktene dine er inkludert sammen med fotografier og lenker. Dette er et flott alternativ hvis du selger mange av det samme produktet, men kan være et tidkrevende alternativ når det gjelder vedlikehold hvis varene dine har en tendens til å være engangsprodukter.

Å lese:  Hvordan øke ytelsen til WordPress med Robin Image Optimizer

Produktinnlegg

Vurder å legge ut en spesialfunksjon for ukens produkt, eller en Etsy Roundup én gang hver måned for å minne leserne om produktene dine, gi dem et innblikk i opprettelsesprosessen og oppmuntre dem til å klikke seg videre til butikken din.

Etsy Mini

Teamet hos Etsy ser ut til å være ganske godt tilpasset behovene til selgerne deres, og forstår at markedsføring rundt andre webområder er en viktig del av salgsprosessen. Som et resultat har de utviklet Etsy Mini-verktøyet, for å la brukere raskt og enkelt piske opp koden de trenger for å vise et øyeblikksbilde-utvalg av produktene deres, eller varer lagt til favorittene deres, på nettsidene og bloggene deres.

Etsy Mini-oppsett

Å sette opp Etsy Mini er superenkelt – du kan se hvordan oppsettet av en Etsy Mini for mine favoritter ville se ut i bildet ovenfor (ingen ‘varer fra butikk’-alternativet er tilgjengelig fordi jeg ikke har en Etsy-butikk).

For å sette opp din egen Etsy Mini, gå ganske enkelt til Etsy Mini-delen av nettstedet, velg om du vil vise frem varer fra butikken din eller varer fra favorittene dine, og tilpass deretter oppsettet ved å velge et miniatyrbilde eller gallerilayout, og hvor mange kolonner og rader du vil ha vist (opptil fem av hver). Når du er fornøyd med utseendet til Etsy Mini, kopierer du koden og limer den inn i HTML-koden til bloggen eller nettstedet.

Å lese:  Hvordan vise teamet eller medlemmene i WordPress med personalliste

Etsy-plugins

Det er tre dedikerte Etsy shop-plugins for WordPress som har hatt gode brukeranmeldelser, og som kan være verdt å inkludere på nettstedet ditt for å automatisere kampanjeprosessene for Etsy-butikken.

  • Avansert Etsy-widget – Dette er den siste Etsy WordPress-pluginen som finnes. Enkel å installere og konfigurere, denne widgeten er et flott alternativ til Etsy Mini.
  • Etsy Shop er en plugin som lar brukere sette inn Etsy Shop-seksjoner på sider eller innlegg ved å bruke brakett/shortcode-metoden. Den har en brukervurdering på 3,7/5 stjerner.
  • Treasuries er en kraftig og uttrykksfull måte å vise frem Etsy-gjenstander, og Etsy Treasury-posteringsverktøy gjør det mulig for brukere å legge til skattkammer til innleggene sine, mens de tilpasser aspekter som bildestørrelser, kolonner og visningsoppsett. Den har en brukervurdering på 5/5 stjerner.
  • De Tilpassbar Etsy-widget gir brukerne muligheten til å vise Etsy-varer fra sine favoritter eller en butikk i en sidebar-widget, uten å kreve iframe eller Flash. Den har en brukervurdering på 3,6/5 stjerner.

Via Pinterest

Alternativt, hvis du allerede markedsfører Etsy-elementene dine på Pinterest, kan du bestemme deg for å bruke en av Pinterest-pluginene som er tilgjengelige for WordPress for å vise frem de nyeste pinnene dine på bloggen eller nettstedet ditt.

Dette gir deg den ekstra fordelen av å bli vist på alle tre vellykkede plattformene (Etsy, WordPress og Pinterest) mens du også opprettholder bare ett plugin. Gode ​​eksempler inkluderer Pinterest RSS-widget (4/5), den Alpine PhotoTile for Pinterest (5/5) og Pinterest Pinboard Widget (4,4/5).

Å lese:  Topp 5 WordPress-sikkerhetstrusler

Ikke glem å følge med @Etsy på Twitter for deres siste oppdateringer.

Nye publikasjoner:

Anbefaling