MemberPress vs WishList-medlem: Hvilken er best?

Leter du etter et medlemskapsplugin for nettstedet ditt? Vil du vite hvilken som hever seg over – Ønskeliste eller MemberPress?

Begge disse WordPress-medlemskapspluginene lar deg sette opp medlemskap og abonnementsplaner på nettstedet ditt for å tjene penger online. Det beste er at de gir deg full kontroll over inntektene dine.

Vi har brukt begge plugins og etter vår mening er begge sterke krefter i markedet. De er fullpakket med funksjoner for å gi deg de resultatene du ønsker. Imidlertid er de heller ikke fri for sine ulemper.

Det beste valget for deg vil avhenge av hva du trenger og hva du kan gå på akkord med. I dette innlegget vil vi sammenligne WishList Member og MemberPress for å gi deg alle de essensielle detaljene du trenger, slik at du kan velge den rette for din nettvirksomhet.

Her er hva vi skal dekke, gå gjerne videre til delen som interesserer deg mest:

Hvorfor velge MemberPress

MemberPress er en plugin som har tjent brukere over 1 milliard dollar i inntekter ved å hjelpe dem med å bygge WordPress-medlemssider.

Det er flott å hjelpe deg med å selge kurs og digitale nedlastinger uten kodeopplevelse fordi du enkelt kan opprette og administrere medlemsnivåer.

MemberPress lar deg begrense innholdet ditt til bestemte medlemsområder eller -nivåer. Du kan basere modellen din på medlemsnivåer, abonnementsvarigheter og spesifikke datoer.

Du kan tilby kuponger, rabatter og kampanjer for å tiltrekke og beholde kunder. Dette gir deg fleksibiliteten du trenger for å utvide medlemsnettstedet ditt.

Her er hovedhøydepunktene til denne plugin-en:

 • Betalingsmur og innholdsbegrensning
 • Robust kursskaper
 • Oversikt kun for medlemmer
 • Tilpassbar kasse
 • Gjentakende abonnementer
 • Digitale nedlastinger

Sjekk ut hele MemberPress-anmeldelsen her »

Hvorfor velge ønskemedlem

WishList Member er kjent for sin enkle oppsettsprosess og vennlige grensesnitt som alle kan bruke.

Den fokuserer på å effektivisere medlemsadministrasjon og kommunikasjon for å hjelpe deg med å bygge et fellesskap.

Dette er fordi abonnementsbaserte virksomheter trives når det er samfunn bygget rundt dem. Fellesskap er en fin måte for jevnaldrende å lære av hverandre.

Med WishList Member kan du enkelt opprette og administrere medlemsnivåer, og beskytte innhold basert på tilgangstillatelser.

Dens kraftige funksjoner kan kombineres for å markedsføre og selge pedagogisk innhold og digitale produkter med suksess.

Her er hovedhøydepunktene til denne plugin-en:

 • Fullstendig innholdskontroll
 • Enkel medlemsadministrasjon
 • Kursskaper
 • Ubegrensede medlemsnivåer
 • Gjentakende betalinger
 • Uendelige konfigurasjoner

Nå som du har en grunnleggende forståelse av de to medlemskapspluginene, la oss ta en dypere titt på hvor enkle de er å sette opp og bruke.

Enkel oppsettprosess

MemberPress

For å komme i gang med MemberPress må du registrere deg for en konto på deres nettside.

Deretter kan du laste ned og installere plugin. MemberPress vil gi deg en lisensnøkkel som du må legge til i WordPress. Det er også en oppsettveiviser som veileder deg gjennom prosessen. Det er ganske enkelt og greit og følger samme prosess som alle populære plugins gjør.

Hvis du trenger hjelp til å installere en plugin, her er en guide som hjelper deg.

La oss nå ta en rask gjennomgang av oppsettsveiviseren. Inne i WordPress, gå til MemberPress » Medlemskap og klikk på Kom i gang knapp.

Oppsettsveiviseren tilbyr en trinn-for-trinn-prosess for å hjelpe deg med å sette opp betalingsgatewayer, typer medlemskapsnivåer og prisalternativer uten problemer.

Her kan du også tildele unike fordeler til hvert medlemsnivå og sette opp beskyttelsesregler for innhold.

Hvis du ikke fullfører noe under det første oppsettet, vil oppsettsveiviseren vise en feilmelding på hver side for å sikre at du gir alt som trengs for å tilby medlemskap før du går i gang.

Den vil også automatisk opprette sider og URL-er for abonnementssidene dine under oppsett; du kan alltid gjøre endringer senere.

Veiviseren er selvforklarende, så vi tar deg ikke gjennom hvert trinn. MemberPress har gjort en god jobb med å gjøre introduksjonsprosessen enkel og enkel for alle.

Å lese:  Laravel vs Node: Hvilken skal du velge for webutvikling?

Ønskelistemedlem

For å komme i gang med WishList, må du gå over til nettsiden deres og velge en Ønskeliste medlemspakke. Når du har registrert deg, kan du laste ned plugin-filen og installere den i WordPress.

WishList Member-menyen vises i WordPress-menyen. Gå til Oppsett side og trykk på Kom i gang for å starte oppsettsveiviseren.

Programtillegget gir en trinn-for-trinn-veiledning for å konfigurere viktige innstillinger.

I motsetning til Memberpress, hvor du må aktivere plugin-en din før du setter den opp, inkluderer WishList Member aktiveringstrinnet i oppsettsveiviseren, noe som gjør prosessen jevnere.

Oppsettveiviseren inkluderer også å opprette medlemsnivåer og definere tilgangsregler.

Programtilleggets innholdsbeskyttelsesfunksjoner er også integrert i oppsettprosessen, slik at du kan kontrollere hvilke medlemmer som kan se bestemte sider, innlegg eller kategorier.

Vinner: Ønskelistemedlem

Grunnen til: WishList Member gir en veiviser som forenkler det første oppsettet. Den leder deg gjennom viktige innstillinger som betalingsgatewayer, prisalternativer og medlemsnivåer. Du konfigurerer alt i dette trinnet, inkludert aktivering av selve plugin-en. Den enkle trinnvise prosessen reduserer potensiell forvirring, noe som gjør den flott for brukere som er nye til å bruke WordPress.

Brukergrensesnitt

MemberPress

MemberPress sitt brukergrensesnitt er designet for å være enkelt og effektivt. Dashbordet er enkelt å bruke, og de fleste oppsett er en 1-klikks prosess eller dra og slipp.

Hvis du selger kurs, er en av funksjonene til MemberPress at du ikke trenger å finne ut hvor de vil bo på nettstedet ditt.

Gå til MemberPress » Kurs » Installer og aktiver tillegget.

I Kurs meny, gå til Ny. I sideredigeringsprogrammet kan du legge til kurs, pensum og innstillinger og til og med opprette et sertifikat på ett sted.

Du trenger ikke lage innlegg eller sider for kursene dine eller bestemme hvor de skal bo på nettstedet ditt. Alt du trenger å gjøre er å gå til Kurs menyen for å få tilgang til alle kursene dine i WordPress.

Med dra-og-slipp-verktøy kan du lage en læreplan, sette opp leksjoner og lage quiz. Siden din vil være organisert og ryddig, og du trenger ikke å vite hvordan du skal kode.

Ønskelistemedlem

Dashbordet presenterer en ren layout. Menyene er godt organisert for å gjøre navigeringen enkel.

Du kan raskt få tilgang til viktige seksjoner som medlemsnivåer, beskyttelsesinnstillinger og innhold som drypper.

Innholdsbeskyttelsesoppsettet bruker en logisk flyt, som gjør det detaljert og praktisk å tildele tilgangsregler til forskjellige medlemsnivåer.

Til tross for noen avanserte innstillingers litt brattere læringskurve, balanserer plugin-en enkelhet og funksjonalitet.

Vinner: MemberPress

Grunnen til: MemberPress tilbyr et godt organisert dashbord og tydelig navigasjon. Konfigurasjonsveiviseren og menystrukturen gjør det enkelt å få tilgang til viktige funksjoner som medlemsnivåer, innholdsbeskyttelse, prisalternativer og integrasjonsinnstillinger.

Mens WishList Member også gir et brukervennlig grensesnitt, tilbyr MemberPress dra-og-slipp-funksjonalitet for innholdsbeskyttelse og veiviseroppsettprosessen en jevnere brukeropplevelse.

Medlemskap og abonnement

MemberPress

Som du kan se, er MemberPress et kraftig verktøy for å opprette medlemskap og abonnementer.

Det gir deg full kontroll over hvordan du kan strukturere abonnementsmodellene og hvor lenge medlemskapene kan vare.

Du kan opprette flere medlemsnivåer, hver med sitt eget sett med tilgangsregler, priser og fordeler.

Start ved MemberPress menyen, da Regler » Legg til ny å finne Innhold og tilgang kontroller.

Dette er spesielt gunstig hvis du ønsker å tilby trinnvis tilgang eller har ulike målgrupper du ønsker å imøtekomme.

For eksempel kan du ha et grunnleggende medlemskapsnivå som passer til folk som er nye i nisjen; en lavere pris og mindre dyptgående, lettlest innhold kan være et flott inngangspunkt for dem.

For folk som forstår emnet bedre, kan et premium-medlemskap være bedre, da det vil gi tilgang til alt innholdet på grunnleggende nivå og mer dyptgående innhold om emnet. For eksklusivt innhold vil et VIP-medlemsnivå være ideelt.

Husk at dette bare er eksempler. Du er ikke begrenset til bare tre nivåer; MemberPress lar deg opprette ubegrensede medlemsnivåer.

Uendelige medlemsnivåer lar deg markedsføre produktene dine annerledes.

Noen ganger kan det bli forvirrende å kontrollere forskjellige abonnementer basert på medlemsnivåer.

Å lese:  11 beste WordPress GDPR-plugins for å lage et GDPR-kompatibelt nettsted

Det er derfor Innhold og tilgang funksjonen er så kraftig at den hjelper deg med å administrere abonnementene dine med mer presisjon.

Gå til Beskyttet innhold slik at du kan beskytte bestemte sider, innlegg, kategorier og til og med tilpassede innleggstyper basert på reglene du angir.

Dette betyr at bortsett fra å låse folk ute basert på deres nivå, kan du også kontrollere spesifikke sider hvert nivå har tilgang til.

Videre kan du tilby begrenset og tidsbestemt tilgang til nye brukere eller personer du ønsker å oppgradere gjennom prøve- og rabatttilbud.

For å gjøre dette, gå til Kuponger » Legg til ny. Ved å gå til Kupongalternativerkan du opprette og administrere kuponger og rabatter for å tiltrekke deg nye medlemmer eller belønne lojale.

Du kan velge hvor mange ganger en kupong kan brukes. Du kan også velge om det er standardrabatt, førstegangsrabatt for nye medlemmer, eller tilbys for prøveperioden.

Disse tilpasningsfunksjonene kan hjelpe deg med å eksperimentere og målrette målgruppen din bedre basert på reaksjonen på tilbud.

Ønskelistemedlem

WishList Member lar deg sette opp flere medlemsnivåer, hver med sine egne spesifikke tilgangstillatelser, innhold og priser.

Start med å gå til Ønskelistemedlem » Oppsett » Nivåer. For å lage et navn for nivået ditt, gå til I tillegg til ikon.

Når nivået er opprettet, kan du gjøre justeringer og låse innholdet ditt med innstillingene.

Som med MemberPress kan du beskytte ulike typer innhold, for eksempel sider, innlegg, kategorier og tilpassede innleggstyper, og begrense tilgangen basert på medlemsnivåer.

Du kan også sette opp ubegrensede medlemsnivåer med denne plugin-en.

WishList Member tilbyr prøveperioder for medlemskapene dine, slik at brukere kan prøve innholdet ditt før de forplikter seg til et fullt abonnement.

En unik funksjon WishList Members tilbyr er Archive Content, som gir medlemmer tilgang til bestemt innhold selv om de ikke lenger er abonnenter.

Enkelt sagt, medlemmer som abonnerte da innholdet opprinnelig var tilgjengelig, kan fortsette å få tilgang til det arkiverte innholdet selv etter at abonnementet deres er inaktivt.

For å lage arkivinnhold, gå til Ønskelistemedlem menyen på WordPress, da Innholdskontroll. EN Innstilling menyen vises, Aktiver Content Archiver i alternativene som er oppgitt.

Du kan gi tilgang til innleggssider eller andre typer innhold på siden din.

Du kan til og med bestemme hvor lenge disse tidligere medlemmene kan få tilgang til innholdet ditt.

Dette kan bidra til å bygge lojalitet og bringe tilbake tidligere abonnenter.

Vinner: MemberPress

Grunnen til: Selv om arkivinnhold er en flott funksjon, vil vi gi gevinsten til MemberPress. MemberPress tilbyr mer fleksibilitet og funksjoner i administrasjon av medlemskap og abonnementer.

Den tilbyr avansert tilgangskontroll, innholdsbegrensningsalternativer og allsidige abonnementsadministrasjonsfunksjoner.

Muligheten til å kontrollere innholdstilgang etter medlemsnivåer, abonnementsvarigheter og spesifikke datoer kan være en game changer for alle som ser på forskjellige abonnementsmåter.

Medlems- og prissider

MemberPress

Denne abonnementspluginen kommer med verktøy for å designe sider.

Ved å bruke Ready Launch-byggeren lar MemberPress deg designe visuelt overveldende prissider som effektivt kommuniserer verdien av medlemskapene dine.

Adgang Klarlanseringsbygger ved å gå til MemberPress » Innstilling » Klar lansering.

Du kan gi detaljert informasjon om hvert nivå, inkludert fordeler, funksjoner og priser.

Hver side er mobilvennlig, slik at du kan forbedre brukeropplevelsen din på alle skjermstørrelser.

Ready Launch Builder-sider kommer med sterke oppfordringer til handling og andre sideelementer som bidrar til å forbedre konverteringsfrekvensen.

Følg dette opp ved å opprette reservasjonssider som registreringssider, der nye medlemmer kan velge en medlemsplan, og takkesider.

For å lage en Reserver sidegå til WordPress-dashbordet ditt MemberPress » Innstilling » Sider.

Ønskelistemedlem

WishList Member lar deg lage dedikerte sider og innlegg som fremhever forskjellige ting på medlemssiden din.

Ønskelistemedlem bruker en mer kjent tilnærming til å lage innlegg og sider. Prosessen ligner på hvordan du lager tradisjonelle WordPress-sider og innlegg.

Gå til Ønskelistemedlem menyen, og naviger deretter til Alle siderog legg deretter til en Ny side.

Å lese:  Google Domains: Vi har vurdert funksjoner, fordeler, alternativer

Du kan legge til sideelementer på dette tidspunktet på samme måte som du ville brukt WordPress Editor.

På dette tidspunktet kan du også beskytte den enkelte siden. Alt du trenger å gjøre er å bla, og under WordPress redigeringsområdet vil du se en WishList Member-seksjon.

Gå til Beskyttelse og tilgangog velg deretter hvem som kan få tilgang til sidene.

WishList Member tar en lignende tilnærming til hvordan WordPress tradisjonelt lager sider når de også lager pris- og registreringssidene.

Du trenger imidlertid en registreringskortkode. En registreringskortkode kan brukes i alle innlegg eller sider.

På siden, gå til punktet på siden du ønsker å legge til registreringsskjemaet og legg til en blokk. Søk etter ‘shortcode’ i søkefeltet og klikk på den.

Bruk denne kortkoden:

[wlm_register “Level Name”]

Erstatt ordene “Nivånavn” med navnet på medlemsnivået.

For eksempel ønsker vi å lage et registreringsskjema for vårt Platinum-nivå. Så vi vil erstatte ordene “Level Name” med “Platinum.”

Lagre nå og gå til live-siden for å se registreringsskjemaet ditt.

Denne siden fungerer som en guide for potensielle abonnenter. Dette betyr at du bør inkludere detaljerte beskrivelser av hvert nivås fordeler, funksjoner og prisalternativer.

Vinner: MemberPress

Grunnen til: MemerPress tilbyr en enkel måte å lage sider med kraftige verktøy for å tilpasse dem. Du kan bruke disse verktøyene til å implementere regler for betalingsmur. Selv om prosessen for opprettelse av WishList Member-side er basert på hvordan WordPress lager sider, har den fortsatt flere trinn som kan være forvirrende.

Innhold som drypper

Innholdsdrypping gir bedre kontroll over innholdet ditt. Det bidrar til å opprettholde medlemsinteressen og oppmuntrer dem til å abonnere i lengre perioder. Når du slipper innhold bit for bit, blir folk begeistret og ser mer verdi.

La oss se hva MemberPress og WishList har å tilby på dette området.

MemberPress

MemberPress-innholdsdrypping er en funksjon som gir ut innhold til medlemmene dine gradvis over tid. Det bidrar til å skape strukturerte læringsopplevelser og øker medlemmenes engasjement.

For å legge til innhold som drypper, Gå først til i MemberPress-dashbordet i WordPress Reglerderetter Legg til ny.

På den nye siden finner du Drypp/Utløp og aktiver alternativene her.

Du vil ha muligheten til å velge hvor mange dager med registrering brukeren kan få tilgang til innholdet.

Du kan lage et innholdsdrypp basert på medlemmers registrerte faste datoer og medlemskjøp.

Deretter kan du angi antall dager brukeren må vente på å få tilgang til innholdet og hvor lenge de har tilgang til det. Dette sikrer at prosessen kjører på autopilot.

Ønskelistemedlem

Ønskelistemedlem gir en bedre trinn-for-steg-læringsopplevelse gjennom innhold som drypper. Det er mer sannsynlig at medlemmer forblir aktive og abonnerer når de vet at det alltid er noe verdifullt på vei.

Ønskelistemedlem omtaler innhold som drypper som sekvensiell oppgradering.

For å legge til sekvensiell oppgradering, gå først til WishList Member WordPress-dashbordet. Gå deretter til Medlemmer » Sekvensiell oppgradering side.

Her vil du se alternativer for å legge til nye moduler etter et bestemt antall dager. Du kan også gjøre innholdet enten tilgjengelig for eller skjult fra visse medlemsnivåer.

Vinner: MemberPress

Grunnen til: Mens både MemberPress og WishList Member har Content Dripping-funksjoner, er MemberPress-prosessen enklere og raskere.

Statistikk og rapportering

Rapportering er en flott måte å få innsikt i nettstedets ytelse, overvåke vekst og ta informerte beslutninger.

Disse dataene kan hjelpe deg med å forstå medlemsadferd, inntektstrender og statusen til virksomheten din.

MemberPress

MemberPress har et oversiktlig dashbord som viser viktig nettstedsinformasjon, som aktive medlemmer, tjente penger og nylige registreringer.

For å få tilgang til disse dataene, gå til Rapporterundermenyen i MemberPress-menyen.

Du kan fordype deg i detaljert medlemsstatistikk, som antall aktive medlemmer, nye registreringer, kanselleringer og totalt antall medlemmer.

En av hovedgrunnene til å bruke MemberPress er å gi reklamene mer kontroll over økonomien på nettstedet.

Som sådan kan du se inntektsdata basert på forskjellige medlemsnivåer, abonnementsplaner og perioder.

Programtillegget gir innsikt i abonnementsrelaterte data, for eksempel fornyelsespriser, gjennomsnittlig abonnementsvarighet og abonnentoppbevaringsrater.

Å lese:  Ecwid vs WooCommerce: Hvilken e-handelsplattform ...

Du kan også spore ytelsen til individuell innhold. Dette inkluderer sporing av hvilket innhold som får flest visninger og engasjement, slik at du kan lage lignende innhold som publikum setter mer pris på.

Du kan se hvor ofte medlemmer logger inn og leser innholdet og hvor ofte de har lastet ned en fil.

Ønskelistemedlem

WishList Member har flotte rapporteringsfunksjoner som hjelper deg med å sjekke nettstedets ytelse og spore medlemsaktivitet.

Det gir et dashbord med en rask oversikt over beregninger, inkludert antall aktive medlemmer, nye registreringer, kanselleringer og genererte inntekter.

Du kan få tilgang til detaljert individuell medlemsstatistikk, for eksempel veksten av medlemsfellesskapet ditt, nye medlemsregistreringer og avmeldte brukere.

Det er også enkelt å spore inntekter generert ved å analysere inntektsdata basert på forskjellige medlemsnivåer, planer og tidsperioder.

Med WishList Member kan du lagre rapportene dine i CSV- og Excel-formater. Dette hjelper deg med å studere data, lage spesielle rapporter og dele ideer med teamet ditt eller partnere.

Vinner: MemberPress

Grunnen til: Med MemberPress gir detaljert innsikt i medlemmers engasjement og oppførsel en bedre forståelse av medlemsinteraksjoner med nettstedet.

Priser og støtte

MemberPress

MemberPress tilbyr ikke en gratisversjon som de fleste plugins i denne kategorien.

Du får imidlertid en 100 % risikofri 14-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan utforske funksjonene og kansellere når som helst i denne perioden.

MemberPress tilbyr tre pakker som starter på $179,50 per år for ett nettsted. Hver plan kommer med forskjellige funksjoner og tilgangsnivåer.

Du får også tilgang til en omfattende kunnskapsbase og dokumentasjon.

Dette inkluderer omfattende brukerveiledninger og videoopplæringer som lar deg raskt lære om plugin-en på den mest praktiske måten for å få mest mulig ut av alle funksjonene.

De har også et pålitelig supportteam som er tilgjengelig hele døgnet. Kunder kan bruke et billettsystem for å sende inn sine spørsmål.

Ønskelistemedlem

WishList Member tilbyr to prisalternativer for å imøtekomme ulike behov, fra $149,50 per år for ett nettsted.

Den kommer med omfattende brukerveiledninger og videoopplæringer som dekker ulike aspekter ved bruk av WishList Member Member. Du finner hjelp fra installasjon og oppsett til avanserte funksjoner som innholdsbeskyttelse og tilgangskontroll.

WishList Member fellesskapsfora, mens de primært brukes til støtte, lar brukere også koble til, dele erfaringer og søke hjelp fra andre brukere.

Når du kommer for å støtte, lar WishList Member deg sende inn en støttebillett når du trenger hjelp.

Vinner: Ønskelistemedlem

Grunnen til: Selv om MemberPress har vært imponerende i de fleste kategorier, vil vi gi vinneren av denne runden til et WishList-medlem. Den har to rimelige planer som gir stor verdi for prisen. WishList Member tilbyr kostnadseffektive løsninger for medlemssidebehov.

Endelig dom

I denne head-to-head mellom medlemsplugins er vårt valg MemberPress.

Det er omtrent $30 mer enn WishList Member, men har vist seg å være en mye kraftigere plattform. Du får et brukervennlig grensesnitt, ulike betalingsmetoder og sømløse integrasjoner. Du kan koble til ulike tillegg som Nav Tabs, ActiveCampaign (Lists Version), Amazon Web Services (AWS), Beaver Builder og mange flere.

Det er tydelig at MemberPress tilbyr stor allsidighet.

Dens avanserte rapporteringsfunksjoner gir dyptgående innsikt i medlemmers atferd og nettstedytelse, noe som muliggjør datadrevne beslutninger.

Dessuten sikrer den finjusterte innholdskontrollen og innholdsdryppende funksjoner en skreddersydd og engasjerende brukeropplevelse.

MemberPress er det ultimate valget for å lage en medlemsside som gir deg mer frihet og virkelig konverterer.

Når det er sagt, er WishList Member også en flott plattform, så hvis du har et stramt budsjett, vil du ikke tape på å bruke denne plattformen.

Vi håper du likte sammenligningen vår av to av de beste medlemskapspluginene som er tilgjengelige for WordPress. Neste kan det være lurt å komme i gang med vår veiledning om hvordan du oppretter et WordPress-medlemskapsnettsted. Du bør også velge et pent medlemskapstema for nettstedet ditt.

Hvis du ser etter flere alternativer, kan du se vår fullstendige liste over de 7+ beste WordPress-medlemskapspluginene sammenlignet.

Nye publikasjoner:

Anbefaling