Minea prisoppdatering: [Cost Breakdown & Plans]

Kjærlighet er å dele!

Ser du etter Mineas priser og detaljer? Hvis ja, så er dette det rette stedet.

Minea er et produktforskningsverktøy, så å søke etter Minea prisinformasjon betyr at du er i ferd med å starte e-handelsvirksomheten din og du vil vite hvilke produkter du skal begynne med.

Uten tvil vil det å starte e-handelsvirksomheten din med de riktige produktene gå langt i å avgjøre suksessen til e-handelsvirksomheten din.

Det er ingen vits i å selge produkter som folk ikke vil kjøpe. Men å forske på disse produktene manuelt vil være en tøff rekke å hakke.

Det er her Minea kommer godt med som produktforskningsverktøy. Jeg har skrevet en grundig anmeldelse av den. Du kan lese mer om Minea-anmeldelsen min her…

Men i denne artikkelen vil jeg dele Mineas prisinformasjon og funksjonene til hver prisplan med deg.

Med det kan du ta en informert beslutning om hvilke av planene du foretrekker å velge.

Minea-priser: Hvor mye koster Minea?

Minea-priserMinea-priser

Minea har tre prisplaner – Lite, Starterplan og Premium-plan

#1. Minea Lite – €0

Dette er gratisversjonen av denne programvaren. Her er funksjonene til denne planen-

 • 250 forskningspoeng. Du har tilgang til 250 forskningspoeng for produktforskningsprosessen din. Hvis du kunne tenke deg å gjøre mer research, må du vente til neste måned eller oppgradere til en versjon som tilbyr flere forskningspoeng.
 • Facebook-annonser. Med Lite-versjonen kan du vise annonser på Facebook. Men det er den eneste sosiale plattformen du har tilgang til i denne gratis planen. Du kan se trendende produkter på Facebook og hvordan du målretter annonsene dine mot riktig målgruppe.
 • Avanserte filtre. Siden den er en plattform med et stort antall produkter, kommer denne funksjonen godt med. Du kan begrense søkene dine med de avanserte filtrene.
 • Chrome-utvidelse. Med Minea trenger du ikke nødvendigvis å installere programvaren på enheten din. Du kan jobbe mens du er på farten med Chrome-utvidelsen.
 • Influencerforskning. Selv med gratisversjonen har du tilgang til research influencers som du ønsker å markedsføre noen av produktene dine.
 • Annonsedetaljer. Du har tilgang til en detaljert analyse av alle annonsene du viser. Dette vil hjelpe deg med å finne ut om annonsene dine gir gode resultater eller ikke.
Å lese:  Hvordan lage en quiz for bloggen din i WordPress

#2. Minea Starter – €49/måned

Den består av alle funksjonene til Minea Lite, inkludert;

– 10 000 forskningspoeng

#3. Minea Premium – €99/måned

Den består av alle funksjonene til Minea Starter, inkludert;

 • 100 000 forskningspoeng
 • Butikkanalyse. Med premiumversjonen kan du spionere på konkurrentenes strategier og se hvordan toppannonsene deres gir gode resultater. Du får også se feilene deres og deretter bruke dem til å gjøre dine bedre. Bortsett fra det, etter å ha satt opp butikken din, gir denne funksjonen deg en detaljert analyse av hvordan butikken din presterer.
 • TikTok-annonser. I stedet for å bla i det uendelige på TikTok for å se trendende produkter, bringer Minea alle søkene dine til ett punkt.
 • Pinterest annonser. Minea hjelper deg også med å undersøke vinnende produkter på Pinterest.

Nybegynnerplan kontra premiumplan

Dette er de to betalte planene på Minea. Når du velger enten startplanen eller premiumplanen, må du velge hvilken av planene som har det du trenger.

Hvis du målretter annonsene dine mot TikTok og Pinterest, har du ikke tilgang til dem på startrampen. Bortsett fra det, bare på premiumplanen kan du utføre en detaljert butikkanalyse.

Derfor, hvis disse behovene er svært viktige for veksten av virksomheten din, bør du vurdere å gå premium.

Minea-rabatt: Hvordan bytte til en årsplan for å få en enorm rabatt?

Du kan få en enorm rabatt på Minea Annual Plans.

Hvis du for eksempel kjøper Mineas årsplan, ville du ha lykkes sparte €174/år på startplanen og rundt €357/år på premiumplanen. Du vil være enig med meg i at dette er en bedre avtale enn månedsplanen.

Å lese:  Hva du trenger å vite om MarTech (med 29 toppverktøy)

Så hvordan får du denne enorme rabatten? Følg disse enkle trinnene for å komme i gang med å vurdere rabattene på Minea Årsplaner.

TRINN 1: Klikk på denne spesielle lenken. Den tar deg til Mineas spesielle rabatterte prisside.

STEG 2: Klikk nå på fanen Årlig rabatt. Velg en av Mineas årlige prisplaner for å komme i gang.

Er Minea verdt prisen?

Minea er et verktøy du bør investere i hvis du planlegger å skalere opp dropshipping-virksomheten din.

Det er et alt-i-ett dropshipping-verktøy som sparer deg for flere betalinger. Nå vet du allerede at Minea er et produktforskningsverktøy, og i tillegg til å oppdage trendende produkter på plattformen, kan du la influencere markedsføre produktene dine.

I næringslivet er influencer-markedsføringsstrategi en god måte å bygge synlighet på. Disse influencerne har allerede trekkraft og følgere.

Du utnytter dem rett og slett. Det kan imidlertid være vanskelig å manuelt søke og nå ut til influencere. Derfor har Minea inkludert denne funksjonen i pakken.

Hos minea kan du se en rekke influencere som passer for produktene du ønsker å påvirke. Du får se alle detaljene om influencere og deretter samarbeide med dem derfra.

Som et alt-i-ett dropshippingverktøy jobber Minea med Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest og Snapchat for å samle all dataen du trenger for å trives i dropshipping-virksomheten din.

I stedet for å gå til hver av disse plattformene, samler Minea alt på ett sted

Koste

Du vil være sikker på om kostnadene for planen er innenfor budsjettet ditt. Heldigvis har Minea en gratisversjon.

Så selv om du ikke har budsjettet for den betalte planen for øyeblikket, kan du komme i gang med gratisversjonen mens du forbereder deg på å oppgradere når det trengs.

I tillegg til gratisplanen har Minea to andre betalte planer som du kan velge mellom.

Les videre for å se prisinformasjonen og kostnadene deres.

Funksjoner og fordeler

Sjekk ut funksjonene og fordelene til hver Minea-prisplan for å se om de er det bedriften din trenger akkurat nå.

Å lese:  Vi har endret prisene våre: Hvorfor? For å gi deg flere alternativer og mer fleksibilitet

Du kan starte med å skrive ut alt du trenger. Sammenlign deretter funksjonene til hver prisplan for å se hvilken som tilbyr de beste løsningene for disse behovene.

Bortsett fra det kan det også være lurt å sjekke brukervennligheten. Et av målene for alt du investerer i bør være brukervennlighet. Ikke bare det, frigjør det deg fra noe kjedelig arbeid?

Med Minea trenger du ikke manuelt undersøke produkter som du kan ta med inn i butikken din. Ved ganske enkelt å spesifisere riktig filter, har du en liste rett før du kan velge fra.

Tilbakemeldinger og anmeldelser fra brukere

Dette er også viktig når du vurderer å velge et produkt. Sjekk hva andre brukere sier om det.

Les anmeldelsene og tilbakemeldingene deres for å vite hva de synes om plattformen. Dette vil hjelpe deg med å avgjøre om det er verdt pengene og om det er så pålitelig som lovet.

For å se hva kundene sier om Minea, kan du sjekke populære anmeldelsessider som TrustPilot, Capterra og Mineas nettsted.

Minea profesjonell

Hva har du å vinne når du bruker Minea til produktforskningen din? Hvilken fordel har den fremfor andre produktforskningsverktøy? Noen av fordelene med Minea inkluderer;

 • Det er et alt-i-ett-verktøy – Facebook, TikTok og Pinterest
 • Det er rimelig sammenlignet med andre adspy-verktøy. Tilstedeværelsen av gratisversjonen gjør den super rimelig.
 • Oppdatert med de nyeste produktene. Den oppdateres automatisk hver måned om nye og trendy produkter.
 • Har en Chrome-utvidelse som muliggjør bruk på smarttelefoner

Minea Cons

Ingen verktøy er perfekte, og det er ikke Peeksta heller. Hva er begrensningene vi har lagt merke til med peeksta?

 • Den har bare én bruker. Hvis du deler påloggingsopplysningene dine med noen andre, kan Minea få deg utestengt. Dette er kanskje ikke egnet hvis du jobber med et stort team, da det kun innebærer gjentatte kjøp.
 • Ingen AI-innholdsgenerator for å lage produktbeskrivelsene dine. Dette betyr at du enten abonnerer på et annet verktøy som kan skrive det for deg eller leie en tekstforfatter.
 • Ikke egnet for digitale produkter. Minea er mer egnet for fysiske produkter.
Å lese:  Hvordan starte en reiseblogg: Dybdeveiledning med mange nyttige anbefalinger

Minea gratis prøveversjon

Minea tilbyr ikke en gratis prøveversjon på sine betalte planer. I stedet har du en Lite-versjon som er en gratis for alltid-plan.

Når du abonnerer på det, har du tilgang til alle funksjonene som planen gir.

Derfor har du muligheten til å utforske verktøyet så mye du kan til du til slutt bestemmer deg for å abonnere på en av dets betalte planer.

Dette vil også hjelpe deg med å generere et visst mål på resultater som kan gi økonomiske midler til å oppgradere.

Vanlige spørsmål om Minea

Er det en Minea gratis prøveversjon?

Nei, det er ingen. I stedet er det en gratis plan som gir deg tilgang til noen av funksjonene fritt til du er klar til å oppgradere.

Tilbyr Minea refusjonspolicy?

Nei det gjør det ikke. Gratisplanen gir deg god tid til å bestemme om du er klar til å abonnere på den betalte planen eller ikke.
Hvis du ikke er fornøyd etter betaling, kan du si opp abonnementet ditt etter slutten av det du abonnerte på.

Hvordan kansellerer du et Minea-abonnement?

For å kansellere Mineas abonnement, send en melding til kontaktteamet før neste fornyelsestidspunkt. Du kan fortsatt fullføre den måneden eller året, men et nytt fradrag vil ikke bli gjort.

Hvordan oppgradere Minea-medlemskap?

For å oppgradere Minea-medlemskapet ditt, klikk ganske enkelt på en av prisplanene du ønsker å oppgradere til, og du vil umiddelbart bli oppgradert.

Siste tanker om Minea-priser

Minea er et verktøy som har vunnet terreng i e-handelsbransjen, spesielt på grunn av integrasjonen med flere sosiale plattformer. Også på grunn av tilgjengeligheten av influencer-plassering.

Minea har vurdert hva en gjennomsnittlig dropshipper trenger og levert det på plattformen deres. På toppen av det hele er det faktum at du kan bestemme deg for å nyte alle disse funksjonene gratis.

Derfor, selv om virksomheten din nettopp har startet opp og du ikke har akkumulert muligheten til å abonnere på et betalingsverktøy ennå, har Minea deg dekket.

Når registrerer du deg for begge planene?

Nye publikasjoner:

Anbefaling