Mobilapputvikling: forventninger vs. Virkelighet

bilde 1

Hver virksomhet ønsker å vokse, og mobilapper er det beste verktøyet. Millioner av mennesker bruker smarttelefoner daglig, og 90 % av handlingen går på å besøke ulike apper. I 2020 var utviklingen av en mobilapp blitt spesielt etterspurt for bedrifter på grunn av presset fra COVID-19.

I dag planlegger CXOer og bedriftseiere strategier og lager vellykkede mobilapputviklingskampanjer, men forventningene stemmer ikke alltid overens med virkeligheten. Derfor har vi utarbeidet en artikkel for de som prøver å erobre mobilappindustrien for første gang.

Her finner du informasjon om de typiske forventningene og realitetene som forventes i apputviklingsprosessen. Disse dataene vil tillate deg å sette realistiske mål og utvikle et bedre produkt for virksomheten din.

Utviklingskostnader for mobilapper

Forventninger

Det er sant at i vestlige land som USA, Europa og Storbritannia er apputviklingstjenester dyre. Basert på erfaringene fra vestlige land, tror omtrent 90 % av bedriftseiere som planlegger å bruke programvareingeniørtjenester at denne pristrenden råder over hele verden.

Virkelighet

Kostnaden for programvareutviklingstjeneste avhenger av dine behov og funksjonene du vil implementere i appen. Med andre ord, jo flere funksjoner du ønsker å inkludere i søknaden din, desto høyere vil utviklingskostnadene være.

Å lese:  Lag din egen oppstart: 8 faktorer du må vurdere på forhånd

Derfor bør du planlegge budsjettet ditt og bestemme hvilke funksjoner som skal legges til appen basert på tallene som mottas.

Å ansette et team for å utvikle en app er mye dyrere enn å ansette et programvareingeniørfirma. Du trenger designere, programmerere og markedsførere for å lage en app.

Ved å kontakte erfarne eksperter som dette du vil få samme resultat, men til en mye lavere pris. Hvorfor? Selskapet har levert apputviklingstjenester i lang tid og har et godt koordinert team som samtidig kan lage flere prosjekter.

Følgelig trenger du ikke å ansette eksperter individuelt fordi plattformen gir omfattende assistanse til en mye lavere kostnad.

ux indonesia qC2n6RQU4Vw unsplash

Utviklingstid for mobilapper

Forventninger

De fleste bedriftseiere og CXO-er vil ha en mobilapp innen få dager etter at de har sendt inn kravene til applikasjonsutviklingstjenester.

Dette er fordi prosessen med å utvikle mobilapplikasjoner fra utsiden ser enkel ut, og bedriftseiere og CXO-er er uvitende om utviklingsprosessen i programvareingeniørtjenester.

Virkelighet

Varigheten av apputviklingsprosessen avhenger helt av kundenes krav. Apputviklingsprosessen består ofte av idé, design, utvikling, testing, lansering og etterlansering.

Eksperter kan ikke fullføre disse trinnene i løpet av en kort periode med mindre det er en MVP (Minimum Viable Product) – en prototypeapplikasjon med bare grunnleggende funksjoner. I motsetning til dette vil en applikasjon med en liste over avanserte krav og teknologiintegrasjoner ta måneder.

Å lese:  4 grunner til å bruke WordPress som et hodeløst CMS

Derfor bør du være selektiv når det gjelder utviklingstjenester for webapplikasjoner som tilbyr korte leveringstider. Kanskje er dette agn, og du risikerer å mislykkes i apputviklingsprosessen fordi programmererne ikke vil ha tid til å oppfylle kravene til et langsiktig produkt.

Utviklingsteknologi for mobilapper

Forventninger

Utviklingsteknologi for mobilapper er enkel og rask. Det er like enkelt som Lego, hvor du bygger modeller ved å flette sammen plastbyggeklosser. Apputviklingsprosessen trenger bare en individuell ekspert.

Virkelighet

Mobilapputviklingsteknologi inkluderer:

  • Velge et programmeringsspråk.
  • Velge et rammeverk som gir resultater etter forretningsmålene til kundene.
  • Velge riktig server med lagringskapasitet som sikkert passer til alle applikasjonsdata.
  • Å velge en database som kommuniserer mellom front-end og back-end av applikasjonen innen millisekunder og gjør applikasjonen responsiv og interaktiv.

Nå forstår du apputviklingsteknologien tydelig, og det er umulig å kalle det enkelt.

Innsending av mobilapp

Forventninger

Å sende inn mobilapper til Play Store og App Store er en av de enkleste prosessene innen utvikling av mobilapper. For å gjøre dette, må du sende inn søknader om å starte programmet til applikasjonsbutikkene ved å trykke på én knapp. I løpet av få dager vil appplattformer vurdere applikasjonen og la appen gå på markedet.

Virkelighet

Hvis prosessen med å hoppe over apper var så enkel, ville Play Store og App Store være fulle av ondsinnede apper. Men som du vet, er det ingen ondsinnede apper på disse plattformene, så programvaregodkjenningsprosessen er komplisert.

Å lese:  Sett spørsmålstegn ved din tro og skap din egen virkelighet - Produktivitet

Ifølge utviklingsselskaper er det å sende inn søknader den mest tidkrevende prosessen i hele applikasjonsutviklingen. Programmerere får sjelden godkjenning fra Play Store og App Store første gang.

Søkere må fylle ut søknaden 100 % nøyaktig og ærlig for å bestå gjennomgangsprosessen. En liten feil eller fravær av et viktig dokument fører til en umiddelbar avvisning av søknaden.

I tillegg tar gjennomgangsprosessen lang tid fordi det hver dag er tusenvis av forespørsler på Play Store og App Store, og behandlingen av dem må være grundig for brukernes sikkerhet.

Det er tilrådelig å studere kravlisten på forhånd og forberede dokumentene for å godkjenne søknaden din uten avslag.

alvaro reyes 3iTRMP8Uq2k unsplash

Lansering av mobilapp

Forventninger

Umiddelbart etter lansering av appen, venter suksess på deg. Mobilappen vil være synlig for alle brukere. De vil aktivt installere det på smarttelefonene sine og entusiastisk gå tilbake til programmet for deres behov. Du trenger ikke lenger å oppdatere systemet eller legge til nye funksjoner.

Virkelighet

Å legge til apper i Play Store og App Store vil ikke bringe popularitet til prosjektet ditt. Suksessen til mobilappen din avhenger av hvordan du beholder din brukere engasjert.

Markedsføring, samarbeid med influencere og gode tilbud gjør applikasjonen din synlig i markedet. I tillegg kan potensielle brukere bare se appen din hvis appbutikkoptimaliseringen er riktig utført.

Å lese:  Hva er Koala Writer? [An In-Depth Overview]

Du bør også regelmessig oppdatere systemet, legge til nye funksjoner og fikse feil slik at brukere trygt og effektivt kan samhandle med appen din. Husk at det bare vil ta et par sekunder for brukeren å slette appen din på grunn av det irriterende elementet.

Derfor bør du strebe etter å maksimere engasjementet ved å samle brukertilbakemeldinger og følge deres opplevelse med programmet.

Konklusjon

Denne artikkelen har gitt deg en klar ide om alle forventningene til en mobilapp og virkeligheten. Å forstå realiteten i apputviklingsmarkedet er halvveis til suksess. Selvfølgelig vil positive forventninger ikke forlate deg ved å kaste deg ut i dette miljøet.

Å undersøke og forstå virkeligheten vil imidlertid senke høyere forventninger og gi utviklere den rette plass til å jobbe med vellykket utvikling av mobilapper.

For å utvide kunnskapen din på dette området, anbefaler vi å besøke businessofapps.com og infoworld.com – plattformer som publiserer siste nytt innen apputviklingsfeltet og deler verdifulle guider.

Nye publikasjoner:

Anbefaling