NYE formdeler: Lag fantastiske designeffekter

Nettdesigntrender kommer og går, men noen holder seg til å bli fremtredende nettstedsfunksjoner. Hos Elementor anerkjenner vi kraften til et engasjerende nettsted, så når vi ser en trend som fungerer, er vi ivrige etter å tilby den til brukerne våre.

En av disse trendene er formdeleren.

Vi er glade for å kunngjøre at fra i dag kan alle med en premium Elementor-lisens lage iøynefallende formdelere uten kode.

La oss dykke inn og se på alle detaljene.

Få oppmerksomhet med WordPress Shape Dividers

Denne oppdateringen gjør det superenkelt å legge til Shape Dividers til seksjoner, rader og kolonner med SeedProds dra-og-slipp-sidebygger.

Shape Dividers er tilpassede former og effekter du kan legge til i webdesignet ditt. De lar deg lage sømløse overganger mellom innhold, og legge til et kreativt preg på nettstedet ditt.

Det er enkelt å legge til formdeler

Du kan finne Shape Dividers-funksjonen ved å redigere en hvilken som helst seksjon, rad eller kolonne i Elementor visuelle editor. I Avansert-fanen utvider du deretter Shape Dividers-fanen for å se de forskjellige tilpasningsalternativene for Shape Divider, for eksempel…

Å lese:  Slik legger du til et utvalgt bilde til WordPress trinn-for-trinn

Velg mellom 18 responsive former

Det er 18 forskjellige former, og etter å ha valgt en, vil du se enda flere tilpasningsalternativer som bare tar noen få klikk å implementere.

For å sikre at Shape Dividers er lette og ser utmerket ut på hvilken som helst skjerm eller oppløsning, har vi laget dem ved hjelp av SVG, som lar dem skalere uten å miste kvalitet.

Hver form ser perfekt ut på netthinneskjermer, tilpasser seg sømløst til enhver mobilenhet og vil ikke skade nettstedets lastehastighet.

Endre størrelse, Vend og Tilpass

Tilpass hver form fullstendig ved å endre bredden og høyden med den praktiske glidebryteren. Du kan også velge formfarger for å matche temaet og merkevarebyggingen.

Vil du ha 2 helt forskjellige skillevegger for en seksjon? Du kan legge til forskjellige formdelere øverst og nederst i en hvilken som helst seksjon, rad eller kolonne for noen ganske imponerende resultater.

Du kan også plassere en hvilken som helst form foran en seksjon eller bak den, slik at du kan lage interessante effekter ved å legge bilder på lag.

Eksempler på kreativ formdeler

Det er mange måter å bruke Shape Dividers på ditt WordPress-nettsted, og SeedProds visuelle editor hjelper deg å gjøre det med noen få klikk. Her er flere eksempler for å sette i gang kreativiteten din:

Å lese:  Alle snakker om Facebook Messenger-rom, men hva betyr de for deg?

Fancy funksjoner

Shape Dividers er en utmerket måte å fremheve funksjonene, produktene og tjenestene dine. I dette eksemplet representerer bølgeformen surfing, og hjelper besøkende å forestille seg å ri på bølgene.

Velsmakende overskrifter

Bruk dråpeformen til å kile smaksløkene på matbloggen eller restaurantnettstedet. Ved å matche fargene til populære matvarer, kan du gjøre besøkende sultne etter å lære mer og til slutt kjøpe fra deg.

Fengslende attester

72 % av forbrukerne sier positive attester øker deres tillit til en bedrift, så hvorfor ikke få din til å skille seg ut med formdelere som trekker blikket? Dette eksemplet bruker fjellformen på toppen og bunnen, og skaper en effekt som er vanskelig å ignorere.

Merkeverdig bloggside

Du kan bruke formdeler stort sett hvor som helst, inkludert produktsider, sidefelt og til og med på bloggsiden din. Dette eksemplet bruker Tilt-formen på bloggindeksen og arkivsiden for å binde hele webdesignet sammen med en fargetone.

Prøv Shape Dividers i dag

Det er alt for nå!

Alle med et premium Elementor-abonnement kan oppdatere plugin-en og prøve denne nye oppdateringen i dag. Vi gleder oss til å se kreativiteten din i aksjon.

Klikk på knappen nedenfor hvis du er klar til å hoppe inn og prøve Elementor.

Fortsett med funksjonsforespørslene og tilbakemeldingene, og ta kontakt med oss ​​med dine tanker! Og som alltid, takk for din fortsatte støtte for å gjøre Elementor til den beste WordPress-sidebygger-pluginen.

Å lese:  Ny rapport avslører topp 50 nettbutikker etter stat og avslører nye e-handelsnisjer i USA

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Formidling: Innholdet vårt er leserstøttet. Dette betyr at hvis du klikker på noen av lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Vi anbefaler kun produkter som vi tror vil gi verdi til våre lesere.

Nye publikasjoner:

Anbefaling