PCI-samsvar & Magento 1 EOL – Når du ikke skal trykke på panikkknappen

Dette er tider med autentisk frykt, usikkerhet og tvil. Det siste noen av oss – eller noen av våre bunnlinjer – trenger, er formidling av usannheter eller falske valg som er ment å drive paniske forretningsbeslutninger. Dessverre, skammelig og nesten daglig, kommer vi over slike meldinger knyttet til Magento 1-plattformen (M1) slutten av livet neste måned.

Avbrudd? Ja absolutt. Fortvilelse? Absolutt ikke.

Noen leverandører vil få deg til å tro at det å opprettholde PCI-samsvar er uforenlig med å holde seg på Magento 1. Fra multinasjonale finansielle tjenester til “soloprenører innen e-handel”, er bedrifter som er avhengige av M1-plattformen IKKE bundet til en kostbar migrering til Magento 2 på slutten av juni 2020. Vi vet dette fordi Hostinger har vært den ledende hostingleverandøren for Magento-butikker i mer enn ti år.

Vi vet også – nå mer enn noen gang – at uavbrutt salg og tjenester er på topp. Derfor designet vi Hostinger Safe Harbor for de som ikke har råd til – eller trenger mer tid til å legge strategier – eller ikke ønsker å migrere til M2. Bli med Magento 1, og Safe Harbor-produktet vårt gir sikkerhets- og teknologioppdateringer over en lengre periode.

Hostinger er en PCI DSS nivå 1-leverandør på tvers av alle vertsløsninger. Plattformen vår er tilpasset PCI-samsvarskravene, og tilbyr kundene dine den sikre kjøpsopplevelsen de forventer. Hostinger Safe Harbor tilbyr sikkerhetsprosedyrer og sikkerhetstiltak som oppfyller kravene.

Å lese:  Løse 500 interne serverfeil på WordPress

Du kan også kontakte oss om alternative plattformer som kan møte behovene til store og små e-handelsbedrifter, fra høyt tempo til middels til nylanserte.

Som tidligere delt i dette rommet av mine fantastiske kolleger og av meg (se nedenfor), har du alternativer. Til og med 60 dager ute. Midlertidig eller på annen måte, Hostinger Safe Harbor kan være stedet og plassen du trenger når du vurderer følgende:

  • Den tilpassbare fleksibiliteten, stabiliteten og sikkerheten til M1s åpen kildekode-plattform
  • Kostnader og tid knyttet til re-plattforming/migrering
  • Magento 1 er utrolig stabil ettersom den allerede er undersøkt av hele Magento-fellesskapet.
  • Lapper, lapper, lapper
  • Tilpasning på baksiden kan bety omplattformkostnader på oppover 100k

Her hos Hostinger er vi en stor teltleverandør og elsker å hjelpe selskaper i alle størrelser – de som bruker åpen kildekode-versjonen av Magento eller de som bruker bedriftsversjonen. Vi forkjemper verken dommedagsscenarier. Vi tror heller ikke at motgang krever en motstridende tilnærming. Historien har vist at når folk jobber sammen for å komme med gjennomtenkte løsninger, kan vi i fellesskap møte enhver utfordring – i dag eller i morgen. Det samme gjelder for oss alle i Hostinger og i vårt arbeid med kunder. Side om side, side for side, butikk for butikk. La oss vise deg hvordan.

Nye publikasjoner:

Anbefaling