Peeksta vs Dropship Rabbit – Hvilken er bedre?

Kjærlighet er å dele!

Peeksta vs Dropship Rabbit er to populære produktforskningsverktøy, og vi vil sammenligne begge i dagens artikkel.

Markedsføring av høykvalitetsprodukter er avgjørende for dropshipping-suksessen din, og disse verktøyene er utviklet for å hjelpe deg med å finne dette produktet.

Med Peeksta og Dropship Rabbit kan du oppdage produkter med høy markedsverdi og selge dem i e-handelsbutikken din.

Du trenger ikke engang å bruke tid og energi på å finne dem manuelt fordi verktøyene hjelper deg fremskynde prosessen med nøyaktighet.

I tillegg kan du få nyttig informasjon om de siste trendene, priser på produkter og konkurranse i bransjen.

Det er mange produktforskningsverktøy på markedet som inkluderer; Dropship, FindNiche, AliShark, etc.

Fokuset vårt for dette innlegget er imidlertid Peeksta vs Dropship Rabbit. Jeg vil gjennomgå hovedtrekkene og likhetene deres, inkludert priser.

Så la oss begynne!

Peeksta vs Dropship Rabbit: Oversikt

La oss raskt utforske oversikten over begge plattformene.

Kikk

 • Prisstart: $19,99
 • Ingen gratis prøveperiode
 • Verdiegenskaper: 10/10
 • Verdi for pengene: 10/10
 • Varme produkter: 9/10

Dropship kanin

 • Prisstart: $14,95
 • Ingen gratis prøveperiode
 • Verdiegenskaper: 6/10
 • Verdi for pengene: 8/10
 • Varme produkter: 7/10

Hva er Peeksta?

Hva er Peeksta?Hva er Peeksta?

Peeksta er en produktforskningsprogramvare som hjelper e-handelsselskaper med enkelt å oppdage hurtigselgende produkter for nettbutikkene deres.

Peeksta ble nylig grunnlagt av en online business tycoon kalt The Ecom King og ble bygget for å gi brukerne sine utvalgte lønnsomme produkter.

Verktøyet kommer med andre nyttige funksjoner som kan hjelpe deg med å skalere dropshipping-forskningen din.

For eksempel har den en butikkutforsker-funksjon der du kan skanne mer enn 100 000 e-handelsbutikker for å finne deres bestselgende produkter.

Hva er Dropship Rabbit?

Hva er Dropship Rabbit?Hva er Dropship Rabbit?

Dropship Rabbit er et automatisert verktøy som lar deg spore og levere bestselgende produkter til e-handelsbutikken din.

Som en online markedsfører sparer verktøyet deg for tid og penger på produktundersøkelser da det gir rask tilgang til informasjon om flere nettbutikker.

Dropship Rabbit gir også informasjon om de nyeste og ukentlige bestselgende produktene og lar deg selge direkte til målkundene dine.

I tillegg har de en stor online database med mer enn 95 millioner dropshipping-produkter.

Dropship Rabbit har også et TikTok- og Facebook-annonsespionverktøy og utvalgte hurtigselgende produkter.

Peeksta vs Dropship Rabbit: Funksjoner

La oss starte med Peeksta-funksjoner

Peeksta funksjoner

Her er noen funksjoner ved Peeksta som gjør den unik. De er

Oversikt

titttitt

Kikk

Peeksta er et banebrytende dropshipping-verktøy som forenkler alle aspekter av e-handelsvirksomheten din, fra å finne vinnende produkter. Overlad nettbutikkens potensial med Peeksta og øk fortjenesten din i dag.

Fordeler:

 • Valuta for pengene
 • Vinnende produkter
 • Brukervennlig grensesnitt
 • Nyttig Store Explorer
Å lese:  Hvordan skjule følgere på Instagram i 2024

Ulemper:

#1. Vinnende produkter

Du kan oppdage trendende produkter uten stress ved hjelp av daglige manuelle tillegg. Du kan enkelt filtrere etter nisjesalgspris og også sortere etter ordre.

Det er for tiden et fravær av spesielle filtre for produkter du finner på Facebook- og TikTok-annonser. Disse filtrene er inkludert i peeksta på bare noen få sekunders rulling.

Hos Peeksta kan du få tilgang til omfattende informasjon som kostnader, marginer, salgspris og målmarked for effektive annonsekampanjer.

I tillegg får du dele lenker til de beste leverandørene og dataanalyse for hovedleverandøren (AliExpress).

Peeksta spenstige team har valgt ut mange vinnende produkter for å sikre at du ikke kaster bort penger på underpresterende varer.

Det er derfor disse vinnerproduktene er nøye utviklet for deg. Med hyppigheten av å oppdatere vinnerproduktlisten, kan du effektivt ligge i forkant av konkurrentene.

Du kan ta velinformerte beslutninger for virksomheten din. Ikke flere bortkastede ressurser.

#2. Facebook Audience Builder

Dette verktøyet tilbyr mange kjente nisjer. Innenfor hver nisje kan du benytte deg av mange interesser mens du forenkler trinnene for å lansere og vurdere produktene dine gjennom Facebook-annonser,

Peeksta tar opp denne langsiktige problemstillingen da den har vært en kilde til bekymring de siste årene. Tilstedeværelsen av denne funksjonen har ført til

Hvis du har et bestemt produkt i tankene, men mangler kunnskap om målgruppen din. Denne målgruppebyggeren kommer deg til unnsetning ved å søke med søkeordet som er produktnavnet.

Dette verktøyet genererer riktig målgruppe for produktene dine. Det er en stor lettelse som gir en praktisk løsning for å nå målgruppen din.

#3. Videoannonsegenerator

Peeksta tilbyr et sett med AI-drevne funksjoner, inkludert videoprodusenten. Ved hjelp av dette fantastiske verktøyet kan du sømløst produsere fengslende videoannonser.

Alt du trenger å gjøre er å gi de ønskede bildene og velge fra en liste med avgiftsfri musikk.

Du kan nå starte videogenereringsprosessen. Med dette kan du umiddelbart ha en videoannonse som kan lagres og bygges inn på produktsiden din og enkelt deles på ulike sosiale medieplattformer.

Ved å oppleve bekvemmeligheten til dette brukervennlige verktøyet kan du lage de riktige videoannonsene.

Du kan enkelt lage profesjonelle og overbevisende videoannonser med bare noen få klikk. Peeksta kan hjelpe deg å heve reklamespillet ditt til nye høyder i dag.

#4. Produktutforsker

Peeksta lar deg avdekke innovative konsepter for din kommende produktlansering ved å søke inspirasjon fra blomstrende virksomheter.

Med dette verktøyet kan du også få uvurderlige perspektiver på de bestselgende produktene.

Dette vil hjelpe deg å etterligne deres strategier slik at du kan forbedre utsiktene til triumf.

Dette avanserte verktøyet gir deg muligheten til å overgå konkurrentene og benytte deg av uutnyttede områder for eksponentiell vekst.

#5. Generator for miniatyrbilder

Det er nå blitt mye enklere å lage miniatyrbilder. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildene dine, velge en stil og overlate resten til AI å håndtere.

Klipp fengslende og luksuriøse miniatyrbilder for butikkens produkter uten hjelp fra en designer.

Du kan enkelt konvertere produktbildene dine til visuelt slående miniatyrbilder. Dette vil fengsle dine potensielle kunder og hjelpe deg å heve deg over konkurrentene.

Å lese:  Convertri vs Instapage: (Hvilken er bedre?)

Øk butikkens attraktivitet med polerte bilder som viser frem produktene dine på en vakker måte.

#6. Leverandører

Dropshipping-leverandører spiller utvilsomt en viktig rolle i suksessen til en Shopify dropshipping-virksomhet.

Mens tidligere verktøy har tilbudt leverandører for produkter generelt, legger Peeksta stor vekt på leverandører og produktforsyning.

Hvis du allerede har funnet et lønnsomt produkt i markedet, kan peeksta være en verdifull ressurs for å finne de beste leverandørene for å oppfylle dine ønsker.

#7. Butikkutforsker

Dette er et flott verktøy som hjelper deg å finne populære butikker og navigere gjennom deres bestselgende produkter uten stress.

Enten du kommer over populære butikker eller blomstrende dropshipping-selskaper utenfor Peeksta, vil denne funksjonen hjelpe deg med å gå inn på domenet deres og umiddelbart få tilgang til verdifull innsikt.

Denne funksjonen gir deg ikke bare tilgang til trendy butikker, men den lar deg også få en omfattende oversikt over hver butikks tilbud.

Med letthet kan du enkelt gå gjennom produktene de selger, spore trafikken på nettstedet deres og få verdifull kunnskap om deres gjennomsnittlige daglige ordrevolum.

Dette verktøyet har imidlertid funnet det passende å gå ut av veien for å gi lenker til leverandører for hvert produkt.

Denne ekstra funksjonaliteten lar deg gå dypere inn i kjøpsaspektene til ulike vellykkede butikker, og dermed utvide kunnskapen og mulighetene dine.

#8. Produktspion

Med denne funksjonen er Peeksta et effektivt verktøy for å spionere på Facebook-annonser. Viktigst av alt, for reklameformål.

For å navigere i de mange dataene og enkeltprodukter av lav kvalitet, anbefales det på det sterkeste å bruke filtrene og sorteringsalternativene.

Selv om dette verktøyet er gunstig for å oppdage de beste dropshipping-produktene, ligger dets virkelige verdi i konkurrentanalyse.

I denne forbindelse har søkefunksjonen vist seg uvurderlig. For å nå sitt formål er “Facebook spion” et mer passende navn for dette verktøyet enn “produktspion”

#9. TikTok spion

TikTok Spy er også et flott annonsespionverktøy eksklusivt designet for TikTok-annonser. Selv om den tilbyr en mindre mengde sorterings- og filtreringsalternativer, kompenserer den mindre mengden data for denne begrensningen.

Ved å sortere annonser fra eldste til nyeste, kan brukere utforske de mest populære annonsene for analytiske og inspirasjonsformål.

I tillegg, ved å sortere annonser fra nyeste til eldste, kan brukere identifisere trendende dropshipping-produkter som for øyeblikket testes.

Hvis din dropshipping e-handelsvirksomhet er avhengig av TikTok-annonser, er dette fantastiske verktøyet utvilsomt det beste for deg.

#10. Peeksta-videoer

Peeksta tilbyr høyrangerte videoannonser for dropshipping. Denne funksjonen integreres enkelt med andre verktøy Peeksta tilbyr.

Ulike brukere kan søke etter vinnende produkter på hovednettstedet før de besøker Peeksta-videoer for å få høykvalitets videoannonser skreddersydd for Facebook- og TikTok-kampanjer.

En av de store fordelene med peeksta-videoer er den rimelige prisen. Det koster $31 i stedet for $55.

Totalt sett er peeksta-videoer absolutt et verdifullt alternativ for de som er interessert i å utforske nye områder for sin annonsering.

Dropship-kaninfunksjoner

Her er noen funksjoner til Dropship Rabbit som gjør den unik

Å lese:  9 viktige SEO-beregninger å spore for bedre online synlighet

Oversikt

Dropship kaninDropship kanin

Dropship kanin

Dropship Rabbit er din ultimate følgesvenn for e-handel, og tilbyr håndplukkede vinnerprodukter, ekspertmarkedsføringsstrategier og effektiv ordreoppfyllelse for å maksimere dropshipping-suksessen.

Fordeler:

 • Sponsede annonser
 • Varme produkter
 • Valuta for pengene

Ulemper:

Dette er annonser som retter seg mot et spesifikt marked du ønsker. Det ser ut akkurat som de vanlige produktene som målmarkedet ditt søker etter.

Derfor, når folk kommer til Dropship Rabbit for å søke etter produkter, vil butikken din vises og de kan få tilgang til produktene der.

Ved å være en plattform med så mange produkter og integrasjon med to av de mest populære sosiale plattformene, kan du være sikker på at butikken din vil ha enorm trafikk.

En annen ting å merke seg er hvordan Dropship Rabbit plasserer annonsene på hvordan hver trafikk fungerer.

Dropship Rabbit kan også plassere annonsene dine slik at de passer til hver sosiale plattform. Du kan også se hvordan de sponsede annonsene fungerer i sanntid.

#2. Produktfinner

En av utfordringene med å starte en dropshipping-virksomhet er å måtte skaffe de riktige produktene å selge. Den typen produkter du selger vil enten føre til at virksomheten bremser opp.

Gjennom noen av våre prøving og feiling innså vi at hvis du velger produkter som ikke er etterspurt, kan det hende at nettstedet ditt ikke rangeres i tide.

Derfor bør du velge produkter som allerede har god etterspørsel og som folk faktisk ønsker å kjøpe

Med Dropship Rabbit kan du oppdage nisjer som ikke er særlig konkurransedyktige, men som fortsatt har god trafikk.

Du kan gjøre dette ved å sjekke de best rangerte produktene og se deres nisjer. Hvis du synes nisjen er komfortabel, kan du gå for den.

Noen av nisjene du finner inkluderer; Helse/skjønnhet, sport og trening, tilbehør til hjemmet og kjøkkenet, kjæledyr osv.

Dropship kategoriserer produktene sine i tre kategorier. De inkluderer; Forrige ukes bestselgere, dagens bestselgere og nylanserte bestselgere

#3. Vinnende annonser

Annonsene dine lykkes ikke hvis de ikke konverterer. Derfor, for å kjøre annonser som er vinnende og vellykkede, må du legge ned arbeidet.

Disse inkluderer å bruke riktig grafikk og undersøke hvordan toppkonkurrenter kjører sine.

Bra Dropship Rabbit har tatt alle disse byrdene fra skuldrene dine. Dropship Rabbit har virale videoannonser som du kan bruke til produktene dine.

Nå vet du allerede hvor mye videoer hjelper til med å konvertere raskere. Dette er fordi det ikke bare viser publikum produktene; det lærer dem hvordan de skal bruke dem.

Dropship Rabbit lar deg også spionere på konkurrenters annonser på sosiale plattformer som TikTok og Facebook. Når du spionerer på konkurrenters annonser, ser du hva de gjør som gjør annonsene vellykkede.

Du kan se når de startet annonsene, hvor mye trafikk og hvilken kategori av produkter som annonseres bedre på noen av plattformene.

#4. Annonsefilter

Et annonsefilter hjelper publikum med å se annonser som bare er relevante for dem. Som dropshipper vil du ikke at annonsene dine skal vises til kategorier av personer som ikke trenger dem.

Du bruker bare så mye uten resultater.

Å lese:  Vurderer du nettsteder som Shopify? Hvorfor StoreBuilder er det bedre alternativet

Det er derfor Dropship Rabbit har inkludert annonsefilterfunksjonen for å hjelpe deg å strømlinjeforme annonsene dine til kun målmarkedet.

På annonsefilteret vil du se filtre som søkeord, geografisk plassering, målgruppe og andre.

Peeksta vs Dropship Rabbit: Priser

Her vil vi diskutere prisplanen til Peeksta og Dropship Rabbit.

Peeksta-priser

Peeksta-priserPeeksta-priser

Peeksta har tre prisplaner som inkluderer;

Startplan

Denne planen koster $19,99 per måned. Funksjonene i denne planen inkluderer;

 • Daglig lagt til artikler.
 • Bred tilgang til alle Peeksta-funksjoner.
 • Lagre element.
 • Og mange flere som kan sees på prisbildet.

Forhåndsplan

Denne planen koster $49,99 per måned. Funksjonene i denne planen inkluderer;

 • 1500 poeng
 • Bred tilgang til alle Peeksta-funksjoner.
 • Ubegrensede søk
 • Og mange flere som kan sees på prisbildet.

Premium-abonnement

Denne planen koster $99,99 per måned. Funksjonene i denne planen inkluderer;

 • 5000 poeng
 • Bred tilgang til alle Peeksta-funksjoner.
 • Ubegrensede søk
 • Og mange flere, som kan sees på prisbildet.

Dropship kaninpriser

Dropship Rabbit har fire prisplaner som inkluderer;

Dropship kaninpriserDropship kaninpriser

Stård

Denne planen koster $14,99 per måned

Funksjonene i denne planen inkluderer:

 • TikTok ad spion pro.
 • Publikumsbygger.
 • De siste trendene i Google.
 • Daglige og ukentlige trendy produkter.
 • Topp 50 ukentlige bestselgende produkter.
 • Bildetekster og bilder.
 • Animerte gifs i beskrivelsen.
 • Utarbeidet markedsføringsinnhold.
 • Målgruppen.
 • Studentveiledning for Facebook-kampanje.
 • Tilknyttede retningslinjer.
 • Ny leverandør cjdropshipping.com med ekspresslevering for USA og Storbritannia.

Standard+

Denne planen koster $89,94 per år.

Funksjonene i denne planen inkluderer alt i standardplanen, pluss:

 • TikTok ad spion pro.
 • Publikumsbygger.
 • De siste trendene i Google.
 • Daglige og ukentlige trendy produkter.
 • Topp 50 ukentlige bestselgende produkter.
 • Bildetekster og bilder.
 • Utarbeidet markedsføringsinnhold.
 • Målgruppen.
 • Tilknyttede retningslinjer.
 • Ny leverandør cjdropshipping.com med ekspresslevering for USA og Storbritannia.

Premium

Denne planen koster $19,99 per måned.

Funksjoner inkluderer alt i standard+ pluss:

 • Facebook-kampanjer for dropshipping 2020-utgaver.
 • Utarbeidet viral videoreklame.
 • Tilknyttet program.

Premium+

Denne planen koster $119,94 per år.

Funksjoner inkluderer alt i premiumplanen, pluss:

 • Utarbeidet viral videoreklame.
 • Målgruppen.
 • Læringsveiledning for Facebook-annonser.
 • Facebook-annonser for dropshipping 2020-utgaver.
 • Tilknyttet program.

Peeksta vs Dropship Rabbit: likheter

Her vil jeg diskutere noen av likhetene som Peeksta og dropship-kaninen deler sammen.

 • Begge hjelper til med lagerovervåking.
 • Begge verktøyene har en vinnende produktfunksjon.
 • Begge har Facebook og TikTok Ad Spy.
 • Begge verktøyene bidrar til å oppfylle bestillinger.
 • Begge verktøyene gir veiledninger og læremateriell for drop shipping-virksomheten din.
 • Begge gir nyttige verktøy for markedsføring på e-post og sosiale medier.
 • Begge tilbyr hjelp med produktinnhenting.

Peeksta vs Dropship Rabbit: Endelig dom

Avslutningsvis er Peeksta vs Dropship Rabbit flotte produkt- og konkurrentforskningsverktøy for å hjelpe til med å vokse e-handelsvirksomheten din.

Men hvis du leter etter et rimeligere verktøy, kan du bruke Dropship Rabbit siden det er billigere enn Peeksta.

Men ytelsesmessig yter Peeksta bedre, raskere, nøyaktig og gir tilfredsstillende resultater enn Dropship Rabbit.

Å utføre produktundersøkelser manuelt kan være ganske stressende, kostbart og tidkrevende.

Så for å hjelpe deg med å fokusere mer på å utvide virksomheten din, har disse verktøyene blitt gjort tilgjengelig for å hjelpe deg med å ta stresset med å finne de bestselgende varene til dine digitale butikker.

Endelig dom – jeg anbefaler Peeksta på det sterkeste!

Nye publikasjoner:

Anbefaling