Pinterest for blogging: 6 gode tips for å skyte opp bloggtrafikken din

Borte er tidene da Pinterest bare ble ansett som et nettsted for å søke etter oppskrifter, håndverk og hjemmeinnredning.

Ting har forandret seg! Du kan bruke Pinterest for bedrifter formål, for eksempel å markedsføre bloggen eller nettstedet ditt. Pinterest har blitt en integrert del av markedsføringsstrategien for sosiale medier.

Faktisk er Pinterest en av de beste sosiale mediesidene for å generere henvisningstrafikk. Pinterest bringer inn 33 % mer henvisningstrafikk til nettsteder enn Facebook.

Og du vet det. Det er derfor du er her. Nå vil du vite hvordan du gjør det magiske trikset.

I dette innlegget finner du 6 strategier for å vise deg hvordan du bruker Pinterest til blogging for å øke trafikken.

1. Lag en bloggtavle på Pinterest

Først av alt må du lage et bloggtavle på Pinterest spesielt for bloggartiklene dine.

Et Pinterest-tavle er en fin måte å vise frem blogginnholdet ditt og gjøre det enkelt for følgere å finne innleggene dine. Det lar deg samle bloggfølgere, som igjen kan bli kunder.

Her er noen tips om hvordan du lager et Pinterest-tavle for bloggen din:

Velg et fengende navn for brettet ditt

Navnet på tavlen må gjenspeile temaene i blogginnleggene dine. For eksempel, hvis du eier en hobbybutikk og blogg om håndverk og gjør-det-selv-prosjekter, bør du navngi Pinterest-tavlen etter bloggen til nettstedet ditt. Dette vil inkludere navn som “hobbyhåndverk“eller”Hobbybloggen min.” Å gjøre det vil resultere i mer jevn trafikk mellom de to plattformene.

Se hvordan Wattpad navngi styret nøyaktig det samme som bloggnavnet. Siden det ikke var nok, brukte de et bildeomslag med samme navn.

Å lese:  Magento 2 PCI-samsvar: Hva det er og hvordan nettbutikken din kan overholde

wattpad

Lag flere seksjoner i tavlen

Brettet må ha forskjellige emner eller kategorier. Dette vil gjøre det lettere for brukere å finne innholdet de leter etter. Hvis du for eksempel skriver om mote- og livsstilsemner, kan du opprette seksjoner som “Sommermote” og “Vintermote” for å organisere pinnene dine.

Se hvordan Sephora videre delt deres “Sminke”-tavle inn i forskjellige kategorier.

Sminke

Gjør tilskuddene dine søkbare

Legg til nøkkelord i tavlenavnene dine. Dette vil gjøre det lettere for brukere å finne pinnene dine når de søker på Pinterest. I tillegg, ved å bruke relevante hashtags, kan du sikre at innholdet ditt vises i riktig søk for hvert emne i tavlen.

2. Lag Eyetastic Pins

Trikset for å skille seg ut på Pinterest er å feste bilder av høy kvalitet til tavlene dine. Ha en blanding av grafikk og bilder.

Når du fester for å drive trafikk til bloggen din, er et enkelt tips som kan gjøre en stor forskjell å legge til tittelen på blogginnlegget til pinnebildene dine. Dette vil hjelpe folk umiddelbart å forstå hva artikkelen din handler om og hvorfor de bør klikke seg videre for å lese den.

I tillegg vil det å inkludere søkeord i titlene dine hjelpe potensielle lesere med å finne Pins lettere. Så neste gang du lager en nål, sørg for å inkludere tittelen på blogginnlegget ditt – det kan utgjøre hele forskjellen i hvor vellykket markedsføringen din er!

Sjekk ut denne Pinterest-feeden fylt med bloggnåler. Hver av dem er like fristende som de har titler trykt på bildene.

Eyetastiske pinner

Proff-tips: Ikke overse tonaliteten til merkevaren din når du lager pin-bilder. Å være konsistent med merkevarens stemme vil gjøre deg gjenkjennelig og legge til en merkevare av troverdighet til kontoen din.

3. Øk engasjementet på Pinterest

For at Pinterest skal lede trafikk til bloggen din, må du engasjere deg med publikum på plattformen.

Å lese:  Hva er Magento Commerce Cloud?

Og engasjement er en toveis gate. Publikum vil ikke banke på døren hver gang. Pinterest er en sosial plattform, så dra nytte av den ved å kommentere andres pins, dele innholdet deres og følge likesinnede brukere.

Jo mer du samhandler med andre, jo mer sannsynlig vil de engasjere seg med deg. Resultatet er at du blir mer synlig for målgruppen din.

Du kan komme opp med interaktive innleggsideer, for eksempel konkurranser, meningsmålinger eller DIY-utfordringer for å generere engasjement i kommentarfeltet.

For eksempel, Michaels butikker kjører jevnlige konkurranser og tilbyr konsekvent brukervennlige DIY & Craft-tips. Det som virkelig får dem til å skille seg ut er hvordan de engasjerer seg med kundene sine. De lager til og med “DIY & Craft” for å vise frem pins og produkter fra følgerne deres.

michaels butikker

Tips for å øke engasjementet på Pinterest:

 • Lag og fest interaktivt innhold
 • Nål regelmessig og konsekvent, bruk Pinterest markedsføringsverktøyslik at du vises på feedene deres
 • Følg følgerne dine
 • Studer følgertavler og fest ideer for å forstå hva de liker
 • Repin, lik og kommenter følgerens relevante pins
 • Repin bedriftsledere og annet flott innhold som følgerne dine går igjen med

4. Legg til en “Pin it”-knapp til bloggen din

Å legge til en “Pin it”-knapp er en fin måte å markedsføre blogginnleggene dine og få mer trafikk fra Pinterest.

Når noen klikker på «Pin it»-knappen, kan de enkelt legge til blogginnlegget ditt på Pinterest-tavlen deres. Dette gjør det enkelt for følgerne deres å se og klikke på blogginnlegget ditt, noe som kan føre til mer trafikk til deg.

I tillegg, når folk fester blogginnlegget ditt, vises det ofte i Pinterest-søkeresultater, som også kan hjelpe deg med å få mer trafikk.

Så hvis du leter etter en enkel måte å markedsføre blogginnleggene dine på og få mer trafikk fra Pinterest-blogger, bør du definitivt legge til en “Pin it”-knapp på bloggen din!

Å lese:  Hvordan sette opp WordPress Books Gallery for å vise og selge litteratur

Hvordan legger jeg til en “Pin it”-knapp på bloggen din?

Det er noen forskjellige måter å legge til en “Pin it”-knapp på bloggen din. Du kan enten bruke en plugin eller legge til knappen direkte i bloggens kode. Hvis du ikke er kjent med kode, er bruk av en plugin sannsynligvis det enkleste alternativet.

Pinterest-widgetbygger er den enkleste måten å legge til en pin-it-knapp på bloggen din. Bare fyll inn informasjonen og du kan legge til “Pin it”-knappen til et hvilket som helst bilde på bloggen din.

widgetbygger

5. Gjør blogginnleggspinnene dine enkle å finne

Hvis du vil generere trafikk fra Pinterest-blogger, er det viktig å legge til nøkkelord i pin-titlene og -beskrivelsene dine.

Å bruke nøkkelord hjelper Pinterest-brukere med å finne innholdet ditt når de søker etter emner relatert til bloggen din. I tillegg vil det å legge til søkeord hjelpe Pinterest-algoritmer til å forstå hva pinnene dine handler om og markedsføre dem deretter.

Når du velger søkeord, prøv å fokusere på setninger som er relevante for bloggens emne og publikum.

For eksempel, hvis du blogger om mote, kan noen gode søkeord å bruke være “stiltips”, “antrekksideer” eller “street style”. Og hvis du målretter mot en bestemt demografi, som tusenårige kvinner, kan du bruke søkeord som «millennial fashion» eller «millennial lifestyle». Ved å inkludere relevante søkeord i pinnene dine kan du bidra til å øke Pinterest-trafikken til bloggen din!

Se hvordan Fashionstreet brukte søkeordet «vinterantrekksideer» i pin-tittelen og beskrivelsen for å målrette det samme søket i høyt volum.

Blogginnlegget ditt er enkelt å feste

Her er noen tips om hvordan du bruker søkeord i pinnene dine:

 • Bruk passende søkeord for å beskrive innlegget ditt
 • Bruk hashtags hvis du ikke finner en måte å bruke søkeordene i beskrivelsen på
 • Inkluder nøkkelord i bildet “alt”-tagger

6. Bruk Rich Article Pins

Rich Pins er dynamiske og lar deg legge til mer informasjon til Pins. De lages ved å trekke metadata fra nettstedet ditt og fortsetter derfor å reflektere endringer som er gjort på nettstedet ditt.

Å lese:  Hvordan lage en forretningsplan for din nettbutikk

Det finnes tre typer Rich Pins:

 • Produktstift
 • Reseptbelagte nåler
 • Artikkelpinner

Selvfølgelig er vår interesse her for artikkelnåler!

Når du legger til en artikkelrik pin på tavlen din, ser den ikke bare bra ut, men inneholder også ekstra informasjon som kan vekke folks interesse og oppmuntre dem til å klikke seg videre til bloggen din.

Rich Article Pins

Dessuten er det superenkelt å sette opp! Alt du trenger er nettadressen til blogginnlegget du vil promotere, og så kan du gå over til Pinterests utviklerside for å lage pinkoden din. På bare noen få minutter kan du være godt i gang med å få seriøs trafikk til bloggen din!

Lese utviklerens artikkel på Rich Pins for mer informasjon.

Gjør deg klar til å markedsføre bloggen din

Så der har du det!

Seks enkle måter å bruke Pinterest til blogging for å øke trafikken. Selvfølgelig er dette bare begynnelsen – det finnes utallige andre måter å sette Pinterest til å fungere for bloggen din.

Disse tipsene vil gi deg en god start, og bruk av SocialPilots automatiseringsverktøy vil gjøre det enkelt å feste innholdet ditt.

ikke glem å start i dag!

vanlige spørsmål

Er Pinterest bra for bloggtrafikk?

Svaret på dette spørsmålet er et rungende ja! Faktisk bringer Pinterest inn 33 % mer henvisningstrafikk til nettsteder enn Facebook. Den visuelle plattformen er perfekt for å lage attraktive pins som trekker folk til bloggen din.

Hvordan får jeg bloggen min på Pinterest?

Det er enkelt å komme i gang med Pinterest. Bare opprett en konto og opprett en bedriftsprofil. Derfra kan du begynne å lage pinner som lenker tilbake til blogginnleggene dine. Når du legger ut innhold på Pinterest, sørg for å bruke søkeord og SEO-teknikker som vil bidra til å gjøre det mer synlig i søkeresultatene. Vurder i tillegg å bli med i gruppestyrer.

Nye publikasjoner:

Anbefaling