Programtillegg for relatert innhold og innlegg for WordPress

Programtillegg for relatert innhold og innlegg for WordPress

For noen uker siden la vi ut om fordelene ved å inkludere populære innlegg på nettstedet ditt for å øke engasjementet med leserne dine. En annen måte å oppmuntre leserne til å fortsette å utforske bloggen eller nettstedet ditt, er å tilby dem innhold relatert til innleggene de allerede leser.

Relaterte innholdskoblingerDet er enkelt å koble til relatert innhold på sidene eller blogginnleggene dine ved hjelp av en av disse høyt rangerte WordPress-plugins.

Relaterte linker

De Relaterte linker plugin gir deg muligheten til manuelt å koble andre innlegg til ditt nåværende innlegg, så vel som sider, media eller en hvilken som helst egendefinert posttype. Og i tillegg kan du bruke egendefinerte nettadresser for å koble til eksterne filer.

Related Links har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,2/5 stjerner og har blitt lastet ned mer enn 11 000 ganger.

ELIs relaterte innlegg Bunntekstlenker og widget

Dette pluginet viser lenker til et gitt antall relaterte innlegg etter tagger eller kategorier. Den kan automatisk legge til lenker til relaterte innlegg nederst i hvert innlegg, eller du kan slippe widgeten på sidefeltet.

Å lese:  10 beste WordPress utdanningstemaer for lærere i 2024

ELIs relaterte innlegg Bunntekstlenker og widget har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,9/5 stjerner, og har blitt lastet ned mer enn 42 000 ganger.

Manuelle relaterte innlegg

Ved å bruke dette pluginet kan du angi relaterte innlegg manuelt, men enkelt, slik at du kan velge hvilke relaterte innlegg som skal vises nederst i hvert nytt blogginnlegg du skriver.

Manuelle relaterte innlegg har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,7/5 stjerner, og har blitt lastet ned mer enn 15 000 ganger.

Relaterte innlegg etter kategori

Relaterte innlegg etter kategori lenker til lignende innlegg i ethvert innlegg, sortert etter kategori. Den har thumbnail-integrasjon, og ingen brukergrensesnitt er nødvendig.

Relaterte innlegg etter kategori har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,4/5 stjerner, og har blitt lastet ned mer enn 70 000 ganger.

Shareaholic | deleknapper og relaterte innlegg

Shareaholic legger til en sosial bokmerkemeny og relatert innholdswidget til innleggene, sidene, indeksen eller en hvilken som helst kombinasjon av de tre.

Denne plugin har en gjennomsnittlig brukervurdering på 3,5/5 stjerner, og har blitt lastet ned mer enn 2 millioner ganger.

LinkWithin

LinkWithin er en ekstern plugin, der alle innleggene fra bloggarkivet ditt blir indeksert, slik at relaterte historier kan vises, sammen med miniatyrbilder, under hvert innlegg.

nrelatere relatert innhold

nrelatere relatert innhold tilbyr en effektiv måte å vise relatert innhold på innleggene dine, inkludert miniatyrbilder og tekst. Du kan vise relatert innhold automatisk ved å bruke kortkoden, ved å bruke widgeten eller ved å plassere funksjonen i temafilene dine.

Å lese:  Hvordan implementere GamStop-systemet på nettstedet ditt?

nrelate Relatert innhold har en gjennomsnittlig brukervurdering på 3,8/5 stjerner, og har blitt lastet ned mer enn 328 000 ganger.

Relaterte innlegg for WordPress

Hvis du vil manuelt velge relaterte innlegg som skal vises i innholdet ditt, Relaterte innlegg for WordPress lar deg gjøre det automatisk, eller ved å bruke en kortkode eller widget.

Relaterte innlegg for WordPress har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,3/5 stjerner, og har blitt lastet ned mer enn 62 000 ganger.

Nye publikasjoner:

Anbefaling