PushEngage anmeldelse for bloggere: Det beste pushvarslingsverktøyet?


Vil du vise optimaliserte web-push-varsler på besøkendes nettlesere? I denne anmeldelsen skal vi bryte ned fordelene og ulempene med PushEngage, slik at du kan bestemme om det er riktig push-varslingsplugin for nettstedet ditt.

Når du starter en blogg, er det avgjørende å begynne å bygge et publikum med en gang. Det finnes flere ulike strategier og verktøy du kan bruke for å drive trafikk til nettstedet ditt, forbedre brukerengasjementet og øke konverteringene.

En fin måte å tiltrekke lesere tilbake til bloggen din på er ved å vise web-push-varsler i nettleserne deres. Når brukere tillater varsler fra nettstedet ditt, har du muligheten til å sende dem meldinger uansett hva de gjør. Dette betyr at selv når du besøker et annet nettsted, vil popup-vinduene dine vises og oppmuntre dem til å besøke nettstedet ditt igjen.

Med riktig plugin er det enkelt å sette opp og lage push-varsler som konverterer besøkende og oppmuntrer dem til å fortsette å komme tilbake.

I denne PushEngage-gjennomgangen vil vi bryte ned funksjonene, ytelsen, prisene og mer, slik at du har all informasjonen du trenger for å avgjøre om det er den rette løsningen for bloggen din.

pushengage-logo

Fordeler:

 • Nybegynnervennlig
 • Mobil responsiv
 • Utløste varsler
 • Målsporing og analyse
 • Dynamisk segmentering
 • Automatiske drypp-kampanjer
 • GDPR-overholdelse

PushEngage er den ledende web-push-varslingsplugin for WordPress. Den brukes av over 10 000 bedrifter og sender mer enn 9 milliarder målrettede meldinger per måned. Med denne plugin-en er det enkelt å lage og sette opp push-varsler for nettstedet ditt slik at de begynner å vises i besøkendes stasjonære og mobile nettlesere.

PushEngage kommer med kraftige funksjoner for å lede trafikk til nettstedet ditt, inkludert utløste varsler, dynamisk segmentering, A/B-testing, tilpassede domener og merkevarebygging og mye mer.

Å oppmuntre besøkende til å komme tilbake til nettstedet ditt er ikke alltid lett, men PushEngage har verktøyene du trenger for å være dem tilbake og holde dem der.

Skaff deg PushEngage i dag!

Hva er push-varsler og hvorfor bruke dem på nettstedet ditt?

Web-push-varsler er nettleser-popup-vinduer du kan sende til brukere som velger å motta dem. Optinen vil se omtrent slik ut:

Når en bruker klikker Tillateer de satt til å motta push-varslene dine i nettleseren deres uansett hvilket nettsted de er på.

Push-varsler vises slik i en nettleser på datamaskinen:

eksempel på pushvarsling

Fordi disse varslene vises selv når brukere ikke besøker nettstedet ditt, er det en enkel måte å bringe oppmerksomheten tilbake til deg. De fungerer også på tvers av alle enheter (stasjonære datamaskiner, nettbrett og mobiler), slik at de vises uansett hvilken enhet noen bruker.

Å lese:  CleverPDF for Windows anmeldelse: Er det verdt å kjøpe?

Så hvorfor kan du ha nytte av å bruke web-push-varsler på nettstedet ditt?

 • Drive trafikk tilbake til nettstedet ditt

Når brukere mottar en web-push-varsling, fjerner den oppmerksomheten deres fra det de gjør for øyeblikket og legger den på merkevaren din. Push-varsler har makten til å lede brukere tilbake til nettstedet ditt og gjenopprette besøkende som har forlatt handlekurv som sannsynligvis vil kjøpe.

Med PushEngage kan du varsle tidligere besøkende om alt du vil, inkludert nye blogginnlegg, rabatter, produktforslag og mer. Dette vil sannsynligvis fange oppmerksomheten deres og oppmuntre dem til å engasjere seg i innholdet og kampanjene dine.

Jo flere besøkende du tiltrekker deg til nettstedet ditt, jo større er mulighetene for å gjøre salg. Med push-varslinger kan du varsle besøkende om prisfall eller kampanjer, noe som oppmuntrer dem til å gå tilbake til produktsidene dine og kjøpe.

 • Hold målgruppen din oppdatert

Hvilken enklere måte å få beskjed om nye lanseringer og kampanjer på enn å sende besøkende varsler? Fordi de sendes rett til målgruppens enheter, er det en direkte måte å holde dem informert om det siste som skjer i virksomheten din. I tillegg er det viktig å aktivt markedsføre bloggen din for de beste resultatene.

 • Målrett spesifikke brukere for økte konverteringer

Hvis meldingene dine er personlig tilpasset den spesifikke brukeren du sender dem til, har de større sjanse til å føre dem tilbake til nettstedet ditt. PushEngage lar deg segmentere leserne dine basert på deres oppførsel eller preferanser, slik at du kan sende dem relevante varsler.

Nå som vi vet hvordan push-varsler er til nytte for nettstedet ditt, la oss ta en mer dyptgående titt på fordelene ved å bruke PushEngage.

PushEngage-proffer

1. Enkelt, minimalt oppsett

PushEngage har en WordPress-plugin som er enkel å installere og sette opp på nettstedet ditt. Du trenger ikke å trykke på en enkelt kodelinje for å begynne å sende varsler til besøkende med en gang, noe som gjør det til en flott løsning for både nybegynnere og eksperter.

På 10 minutter eller mindre kan du lage en målrettet, optimalisert varslingskampanje som fanger brukernes oppmerksomhet og oppmuntrer dem til å handle.

PushEngage kommer med et enkelt, greit dashbord som bare krever noen få informasjonsfelt for å komme i gang, for eksempel tittel, melding og URL:

pushengage dashbord

Ikke bare er PushEngage enkel å bruke, men den er superfleksibel.

Bortsett fra WordPress, fungerer PushEngage på hvilken som helst nettstedsplattform, alt du trenger å gjøre er å legge til litt kode på nettstedet ditt. Det er også en Shopify-app tilgjengelig hvis du driver en nettbutikk på den plattformen.

Det er også viktig å merke seg at PushEngage er kompatibel med alle nettlesere, inkludert:

 • Chrome
 • Firefox
 • Safari
 • Android
 • Opera nettleser
 • UC nettleser
 • Samsung nettleser
 • Microsoft Edge
Å lese:  9 beste steder å kjøpe 4000 seertimer på YouTube for inntektsgenerering (2024)

Det betyr at du ikke trenger å forholde deg til noen problemer angående varsler som ikke fungerer for enkelte brukere.

Totalt sett, med PushEngage, kan hvem som helst lage push-varsler uten en utvikler.

2. Send målrettede meldinger til rett tid

Med PushEngages dynamiske segmenteringsfunksjon har du full kontroll over hvilke brukere som får hvilke varsler.

Besøkende på nettstedet ditt har alle forskjellige behov og går til nettstedet ditt av forskjellige grunner, så markedsføringsbudskapet deres bør ikke være det samme.

For hvis du sender meldinger som ikke er relevante for spesifikke brukere, vil de ikke være interessert i dem.

Men med segmentering kan du sende nøyaktig de riktige varslene til de rette personene og øke klikkraten med 200 % eller mer!

personlige push-varsler

PushEngage lar deg automatisk segmentere abonnentene dine basert på enhver handling eller attributt du velger. Du kan segmentere brukere basert på plassering, enhetstype, interesser, tidligere besøkte nettsider og mer.

Så tenk om du har en moteblogg som dekker stiler for både menn og kvinner. Du kan segmentere brukerne som besøker kvinnedelen av bloggen din, slik at bare de får varsler om den siste kvinnemoten. Og du kan segmentere brukerne som besøker herreseksjonen også.

I tillegg kan du til og med få besøkende til å segmentere seg selv og bestemme hvilke meldinger de vil motta med PushEngages selvsegmenteringsalternativer.

pushengage selvsegmentering opt

Og du kan sende brukere varsler på deres morsmål og tidssone for mer effektive resultater.

I tillegg er det også utløst varsling slik at du automatisk kan sende push-varsler basert på de besøkendes handlinger som visninger, nedlastinger, klikk, kjøp og mer.

Personalisering av varslene dine er en spillskifter for å fange folks oppmerksomhet og interessere dem nok til å besøke nettstedet ditt på nytt.

3. Automatiske dryppkampanjer

For å fortsette brukerengasjementet og jevnlig gjøre besøkende til betalende kunder, kan du bruke PushEngages automatiske drypp-kampanjer. Dette lar deg sende brukere en rekke web-push-varsler for å holde dem fokusert på innholdet ditt og oppmuntre dem til å handle.

Du kan sende varsler med faste intervaller eller basert på brukerhandlinger for å fortsette engasjementet og pleie kundeforhold.

I dette eksemplet har merket satt opp en automatisk dryppkampanje som skal sendes 30 minutter etter at en bruker abonnerer og igjen 1 dag etter det:

Du kan lage tilpassede push-varsler for enhver kampanje, inkludert indoktrineringsserier, sesongbaserte kampanjer, onboarding-kampanjer og mye mer.

4. Målsporing og analyse

PushEngage kommer med målsporing og analyser for å hjelpe deg med å nå konverteringsmålene dine raskere. Den gir deg alle dataene du trenger for å finne ut hvilke kampanjer som gir best resultater og hvilke som må forbedres. Med denne informasjonen kan du sørge for at alle pushvarslingskampanjene dine gir høy konvertering.

Du kan se detaljerte, dyptgående analyser for hvert trinn i pushvarslingstraktene dine, inkludert abonnementsanalyse, geolokaliseringsdata, påmeldingsstatistikk, utløste varsler og mer.

Å lese:  Slik legger du til flere elementer i Elementor slik at du kan bygge større og bedre nettsteder på kort tid

Målsporingsfunksjonen lar deg spore konverteringer og tillegge en verdi til enhver handling som utføres på nettstedet ditt. Du kan umiddelbart se avkastningen til kampanjene dine og samle inn abonnentenes demografiske data og enhetsdata, inkludert geografiske rapporter, nettlesersammenbrudd og enhetstyper.

5. Fleksible tilpasningsalternativer

Det er viktig at varslene dine samsvarer med merkevarebyggingen og nettstedets tema, slik at utseendet forblir sammenhengende. For hvis pushvarslene dine er ugjenkjennelige for brukere, vil de ikke være sikre på at meldingene kommer fra deg og vil derfor ikke klikke.

Men PushEngage lar deg lage fullt tilpassbare opt-ins som kommer fra ditt eget domene. På den måten vil leserne gjenkjenne meldingene som kommer fra deg.

Du har full kontroll over utformingen og stilen til varslene dine, inkludert tekst, bilder, CTA-knapper og nettadresser til landingssider.

Du har også forskjellige stiler av opt-in og varsler å velge mellom, inkludert en enkelt-trinns opt-in, safari-stil boks (2-trinns opt-in), flytende bar, bjelle plassert bar, og mer.

Med PushEngage er det enkelt å designe push-varslene dine nøyaktig slik du ønsker å bygge tillit hos brukerne og øke konverteringene.

6. A/B-testing

PushEngage kommer også med A/B-testing slik at du kan teste to versjoner av samme kampanje for å se hvilken som gir bedre resultater.

Med A/B-testing kan du teste spesifikke elementer i kampanjen din, for eksempel bilder, kopi, størrelse, farger og mer for å finne ut hva som fungerer best med målgruppen din. Du kan eksperimentere med enkelt eller flere attributter og overvåke ytelsen ved hjelp av analyser.

7. Mer kraftige funksjoner

PushEngage har så mange flotte funksjoner, det ville være vanskelig å gå gjennom dem i detalj i denne anmeldelsen.

Så her er en rask liste over andre kraftige funksjoner denne push-varslingsprogramvaren tilbyr:

 • Påminnelser om å forlate handlevogn
 • TurboSend og planlegging
 • Frakoblet varsler
 • GDPR-kompatibel
 • Sømløse e-handelsintegrasjoner
 • Og mer…

Nå som du kjenner proffene til PushEngage, la oss ta en titt på den ene ulempen vi fant…

PushEngage Cons

1. Gratisversjonen er begrenset

PushEngage tilbyr en gratis plan som er perfekt for bedrifter på et budsjett. Men det er viktig å merke seg at mens gratisversjonen av PushEngage kommer med det grunnleggende du trenger for å sende push-varsler, er den begrenset sammenlignet med de betalte planene.

Gratisplanen gir begrenset støtte, kampanjer, abonnenter og funksjoner. Noen av funksjonene som ikke er inkludert er:

 • Egendefinerte segmenter
 • Tilpasset merkevarebygging og underdomene
 • Avansert analyse
 • A/B-testing
 • Målsporing
 • Smarte kampanjer for å forlate handlevogner
 • Egendefinerte utløste kampanjer

PushEngages gratisplan kan fungere best for mindre blogger og bedrifter som ennå ikke krever flere ressurser og funksjoner for å drive kampanjene sine.

PushEngage-priser og støtte

Til slutt, la oss ta en titt på prisene og støtten som PushEngage gir sine brukere.

For det grunnleggende er PushEngage helt gratis.

Så hvis du nettopp har startet bloggen din eller har et budsjett, er det den perfekte måten å komme i gang med push-varsler. Gratisplanen fungerer for 1 nettsted, og den kommer med en grense på 500 abonnenter, 30 kampanjer per måned, GDPR-overholdelse og mer. Det er den perfekte måten å teste ut plugin-en og se hvordan den fungerer for bloggen din før du bestemmer deg for å oppgradere. Husk at det gir begrenset støtte, så de som trenger ekstra hjelp foretrekker kanskje ikke denne planen.

Å lese:  10 beste Instagram-følgersporere i 2024

Det neste nivået er PushEngages Forretningsplan som koster $9 i måneden og er best egnet for voksende bedrifter på jakt etter mer trafikk og salg. Du får standardstøtte for 1 nettsted, opptil 100 000 abonnenter, ubegrensede kampanjer per måned, tilpasset merkevarebygging, avanserte analyser og mye mer.

Det er Premium-abonnement starter på $29 i måneden og kommer med flere funksjoner for å imøtekomme din voksende blogg. Den kommer med prioritert støtte for 3 nettsteder, drypp autosvar, A/B-testing, målsporing, tilpassede underdomener, ubegrensede kampanjer per måned og mer.

Til slutt, PushEngage’s Bedriftsplan krever at du kontakter dem for et tilbud hvis du har et stort selskap eller bedrift å ta imot. På den måten kan den sette en rettferdig pris for akkurat det du leter etter, slik at du kan nå markedsføringsmålene dine og utvide bloggen din.

Enterprise-abonnementet kommer med alle PushEngages funksjoner, inkludert kampanjer for å forlate smarte handlevogner, automatiske oppfinnervarsler, 24/7 VIP-støtte, integrasjonsingeniørstøtte og mye mer.

PushEngage kommer også med dokumentasjon og en FAQ-side slik at det er enkelt å finne svar på vanlige spørsmål og problemer. Du kan også kontakte PushEngage direkte eller sende inn en støttebillett hvis du ikke finner løsningen du leter etter:

pushengage kundestøtte billettsystem

Og du trenger ikke bare stole på vår mening…

Sjekk ut disse attester fra fornøyde PushEngage-kunder:

pushengage anmeldelser

Bedømmelse: Er PushEngage den beste nettpush-varslingsplugin?

Vi kan si at etter å ha utført en grundig gjennomgang, er PushEngage den beste web-push-varslingspluginen for WordPress.

PushEngage er nybegynnervennlig, enkel å sette opp og kommer med alle de kraftige funksjonene du trenger for å lage en vellykket push-varslingskampanje.

pushengage nettsted

Du kan generere mer trafikk til nettstedet ditt, øke engasjementet og øke salget ved å legge til push-varsler i markedsføringsstrategien din. Det fanger publikums oppmerksomhet og overbeviser dem om å gå tilbake til nettstedet ditt for innhold, produkter og spesialtilbud.

Vi håper du likte og hadde nytte av denne PushEngage-anmeldelsen, slik at du kan ta de beste avgjørelsene for bloggen din.

For mer nyttig innhold som dette innlegget, sørg for å sjekke vår OptinMonster-anmeldelse. Den har alt du trenger for å ta en informert avgjørelse om hvorvidt dette potensielle genereringsverktøyet er det beste for å utvide e-postlisten din.

Til slutt, ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev på e-post slik at du kan få nyttig innhold som dette levert rett i innboksen din!

Nye publikasjoner:

Anbefaling