Rimelige designalternativer for små bedrifter

logodesign

Så du har akkurat begynt, eller du bytter merkevare til virksomheten din og trenger en ny logo. Når du tenker på det, trenger du også et nytt webbanner, nye visittkort, en overhaling av brosjyren din, brevhoder og mediesett … og kanskje til og med et tilpasset nettsted eller bloggtema.

Føler du at bedriftsbudsjettet allerede krymper? Før du kaster inn håndkleet helt – eller enda verre, tilfeldig prøver å slå sammen litt design i Paint – er det en rekke rimelige designalternativer tilgjengelig for både små og store bedrifter.

Etsy

Søk etter logo design eller WordPress-temaEtsy og du vil se akkurat hvor mange designere som selger varene sine via den enormt vellykkede håndverks- og håndlagde-fokuserte online markedsplassen. Sist jeg søkte var det faktisk mer enn 23 000 oppføringer som matchet logo design alene – inkludert forhåndslagde tilpassbare logoer for så lite som $18, til tilpassede logodesignpakker, komplett med flere konsepter og revisjoner, for opptil $1000.

Et raskt søk fra Etsys hjemmeside vil tilby en veritabel fest av designalternativer, som du deretter kan favoritt sammenligne og vurdere senere. Du kan enkelt kontakte hver funksjon som er designet via e-post med spørsmål og for å bekrefte designdetaljer før du tar en endelig avgjørelse – og når du har gjort det, er betalingen på forhånd via nettstedets sikre handlekurv og PayPal-støttede systemer.

Å lese:  Topp 7 små spilltastaturer

99 design

Med opprinnelse i Melbourne og med kontorer i San Francisco og Tyskland, 99 design utroper seg til å være verdens største online markedsplass for grafisk design, og har siden lanseringen i 2008 vært vertskap for mer enn 210 000 designkonkurranser for solo-entreprenører, startups og etablerte selskaper over hele verden.

Ved å bruke 99designs-plattformen kan du arrangere en “designkonkurranse” der bokstavelig talt tusenvis av designere over hele verden konkurrerer om å lage et design du elsker. Du kommer med en kort for å skissere hva du trenger utformet, velger en designpakke (bronse, sølv eller gull), og ser på hvordan designere sender inn konsepter for å konkurrere om premien din. På slutten av konkurransen velger du ditt favorittdesign og premierer vinneren, hvoretter du mottar det endelige designet sammen med opphavsretten til kunstverket.

Prisen avhenger av hva du trenger designet og om du velger å tildele bronse-, sølv- eller gullprisen for den pakken. For en logo betaler du mellom $299 og $799, mens et nettsted eller mobilappdesign vil koste mellom $599 og $1599. Markedsplassen tilbyr også ferdiglagde logodesignmaler til en fast pris på $99 via en dedikert logobutikk.

Crowdspring

Ligner i konseptet til 99designs, Crowdspring er basert på et konkurransesystem, der designere konkurrerer mot hverandre for å vinne din virksomhet. I stedet for å bli ledet av en prisstruktur, har du full kontroll over hvor mye du er villig til å betale for det fullførte prosjektet ditt, så lenge du oppfyller den fastsatte minimumsprisen. For eksempel starter logodesignprosjekter fra $269 – men selvfølgelig, jo mer penger du er villig til å tjene penger på for et prosjekt, jo flere folk er det sannsynlig at du får til å pitche, og jo mer konkurransedyktig vil de være for å sikre din jobb.

Å lese:  Den ultimate guiden til Laravel-migrasjoner

Elance

Elance er stolt av å være verdens ledende nettsted for nettarbeid – og matcher frilansere på tvers av alle bransjer rundt om i verden med gründere, enkeltpersoner og bedrifter som trenger alt fra design- og kodearbeid til innholdsskriving, dataregistrering og oversettelse. Alt du trenger å gjøre er å legge ut oppføringen din, skissere en oversikt, og deretter velge hvilken frilanser du vil jobbe med basert på forslagene du mottar fra folk som kjemper om jobben din.

Alternativt kan du bla gjennom frilanserne som er oppført på Elance (det var mer enn 58 000 resultater for et logodesignsøk da jeg sjekket ut nettstedet) og henvende deg til dem om å gjøre noe arbeid for deg.

Fiverr

Fiverr har som mål å være verdens største markedsplass for små tjenester, fra $5. Søk logo design i Fiverr-katalogen, og du vil se oppføringer fra folk over hele verden (mer enn 9000 når jeg søkte) som tilbyr å lage tilpassede logodesign for bare $5.

Det er riktig. Fem dollar. Så i utgangspunktet kan du betale noen for å designe en logo for deg ved å bruke endringen du finner på baksiden av sofaen.

Huske

Fordelene ved å ansette små nettbaserte bedrifter og frilanspersoner for å lage din logo, markedsføring, nett- og forretningsdesign er åpenbare. Ofte er kostnadene mye rimeligere fordi frilansere kan holde kostnadene lave, og når det gjelder nettsteder som 99designs og Crowdspring, har du den ekstra fordelen av å kunne velge mellom flere konsepter fra forskjellige designere, noe som gir deg langt flere alternativer. Dessuten får du også støtte andre små bedrifter ved å bruke deres tjenester.

Å lese:  Mestring av returpolicyer for små bedrifter

Ulempene ved å jobbe med noen du har funnet på nettet er like tydelige, men verdt å vurdere på nytt før du kaster ut noen av dine hardt opptjente mynter. Det gamle ordtaket du får det du betaler for er smertelig passende her, og selv om du godt kan få en vakkert spesialdesignet logo for mindre enn prisen for en lunsj i byen fra noen designere du finner på nettet, kan du finne deg selv skuffet over arbeidet som er produsert av andre.

Gjør leksene dine, still spørsmål, be om lenker til tidligere arbeider, og gjør oppskriften så tydelig som mulig for å unngå å ha med designcowboyer å gjøre. Det er noen fantastisk dyktige og profesjonelle designere som gjør seg tilgjengelige for prosjekter via online markedsplasser. Å finne den rette å jobbe med kan ta litt research, men sluttresultatet kan være vel verdt det.

Nye publikasjoner:

Anbefaling