Salespype vs GoHighLevel: Hvilken er den beste CRM? (2024)

Kjærlighet er å dele!

Salespype og GoHighLevel er to salgstraktverktøy som har fått oppmerksomhet for sin evne til å effektivisere markedsføringstiltak.

Mens Salespype i stor grad er kjent for å automatisere kald oppsøking og salgsprospektering, tar GoHighLevel en mer helhetlig tilnærming med funksjoner som inkluderer automatisering av kundeoppfølging, møteplanlegging og kundekommunikasjon.

Å velge riktig verktøy mellom Salespype og GoHighLevel handler om å tilpasse bedriftens spesifikke behov med funksjonene hver plattform tilbyr.

Begge plattformene legger til rette for e-postmarkedsføring, men deres fokus og tilbud er forskjellige på måter som kan påvirke arbeidsflyten og markedsføringseffektiviteten betydelig.

Så i dagens artikkel vil vi undersøke begge plattformene fra nøkkelfunksjoner til prisplaner, for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

 • Salespype er skreddersydd for å automatisere kaldprospektering og salgsprospektering.
 • GoHighLevel tilbyr et bredere spekter av funksjoner, inkludert kundeoppfølging og avtaleplanlegging.
 • Totalt sett tilbyr GoHighLevel mer sofistikerte funksjoner og funksjonalitet sammenlignet med SalesPype.

Salespype vs GoHighLevel: Oversikt

Her er en oversiktssammenligning av SalesPype og GoHighLevel

Trekk Salgsrør GoHighLevel
Cold Outreach Automation
Salgsprospektering
Kundeoppfølging Automatisering
Tidsplanlegging
Kundekommunikasjon
Gratis prøveperiode 14 dagers prøveperiode 30 dagers prøveperiode

GoHighLevel utmerker seg ved å automatisere klientoppfølging, møteplanlegging og klientkommunikasjon, noe som gjør det til et passende alternativ hvis du trenger omfattende klientadministrasjonsverktøy.

Med respekt for prissettingGoHighLevel tilbyr en veldig enkel tilnærming, med tre hovedplaner som hovedsakelig skiller seg ut i antall underkontoer og merkefunksjoner de tilbyr.

Salespype’s, derimot, tilbyr en enkelt prisplan. Mer om dette senere i prisunderseksjonen.

Hva er Salespype?

Salespype vs GoHighLevel: OversiktSalespype vs GoHighLevel: Oversikt

Salespype er et programvareverktøy utviklet for å strømlinjeforme din kalde ringe- og salgsprospekteringsprosess, noe som gjør det enklere for deg å komme i kontakt med potensielle kunder.

Den fokuserer på å tilby verktøy som gjør det mulig for bedrifter å enkelt kommunisere med potensielle kunder og kunder gjennom ulike kanaler som e-post, tekstmeldinger, ringeløs talepost og direktereklame.

Å lese:  10 beste nettsteder for å kjøpe Instagram-visninger & Nå i 2024

Plattformen er designet med fokus på brukervennlighet og har som mål å gi et brukervennlig grensesnitt som ikke krever omfattende teknisk kunnskap.

SalesPype passer for selskaper som leter etter en alt-i-ett-løsning for å administrere sine kunderelasjoner og automatisere markedsføringstiltak, spesielt de som verdsetter integrering av direktereklame med digitale kommunikasjonsstrategier.

Salespype nøkkelfunksjoner

 1. CRM-funksjonalitet: SalesPype lar bedrifter administrere potensielle kunder, kontakter og kunder, holde styr på interaksjoner og kundeinformasjon på et sentralisert sted.
 2. Automatisering av Cold Outreach: Forenkle prospekteringsprosessen med automatiserte e-poster og oppfølgingssekvenser.
 3. Markedsføringsautomatisering: Plattformen inkluderer markedsføringsautomatiseringsverktøy som gjør det mulig for bedrifter å lage og utføre e-postkampanjer, tekstmeldinger og andre markedsføringsstrategier for å generere potensielle kunder og engasjere seg med kunder.
 4. Multi-kanals kommunikasjon: SalesPype tilbyr ulike kommunikasjonsalternativer, noe som gjør det enklere for bedrifter å nå ut til publikum gjennom deres foretrukne kanaler.
 5. Lead Management: Programvaren hjelper til med å fange opp og organisere potensielle kunder, samt spore fremgangen deres gjennom salgstrakten.
 6. Salgsrørledninger: Brukere kan opprette og administrere salgspipelines for å visualisere salgsprosessen og identifisere muligheter for forbedring.
 7. Oppgavestyring: SalesPype kan tilby oppgaveadministrasjonsfunksjoner for å hjelpe brukere med å holde orden og spore salgsrelaterte aktiviteter.
 8. Analyse og rapportering: Plattformen inkluderer sannsynligvis analyse- og rapporteringsverktøy for å hjelpe bedrifter med å måle effektiviteten av deres salgs- og markedsføringstiltak.
 9. Integrering: SalesPype kan integreres med andre verktøy og tjenester for å forbedre sine muligheter og passe inn i en bedrifts eksisterende arbeidsflyt.
 10. Direct Mail automatisering: Unikt for noen CRM-plattformer, annonserer SalesPype muligheten til å integrere direktereklame i automatiserte markedsføringskampanjer.

Hva er GoHighLevel?

Oversikt på høyt nivåOversikt på høyt nivå

GoHighLevel er en robust alt-i-ett markedsførings- og salgsplattform som kan strømlinjeforme dine nettbaserte forretningsaktiviteter.

Den er bygget for å spare tid på ulike oppgaver, fra automatisering av kommunikasjon til effektiv administrering av salgstrakten.

Plattformen har som mål å tilby et sett med verktøy som konsoliderer ulike markedsførings-, salgs- og CRM-funksjoner til et enhetlig system.

GoHighLevel er spesielt populær blant markedsføringsbyråer fordi den lar dem administrere flere kundekontoer fra ett enkelt dashbord.

Det gjør det også mulig å effektivisere driften og muligens redusere behovet for flere programvareabonnementer.

GoHighLevel Nøkkelfunksjoner

 1. CRM og salgsledelse: GoHighLevel tilbyr et robust Customer Relationship Management-system (CRM) som hjelper brukere med å spore interaksjoner med kunder, administrere potensielle kunder og overvåke salgspipelines.
 2. Hvit etikett: For byråer tilbyr GoHighLevel et white-label-alternativ som lar dem merke plattformen som sin egen, og gir en merkevareløsning til sine kunder.
 3. Kommunikasjonskanaler: GoHighLevel integrerer ulike kommunikasjonskanaler som telefonsamtaler, tekstmeldinger og e-post i én plattform, noe som gjør det enklere å opprettholde konsistent kommunikasjon med kunder og potensielle kunder.
 4. Ryktehåndtering: GoHighLevel gir verktøy for å hjelpe bedrifter med å administrere deres online omdømme, inkludert funksjoner for å generere og overvåke anmeldelser.
 5. Marketing Automation: Plattformen muliggjør avansert markedsføringsautomatisering, som lar brukere opprette og administrere e-postkampanjer, SMS-meldinger og til og med talemeldinger basert på triggere og kundeadferd.
 6. Trakter og nettstedbyggere: Brukere kan lage landingssider, kanaler og til og med hele nettsteder med GoHighLevels dra-og-slipp-bygger, som er designet for å være brukervennlig og effektiv.
 7. Online planlegging: Plattformen inkluderer en møteplanleggingsfunksjon som gjør det enkelt for kunder å bestille og administrere møter, som er integrert med CRM for å holde styr på kundeinteraksjoner.
 8. Medlemssider: Plattformen støtter opprettelsen av medlemssider, som kan brukes til å levere eksklusivt innhold til abonnenter eller til å lage nettbaserte læringsfellesskap.
 9. Integrasjoner: Mens GoHighLevel inkluderer et bredt spekter av innebygde funksjoner, tilbyr det også integrasjoner med andre verktøy og tjenester for å utvide sine muligheter.
 10. Rapportering og analyse: Brukere har tilgang til detaljerte analyser og rapporteringsfunksjoner som hjelper dem med å spore ytelsen til sine markedsføringskampanjer og salgsaktiviteter.
Å lese:  Er krysspostering på sosiale medier en dårlig ting?

Salespype vs GoHighLevel: Sammenligning av nøkkelfunksjoner

Denne sammenligningen guider deg gjennom deres evner innen administrasjon av kunderelasjoner, brukervennlighet og mer.

CRM

Salgsrør: Du kan finne ut at den er skreddersydd spesielt for å automatisere kaldprospektering og salgsprospektering.
GoHighLevel: Den tilbyr en bredere CRM-plattform, som integrerer kundeoppfølging, møteplaner og kundekommunikasjon i et omfattende system.

Vinner: GoHIghLevel

Brukervennlighet

Salgsrør: Designet med fokus på enkelhet, spesielt for automatisering av salgsrelaterte oppgaver.
GoHighLevel: Selv om den inkluderer mer avanserte funksjoner, setter brukerne pris på den intuitive designen som gir en jevnere brukeropplevelse.

Hvit markering

Salgsrør: Alternativer for hvitmerking er begrenset eller ikke som fokusområder for plattformen.
GoHighLevel: Sterke funksjoner for hvitmerking lar deg merke plattformen som din egen, spesielt nyttig for markedsføringsbyråer.

Vinner: GoHIghLevel

Traktkonstruksjon

Salgsrør: Ikke kjent for sine traktbyggefunksjoner.
GoHighLevel: Inkluderer robuste verktøy for å bygge salgstrakter, komplett med landingssidebygger.

Vinner: GoHIghLevel

Medlemssider

Salgsrør: Gir ikke funksjonalitet for å lage medlemssider.
GoHighLevel: Lar deg opprette og administrere medlemssider, inkludert forskrifter for kurs.

Vinner: GoHIghLevel

Integrasjoner

Salgsrør: Tilbyr grunnleggende integrasjoner som er nødvendige for salgsprospektering.
GoHighLevel: Har et bredt spekter av integrasjoner som hjelper til med å automatisere markedsføring, salg og CRM-aktiviteter.

Vinner: GoHIghLevel

Epost markedsføring

Salgsrør: Fokuserer mer på det oppsøkende aspektet i stedet for omfattende e-postmarkedsføringsløsninger.
GoHighLevel: Gir avanserte verktøy for e-postmarkedsføring, inkludert utløsere for kampanjeautomatisering.

Vinner: GoHIghLevel

Automatisering av arbeidsflyt

Salgsrør: Tilrettelegger for automatisering i salgsprospektering, men med begrensede muligheter for automatisering av arbeidsflyter.
GoHighLevel: Tilbyr omfattende automatiseringsfunksjoner for arbeidsflyt, som øker effektiviteten til ulike markedsførings- og salgsprosesser.

Å lese:  De beste destinasjonssidealternativene for WordPress-brukere

Kundeservice

Salgsrør: Tilbyr et standardnivå av kundestøtte for feilsøking og veiledning.
GoHighLevel: Gir vanligvis responsiv kundestøtte, skreddersydd til behovene til mindre bedrifter og markedsføringsbyråer.

Salespype vs GoHighLevel: prisplan

Salgsrør har en enkel tilnærming med sitt fokus på å automatisere kaldprospektering og salgsprospekteringsoppgaver.

SalesPype tilbyr en omfattende prisplan designet for både enkeltpersoner og team. Her er en detaljert forklaring av planen:

Salgspype prisplanSalgspype prisplan

Månedlig kostnad for primærbruker:

 • $79 per måned – Dette er grunnprisen for en enkelt bruker for å få tilgang til SalesPype-plattformen.

Kostnad for ekstra brukere:

 • $25 per måned for hver ekstra bruker – Hvis du har et team og trenger mer enn én bruker for å få tilgang til plattformen, vil hver ekstra bruker bli belastet denne prisen.

Funksjoner inkludert:

 • tekstmelding – Send og motta tekstmeldinger på plattformen.
 • Ringefri talepost – Lever talemeldinger uten å ringe mottakerens telefon.
 • Video e-post – Send e-poster som inneholder videoinnhold.
 • Ring Bridge – Koble til samtaler via plattformen.
 • Innkommende/utgående anrop – Ring og motta anrop med plattformen.
 • Markedsføringsautomatisering – Automatiser markedsføringsoppgaver og arbeidsflyter.
 • Direkte reklame – Administrer direktereklamekampanjer.
 • Lead Finder – Verktøy for å hjelpe deg med å finne og administrere potensielle kunder.
 • Geo Farming – Målrett spesifikke geografiske områder for markedsføringstiltakene dine.
 • Mobilapp – Få tilgang til SalesPype-funksjoner mens du er på farten med en mobilapplikasjon.

På den annen side tilbyr GoHighLevel flere planer skreddersydd for ulike byråbehov:

GoHighLevel-prisplanGoHighLevel-prisplan
 • Byråets startkonto: Priset til $97/måneddenne planen er utgangspunktet for mindre byråer eller enkeltpersoner som ønsker å automatisere kundeoppfølging, møteplanlegging og kundekommunikasjon.
 • Agency Unlimited-konto: Til $297/måneddenne planen inkluderer alt på startkontoen pluss tilleggsfunksjoner som passer for større byråer som krever mer ressurser.
Å lese:  10 beste Etsy-alternativer for smarte entreprenører...

GoHighLevel tilbyr vanligvis en 14 dagers gratis prøveperiode slik at du kan teste plattformen før du bestemmer deg.

GoHighLevel kommer også med en utvidet prøveperiode på opptil 30 dager for Pro-planen, spesielt hvis den er tilgjengelig via spesifikke tilbud eller sider.

Salespype vs GoHighLevel: Hovedforskjell

La oss prøve å forstå den primære forskjellen mellom de to plattformene.

Salgsrør er designet med fokus på automatisere kjøling og salgsprospektering.

Denne spesialiseringen vil hjelpe deg å strømlinjeforme prosessen med å komme i kontakt med nye potensielle kunder og generere potensielle salg.

På den andre siden, GoHighLevel er en mer omfattende verktøy som går utover bare kald oppsøking.

GoHighLevel tilbyr et bredere spekter av funksjoner, inkludert:

 • Automatisering av kundeoppfølging
 • Tidsbestilling
 • Håndtering av kundekommunikasjon

Mulighetene som GoHighLevel tilbyr gjør det til en one-stop-shop for å administrere flere aspekter av markedsførings- og salgsprosessen.

Her er en rask sammenligning du kan referere til:

Trekk Salgsrør GoHighLevel
Kald oppsøking ✔️ ✔️
Salgsprospektering ✔️ ✔️
Kundeoppfølging ✔️
Tidsplanlegging ✔️
Kundekommunikasjon ✔️
Omfattende automatisering Begrenset til oppsøkende Utvides til flere markedsføringsområder

Ditt valg mellom Salespype og GoHighLevel bør være i samsvar med bedriftens spesifikke behov.

Hvis ditt primære mål er å forbedre rekkevidden og prospektering, kan Salespype være det rette valget for deg.

Hvis du leter etter en alt-i-ett-plattform for å administrere ulike aspekter av markedsførings- og salgsprosessen, kan GoHighLevel passe dine behov bedre.

Salespype vs GoHighLevel: Fordeler og ulemper

Nedenfor er en oversikt over fordeler og ulemper ved hvert verktøy for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Salgsrør

Fordeler:

 • Fokuser på automatisere kjøling og salgsprospektering, som kan effektivisere din første kontakt med potensielle kunder.
 • Nyttig for bedrifter som prioriterer oppsøkende virksomhet i sin salgsstrategi.

Ulemper:

 • Må ikke tilby som bred rekkevidde funksjoner sammenlignet med en mer omfattende plattform som GoHighLevel.

GoHighLevel

Fordeler:

 • Alt-i-ett-plattform som inkluderer CRM, salgs- og markedsføringsverktøy. Dette kan forenkle arbeidsflyten din ved å ha alt på ett sted.
 • Funksjoner som f.eks automatisert oppfølging, avtaleplanlegging og kundekommunikasjon kan spare tid.
 • Gjør det mulig å opprette flerkanals arbeidsflyter og kampanjersom gir deg fleksibilitet i hvordan du når ut til kundene.

Ulemper:

 • Potensiell integrasjonsspørsmål med andre verktøy hvis du stoler på et sett med programvarestabler.
 • Noen brukere rapporterer tidvis treghet i enkelte funksjoner, som kan påvirke brukeropplevelsen din.

vanlige spørsmål

Nye publikasjoner:

Anbefaling