SellFull anmeldelse: Er det den beste White-Label-nettstedbyggeren?

Kjærlighet er å dele!

salgsanmeldelsesalgsanmeldelse

I denne artikkelen vil vi forklare i detalj alt du trenger å vite om SellFul Review.

Når det gjelder å drive en bedrift, er markedsføringsstrategien din nøkkelen.

En av dem er å ha en god nettside. Å ha et nettsted gir bedriften din et profesjonelt preg og preg.

Det gir også din bedrift troverdighet og tillit.

Men å bygge en god nettside koster i disse dager nesten en formue, og det er derfor du trenger Sellful i virksomheten din.

Sellful er en white label-nettstedbygger.

Ikke bare det, når du driver virksomheten din, vil du sørge for at du også beholder kundene dine.

Studier viser at det det koster 6 ganger mer å få en ny kunde enn å beholde eksisterende. Derfor bør du følge nøye med på kundeservicen din.

Disse oppgavene kan være så drenerende hvis de ikke håndteres godt.

Det er her Sellful kommer godt med. Sellful brukes ikke bare til å bygge nettsider, det er en CRM-plattform og en prosjektleder.

Når vi fortsetter i denne Sellful-gjennomgangen, vil du bli kjent med andre funksjoner som Sellful utfører, dens funksjoner, fordeler og ulemper, og alt annet som finnes.

La oss komme rett inn i det.

Hva er SellFul?

Sellful er en white label-nettstedbygger. Det er en forretningsprogramvare som hjelper bedriftseiere med å bygge en nettplattform for bedriftene deres.

Dette gjøres ved å lage nettsider, mobilapplikasjoner, sosiale mediesider, e-postplattformer og en rekke andre.

Denne programvaren tilbyr også muligheten til å bygge nettstedet ditt som en white label.

Det vil si at du helt kan endre navnet på nettstedet til ditt. I den forbindelse har Sellful 2300+ gratis maler du kan velge mellom.

Den har en dra-og-slipp-funksjon som kan hjelpe deg med å tilpasse nettstedet slik at det passer din virksomhet.

Det spiller ingen rolle hvor kompleks nettstedet ditt kan være, Sellful har mer enn nok funksjoner til å hjelpe deg i gang.

Noe av det som gjør at Sellful skiller seg ut fra andre nettstedbyggere, er det faktum at det også tilbyr en database som du kan bruke til å organisere dataene dine på en ryddig måte.

Du kan bruke Google Cloud Forms til å være vert for filene dine. Det er også Amazons SES som du kan bruke til å sende posten din, og du vil være sikker på at den ble levert.

Du kan utføre alle disse oppgavene på Sellful uten noen bakgrunnskunnskap om koding.

Vi refererer ofte til Sellful som en alt-i-ett-plattform. Det er fordi det dekker virksomheten til virksomheten din fra å bygge nettsider til å markedsføre virksomheten din til å administrere kundene dine.

Sellful tilbyr mange fordeler som vi vil se på mens vi fortsetter. Men hva er disse funksjonene til Sellful som hjelper den til å utføre alle disse oppgavene?

Selger anmeldelse: Funksjoner

SalgsoversiktSalgsoversikt

Oftest bidrar funksjonene til et verktøy i stor grad til hvor effektivt det kan være. Fra funksjonen til en programvare kan du enkelt finne ut om det er det rette verktøyet for deg eller ikke.

Å lese:  Unified Simplicity: Navigering i den nye & Jeg er...

Så la oss undersøke noen av funksjonene til Sellful som hjelper den å stå så høyt.

CRM-plattform

Dette er Customer Relationship Management-funksjonen som hjelper deg å samhandle med kunder. Når et verktøy tilbyr en CRM-tjeneste, er halvparten av arbeidet ditt gjort.

Dette er fordi det er viktig å holde kundene i virksomhet.

En kunde som er fornøyd og fornøyd med tjenestene dine er mer sannsynlig å kjøpe fra deg igjen enn en ny kunde.

Bortsett fra det, deres mening om virksomheten din går langt i å utvide virksomheten din.

CRM håndterer også all pipeline management. Denne funksjonen hjelper deg å holde deg på sporet for å unngå feil og feil som feilkommunikasjon og manglende informasjon. Alle salgsprosessene dine administreres.

Du kan til og med samle besøkendes e-post og kontakt direkte på nettstedet. Deretter kategoriserer du kundene dine og sender e-post deretter.

Det kan være en velkomstmelding etter at du har registrert deg på nettstedet ditt, eller en takknemlighetsmelding etter at du har foretatt et kjøp. Det kan også være en påminnelse for dem om å gjøre noe.

Sellful CRM har nettskjemaer som hjelper til med å fange opp potensielle kunder og overvåke konverteringsprosessen. Du kan administrere kalenderen for å følge med på møter med kunder på den.

Den har også Zoom- og Google Meet-integrasjon som du kan bruke til møter.

Ikke bare det, den gir den nødvendige sanntidsinformasjonen som kan hjelpe deg å se hvordan salgsaktivitetene dine går og hvilke avtaler du bør håndtere nå eller senere.

Med Sellful kan du generere fakturaer og også lage en lønnsliste for dine ansatte

Dette vil hjelpe deg å ta hensyn til andre fysiske aspekter av virksomheten.

Det er en stor lettelse på Sellfuls vei. Det sparer deg for å måtte kjøpe flere plattformer for hver av disse oppgavene.

White Label-nettsteder

Betydningen av et nettsted i en bedrift kan ikke overvurderes. Å ha et nettsted gir bedriften din et visst nivå av troverdighet og tillit.

Har du lagt merke til at det første folk gjør når du nevner bedriften din, er å bekrefte om du har en nettside?

Det vil si at det å ha en nettside er nøkkelen til å utvide virksomheten din. Hovedårsaken til at de fleste viker unna å bygge et nettsted, er tanken på kompleksiteten som følger med å bygge en.

Deretter, hvis du ikke kan bygge, må du kanskje ansette en nettutvikler som vil gi deg en regning på hundrevis eller tusenvis av dollar.

Dette kan bli for mye, spesielt for en liten bedriftseier.

Men Sellful har tatt den smerten fra hendene dine. Med nettsidebyggeren kan du bygge alle typer nettsider – enten enkle eller komplekse.

Det er over 2300 maler for ulike typer nisjer som du kan velge mellom.

Den gode delen med dette er at den kommer med en hvit etikett. Du kan fjerne Sellful-logoen og gjøre den til din egen. Derfor er Sellful et bedre verktøy for nettstedet ditt.

Flere andre nettstedbyggere kommer ikke med hvite etiketter og derfor reflekterer plattformlogoen fortsatt noe som vil være godt synlig for kundene dine.

Bortsett fra å fikse merkevarelogoen, kan du tilpasse nettstedet for å passe dine forretningsbehov. URL-en som opprettes vil også være i bedriftens domenenavn.

Å lese:  Publiser innleggene dine med Jetpack for WordPress

Online-butikk

Dette er perfekt for e-handelsbedriftseiere og dropshippers. Det er veldig viktig å ha en nettbutikk for produktet ditt. Kunder vil se hva du selger.

De vil også se korte demonstrasjonsvideoer.

Du kan integrere nettbutikken din på nettsiden din. Ved å ha en nettbutikk slipper du å forklare produktene og prisene deres frem og tilbake til potensielle kunder.

De kan enkelt besøke butikken din for å søke etter produktet de ønsker og legge inn en bestilling på det.

Sellful hjelper deg med å bygge nettbutikken din slik at den passer til produktene du selger. Den kommer også med maler som du kan bruke til å sette den opp

Når nettbutikken din er godt optimalisert for søkemotorer, er du lett lokalisert når det søkes etter noen av produktene du selger.

I tillegg hjelper en nettbutikk deg med å nå et bredere publikum utenfor ditt geografiske område.

Dette er grunnen til at du bør følge nøye med hvordan du bygger nettbutikkene dine.

En måte å få butikken din og produktene dine rangert på er ved å skrive en godt optimalisert produktbeskrivelse for hvert av produktene.

Du kan enkelt gjøre det med de avanserte SEO-verktøyene eller bruke noen av de (beste AI-tekstforfatterverktøyene) som (Closerscopy).

Markedsføringsautomatisering

Sellful hjelper deg med å automatisere alle oppgaver – spesielt de du må utføre gjentatte ganger.

Denne funksjonen bidrar til å opprettholde et nivå av konsistens og organisering i markedsføringsprosessen. Det er også med på å oppfylle alle kravene som markedsføring innebærer.

Med Sellful er du sikker på at riktig innhold leveres til de rette personene til rett tid.

Plattformen hjelper deg også med å kjøre e-postkampanjer med innhold som er personlig tilpasset hver kategori av kontakter.

Den sender e-poster som velkomstmeldinger, påminnelser, nye produktutgivelser og så videre.

Når du bygger e-poster, finnes det e-postmaler som kan veilede deg i å sette dem opp. Du har også en autosvar som hjelper deg med å svare på e-postforespørsler.

Dette sparer deg for mye tid, og du kan være sikker på at e-post- og markedsføringskampanjene dine kjører når og når det er på tide.

Prosjektledelse

Sellful hjelper deg med å administrere ulike prosjekter med denne funksjonen. Dette er et resultat av automatiseringen av arbeidsflyten og muligheten til å hente inn mer enn én bruker.

Landingssider

En landingsside er en kundefangstside hvor besøkende kommer for å få mer informasjon om et av produktene eller tjenestene dine.

Når du skal lage en markedsføringsstrategi er det viktig at du får på plass en salgstrakt. Dette leder dine potensielle kunder til landingssiden hvor de kan få mer informasjon.

Å ha en landingsside øker konverteringen og bidrar til å konvertere mer trafikk.

Du kan ha så mange landingssider som mulig avhengig av antall produkter du selger.

Det kan være en oppgave å måtte lage forskjellige landingssider helt selv. Det kan også koste mer hvis du må ansette en utvikler for å gjøre det.

Sellful kommer med en salgstrakt og landingssidebygger som kan hjelpe deg med å sette den opp på få minutter.

Landingssidene er også white label fordi du kan merke dem for å passe dine forretningsbehov.

Hvordan fungerer Sellful?

Denne salgsanmeldelsen vil ikke være komplett uten å vise deg hvordan salg fungerer.

På egen hånd har Sellful et brukervennlig grensesnitt som kan hjelpe deg med å navigere deg gjennom. I det øyeblikket du registrerer deg for en av planene, har du tilgang til dashbordet.

Å lese:  Hvordan se noens Snapchat-historie uten at de vet det?

Derfra har du tilgang til over 2300 maler som du kan bruke til å bygge white-label nettsteder.

Du trenger bare å bestemme hvilken nisje du vil gå inn i eller at du er i for øyeblikket. Velg deretter en av malene som best beskriver det.

Etter å ha valgt en av malene, har du fortsatt dra-og-slipp-byggeren som du kan bruke til å redigere, legge til og trekke fra, for å passe dine forretningsbehov.

Sellful har millioner av kvalitetsbilder som du også kan velge mellom å legge til som illustrasjoner på nettstedet ditt.

Når nettstedet er oppe, kan du begynne å utnytte andre funksjoner for virksomheten din.

Med Sellful kan du lage din nettbutikk fra bunnen av.

I tillegg til det hjelper Sellful deg med å samle inn besøkendes kontaktinformasjon og hjelper deg med å bygge en liste. Etter å ha bygget listen, går den videre ved å automatisere alle e-postkampanjene dine.

Andre måter Sellful fungerer på er å ta og administrere inventar, administrere prosjekter og til og med hjelpe deg med din tilstedeværelse på sosiale medier med sosiale medieverktøy.

Hvem bør bruke Sellful?

Kanskje du hadde lurt på hvilken kategori av mennesker som ville bruke Sellful, la oss se på noen av dem i denne salgsanmeldelsen;

Nett- og markedsføringsbyråer

Som et markedsføringsbyrå kan du enkelt administrere alle dine kunders kontoer.

Med all markedsføringsautomatisering, CRM og arbeidsflytfunksjoner som Sellful har, blir det ganske enkelt å administrere forskjellige kontoer.

Bedriftseier

Dette verktøyet hjelper deg med å administrere og automatisere virksomheten din som bedriftseier.

Du kan administrere kontoene dine på sosiale medier, bygge en nettside, lage en lønnsliste for de ansatte og til og med generere en faktura.

Hvis du ser etter programvare som kan hjelpe deg med å utføre alle aspekter av virksomheten din på ett sted, er Sellful ditt valg.

Programvareutvikler

Sellful hjelper deg med å bygge ulike mobil- og nettapplikasjoner gjennom funksjonen for nettstedbygger.

I tillegg kan du koble ulike applikasjoner sammen for å lage en arbeidsflyt som kunden trenger.

Appbygger og webutvikler

Med Sellful kan du lage forskjellige nettsteder med hvit etikett som oppfyller deres individuelle behov.

Frilanser

Er du frilanser som driver med webutvikling? Eller noen som er interessert i sosiale medier?

Med Sellful kan du lage så mange nettsider som mulig på kort tid. Dette vil hjelpe deg med å overholde kundens frister når og når de forfaller.

Med sosiale medieverktøy kan du også enkelt navigere gjennom de forskjellige sosiale medieplattformene.

Salgbar anmeldelse: Hvor mye er salgbart (prissetting)

Den kommer i tre prisplaner som du kan velge mellom med tanke på funksjonene som hver av dem har.

Grunnleggende – $299/måned

Denne prisen inkluderer følgende funksjoner;

 • Over 2300 nettstedsmaler
 • hvit etikett
 • 50 GB fillagring per side
 • To brukere
 • Over 1500 appintegrasjoner
 • SEO-verktøy
 • 10 000 besøkende per nettside
 • 10 sider per side
 • Markedsføringsautomatisering
 • Planlegging og kalender
 • 1 domene og 50 blogginnlegg per side

Small Business – $499/måned + $10 per nettsted

Dette inkluderer alle funksjonene i basisplanen, inkludert;

 • Nettbutikk som har plass til 500 produkter
 • Betalingsporten
 • Tilknyttet program
 • Digital produktlisens
 • CRM og traktbygger
 • 500 000 e-poster
 • 50 brukere
 • 500 GB fillagring per side
 • 200 blogginnlegg per side
 • Ubegrenset antall besøkende per nettside
 • 50 sider per side

Og mye mer

ERP og Saas – $699/måned +$15 per side

Denne planen inkluderer alle funksjonene i den lille forretningsplanen, inkludert;

 • Lønn
 • 1 000 000 e-poster
 • Ubegrenset antall brukere
 • Ubegrenset antall blogginnlegg og landingssider
 • Ubegrensede domener
 • Ubegrenset fillagring
Å lese:  Hva du skal gjøre når WordPress overskrider den maksimale opplastingsstørrelsen for nettstedet

Alle disse prisplanene kommer med en 14-dagers gratis prøveperiode. Avhengig av styrken til virksomheten din, er hver av betalingsplanene designet for å passe ulike behov.

Hvis du nettopp har startet opp, kan du begynne med grunnplanen. Når behovet øker, oppgraderer du.

Men hvis du allerede er en stor pistol i virksomheten din og trenger mer diversifisering og et bredere publikum, er det bare å registrere seg for ERP- og SAAS-planen.

Salgsanmeldelse: Fordeler og ulemper

Sellful er et av de beste verktøyene når det gjelder å bygge og drive en bedrift. Men for hvert verktøy vil det alltid være en fordel og en ulempe

fordeler

 • Det sparer deg for å måtte kjøpe forskjellige verktøy fordi det har kombinert en større prosentandel av alt du trenger på én plattform.
 • Markedsføringsautomatiseringen hjelper deg å nå rett publikum til rett tid med rett budskap.
 • Du kan bygge nettsider av høy kvalitet som bygger merkevarens troverdighet
 • Den er enkel å bruke og fungerer problemfritt
 • Den oppdaterer seg selv automatisk

Ulemper

Fra noen av rapportene vi var i stand til å samle inn fra brukere, har vi følgende

 • Ingen profesjonell guide og opplæring
 • Prisen kan være for høy for en liten bedriftseier som nettopp har startet opp.
 • Den gratis prøveperioden er for kort til å utforske alt om verktøyet.

Salgsanmeldelse: Ofte stilte spørsmål

Nedenfor er noen av spørsmålene folk stiller om Sellful Review

Hva er Selger?

Sellful er en white label-nettstedbygger. Det er en forretningsprogramvare som hjelper bedriftseiere med å bygge en nettplattform for bedriftene deres. Dette gjøres ved å lage nettsider, mobilapplikasjoner, sosiale mediesider, e-postplattformer og en rekke andre.

Er Sellful verdt prisen?

Ja, det er det. Når du vurderer kostnadene ved å kjøpe forskjellige verktøy som WordPress, Wix, Clickfunnels, etc, for å utføre de forskjellige aktivitetene, er det en bedre avtale.

Er Sellful et CRM?

Ja, Sellful er et CRM der du kan administrere alle aspekter av kundens behov, bygge en salgstrakt og spore potensielle kunder.

Integrerer Sellful med sosiale medier?

Ja, Sellful kommer med sosiale medieverktøy og integreres med sosiale medieplattformer som Facebook, LinkedIn, Twitter og til og med Google My Business. Dette vil hjelpe deg å drive markedsføring på sosiale medier for kundene dine og bedriften din.

Salgsvurdering: Konklusjon

I denne Sellful-gjennomgangen har vi kunnet se hvor mye av en alt-i-ett markedsføringsprogramvare Sellful er. Den dekker alt du trenger for å lykkes med å drive virksomheten din og vokse fra bunnen av.

Den unike funksjonen, som er White label-nettstedbyggeren, har tatt bort smerten ved å måtte lete etter en nettutvikler for å bygge bedriftens nettsted.

Selv uten kunnskap om koding, kan du sette opp nettstedet ditt.

Det spiller ingen rolle om du ikke aner hvordan du skal gå frem. Med over 2300 maler og millioner av bilder vil det være enkelt å bygge et nettsted.

Bemerkelsesverdig er også det faktum at for enhver plan du velger, får du en mobilapp for ethvert nettsted du ønsker.

Sellful er virkelig et utrolig stykke programvare som enhver bedriftseier bør omfavne.

Denne programvaren er ikke bare en markedsføringsplattform; det er en plattform for forretningsstøtte og vekst.

Hva venter du på?

Skynd deg nå og meld deg på. Du kan starte med dets gratis prøvetilbud hvis du fortsatt er usikker.

Nye publikasjoner:

Anbefaling