Sellvia-anmeldelse: Real User’s Experience 2024 [Pros and Cons]

Kjærlighet er å dele!

Sellvia anmeldelseSellvia anmeldelse

I dagens artikkel vil jeg dekke Sellvia anmeldelse. En av de nyeste dropshipping-leverandørene i bransjen.

Sellvia er en unik e-handelsløsning som unikt løser dropshipping-behov og tilbyr deg både Klar-for-deg- og Ferdig-med-dig-tjenester.

Som e-handelsgründer og dropshipper har jeg brukt flere dropshipping-løsninger inkludert Sellvia.

Og i denne sellvia-anmeldelsen vil jeg dele mine tanker om bruk av Sellvia og hvem det er best for, funksjoner, planer og ulemper.

Sannheten om dropshipping er at det kan høres fascinerende ut når du tenker på forretningsideen, men den faktiske suksessen avhenger av leverandøren din.

Leverandøren spiller den største rollen.

De er ansvarlige for kvaliteten på produktene, leveringsopplevelsen og fremfor alt din generelle kundeopplevelse.

Så det er veldig viktig at du vet hva du gjør når du velger leverandøren som er ansvarlig eller ansvarlig for dropshipping-virksomheten din.

Fordi dette vil avgjøre suksessen din i denne forretningsmodellen enten du liker det eller ikke.

Så sitt godt mens vi begge dissekerer denne sellvia-anmeldelsen for å se om den er verdt det eller ikke.

La oss komme i gang, skal vi?

Hva er Sellvia?

SellviaSellvia

Sellvia er en programvare som markerer seg som et komplett e-handelsøkosystem. Den tilbyr alt du trenger for å starte en e-handelsbutikk og dropship-produkter over hele USA.

Det som gjør den unik er dens Ferdig-for-deg- og ferdig-med-dig-tilnærming. Sellvia er både en e-handelsplattform og en e-handelsleverandør for det amerikanske markedet.

Med andre ord erstatter den Shopify (a e-handelsplattform) og lar deg bygge og administrere butikken din med programvaren deres.

Den erstatter også Aliexpress som er den mest populære markedsplassen som dropshippere bruker til å kjøpe produktene sine.

Hvis du for øyeblikket er dropshipping, er det en god sjanse for at Aliexpress er din foretrukne produktkilde på grunn av dens store kataloger med rimelige produkter.

En ulempe med Aliexpress er imidlertid hvor treg frakt er når frakt til USA og andre land.

Sellvia, på den annen side, er en programvare som opererer i USA og sender produkter over hele USA raskere enn Aliexpress gjør.

Dette er Sellvias bestselgende funksjon, og når du tenker på hvor stort og lønnsomt det amerikanske markedet er, vet du at det er verdt det.

Hvordan fungerer Sellvia?

Du kan dra nytte av Sellvias tjenester på to forskjellige måter.

Du kan enten abonnere på Sellvias årlige “Done-For-You” tilpassede dropshipping-butikk eller få Selvias månedlige abonnementsplugin på ditt eksisterende WordPress/WooCommerce-nettsted.

Hvis du bruker noen av dem, kobler du butikken din til Sellvia-varehuset i USA.

Hver gang du mottar en bestilling, kan du enkelt fullføre den med Sellvia og få den levert innen 1 – 3 virkedager.

La oss nå snakke om de TO pakkene som er tilgjengelige i sellvia. Dette inkluderer:

 • Sellvia Monthly Subscription plugin
 • Og det årlige abonnementet fullførte Dropshipping Store.

#1. Selg via WordPress Plugin

Sellvia WordPress-plugin kan lastes ned etter å ha abonnert på deres månedlige tjeneste som koster $39 i måneden.

Etter å ha lastet ned plugin-en, må du installere den på nettstedet ditt og begynne å bruke det til å behandle bestillinger direkte på Sellvia-nettstedet.

Men før du kan begynne å bruke den, må du aktivere plugin ved å skrive inn API-nøkkelen din som vil bli sendt til e-posten din etter at du har kjøpt plugin.

Å lese:  Hvordan fysisk sikkerhet er avgjørende for å beskytte nettstedets data

Bildet nedenfor var min offentlige nøkkel og hemmelige nøkkel da jeg kjøpte plugin.

Sellvia API-nøklerSellvia API-nøkler

Når du har skrevet inn API-nøklene og aktivert dem, kan du begynne å bruke plugin-en sømløst.

For å importere produkter vil du se listen over produkter tilgjengelig på plattformen. Du kan også utforske dem etter kategori.

Når du har sett produktene du vil importere til butikken din, må du velge kategorien du vil at produktet skal importeres til på nettsiden din.

sellvia produktlistesellvia produktliste

Alt dette kan gjøres med bare et klikk på en knapp, til og med å oppfylle produktene etter at en kunde har lagt inn en bestilling.

bestille fra sellviabestille fra sellvia

Du må imidlertid forstå at plugin-en bare kan behandle bestillinger fra USA.

Enhver bestilling fra andre land kan utføres av AliDropships standard plugin via AliExpress automatisk.

Så for å oppfylle med Sellvia, er alt du trenger å gjøre å klikke på ‘Bestill fra Sellvia’ som du kan se fra bildet ovenfor.

#2. Selg via Custom Dropshipping Store

Sellvia tilpasset dropshipping-butikk er i motsetning til deres plugin en komplett pakkebutikk som allerede er bygget fra bunnen av med produktet inkludert.

Alt du trenger å gjøre er å få påloggingsinformasjonen din for å få tilgang til butikken etter opprettelsen og begynne å selge. Det følger også med markedsføringsmateriell for å hjelpe markedsføringstiltakene dine.

Men for å få en av Sellvias skreddersydde butikker, må du svare på et raskt spørreskjema slik at de kan vite hvilken type butikk du vil at de skal bygge for deg.

Dette inkluderer spørsmål som hvilken nisjebutikk du er interessert i og ditt valg av domenenavn.

Du vil også få velge hvilken type temaer du vil ha, som inkluderer både premium og gratis temaer.

Det er også en tilleggspakke for produkter dersom du ønsker flere produkter i butikken din. Dette varierer fra ytterligere 100 produkter til 1500 produkter.

Til slutt kan du også spesifisere om du vil at de skal håndtere markedsføringen på sosiale medier for dropshipping-siden din.

Når du er ferdig med spørreskjemaet, vil det ta nøyaktig én virkedag for dem å levere den tilpassede butikken.

Etter det kan du nå integrere betalingsgatewayen din og begynne å selge med en gang.

Sellvia anmeldelse: Funksjoner

Her er noen av de viktigste funksjonene du får når du abonnerer på Sellvia. Dette inkluderer hva som gjør dem unike eller hva du bør se etter hvis du noen gang skal bruke plattformen.

#1. E-handelsplattform

Sellvia tilbyr en e-handelsplattform som lar deg lansere, være vert for, drive og administrere e-handelsbutikken din på deres plattform – derav grunnen til at de kaller seg et økosystem.

Det er imidlertid ikke obligatorisk å bruke deres e-handelsplattform for å nyte tjenestene deres.

Sellvia jobber også med annen e-handelsprogramvare som Shopify og WooCommerce. Alt du trenger for å drive en vellykket dropshipping-butikk fra start til slutt er inkludert i denne plattformen.

Faktisk integrerer de foreløpig bare med WooCommerce (WordPress) mens deres Shopify-integrasjon er under arbeid.

#2. Laget for deg Dropshipping Store

Sellvia gir deg ikke stresset med å starte en butikk på deres plattform. De tilbyr en Ferdig for deg-tjeneste som er gratis.

Sellvia vil lage en butikk for deg som passer dine krav og nisje uten å belaste deg for det.

Det eneste du betaler er abonnementsavgiften for å bruke Sellvia. Den gode tingen er at den også kommer med 14 dagers gratis prøveversjon for å teste plattformen og se om den er bra i det hele tatt.

Husk at hvis du er veldig intensjonell med forretningsplanen din, er sjansen stor for at du til og med kan betale den egendefinerte avgiften før de gratis prøveversjonene utløper. MERK, dette vil ikke være tilfelle for alle.

Så vet hva du gjør før du forplikter deg til en forretningsplan.

#3. Sellvia produkter og kataloger

En nøkkelfunksjon ved Sellvia er produktkatalogene. Den har produkter fra forskjellige kategorier og tilbyr også gode og lønnsomme tilbud.

Å lese:  5 verktøy for å utvide WordPress-nettstedet ditt

Produktkategoriene inkluderer bil, familiebutikk, mote, fest, gadgets, helse og skjønnhet, hjem og hage, hettegensere, barn og babyer, laget i USA, utendørs, kjæledyr og sport.

Det som også er interessant med Sellvia-katalogen er de unike kjøpsanmeldelsene som følger med hvert produkt. Hvert produkt kommer med SEO-vennlige titler, tydelig skrevne produktbeskrivelser og produktbilder av høy kvalitet.

Så teknisk sett, når du har importert et produkt til butikken din, trenger du ikke å gjøre noe igjen.

#4. Importer med ett klikk

Sellvia tilbyr en One-Click Import-funksjon som lar deg importere produkter til butikken din med bare ett klikk. Sellvia vil også importere produktbildene og beskrivelsene til butikken din.

Som nevnt tidligere, kan alle disse gjøres med bare et klikk på en knapp. Alt du trenger å gjøre er å spesifisere hvilken kategori du vil at produktet skal importeres til på nettstedet ditt.

Etter det kan du importere så mye nettstedet ditt kan inneholde uten ekstra kostnad og alt med bare et klikk på en knapp.

#5. Forhåndsdesignede markedsføringskampanjer

Sellvia leverer forhåndsdesignet markedsføringsmateriell som gjør det enkelt for deg å lage og sette opp annonsekampanjer for e-handelsbutikken din.

Markedsføringsmateriellet inkluderer en forhåndsvisning av forhåndsdesignede Facebook-annonser som inkluderer produktbilde og tekster som skal vises i annonsene.

Dette er en sjelden funksjon i andre dropshipping-løsninger. De fleste dropshipping-selskapene jeg kjenner gir deg bare tilgang til produktet du vil selge, og du er i gang.

Men Sellvia gjør det til deres ansvar å sørge for at du selger produktene ved å tilby reklamer som du enkelt kan bruke til å skalere virksomheten din.

Alt du trenger å gjøre med dette er å redigere annonsene kopiere og kjøre på Facebook eller Instagram.

#6. Sellvia Logistics

En annen grunn til at Sellvia er et økosystem er at det administrerer beholdningen og oppfyllelsen av bestillingene dine over hele USA.

Ikke bare nyter du raske leveranser, men det hjelper deg også med å bygge et godt merkevarebilde hos kundene dine.

Husk at de fleste kunder er utålmodige og dette er vanligvis den største grunnen til at jeg får refusjon på butikken min på grunn av lang leveringstid.

Men med Sellvia er det garantert at kundene dine definitivt vil motta produktet sitt på mindre enn en uke.

Dette vil redusere tilbakeføringer og også øke den generelle opplevelsen for kunden din, noe som gjør at de kommer tilbake og handler igjen på nettstedet ditt.

#7. Selg via plugin

Dette er for dropshippere og e-handelsbutikkeiere som bruker en tredjeparts e-handelsplattform som WooCommerce.

Sellvia tilbyr en plugin som lar deg bruke Sellvia med WooCommerce (WordPress).

Så du trenger ikke å flytte butikken til Sellvia for å nyte tjenestene deres. Plugin-modulen deres gir deg tilgang til alle funksjonene og tjenestene som trengs for å drive dropshipping-virksomheten din.

Sellvia-appen for selgere som bruker Shopify kommer også snart.

#8. Selg via Shopify-appen

Sellvia Shopify-appen er Shopify-versjonen av Sellvia-pluginen som lar deg automatisk importere og utføre bestillinger enkelt.

Dette er spesielt bra for de som foretrekker Shopify eCommerce-butikk fremfor WordPress og WooCommerce.

Så med appen vil de ha muligheten til å gjøre akkurat alt som appen kan gjøre ved å bruke Shopify-butikken deres.

Som inkluderer tilgang til Sellvia USA-baserte leverandører og raske logistikktjenester.

Nedenfor er hva du kan forvente med Sellvia Shopify-appen:

 • 1-3 virkedager amerikansk frakt
 • Bestselgende produkter
 • store fortjenestemarginer
 • Lavere priser enn på AliExpress

unikt utformede produktsider

Lær mer om Sellvia Shopify-appen…

#9. Automatiseringsverktøy

I tillegg til det ovennevnte tilbyr Sellvia automatiseringsverktøy som lar deg automatisere visse aspekter av e-handelsvirksomheten din.

Den vanligste automatiseringen den tilbyr er ordreplassering.

Hver gang en kunde bestiller et produkt i butikken din, videresender Sellvia automatisk bestillingen til deres oppfyllelsessenter for å utføre bestillingen på dine vegne.

Det er mange andre automatiseringer du finner på Sellvia.

#10. Rask leveringsmerke

Ekspressfraktetiketten er et bilde som gir estimerte leveringsdager og andre leveringsdetaljer som kundene dine bør vite.

Å lese:  KoalaWriter-anmeldelse: Jeg prøvde å skrive artikler med den [Pros & Cons]

Alternativer under Fast Shipping-merket inkluderer:

 • Aktiver FAST shipping Badge – dette er alternativet som lar deg enten aktivere fraktmerket eller deaktivere det. Når du aktiverer det, vil det være synlig for kunder i USA.
 • Behandlingstid – Sellvia lar deg legge til behandlingstid for produkter. Behandlingstiden forteller kundene dine hvor lang tid eller dager det tar å behandle en bestilling.
 • Ankomme innen – Dette alternativet lar deg gi kundene dine en estimert leveringsdato for å forvente bestillingene deres.

Dette alternativet kan enten være aktivert eller deaktivert.

Sørg for å ta hensyn til helligdager og helger når du legger til estimerte leveringsdatoer.

 • Gratis – dette alternativet er for deg hvis du tilbyr gratis frakt til kundene dine, men hvis ikke, deaktiver dette alternativet da det alltid er standardalternativet.
 • Fargeinnstillinger – denne innstillingen lar deg gjøre endringer i tekst- og ikonfargene.

#11. Refusjon og retur er tillatt

En av ulempene med dropshipping er det faktum at du som butikkeier ikke kan forsvare kvaliteten på produktene din leverandør sender til kundene dine.

Og derfor er det sjanser for refusjon og retur, og et scenario der refusjonsprosessen er komplisert, vil potensielle kunder se andre steder.

For eksempel har Aliexpress en komplisert retur- og refusjonsprosess, og det beste alternativet for å holde merkevaren din ren er å finne en pålitelig leverandør. Saken er imidlertid annerledes for Sellvia.

Sellvia tilbyr en enkel refusjon og returprosess. Gitt at den er basert i USA og bare sendes over hele USA, kan den håndtere bestillinger og refusjoner mye mer effektivt.

Derfor er det et selskap du kan stole på for å holde merkevaren din ren og pålitelig.

Selg via pris

sellvia-prisersellvia-priser

Sellvia-tilbudet starter med en 14-dagers gratis prøveperiode for å prøve ut programvaren deres, hvoretter du kan nøye deg med deres månedlige abonnement på $39/måned.

Du kan spare $78 når du kjøper årsplanen som koster $399.

Sistnevnte pakke passer best for de som ikke vil stresse seg opp. Den kommer med alt du trenger for å lykkes på plattformen.

Pokker, butikken er også bygget for deg gratis med den to-ukers prøveversjonen som følger med den tilpassede butikkpakken.

En butikksjef vil også bli tildelt deg som du enkelt kan sende e-post til når du trenger avklaring på noe.

Sellvia anmeldelse: Fordeler – hva jeg liker med det

Her er noen ting å elske med Sellvia:

#1. Redusert risiko

Dropshipping er generelt kjent for å ha lavere risiko fordi du ikke lagerfører produkter eller kjøper i bulk – i stedet har du en mellommann som utfører bestillingene på dine vegne.

Men noen av risikoene med det er dårlig merkevarebygging, og du er prisgitt leverandørene.

Hvis en leverandør oppfyller bestillingene dine med produkter av lav kvalitet, vil ikke bedriften din tåle tidens tann.

Dette er en av de største risikoene for dropshippere, og Sellvia løser dette problemet unikt.

Sellvia kjenner sin leverandør og samarbeider også med dem.

De kjøper produktene i bulk fra leverandører og lagrer dem, dette reduserer ikke bare sannsynligheten for å gå tom for lager, men reduserer også risikoen for å håndtere dårlige leverandører.

I følge statistikk tror 80 % av dropshippers at det tidlige stadiet med å finne leverandører er den vanskeligste delen av dropshipping.

Med Sellvia trenger du ikke finne eller søke lenger.

Du har kun å gjøre med et selskap som er Sellvia. De gjør sin due diligence når de kjøper produkter fra sine testede og pålitelige leverandører.

#2. Rimelig produkt av god kvalitet

En av fordelene med å slippe å forholde seg direkte til leverandører og ha en mellommann som Sellvia som tar seg av det, er at du får produkter av god kvalitet.

Før de fyller lagrene sine med produkter, gjør Sellvia sin due diligence for å sikre at de kun mottar kvalitetsprodukter.

Når det kommer til rimelige og billige engrosprodukter, tror de fleste at stedet å få dette er på AliExpress, men med Sellvia tar du feil.

Å lese:  7 tips for å bli en WordPress-utvikler

Bildet under er et engrosprodukt på AliExpress og prisen går for $28,65 som også vil bli sendt fra USA.

aliexpress produktaliexpress produkt

La oss nå sammenligne dette med et annet engrosprodukt på Sellvia som også vil sendes fra deres amerikanske lager og deretter sammenligne prisen sammen.

Sellvia ProduktprisSellvia Produktpris

Fra bildet over kan du se det samme produktet som kostet $28,65 på AliExpress kan fås for $9,99 på Sellvia.

Hvis du ser nøye på Sellvia-bildet, vil du også se at utsalgsprisen er $59,99. Det betyr at du vil tjene en enorm fortjeneste på $50,00 på hvert av disse produktene du selger.

#3.Top-notch emballasje

Sellvia tilbyr førsteklasses emballasje for produktene de sender til kundene dine.

Du kan stole på at de gjør det bra med emballasjen. Sellvia beskytter merkevaren din ved ikke å inkludere noe navn på emballasjen og produktet. Emballasjen er ryddig, enkel og tiltalende.

#4. Gratis kurs

Dette er nok en gullgruve som gjør Sellvia til en veldig unik plattform, abonnementet ditt på tjenesten deres kommer også med tilgang til deres premium dropshipping-kurs.

Det finnes flere dropshipping-kurs som koster over tusen dollar. Men med Sellvia trenger du ikke bekymre deg for kurs lenger, for det som tilbys er godt nok til å komme deg hele veien.

Sellvia ulemper – dens begrensninger

Sellvia er ikke uten begrensninger. Det mangler også på enkelte områder.

#1. Støtter ikke global frakt

Selv om det er et pluss at Sellvia sender produkter over hele USA raskere og bedre, er det samtidig en ulempe at den ikke støtter global frakt.

Så hvis du driver en global dropshipping-butikk, er Sellvia kanskje ikke noe for deg.

Et annet alternativ er å bruke Sellvia til å håndtere dine amerikanske kunder og bruke Aliexpress alle andre løsninger som støtter global frakt.

#2. Du har ikke direkte tilgang til leverandører

Direkte tilgang til leverandører kan enten være en fordel eller en ulempe.

Ulempen her er at du ikke kan prute for en billigere pris (selv om den allerede kommer billig).

Dessuten, hvis du var i stand til å forhandle med en leverandør, kan du kanskje ta dropshipping til neste nivå ved å la leverandøren skrive navnet ditt på produktets emballasjemateriale osv.

Selv om dette er ulempene ved å ikke tillate direkte tilgang til leverandører, vil jeg ikke legge for mye vekt på det siden det er en måte å beskytte butikkeiere på.

#3. Begrensede produkter tilgjengelig

Uansett hvor mange produkter Sellvia hevder å ha, kan det ikke være opp til antallet som tilbys av Aliexpress.

Ved å bruke Aliexpress kan du føle deg begrenset av færre produkter på Sellvia sammenlignet med Aliexpress.

Sellvia hevder at de kun tilbyr bestselgende produkter. Så i så fall kan du stole på ledelsen deres.

Sellvia anmeldelse: FAQ

La oss se på de vanligste spørsmålene som vanligvis stilles på Sellvia.

Kan jeg bruke Sellvia med Shopify?

Foreløpig kan du ikke bruke Sellvia med Shopify da de fortsatt jobber med integrasjonen.
For å bruke Sellvia med Shopify, må du bruke det sammen med Alidropship.

Er Sellvia legitim?

Absolutt, Sellvia er legit og en pålitelig plattform for dropshippers og e-handelsbutikkeiere.

Hvor mye koster Sellvia?

Sellvias månedlige plan koster $39/per måned, og dette inkluderer ubegrenset produktimport og bestillinger fra Sellvia-katalogen med 1-3 dagers frakt i USA,
Årsplanen koster $399/år, og dette inkluderer 1-3 dagers amerikansk frakt, ubegrenset produktimport og bestillinger fra Sellvia-katalogen.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet på Sellvia?

Hvis du av en eller annen grunn eller bestillingen ønsker å kansellere abonnementet på Sellvia, trenger du bare å kontakte dem på [email protected] og få dem til å kansellere abonnementet ditt.

Konklusjon

Hvis du virkelig vil ha en bærekraftig dropshipping rettet mot USA med en garantert utmerket kundeopplevelse, må du definitivt gå for sellvia.

Jeg personlig bruker det selv og opplevelsen som fantastisk.

Klar til å komme i gang? ==> Prøv Sellvia gratis

Det er det på Sellvia anmeldelse. La meg høre tankene dine ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Nye publikasjoner:

Anbefaling