Sellvia Black Friday-tilbud: [Get Huge Discounts]

Kjærlighet er å dele!

Vil du få rabatt på denne e-handelsplattformen denne julen? Se ikke lenger enn til Sellvias Black Friday-tilbud.

Med enestående salgsvolumer under dette monumentale salgsarrangementet, er det den perfekte tiden for å forberede nettbutikken din og forberede deg på suksess.

Sellvia tilbyr 30 % rabatt på deres månedlige plan, PRO-plan og nøkkelferdige Amazon Business under deres Black Friday-salg.

Dra nytte av dette tidsbegrensede tilbudet for å spare stort og øke fortjenesten.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å ta e-handelsbedriften din til neste nivå. Sammenlign Sellvias normale priser med Black Friday-prisene deres og se besparelsene selv.

Viktige takeaways

 • Sellvia tilbyr 30 % rabatt på deres månedlige plan, PRO-plan og nøkkelferdige Amazon Business under deres Black Friday-salg.
 • Dra nytte av dette tidsbegrensede tilbudet for å spare stort og øke fortjenesten.
 • Med Sellvias brukervennlige plattform og førsteklasses kundestøtte kan du forberede nettbutikken din ved å benytte deg av ferierabatten.

30 % rabatt på Sellvia månedlig plan – Sellvia Black Friday

Vil du spare penger på Sellvia-abonnementet ditt? Da er du heldig! Under Sellvia Black Friday-salget kan du få 30 % rabatt på din månedlige plan.

Å lese:  5 beste Instagram-hacking-apper i 2024

Dette er en flott mulighet til å spare penger og dra nytte av alle funksjonene som Sellvia har å tilby.

Med Sellvias månedlige plan får du tilgang til deres USA-baserte dropshipping-leverandørtjeneste. Dette betyr at du enkelt kan kjøpe produkter fra amerikanske produsenter og selge dem på din egen nettside eller markedsplass.

Månedsplanen koster $39 etter en 14-dagers gratis prøveperiode, men med Black Friday-avtalen kan du få den for bare $27,30 per måned.

I tillegg til dropshipping-tjenesten tilbyr Sellvia også sosiale mediepakker som kan hjelpe deg med å vokse virksomheten din.

Disse pakkene inkluderer tjenester som administrasjon av sosiale medier, innholdsskaping og influencer-markedsføring. Med Black Friday-avtalen kan du også få opptil 30 % rabatt på disse pakkene.

For å dra nytte av Sellvias månedlige plan på 30 %, bare registrer deg under Black Friday-salget og bruk kampanjekoden du finner på Sellvia-nettstedet.

Dette tilbudet er kun tilgjengelig i en begrenset periode, så ikke vent for lenge med å dra nytte av det.

30 % rabatt på Sellvia PRO – Sellvia Black Friday

Sellvia tilbyr også 30 % rabatt på alle sine PRO-pakker. Dette er den perfekte muligheten til å oppgradere din e-handelsvirksomhet og ta den til neste nivå.

Med Sellvia PRO får du tilgang til en rekke funksjoner som hjelper deg med å forbedre ytelsen til nettbutikken din. Her er noen av fordelene du kan forvente:

 • Ubegrensede produkter: Du kan liste opp så mange produkter du vil i butikken din uten noen begrensninger.
 • Ubegrensede bestillinger: Du kan behandle så mange bestillinger du vil uten noen begrensninger.
 • Premium-støtte: Du får tilgang til prioritert støtte fra Sellvias ekspertteam.
 • Avansert analyse: Du kan spore butikkens ytelse og ta datadrevne beslutninger.
 • Egendefinert domene: Du kan bruke ditt eget domenenavn for butikken din.
Å lese:  Hvordan endre WordPress-brukernavnet ditt

Sellvia PRO tilbyr alt du trenger for å drive en vellykket e-handelsbedrift. Med Black Friday-rabatten kan du spare mye mens du drar nytte av alle disse funksjonene.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppgradere nettbutikken din og ta den til neste nivå.

30 % rabatt på Sellvia Nøkkelferdig Amazon Business

Selg via Amazon nøkkelferdig butikkSelg via Amazon nøkkelferdig butikk

Sellvias nøkkelferdige Amazon Business-løsning er et flott alternativ å vurdere for nok en Black Friday-rabatt. Med Black Friday-tilbudene deres kan du få 30 % rabatt!

Med Sellvias nøkkelferdige Amazon Business får du en fullverdig Amazon-butikk uten bryet.

Tjenesten inkluderer en ferdiglaget nettbutikk, 10 000+ bestselgende produkter, rask amerikansk frakt og en personlig leder som hjelper deg hele veien.

Noe av det beste med Sellvias nøkkelferdige Amazon Business er at det er en fullstendig nøkkelferdig løsning.

Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for noe teknisk – bare registrer deg og du er i gang. I tillegg, med deres personlige leder, har du noen som kan hjelpe deg med spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

En annen flott funksjon ved Sellvias nøkkelferdige Amazon Business er at den er designet for å hjelpe deg å slå konkurrentene og tjene stort på Amazon.

Med deres bestselgende produkter og rask levering, vil du kunne tilby kundene dine en førsteklasses handleopplevelse som får dem til å komme tilbake for mer.

Å lese:  Planlegging av salg & Markedsføring for Black Friday

Så hvis du er klar til å ta bedriften din til neste nivå, ikke gå glipp av Sellvias Black Friday-tilbud. Med 30 % rabatt kan du få deres nøkkelferdige Amazon Business-løsning til en brøkdel av ordinær pris.

Sellvia Normalpris vs Sellvia Black Friday-priser

Hvis du tenker på å starte et e-handelsselskap, er Sellvia en god måte å komme i gang på. Med Sellvia kan du enkelt lage en nettbutikk og begynne å selge produkter på kort tid.

Imidlertid kan kostnadene for Sellvia være litt høye, spesielt for de som nettopp har startet opp. Derfor er det lurt å benytte seg av Sellvias Black Friday-tilbud.

Sellvias Black Friday-tilbud kan spare deg for mye penger på abonnementet ditt. Selskapet tilbyr rabatter på alle sine prisplaner, inkludert Sellvia Plan, Sellvia Pro og Sellvia Custom Store.

Med disse rabattene kan du spare opptil 50 % på abonnementet ditt.

Her er en oversikt over vanlige priser kontra Black Friday-priser for hver av Sellvias prisplaner:

Sellvia Plan

 • Vanlig pris: $39/mnd
 • Black Friday-pris: $19,50/måned

Med Sellvia-planen får du tilgang til Sellvias produktkatalog, ordreoppfyllelse og kundestøtte. Denne planen er perfekt for de som nettopp har begynt med e-handel.

Sellvia Pro

 • Vanlig pris: $69/måned eller $399/år
 • Black Friday-pris: $34,50/måned eller $199,50/år

Sellvia Pro-planen inkluderer alt i Sellvia-planen, pluss tilgang til Sellvias avanserte produktforskningsverktøy og premium-støtte. Denne planen er flott for de som ønsker å ta e-handelsvirksomheten til neste nivå.

Å lese:  20 måter å gjøre butikken klar for Black Friday

Selg via Custom Store

Sellvia tilpasset butikk anmeldelseSellvia tilpasset butikk anmeldelse
 • Vanlig pris: $399/år etter en 14-dagers gratis prøveperiode
 • Black Friday-priser: $199,50/år etter en 14-dagers gratis prøveperiode

Sellvia Custom Store-planen inkluderer alt i Sellvia Pro-planen, pluss en profesjonelt designet, klar til bruk e-handelsbutikk skreddersydd for merkevaren din i kombinasjon med en USA-basert dropshipping-leverandør.

Denne planen er perfekt for gründere som ønsker en fullt tilpasset e-handelsbutikk.

Konklusjon

Oppsummert tilbyr Sellvia et stort utvalg av produkter for dropshippere som ønsker å øke salget sitt under Black Friday og Cyber ​​​​Monday.

Med Hot Deals-seksjonen kan du enkelt finne de bestselgende produktene fra dropshipping-leverandører. I tillegg kan du raskt legge til disse produktene i nettbutikken med Sellvias importfunksjon med ett klikk.

Sellvias fraktkostnader er rimelige og avhenger av bestillingsstørrelsen, antall produkter og destinasjonspunktet.

Selskapet inkluderer også kostnader som lagring, plukking og pakking av din bestilling, kundeservice og produktretur.

Hvis du vil spare enda mer, sørg for å sjekke ut Sellvias kampanjekoder og kuponger. Du kan spare opptil 30 % rabatt med disse bekreftede kodene.

Nye publikasjoner:

Anbefaling