Sellvia Custom Store Review 2024: [PROS and CONS]

Kjærlighet er å dele!

I dagens innlegg vil vi se på Sellvia Custom Store-anmeldelsen. Vi skal ta en titt på funksjonene, inkludert priser.

Dette lar deg vite hva du kan forvente og om det er verdt å investere i.

Sannheten er at når det gjelder dropshipping, inkluderer noen av de viktigste faktorene som garanterer suksessen din å ha en godt designet e-handels dropshipping-butikk.

Mens den andre tingen er en anerkjent leverandør av produkter. Ganske ofte sliter de fleste med å finne en anerkjent grossist som skal levere varer i tide.

Det andre problemet er å lage en funksjonell og responsiv nettbutikk, spesielt hvis du mangler ferdigheter i koding og webdesign.

Men hva om jeg sa at det er en plattform som kan håndtere begge disse problemene?

Sellvia Custom Store er en tjenesteleverandør som lover å lage en fantastisk e-handelsbutikk for deg.

Og ikke bare det, dette teamet vil også tilby deg en rask og praktisk leveringstjeneste, som inkluderer produktforsyning og ordreoppfyllelse ved å klikke på en knapp.

Men som en erfaren gründer er hvert selskap verdt å vurdere, derav vår anmeldelse av Sellvia Custom Store. Så i dette innlegget vil vi dekke alt det er å vite om Sellvia.

La oss komme i gang, skal vi?

Hva er Sellvia Custom Store?

SellviaSellvia

Sellvia tilpasset dropshipping-butikk er i motsetning til deres plugin en komplett pakkebutikk som allerede er bygget fra bunnen av med produktet inkludert.

Alt du trenger å gjøre er å få påloggingsinformasjonen din for å få tilgang til butikken etter opprettelsen og begynne å selge. Det følger også med markedsføringsmateriell for å hjelpe markedsføringstiltakene dine.

Men for å få en av Sellvias skreddersydde butikker, må du svare på et raskt spørreskjema slik at de kan vite hvilken type butikk du vil at de skal bygge for deg.

Dette inkluderer spørsmål som hvilken nisjebutikk du er interessert i og ditt valg av domenenavn.

Du vil også få velge hvilken type temaer du vil ha, som inkluderer både premium og gratis temaer.

Det er også en tilleggspakke for produkter dersom du ønsker flere produkter i butikken din. Dette varierer fra ytterligere 100 produkter til 1500 produkter.

Til slutt kan du også spesifisere om du vil at de skal håndtere markedsføringen på sosiale medier for dropshipping-siden din.

Når du er ferdig med spørreskjemaet, vil det ta nøyaktig én virkedag for dem å levere den tilpassede butikken.

Etter det kan du nå integrere betalingsgatewayen din og begynne å selge med en gang.

MERK: Opprettelse av egendefinerte Sellvia-butikker er ikke den eneste tjenesten som tilbys av selskapet, de har også Sellvias månedlige abonnementsplugin for WordPress samt Sellvia Shopify-appen.

Jeg foreslår at du leser min grundige Sellvia-anmeldelse for å få en forståelse av hele Sellvia dropshipping-plattformen.

Hvordan fungerer Sellvia Custom Store?

Det er raskt og enkelt å komme i gang med Sellvia Custom Store-løsningene.

Siden det er Sellvia-teamet som gjør det meste av jobben, er alt du trenger å gjøre å abonnere og vente på at de skal lansere butikken din. Og dette er vanligvis klart innen én virkedag.

Å lese:  Vises Instagram når du skjermdumper en historie i 2024?

Slik fungerer det;

Trinn 1 – Abonner på Sellvia Pro

Det første trinnet innebærer å navigere til det offisielle Sellvia-nettstedet. Der vil du se et ikon merket ‘Få min butikk gratis. Når du klikker på det ikonet, skal det ta deg til abonnementssiden.

sellvia_pricingsellvia_pricingSellvia Custom Store anmeldelse: Sellvia-abonnement

Det som er bra med Sellvia er at det kommer med en gratis prøveversjon. Derfor trenger du ikke bekymre deg for å miste pengene dine når du abonnerer. Du kan alltid si opp abonnementet og få pengene tilbake.

Trinn 2 – Fullfør en spørreundersøkelse

Når du er ferdig med abonnementet, er neste trinn å informere Sellvia om dine interesser. Dette er veldig viktig siden det sikrer at nettstedet som er opprettet gjenspeiler din personlighet.

Teamet hos Sellvia vil ikke kunne fortsette uten dine data fra undersøkelsen.

Du har ingenting å bekymre deg for, undersøkelsen er veldig kort, og den er designet kun for å forstå nisjen som interesserer deg. Og også domenenavnet som vil bli tildelt butikken din.

Trinn 3 – La dem gjøre jobben sin

Når du er ferdig med å dele preferansene dine, vil Sellvia begynne å lage nettstedet ditt. Den vil bli tilpasset for å gjenspeile dine interesser.

Under opprettelsesprosessen vil Sellvia gi deg en teamlinje, og du kan av og til sjekke inn og følge fremdriften. Opprettelsen av butikken gjøres vanligvis innen 1 virkedag.

Så du vil definitivt få butikken din innen de neste 24 timene etter at du har lagt inn en bestilling.

Trinn 4 – Bli en online bedriftseier

Så enkelt gjør Sellvia det for deg å bli en nettbasert gründer. Når butikken din er klar, vil de kontakte deg og gi deg tilgang til den.

Beste delen? Du kan begynne å selge umiddelbart så lenge du har din betalingsgateway integrert på nettsiden.

Kom i gang med Sellvia GRATIS!

Sellvia Custom Store-funksjoner

Etter å ha forstått hele ideen bak Sellvia, la oss ta en titt på nøkkelfunksjonene til denne dropshipping-plattformen.

#1. E-handelsplattform

Akkurat som den populære Shopify, gir Sellvia deg muligheten til å ha en flott e-handelsbutikk hostet og klar til å begynne å selge.

Dette lar deg lansere, være vert for, drive og administrere e-handelsbutikken din på deres plattform – derav grunnen til at de kaller seg et økosystem.

Det er imidlertid ikke obligatorisk å bruke deres e-handelsplattform for å nyte tjenestene deres.

Sellvia jobber også med annen e-handelsprogramvare som Shopify og WooCommerce. Alt du trenger for å drive en vellykket dropshipping-butikk fra start til slutt er inkludert i denne plattformen.

Faktisk integrerer de for øyeblikket bare med WooCommerce (WordPress) mens deres Shopify-integrasjon er et arbeid som pågår.

#2. Laget for deg Dropshipping Store

Sellvia gir deg ikke stresset med å starte en butikk på deres plattform. De tilbyr en Ferdig for deg-tjeneste som er gratis.

Sellvia vil lage en butikk for deg som passer dine krav og nisje uten å belaste deg for det.

Det eneste du betaler er abonnementsavgiften for å bruke Sellvia. Den gode tingen er at den også kommer med 14 dagers gratis prøveversjon for å teste plattformen og se om den er bra i det hele tatt.

Husk at hvis du er veldig intensjonell med forretningsplanen din, er sjansen stor for at du til og med kan betale den egendefinerte avgiften før de gratis prøveversjonene utløper. MERK, dette vil ikke være tilfelle for alle.

Så vet hva du gjør før du forplikter deg til en forretningsplan.

#3. Produktkataloger

Som om det ikke er nok å lage en fungerende nettbutikk, vil Sellvia også gi deg produkter. De har et lager i California som har hvert produkt i katalogen deres.

Å lese:  Vanlige spørsmål: WordPress-påloggingsfeil

Med Sellvia kan du legge til så mange produkter du vil fra katalogen deres.

Disse produktene kommer med bilder og detaljerte beskrivelser. Jobben din vil kun innebære å legge til eller fjerne produkter. Beskrivelsesdelen er allerede håndtert av Sellvia.

Det som også er interessant med Sellvia-katalogen er de unike kjøpsanmeldelsene som følger med hvert produkt. Hvert produkt kommer med SEO-vennlige titler, tydelig skrevne produktbeskrivelser og produktbilder av høy kvalitet.

Så teknisk sett, når du først har importert et produkt til butikken din, trenger du ikke å gjøre noe igjen.

#4. Sellvia Logistics

En annen grunn til at Sellvia er en alt-i-ett dropshipping-plattform er at den håndterer beholdningen og oppfyllelsen av bestillingene dine over hele USA.

Ikke bare nyter du raske leveranser, men det hjelper deg også med å bygge et godt merkevarebilde hos kundene dine.

Husk at de fleste kunder er utålmodige og dette er vanligvis den største grunnen til at jeg får refusjon på butikken min på grunn av lang leveringstid.

Men med Sellvia er det garantert at kundene dine definitivt vil motta produktet sitt på mindre enn en uke.

Dette vil redusere tilbakeføringer og også øke den generelle opplevelsen for kunden din, noe som gjør at de kommer tilbake og handler igjen på nettstedet ditt.

Uansett hvor kundene dine er basert i USA, vil Sellvia sørge for at kundene dine mottar bestillingene sine på kortest mulig tid.

Selvias ordreoppfyllingsgrad er relativt høy. Og de håndterer lasten forsiktig for å sikre at den kommer i ett stykke. Ved leveringsproblemer er supportteamet alltid tilgjengelig for å tilby assistanse.

#5. Markedsføring/reklamemateriell

Sellvia har strømlinjeformet hele prosessen for å hjelpe deg med å bli en vellykket nettgründer. Gjett hva som følger med hvert produkt? Et ferdig reklamemateriell.

Vi vet alle at reklame er en utmerket markedsføringsstrategi. Men å komme i gang med annonsekampanjer tar tid og mye krefter.

Med Sellvia har de allerede gjort research og testet hvert produkt selv. Det som gjenstår er implementeringen av annonser. Dette er enkelt og det gir deg friheten til å markedsføre produktene dine på riktig måte.

Markedsføringsmateriellet inkluderer en forhåndsvisning av forhåndsdesignede Facebook-annonser som inkluderer produktbilde og tekster som skal vises i annonsene.

Dette er en sjelden funksjon i andre dropshipping-løsninger. De fleste dropshipping-selskapene jeg kjenner gir deg bare tilgang til produktet du vil selge, og du er i gang.

Men Sellvia gjør det til deres ansvar å sørge for at du selger produktene ved å tilby reklamer som du enkelt kan bruke til å skalere virksomheten din.

Alt du trenger å gjøre med dette er å redigere annonsene kopiere og kjøre på Facebook eller Instagram.

#6. Rask leveringsmerke

Ekspressfraktetiketten er et bilde som gir estimerte leveringsdager og andre leveringsdetaljer som kundene dine bør vite.

Alternativer under Fast Shipping-merket inkluderer:

  • Aktiver FAST shipping Badge – dette er alternativet som lar deg enten aktivere fraktmerket eller deaktivere det. Når du aktiverer det, vil det være synlig for kunder i USA.
  • Behandlingstid – Sellvia lar deg legge til behandlingstid for produkter. Behandlingstiden forteller kundene dine hvor lang tid eller dager det tar å behandle en bestilling.
  • Ankomme innen – Dette alternativet lar deg gi kundene dine en estimert leveringsdato for å forvente bestillingene deres.

Dette alternativet kan enten være aktivert eller deaktivert.

Sørg for å ta hensyn til helligdager og helger når du legger til estimerte leveringsdatoer.

  • Gratis – dette alternativet er for deg hvis du tilbyr gratis frakt til kundene dine, men hvis ikke, deaktiver dette alternativet da det alltid er standardalternativet.
  • Fargeinnstillinger – denne innstillingen lar deg gjøre endringer i tekst- og ikonfargene.
Å lese:  Craft CMS-utviklerveiledningen – hvorfor utvikle...

#7. Importer med ett klikk

Sellvia tilbyr en One-Click Import-funksjon som lar deg importere flere produkter til butikken din med bare ett klikk. Sellvia vil også importere produktbildene og beskrivelsene til butikken din.

Som nevnt tidligere, kan alle disse gjøres med bare et klikk på en knapp. Alt du trenger å gjøre er å spesifisere hvilken kategori du vil at produktet skal importeres til på nettstedet ditt.

Etter det kan du importere så mye nettstedet ditt kan inneholde uten ekstra kostnad og alt med bare et klikk på en knapp. Det er også verdt å nevne at det samme gjelder ordreoppfyllelse på nettstedet ditt.

Hver gang en kunde har lagt inn en bestilling, kan du fullføre den med bare et klikk på en knapp, og Sellvia-teamet tar seg av resten av prosessen på dine vegne.

Hva er inkludert i Sellvia Custom Store?

Nedenfor er hva du kan forvente etter at du har lagt inn en bestilling for sellvia tilpasset dropshipping-butikk.

Dette er ekstra produkter og tjenester som følger med Sellvias tilpassede butikkpakke.

#1. Selg via plugin

Det første du får som Sellvia-klient er Sellvia-plugin. Dette verktøyet lar deg importere produkter fra selskapets katalog til butikken din.

Dette er en prosess som tar sekunder. For det andre gjør det også brukere i stand til å overføre bestillinger fra kunder til Sellvia.

#2. AliDropship-plugin

alidropship-pluginalidropship-pluginsellvia tilpasset butikkanmeldelse: Alidropship Plugin

De fleste plattformer som ligner på Sellvia kan begrense hvor du kjøper produkter for egen fortjeneste. Imidlertid har dette merket en helt annen tilnærming.

Når du abonnerer får du en AliDropship-plugin. Dette verktøyet lar deg legge til produkter fra AliExpress.

Som et resultat kan du supplere produktene fra Sellvia med andre som de ikke har i katalogen.

Med denne funksjonen kan du sikre at du har alle produktene som etterspørres i din nisje og sende produkter til andre land som Sellvia ikke kunne levere til.

#3. Merkede sosiale medier-kontoer

Det er viktig å forbedre merkekjennskapen når du driver nettbutikken din. For å støtte innsatsen din, vil Sellvia designe og lage merkede sosiale mediekontoer for deg.

De vil også inkludere widgets for sosiale medier på nettstedet ditt basert på dine preferanser.

Du kan også bruke disse kontoene til å øke brukerengasjement og merkevarebevissthet på Facebook og andre sosiale medieplattformer.

#5. Bestselgende produkter

Som du vil se senere, er de fleste produktene i Sellvia-katalogen etterspurt. Dette er fordi flertallet av produktene har blitt testet og solgt selv.

Dette er også grunnen til at de enkelt har markedsføringsmateriell for hvert produkt fordi hvert produkt er testet og undersøkt allerede.

#6. Personlig leder og livslang støtte

Hver Sellvia-kontobruker har en unik kontoansvarlig som du kan kontakte hvis du trenger avklaring i forhold knyttet til butikken din.

Du vil også ha tilgang til livstidsstøtte dersom du trenger hjelp med nettbutikken din og problemer knyttet til Sellvia

#7. Mobil og SEO-vennlig butikk

Flertallet av internettbrukere foretrekker mobile enheter fremfor stasjonære datamaskiner. Nettsiden din må være mobilvennlig hvis du vil appellere til en slik gruppe.

Sellvia tilpassede butikker er optimalisert for å være svært responsive på mobile enheter, forbedre brukeropplevelsen og øke butikkens konverteringsfrekvens.

#8. Fantastisk design

Før du abonnerer, vennligst sjekk ut noen av Sellvias webdesign.

De er enestående. Under undersøkelsen vil du kunne velge butikkmaldesign.

Og butikkdesignet deres er unikt når det kommer til WordPress eller Woocommerce-butikktilpasning.

Kom i gang med Sellvia GRATIS!

Selg via pris

sellvia-prisersellvia-priserSelg via tilpassede butikkpriser

Sellvia-tilbudet starter med en 14-dagers gratis prøveperiode for å prøve ut programvaren deres, hvoretter du kan nøye deg med deres månedlige abonnement på $39/måned.

Du kan spare $78 når du kjøper årsplanen som koster $399.

Sistnevnte pakke passer best for de som ikke vil stresse seg opp. Den kommer med alt du trenger for å lykkes på plattformen.

Å lese:  WP Mail SMTP Review 2024: #1 SMTP-plugin for WordPress

Pokker, butikken er også bygget for deg gratis med den to-ukers prøveversjonen som følger med den tilpassede butikkpakken.

En butikksjef vil også bli tildelt deg som du enkelt kan sende e-post til når du trenger avklaring på noe.

Sellvia Custom Store anmeldelse: Fordeler

Her er noen ting å elske med Sellvia:

#1. Redusert risiko

Dropshipping er generelt kjent for å ha lavere risiko fordi du ikke lagerfører produkter eller kjøper i bulk – i stedet har du en mellommann som utfører bestillingene på dine vegne.

Men noen av risikoene med det er dårlig merkevarebygging, og du er prisgitt leverandørene.

Hvis en leverandør oppfyller bestillingene dine med produkter av lav kvalitet, vil ikke virksomheten din tåle tidens tann.

Dette er en av de største risikoene for dropshippere, og Sellvia løser dette problemet unikt.

Sellvia kjenner sin leverandør og samarbeider også med dem.

De kjøper produktene i bulk fra leverandører og lagrer dem, dette reduserer ikke bare sannsynligheten for å gå tom for lager, men reduserer også risikoen for å håndtere dårlige leverandører.

I følge statistikk føler 80 % av dropshippere at det tidlige stadiet med å finne leverandører er den vanskeligste delen av dropshipping.

Med Sellvia trenger du ikke finne eller søke lenger.

Du har kun å gjøre med et selskap som er Sellvia. De gjør sin due diligence når de kjøper produkter fra sine testede og pålitelige leverandører.

#2. Rimelig produkt av god kvalitet

En av fordelene med å slippe å forholde seg direkte til leverandører og at en mellommann som Sellvia tar seg av det, er at du får produkter av god kvalitet.

Før de fyller lagrene sine med produkter, gjør Sellvia sin due diligence for å sikre at de kun mottar kvalitetsprodukter.

Når det kommer til rimelige og billige engrosprodukter, tror de fleste at stedet å få dette er på AliExpress, men med Sellvia tar du feil om det.

Bildet under er et engrosprodukt på AliExpress og prisen går for $28,65 som også vil bli sendt fra USA.

aliexpress produktaliexpress produktsellvia tilpasset butikkanmeldelse: AliExpress produktpris

La oss nå sammenligne dette med et annet engrosprodukt på Sellvia som også vil sendes fra deres amerikanske lager og deretter sammenligne prisen sammen.

Sellvia ProduktprisSellvia Produktprissellvia tilpasset butikk anmeldelse: Sellvia produktpris

Fra bildet over kan du se det samme produktet som kostet $28,65 på AliExpress kan fås for $9,99 på Sellvia.

Hvis du ser nøye på Sellvia-bildet, vil du også se at utsalgsprisen er $59,99. Det betyr at du vil tjene en enorm fortjeneste på $50,00 på hvert av disse produktene du selger.

Sellvia ulemper – dens begrensninger

Sellvia er ikke uten begrensninger. Det mangler også på enkelte områder.

#1. Støtter ikke global frakt

Selv om det er et pluss at Sellvia sender produkter over hele USA raskere og bedre, er det også en ulempe at den ikke støtter global frakt.

Så hvis du driver en global dropshipping-butikk, kan det hende at Sellvia ikke kan oppfylle alt.

Men siden den kommer med AliDropship-plugin, kan du bruke den til å oppfylle dine globale bestillinger direkte på AliExpress med bare ett klikk.

Konklusjon

Jeg personlig har en butikk med Sellvia, og jeg har hatt glede av tjenestene deres gjennom hele reisen.

Så hvis du tenker på å starte din egen dropshipping-virksomhet med minimalt stress fra din side, foreslår jeg at du går med Sellvia.

Den kommer med unike design og produkter som du kan begynne å selge med en gang. Alt du trenger å gjøre er å koble til betalingsgatewayen din for å akseptere betalinger fra kundene dine, og du er i gang.

Kom i gang med Sellvia GRATIS!

Les mer:

Nye publikasjoner:

Anbefaling