Sellvia-priser: Pakker, planer og gratis prøveversjoner [+ Discount]

Kjærlighet er å dele!

Sellvia priser Sellvia priser

Leter du etter en fullstendig oversikt over Sellvias prisplaner og pakker? Hvis ja, så er du på rett sted.

Å sjekke ut Sellvias prisplaner viser at du ønsker å starte en dropshipping-virksomhet med Sellvia-verktøyet.

I dropshipping er hoveddelen av arbeidet ditt å markedsføre forskjellige produkter, sende bestillinger til produktleverandører og sørge for at kundene dine mottar pakkene sine.

Imidlertid er denne prosessen kanskje ikke så enkel som den ser ut.

Du trenger virkelig verktøy som Sellvia for å lette arbeidsprosesser.

Hvis du vil vite mer om selve Sellvia-verktøyet, har vi skrevet en detaljert Sellvia-anmeldelse slik at du kan lære mer om det.

Spørsmålet er imidlertid; hvilke av Sellvias prisplaner og pakker bør du velge?

I denne artikkelen vil jeg diskutere alt om Sellvias prisplaner og pakker i detalj.

Den gode delen med dette verktøyet er at det kommer med en gratis 14-dagers prøveversjon. Du kan starte med den gratis prøveperioden og deretter bestemme om det er den rette plattformen for deg.

Så la oss sjekke det ut.

Sellvia-priser (månedlig kostnad, funksjoner og sammenbrudd)

Sellvia månedlig planSellvia månedlig plan

#1. Sellvia – $39/måned

Nedenfor er noen av funksjonene som følger med denne planen;

Gratis 14 dagers prøveperiode

Sellvia kommer med en gratis 14-dagers prøveperiode for deg å bruke plattformen og deretter se om den er riktig for deg. Etter prøveperioden på 14 dager kan du bestemme om du vil oppgradere til en av prisplanene.

Når du registrerte deg for den gratis prøveperioden, ville kortdetaljene dine blitt samlet inn.

Dette vil gjøre det enkelt å trekke fra avgiften for den valgte planen.

Men når det kommer til slutten av prøveperioden på 14 dager og du føler at du ikke lenger ønsker å fortsette med planen, kan du enkelt si opp slik at abonnementet ikke blir trukket.

Ubegrensede bestillinger

Denne planen lar deg ta så mange bestillinger du ønsker fra Sellvia. Sellvia er et e-handelssystem i seg selv, noe som gjør det til en god plattform for ulike markedsaktiviteter.

Så mye som det er mange som selger gjennom plattformen, har vi også forskjellige typer mennesker som kommer inn der for å foreta kjøp. Dette har kommet for å være et resultat av integriteten som plattformen har bygget opp gjennom årene.

Å lese:  Webflow vs WordPress: Hva er bedre å bruke i 2024?

Det er derfor Sellvia forbinder deg med mange bestillinger.

Ubegrensede produkter å importere

Siden det er en mye brukt plattform, er antallet produkter du kan importere til butikken din ubegrenset. Å ha ulike varianter av produkter i butikken din øker antallet bestillinger.

Dette er fordi du alltid gir det noen trenger på et eller annet tidspunkt.

Ikke alle plattformer tillater ubegrensede produkter. De har et spesifikt antall produkter som du kan importere spesielt for en startplan som dette.

Produktsider med høy konvertering

Hva er vitsen med en produktside som ikke konverterer?

Like mye som det er viktig å ha gode produkter i butikken din, bør det være et annet punkt å vurdere å ha produktsider som vil interessere kundene dine.

Uten en produktside med høy konvertering, ville du ikke kunne selge kvalitetsproduktene dine.

Sellvias produktsider er svært konverterende. Dette er fordi den er designet med tanke på godt salg.

Produktsiden kommer med følgende;

 • Produkttitler genereres basert på hva folk ser etter i søkeikonene. Titlene er klare og fengende.
 • Produktbilder. Bildene av produktene er av høy kvalitet. Å ha kvalitet og attraktive bilder er en annen funksjon ved en produktside som øker kundenes interesse for butikken din.
 • Produktbeskrivelser. Dette er grunnen til at de fleste dropshippere ser ut til å ha utfordringer. Å skrive en god produktbeskrivelse som konverterer krever en viss mestring av copywriting. En god produktbeskrivelse beskriver ikke bare produktets fysiske egenskaper; snarere forklarer den hvordan produktet kan komme kundene til gode. Det er nettopp det kundene er interessert i å vite.

Sellvia har tatt denne byrden fra dine skuldre. Plattformen har en profesjonell tekstforfatter som gjør denne jobben for deg.

Produktanmeldelser

Sellvia gjør det enkelt å importere kundeanmeldelser fra plattformsidene til nettstedet ditt.

Anmeldelser er en fin måte å bygge troverdighet for merkevaren din. Det får andre kunder til å tro at produktet gir de fordelene det hevder å ha i beskrivelsen.

Ikke nok med det, det er en nettbasert transaksjon, derfor ønsker kundene å være sikre på at produktene vil bli levert ved forfall.

Å lese tidligere kundeanmeldelser om dette gir dem en viss grad av selvtillit og trygghet.

Alt dette er det som gjør produktsidene med høy konvertering.

1-3 dagers frakt fra USA

Når en bestilling er mottatt, behandler Sellvia den innen 24 timer, uavhengig av mengde, og bestillingen sendes ut.

Det tar omtrent 1-3 dager å sende produkter over hele USA.

Å lese:  Hvordan få flere TikTok-følgere gratis i 2024

Når bestillingen er sendt, vil kundene dine motta et sporingsnummer som de kan bruke til å overvåke prosessen. Sellvia har også et Fast Shipping-merke som kan bidra til å øke fortjenesten med rundt 45 %.

Også viktig å merke seg at Sellvia-pakker alltid er pent laget og slik at dine kunders produkter leveres trygt.

Da er dropshipping-prisene for Sellvia lavere sammenlignet med noen andre populære butikker. Dette gjør det lett rimelig for kundene dine.

Teknisk hjelp

Hvis du risikerer å stå fast med å sette opp butikken din eller noen av prosessene som er involvert i å få virksomheten din i gang, har Sellvia teknisk støtte som kan hjelpe.

#2 Sellvia Pro – $69/måned

Denne prisplanen består av alle funksjonene til Sellvia, inkludert;

Gratis nøkkelferdig e-handelsbutikk

Denne planen kommer med et gratis domenenavn og hosting som du vil bruke fritt det neste året. Du vil da bli bedt om å fornye den. Du trenger navnene for å bygge e-handelsbutikken din.

Det er veldig nyttig hvis du nettopp starter en e-handelsbedrift. Du ville ha generert nok inntekter til å kunne fornye hostingen etter 1 år.

I tillegg til å tilby gratis hosting, bygger Sellvia en e-handelsbutikk for deg fra bunnen av.

Alt butikken trenger for å komme i gang er allerede tilgjengelig.

Du har alle produktene på lager, og du kan også importere nytt og markedsføringsmateriell for å hjelpe deg i gang.

For de som bygger sin e-handelsbutikk fra Sellvia uten et Sellvia-abonnement, vil det koste dem $447. Du kan lagre dette når du abonnerer på Sellvia.

Husk at prisplanen også kommer med en 14-dagers gratis prøveperiode, det er mulig å ha satt opp butikken din selv før den gratis prøveperioden utløper.

SEO på plass

Sellvia er også kjent for sin dyktighet innen SEO på stedet. Du trenger nettstedet ditt for å rangere på søkemotorer. Enda viktigere er at produktsiden din enkelt skal vises når det søkes etter et produkt du selger.

Når nettstedet ditt rangerer høyt på søkemotorene, forbedrer det troverdigheten. SEO-funksjonen kommer med;

 • Høykvalitets SEO tilbakekoblinger
 • SEO-artikler
 • Plassering av rubrikkannonser
 • Quora svarer
 • Sosiale bokmerker

Alt dette vil bidra til å tiltrekke flere besøkende til butikken din og også holde dem engasjert. Flere besøkende betyr mer salg.

I tillegg til dette kommer Sellvia med ulike SEO-pakker som du kanskje vil benytte deg av for å passe bedre til din bedrifts behov.

Profesjonell design

Utformingen av e-handelsbutikken din går også langt i å øke salget. Det er denne tilliten kundene har til deg når installasjonen din oser av klasse og profesjonalitet.

Fra utformingen av butikken til utformingen av hvert rom til utformingen av produktbildene, gir Sellvia merkevaren din en fin touch av profesjonelt design.

Å lese:  5 nyttige PHP LMS-skript du bør kjenne til

E-postintegrasjoner

Det er en etablert sannhet at e-postmarkedsføring fortsatt er en av de beste formene for markedsføring. Sellvia kommer med en e-postintegrasjon som kan hjelpe deg å konvertere tilfeldige butikkbesøkende til kunder.

E-postintegrasjonene er helautomatiserte. Det starter med et leadgenereringssystem som samler inn de besøkendes e-post når de kommer til nettstedet.

Deretter sender den dem e-postkampanjer og andre oppfølgings-e-poster vil følge.

Sellvia bruker stort sett MailChimp og når du registrerer deg for denne planen vil du bli informert om hvordan du best kan bruke MailChimp for mer lønnsom bruk. Den kommer også med ulike e-postmaler som du kan bruke til å sette opp e-postkampanjene dine.

Butikksjef med gratis konsultasjoner

Når du velger denne planen, har du en butikksjef knyttet til deg. Han kan svare mer spesifikt på alle spørsmålene dine. Du kan også sette opp gratis konsultasjoner med lederen din.

Nisjeforskning

Kanskje du ikke aner hvilken nisje du skal gå inn i ennå, Sellvia har dekket deg. Sellvia har en visning av svært lønnsomme produkter og deres nisjer som du kan velge mellom.

Sellvia anbefaler en nisje som har mange som vil ha produktene, men færre selgere å tilby dem. Dette reduserer konkurransen med merkevaren din.

Du kan også ta avgjørelser basert på markedsføringsmaterialet som Sellvia tilbyr.

Forskjellen mellom Sellvia og Sellvia Pro

Her vil jeg fremheve forskjellene mellom Sellvia og Sellvia Pro.

 • Hos Sellvia Pro får du en gratis nøkkelferdig (klar til bruk) e-handelsbutikk. Dette er ikke tilgjengelig for Sellvia
 • Sellvia Pro lar deg eie ditt domenenavn og hosting. Du kan bruke disse til å sette opp nettstedet og nettbutikken din.
 • Sellvia Pro kommer med e-postintegrasjoner som Sellvia ikke gjør.
 • Sellvia Pro hjelper deg med å øke søkerangeringen din ved å forbedre SEO på stedet. Sellvia kan også forbedre søkerangeringen din på grunn av sin produktside med høy konvertering, men den er ikke like uttalt som Sellvia Pro.
 • Ved å abonnere på Sellvia Pro får du tilgang til en personlig leder som kan håndtere dine daglige spørsmål. Sellvia-planen gir deg kun teknisk støtte.
 • Med Sellvia Pro kan du sette opp betalingsgatewayene dine. Sellvia gjør ikke dette.
 • Sellvia har ikke en årsplan, det har Sellvia Pro.

Totalt sett er Sellvia en god plan hvis du allerede har e-handelsbutikken din i gang på nettet. Men hvis du har null erfaring i en e-handelsvirksomhet, vil Sellvia Pro være et bedre alternativ.

Det vil hjelpe deg fra starten i virksomheten til du blir en storselger.

Hvis du allerede driver som en e-handelsbedrift, men ikke har råd til Sellvia Pro-prisplanen, kan du starte med Sellvia og oppgradere senere. En annen måte er å dra nytte av rabatten du får ved å bytte til en årsplan.

Å lese:  I samtale med Quimby Melton, administrerende direktør i Conf...

Se hvordan du får denne Sellvia-rabatten nedenfor.

Sellvia Rabatt: Slik bytter du til en årlig rabattplan

Hvis du kjøper Sellvia årsabonnement sparer du $429 på Sellvia Pro.

Så hvordan får du denne enorme rabatten? Følg disse enkle trinnene for å komme i gang med å vurdere rabattene på Sellvias årsabonnement.

Klikk på denne spesielle lenken. Den tar deg til Sellvias spesialrabattprisside

Klikk nå på fanen Årlig rabatt. Velg Sellvia Pro-årsabonnementet i motsetning til det månedlige abonnementet for å komme i gang.

Sellvia rabattSellvia rabatt

Få en enorm rabatt på Sellvia Pro-planen.

Vanlige spørsmål om Sellvia-priser

Nedenfor er noen av de mest stilte spørsmålene om Sellvias priser og hele plattformen generelt.

Er det en Sellvia gratis prøveversjon?

Ja. Sellvia og Sellvia Pro kommer med en 14-dagers gratis prøveperiode. Når du registrerer deg, er alt du trenger å gjøre å registrere deg for en gratis konto.

Hvordan kansellerer jeg et Sellvia-abonnement?

For å kansellere Sellvia-abonnementet ditt, gå til Sellvia-kontoen din. Gå deretter til innstillingsikonet nederst til venstre.

Den vil vise abonnementsinnstillingene og andre innstillinger. I øvre høyre hjørne av abonnementspanelet ser du AVBRYT. Klikk på den og abonnementet ditt avsluttes.

Abonnementsstatusen din forblir imidlertid aktiv, og du kan fortsatt nyte alle Sellvia-funksjonene til betalingen utløper.

Hvordan oppgradere Sellvia-medlemskap?

Gå til innstillingsikonet på Sellvia-kontoen din. På abonnementspanelet klikker du ganske enkelt på Sellvia Pro hvis du allerede er på Sellvia. Der oppgraderer den deg til Sellvia Pro.

Hva er Sellvia betalingsmåte?

Sellvia aksepterer betalinger på forskjellige måter – Kreditt-/debetkort, PayPal og også oppkrav.

Siste tanker om Sellvia-priser

Poenget med denne artikkelen er å gi deg en oversikt over Sellvias prisplan slik at det er lett å forstå hva du registrerer deg for.

Jeg tror denne artikkelen gjorde det rettferdighet.

Sellvia passer deg hvis du allerede er i bransjen eller om du nettopp har startet opp. Sellvia gir deg tilgang til alle dataene du trenger for at bedriften din skal endre seg.

Du vil være i stand til å målrette og nå den rette målgruppen med SEO-teknikker og produktsider med høy konvertering.

Leveranser til dine kunder skjer mellom 1-3 dager.

Etter å ha kjent alle disse, kan du enkelt velge hvilken av Sellvia-planene du vil ha.

Kanskje du fortsatt føler deg usikker på verktøyet; Jeg vil anbefale at du går for Sellvia gratis prøveversjon umiddelbart for å se hva bedriften din går glipp av.

Du vil kanskje også like:

Nye publikasjoner:

Anbefaling