Ser du etter det beste Oberlo-alternativet for Shopify i 2024?

Kjærlighet er å dele!

I dette innlegget vil vi se på de beste settene og perfekte Oberlo-alternativene for Shopify dropshipping og hva som gjør det best!

Å drive en dropshipping-virksomhet gjennom Shopify med Oberlo-appen har virkelig gjort dropshipping til en enkel og gjennomførbar virksomhet.

SELV FOR EN KOMPLETT NYBEBYRER.

Shopify-plattformen håndterer butikkoppsettet. Mens Oberlo integrerer Shopify-butikken din med AliExpress, og gir deg en halvautomatisert butikk.

Ingenting er imidlertid idiotsikkert.

En del av produktkvaliteten AliExpress er hit-and-miss. Og de fleste av produktene tar over 30 dager å nå kundene.

Unntatt i unntakstilfeller med ePacket-leveringsalternativet. Men selv da er det fortsatt ingen garanti for at leverandøren din er pålitelig.

Disse og flere har vært noen av grunnene til at brukere kanskje vil prøve Oberlos alternativ til Shopify ved å utforske andre plattformer med flere spennende tilbud.

Disse kan være i stedet for vinnende produkter, leveringstid eller til og med kostnadene ved drift av plattformen eller personlige årsaker som er best kjent for deg.

Uansett hva årsakene kan være, har vi fremhevet de beste Oberlo-alternativene for deg og samtidig AliExpress dropshipping-alternativene.

Dermed får du tilgang til pålitelige leverandører og får ditt produkt levert raskere enn vanlig AliExpress leveringstid.

Men før vi fortsetter…

La oss få en kort forståelse av hva Oberlo er, hva det gjør og hvordan det fungerer, slik at du kan vite hva du kan forvente når vi bruker de beste Oberlo-alternativene for din Shopify dropshipping.

Hva er Oberlo?

For det første er Oberlo en Shopify-eksklusiv dropshipping-app som gjør det enkelt å importere produkter fra AlExpress til Shopify-butikken din.

Hva betyr dette?

Dette betyr at Oberlo bare kan jobbe på Shopify-plattformen og ikke vil kunne jobbe på plattformer som WordPress, WooCommerce, etc.

Men hvis du trenger de beste Oberlo-alternativene for WooCommerce-plattformen, har jeg også gjort rettferdighet til det, og du kan sjekke det ut ved å klikke på forrige lenke.

Tilbake til Oberlo, denne Shopify-appen gjør det enkelt å oppdage produkter på AliExpress og importere produktet til butikken din.

Ikke bare det, det kan også hjelpe deg med å behandle bestillinger på AliExpress fra Shopify-butikken din med bare et klikk på en knapp.

Hva kan Oberlo gjøre?

La oss ta en titt på hovedfunksjonene til Oberlo-appen og hva den virkelig kan gjøre for dropshipping-virksomheten din.

 • Autoimport fra AliExpress –

Dette er et av hovedformålene til Oberlo, da det lar brukere enkelt importere produkter fra AliExpress med BARE ETT KLIKK PÅ EN KNAPP.

Dette er veldig bra for de som ønsker å skalere sin dropshipping-virksomhet mens de sparer tid.

Dette er en annen flott funksjon ved Oberlo.

Appen tillater en automatisk oppdatering av produktbeholdningen din på AliExpress.

Dette betyr at når du har importert produktene dine fra AliExpress, trenger du ikke fortsette å gå tilbake for å sjekke om produktet fortsatt er tilgjengelig eller ikke.

Å lese:  Hvordan forbedre Valorant med hacks og jukser

Oberlo-appen oppdaterer den automatisk når det er en endring i produktbeholdningen.

Oberlo-brukere kan enkelt spore bestillingene sine mens de bruker Oberlo-appen i butikken deres.

Ikke bare kan du spore bestillinger, men du kan også spore produktsalg og fortjeneste fra butikkens dashbord.

Oberlo lar deg også spore data og evaluere ytelsen til nettbutikken din ved hjelp av Google Analytics.

Med denne funksjonen på Oberlo kan du automatisere priskontrollen på hele butikkproduktene dine.

Dette betyr at du ikke trenger å endre prisen på produktet ditt individuelt på nettstedet ditt. Alt kan gjøres automatisk gjennom en prisregelformel.

 • Produkttilpasning

Oberlo lar deg også tilpasse produktsiden din for SEO samtidig som den skiller seg ut.

Du kan enkelt redigere produktbeskrivelser, legge til bilder og endre titlene på produkter importert fra AliExpress med bare noen få klikk.

Beste Oberlo-alternativer for Shopify

Det er flere grunner som kanskje vil at du skal se etter et Oberlo-alternativ for Shopify.

Men uansett hva det måtte være, har jeg listet opp de beste alternativene som kan fylle Oberlos plass for dropshipping-virksomheten din.

La oss utforske dem:

#1: Spocket

handleposehandlepose

Spocket er et av de beste dropshipping-verktøyene som lar deg starte en dropshipping-virksomhet med en leverandørbase i USA og EU.

Akkurat som Oberlo, lar Spocket deg importere produkter direkte fra deres markedsplass med bare et klikk på en knapp.

Og det samme gjelder for behandling av bestillinger i Shopify-butikken din.

Det som faktisk er unikt med Spocket Shopify-appen er det faktum at du kan nyte 2-5 dagers frakt levering fra leverandører over hele verden.

Denne Shopify-appen lar deg automatisere hele dropshipping-virksomheten din fra import av produkter til å oppfylle bestillinger.

De har titusenvis av produkter å velge mellom og importere til butikken din over hele Spocket-markedet.

De har også leverandører i EU og USA. Dette betyr at hvis du planlegger å selge til USA, kan du velge å importere produkter fra amerikanske leverandører og omvendt.

La oss ta en titt på de uthevede funksjonene til Spocket:

 • Raskere leveringstid
 • Premium produkt
 • Undersøkelsesprosess for leverandører
 • Eksempel på produktbestillinger
 • Merkefakturering
 • Produktimport med ett klikk
 • Automatisert ordreoppfyllelse
 • Prispåslag
 • Kundeservice
 • Automatisk inventaroppdatering

#2: SaleHoo Dropship

salehoo dropshipsalehoo dropship

De salehoos dropshipping-verktøy gjør det enkelt for deg å drive en lønnsom dropshipping-virksomhet ved å gi deg tilgang til trendy produkter å selge i Shopify-butikken din.

SaleHoo selv er en av de største engros- og dropshipping-katalogene rundt om i verden med over 1,6 millioner merkevarer kan du enkelt selge i nettbutikken din.

Dette nye dropshipping-verktøyet fra SaleHoo er en Shopify-app som kobles til AliExpress og lar deg selge svært lønnsomme produkter med bare et klikk på en knapp.

Det er ikke behov for ytterligere produktforskningsverktøy siden du nå kan bla gjennom tusenvis av trendende produkter med en 3x fortjenestemargin.

Beste delen?

Alle leverandører blir personlig vurdert og verifisert av SaleHoo selv.

Dette betyr at du trygt kan sette opp butikken din og begynne å selge uten å måtte kontakte leverandører før du begynner å selge.

Hvor mye koster SaleHoo Dropship?

SaleHoos Dropship-verktøy kommer i to prisplaner som inkluderer; Basic- og Premium-planene.

I: Grunnplan $27/måned

Grunnplanen er ideell for 1 – 2 personer.

Den kommer med 1 underbrukerkonto, hjelper til med å automatisere Shopify drop ship-butikken og lar opptil 500 høyprofit AliExpress-produkter importeres til Shopify-butikken din.

Å lese:  WordPress-veiledninger for kodere og utviklere
II: Premium plan $97/måned

Premium-planen er ideell for team, og den kommer med 3 underbrukerkontoer og kan automatisere opptil 3 dropship-butikker.

Denne planen lar deg også importere ubegrensede høyfortjenesteprodukter, og den kommer også med en dedikert onboarding account manager.

 • Importer fra AliExpress til Shopify med ett klikk
 • Personlig e-poststøtte
 • Pålitelige og kontrollerte leverandører

#3: Svekket

faltfalt

Dropified er en Shopify dropshipping-app som integrerer Shopify-butikken din med AliExpress gjennom en semi-automatisert prosess.

Denne appen gir deg muligheten til å importere produkter fra AliExpress til Shopify-butikken din og samtidig oppfylle dem enkelt med bare ett klikk på en knapp.

Bortsett fra AliExpress, gir Dropfied deg også privilegiet til å laste ned produkter fra andre nettsteder som:

 • Amazon
 • eBay
 • Walmart
 • Wayfair
 • Engros sentral
 • etc.

Imidlertid fungerer produktimport og bestillingsautomatisering bare på AliExpress, noe som betyr at du manuelt må oppfylle og legge til produktene dine på ikke-AliExpress-sider.

Nedsatt funksjoner

La oss ta en titt på de unike funksjonene til Dropified

 • Zapier-integrasjon
 • ePacket-produkt
 • Chrome-utvidelse
 • Automatiserte priser og oppdateringer
 • AliExpress og USA-baserte leverandører

Hvor mye koster Dropified?

Dropified har en gratis plan. Med gratis tilgang kan du nyte flere funksjoner på plattformen. Ikke bare det, men du kan også bli med på plattformen og tjene 20 % provisjon på HVER henvisning.

#4: Modalist

modalistmodalist

Modalyst er et annet Oberlo-alternativ for Shopify dropshipping. Den er designet for å hjelpe nettbrukere med å finne det beste produktet til dropship så vel som de beste leverandørene å jobbe med.

For tiden bruker over 250 000 gründere rundt om i verden dette utrolige verktøyet for å hjelpe dem med å drive virksomheten sin jevnt.

I tillegg til å koble deg til anerkjente leverandører, lar dette verktøyet deg også behandle og oppfylle alle bestillinger som er lagt inn av kundene dine.

Modalyst er tilgjengelig i både en gratisversjon (Hobby) og en betalt versjon (oppstart og profesjonell). Den billigste planen koster $35 per måned.

#5: ShopMaster

butikksjefbutikksjef

ShopMaster Shopify dropshipping-appen er et komplett verktøy for dropshippere som liker å dropshippe på tvers av flere plattformer med forskjellige leverandører over hele verden.

Med ShopMaster kan du enkelt importere produkter fra AliExpress, Amazon, 1688 og over 26 flere sider direkte til nettbutikken din.

Dette kan være Shopify, eBay, Wish eller en WooCommerce-butikk. Når kontoen din er konfigurert, er alt du trenger å gjøre å gå over til dashbordet og koble til butikken din.

Shopmaster har en evig gratis plan med begrensede funksjoner akkurat som Oberlo-appen. Imidlertid starter deres betalte plan fra $19,90/måned og den høyeste planen er $79,90/måned.

Funksjoner i ShopMaster

 • Importer produkter fra AliExpress og over 20 andre leverandører
 • Selg på fire forskjellige plattformer
 • Automatisk prisoppdatering med AliExpress
 • Alt-i-ett Dashboard-integrasjon
 • Shopmaster integreres automatisk med AliExpress
 • CJ Dropshipping og Banggood
 • Varmselgende produkter

#6: Selg trenden

selge vinnerproduktetselge vinnerproduktet

Sell ​​The Trend er først og fremst et produktundersøkelsesverktøy som lar deg finne vinnende produkter for Shopify-butikken din.

For tiden har de over 7 millioner produktdatabaser som du kan finne fra og importere til nettbutikken din.

Det som skiller Sell The Trend fra resten av produktforskningsverktøyene er det faktum at det lar deg importere disse produktene til butikken din med bare et klikk på en knapp og også utføre bestillingen din på samme måte.

Å lese:  20+ Beste Dropshipping-vinnende produktforskningsverktøy

Sell ​​The Trend koster for øyeblikket $39 månedlig pluss en rabatt hvis du velger å abonnere på deres årlige abonnement.

Når du abonnerer på et årsabonnement får du to måneder gratis.

#7: Importer

importimport

Import er et annet flott Oberlo-alternativ for Shopify som også lar brukerne begynne å importere flotte produkter til Shopify-butikken deres.

Med Importify kan du importere produkter fra flere andre nettsteder enn AliExpress og få dem behandlet i butikken din med bare et klikk på en knapp.

Akkurat som Oberlo lar dette verktøyet deg enkelt automatisere det meste av virksomheten din med flere funksjoner.

Grunnplanen deres koster $14,95, premium $27,95, mens gullplanen deres er $37,95, og med begge planene kan du importere ubegrensede produkter til butikken din.

Vårt anbefalte Oberlo-alternativ for Shopify: Spocket!

La oss ta en titt på Spocket-appen mens vi sammenligner funksjonene med Oberlo og se hvorfor den anses som et bedre Oberlo-alternativ for Shopify Dropshipping.

Spocket-appen, som Oberlo, er bygget for å integrere Shopify-butikken din med leverandører over hele USA og EU, samtidig som den gir deg tilgang til ulike produkter på deres markedsplass.

Når det gjelder Oberlo, er butikken din integrert med AliExpress, hvor du har tilgang til millioner av produkter å sende.

Så la oss ta en titt på funksjonene deres og sammenligne dem side ved side.

Autoimport og produktforsyning fra leverandør

Dette er en av de beste og viktigste aspektene ved dropshipping. Muligheten til å søke etter produkter fra forskjellige leverandører og importere med et knappetrykk.

Ved å bruke Oberlo har du muligheten til å kjøpe produkter på AliExpress og få dem importert til Shopify-butikken din med bare ett klikk på en knapp.

På den annen side lar Spocket deg kjøpe produkter på deres enorme markedsplass fra forskjellige verifiserte leverandører, og samtidig kan du importere produkter med bare et klikk på en knapp.

Hvorfor dette er et så viktig aspekt ved dropshipping er at det sparer deg for stresset og sløsingen med tid du ville ha brukt på å laste ned produktbilder og laste opp på nytt.

Oberlo gir deg tilgang til millioner og utsatte leverandører mens Spocket gir deg tilgang til en ganske innesluttet og verifisert leverandør over hele USA og EU.

Automatisert ordreoppfyllelse

Automatisering av ordreoppfyllelse er en annen gjennomtenkt oppfinnelse for å skalere en dropshipping-virksomhet.

Å utføre bestillinger manuelt er ganske tidkrevende og veldig kjedelig.

Men ved hjelp av automatisering er du bare ett klikk unna å oppfylle bestillingene dine.

Nå som jeg tenker på det, er både Oberlo og Spocket aktivert for en klikkbestilling.

Det vil si at du bare trenger å trykke på bestillingsknappen og bestillingen din blir sendt til din leverandør.

Men i situasjoner som dette vil bestillinger sendt til AliExpress fortsatt bli behandlet i noen dager, men Spockets leverandører vil begynne å behandle bestillingen umiddelbart.

Automatisk prismerking

Med markup-funksjonen kan du automatisere hele prisregelen for butikken din med en enkel matematisk formel. Både Spocket og Oberlo er aktivert for automatisk prismerking.

Når det gjelder Spocket, kan du enkelt velge mellom deres alternativer multiplikator, prosent eller fast pris.

La oss for eksempel si at du har bestemt deg for å bruke en enkel multiplikatoroppmerkingsformel.

Hvis du importerer et produkt som koster $20 fra leverandøren med en merkeformel på 2,5 i butikken din, endres det automatisk til $50. For å toppe det kan du også angi en oppsummering av øre for produktene.

Å lese:  7 beste oppvarmingsverktøy for kald e-post i 2024

La oss si at du bruker 0,99 cent, produktene dine vil da koste $50,99.

2 – 5 dagers leveringstid

Send produkter så raskt som mulig vil automatisk øke butikkkonverteringen din. Dessverre kan du bare sende produkter med AliExpress-frakttid eller med ePacket-fraktalternativ.

spocket dropshipping-appspocket dropshipping-app

Men med Spocket kan du få produktene dine sendt til kunden din innen 2-5 dager. Du kan også velge å velge en leverandør basert på kundens plassering.

For eksempel, hvis du ønsker å kjøre en målrettet annonse til Canada, kan du velge å kjøpe fra Canada Canada-basert leverandør, som alltid vil øke hastigheten på produktleveringen din.

Som sådan kan du forvente 1-3 dager med produktlevering. Imidlertid kan frakt noen ganger bestemmes av medlemskapsplanen din.

Men vanligvis bør du vite hva du kan forvente ved å sjekke produktdetaljene selv før du importerer til Shopify-butikken din.

Produkttilpasning

Både Spocket og Oberlo lar deg enkelt redigere produkter til dine personlige standarder før du publiserer dem på nettet.

Tilpasningsfunksjonen lar deg legge til “alt”-tekst til bildet ditt for SEO-formål. Du kan også skrive om beskrivelsen av produktene før du endelig publiserer dem.

tilpasning av spocket-produktertilpasning av spocket-produkter

Dette aspektet er viktig fordi de vil påvirke rangeringen av produktene dine så vel som den generelle rangeringen av butikken din.

Så en velskrevet produktbeskrivelse med produktbilder vil bli indeksert raskere av søkemotoren. Dette vil alltid øke klikkfrekvensen din (CTR), noe som til slutt vil påvirke butikkkonverteringen din.

Med dette sagt er det fortsatt fornuftig å bruke Spocket som et Oberlo-alternativ fordi det stort sett gjør alt Oberlo vil gjøre og mer.

E-handelsplattform

Dette er en av fordelene Spocket har fremfor Oberlo. Som du allerede vet, fungerer Oberlo bare på Shopify. Men Spocket fungerer på Shopify så vel som WooCommerce.

Dette gir mening for WordPress-brukere som allerede har en butikk med WooCommerce, de kan enkelt laste ned Spocket-pluginen og gjøre butikken om til en dropshipping-butikk med Spocket.

Dette vil ta den månedlige gjentakende avgiften for Shopify ut av ligningen, og gi deg mer kapital til å markedsføre butikken din.

Spocket-priser og medlemskapsplan

Spocket er tilgjengelig i tre planer, den første er grunnplanen med tilgang til 1000 lagringsplasser per måned. Du har også tilgang til 2 personalkontoer.

De andre planene inkluderer:

Spocket prisplanSpocket prisplan
 • Shopify-planen [$92/month]
 • Avansert plan [$399/month]

Populær hos Spocket er grunnplanen, og gratisplanen er like god for å teste plattformen. Deretter, hvis du vil ha den betalte planen, kan du prøve deres 7-dagers gratis prøveperiode.

shopifyshopify

Hvem kan bruke Spocket?

Alle som ønsker å starte en pålitelig drop shipping-virksomhet kan bruke Spocket så lenge du har en butikk enten på Shopify eller WooCommerce.

Når Spocket er installert på nettstedet ditt, kan du være sikker på å ha en semi-automatisert dropshipping-butikk med mindre innsats fra din side.

På denne måten får du mer tid til å gjøre det som er viktigst for virksomheten din, som er å markedsføre og generere mer trafikk. Spocket er ganske enkel å bruke, det tar bare noen få minutter å venne seg til plattformen.

Hva synes du om Oberlo-alternativet for Shopify, er det verdt det? Fortell meg hva du synes i kommentarfeltet.

Les mer

Nye publikasjoner:

Anbefaling