Skaper muligheter fra Magentos plattformendring

Avbrudd. Ikke et ord noen som driver en virksomhetskritisk virksomhet ønsker å høre. Og det er ingen grunn til å unngå det faktum at Magento har introdusert forstyrrelser i handelsmarkedet ved å sette Magento 1-plattformen ned og oppmuntre selgere til å re-plattforme til M2.

Men hva med når disrupsjon skaper muligheter og innovasjon? Når disrupsjon fører til en overgang til noe større, bedre, annerledes og fremtidssikkert? Vel, vi tenker på det i en annen ramme. Å gjøre avbrudd til muligheter er hvordan vi her i Hostinger ser på den ventende M1 End of Life i juni 2020.

Mange selskaper som ditt må ta beslutninger om hva som skjer ved siden av Magento-baserte nettbutikker. Du ser sannsynligvis meldinger om at «himmelen faller», pakket rundt tilbud, opplæringsprogrammer og veiledninger for hvordan du kan migrere så fort du kan før alt krasjer. Men før du blir bekymret, tenk strategisk. Denne typen skifte vil kreve en transformasjon – og transformasjon krever klarsynt tenkning, planlegging og solid endringsledelse.

Dette er en perfekt mulighet til å revidere hvor du er og ta gode beslutninger om hvor du skal. Planlegging for og gjennomføring av denne endringen strategisk er der Hostinger kan hjelpe deg å transformere utfordring til triumf.

Ikke alle virksomheter er like, og å vite at denne begivenheten kom tillot oss å utvide porteføljen vår av løsninger for å møte deg uansett hvor du er. Vi har utviklet et helt nytt produkt kalt Trygg havn for de som ønsker å bli værende inntil videre. Vi har også Magento-byråer klare til å hjelpe deg migrere til M2. Og hvis du bestemmer deg for at en re-plattform til M2 ikke stemmer overens med din overordnede forretningsstrategi, er vi forberedt på å tilby omfattende støtte for andre plattformer som lar deg drive vekst.

Få det du trenger fra åpen kildekode

Med introduksjonen av Magento i 2007 ble handelslandskapet for alltid endret. Det som opprinnelig ble kalt Community Edition ble til Magento Open Source for noen år siden. Ved ankomsten ble det raskt de facto-løsningen for alle som selger på nettet. Og vi var der. Faktisk ble de første forekomstene av Magento bygget på Hostinger-plattformen, og vi har vært nummer 1 vertsleverandøren for Magento-butikker siden den gang.

Men dagens landskap er langt annerledes enn det var for et tiår siden. Det er mange plattformer for små og store bedrifter, både åpne og lukkede. Og med så mange alternativer kan det være overveldende å redusere og prioritere hvilke funksjoner og funksjoner som skal gjøre nettstedet ditt best mulig. Husk – lett betyr ikke alltid best – spesielt hvis du vurderer en lukket plattform som Shopify for stiftelsen din. Som en SaaS-plattform begrenser den tilpasning, ytelse og skalerbarhet. Mangel på innebygde funksjoner krever ofte tillegg som er kostbare, ressurskrevende og kan bremse nettstedet ditt. Legg til det restriktive produkt- og SKU-tilpasning, mangel på fleksibilitet for nettstedsdesign og modifikasjoner, og ublu abonnementsavgifter, og det som kan virke som en enkel vei blir uforsonlig og dyrt. Shopifys transaksjons- og betalingsgatewaygebyrer alene kunne koster deg mer enn 5 % av hvert salg du gjør.

Å lese:  Hvordan fikse en legg i handlekurv-knapp som mangler fra en WooCommerce-butikk

Så hvis det er en takeaway fra dette overgangsøyeblikket, er det at det å gjøre åpen kildekode til grunnlaget for handel er direkte på linje med å oppnå langsiktig vekst. Fra dens revolusjonerende begynnelse til dagens rammeverk, optimaliserer åpen kildekode mennesker og teknologi. Verdien av raske bidrag fra eksperter, eliminering av ekstra lisens- og vedlikeholdsgebyrer, og evnen til å iboende vite at de kan møte behovene til hver kunde er nøyaktig grunnen til at våre bransjeledende byråkunder investerer i åpen kildekode hos oss. De vet at de kan møte behovene til enhver kunde med tillit og uten å nøle. Vi er stolte av vårt lederskap på dette området. Og vi er forpliktet til kontinuerlig investering her og utvikle et bredest mulig fellesskap dedikert til åpen kildekode e-handel.

Handle

Klar for neste trinn? Vi er glade for å dele alternativer som vil gi en jevn overgang for deg og dine kunder:

Alternativ 1: Bli på Magento 1 med Hostinger’ Safe Harbor:

Etter juni 2020 vil Magento slutte å tilby kjerneoppdateringer og sikkerhetsoppdateringer. Trygg havn tilbud:

 • Oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer som vil holde plattformen i gang, trygt.
 • Malware skanner med synlighet inn i ondsinnede angrep og blokkerte forespørsler fra vår WAF.
 • En kontrollert liste over moduler vi ofte oppdaterer med anbefalte utvidelser som kan brukes uten risiko.
 • Enkel integrasjon som ikke krever utviklingsstøtte.
Å lese:  Beste SSL for webserverhosting

Dette er et flott alternativ tilgjengelig for Q120+ som kan gi deg mer tid til å jobbe med din bredere strategi.

Alternativ 2: Flytt fra Magento 1 til Magento 2:

Hvis du vokser raskt, har en migreringsplan allerede på plass og et høyt antall kunder og SKU-er, er dette alternativet sannsynligvis fornuftig for deg. Selv om det krever re-plattforming, har vi gjort overgangen til M2 så sømløs som mulig ved å tilby en stabil plattform med funksjoner designet for å heve forbrukeropplevelsen, samtidig som vi sikrer at teamet ditt støttes i hver tur. Vi har et bredt sett med byråpartnere vi kan koble deg med som er klare til å hjelpe deg med å re-plattformen.

Sikkerhet

 • Ta i bruk sikkerhetsoppdateringer og oppdateringer
 • Lag skadevaresignaturer og brannmurregler

Utseende og UX

 • Designtemaer
 • Datamigrering
 • Grunnleggende trening
 • Produktdata lastes inn

Brukerstøtte

 • Dedikert prosjektleder
 • Løpende støtte etter at migreringen er fullført
 • Sikkerhet og kjernepatcher
 • Butikkytelsesanalyse og -optimalisering
 • Støtte for de mest populære utvidelsene for betalinger, frakt, skatt og e-postmarkedsføring

Alternativ 3: Snakk med oss ​​om alternativer:

Vi er eksperter på e-handel med åpen kildekode, og vi er klare til å samarbeide med deg om å lage planen din. Ikke sikker på om Magento fortsatt passer bra? Vi har kunder i alle størrelser på vår Managed WooCommerce Hosting-plattform. Et eksempel er en bedrift med mer enn 5 000 SKU-er, som behandler 25 000 bestillinger i måneden og genererer mer enn $10 millioner i årlig omsetning. Å kombinere behov og budsjett med kontinuerlig støtte som er tilpasset dine langsiktige vekstmål er det vi gjør best.

Å lese:  Hvis Magento-butikken din ikke har sosiale pålogginger, mister du salg

Vi har lært mye det siste tiåret: ikke bare om Magento og samfunnet rundt, men om e-handel. Nå som du kjenner planene våre, er vi klare til å høre om dine. Enten du blir på Magento 1, flytter til Magento 2 eller vurderer alternativer, er e-handelspartnerne våre klare til å hjelpe deg med ditt neste trekk. Kontakt oss i dag for en gjennomgang av hvor du er nå, og hvordan alternativer som Safe Harbor vil holde deg sikker mens du bestemmer deg for neste trinn.

Interessert i å lære om Safe Harbor?

Gi oss beskjed i skjemaet nedenforNye publikasjoner:

Anbefaling