Slik bruker du GoHighLevel for trenere: (+Gratis mal)

Kjærlighet er å dele!

I dagens innlegg vil jeg vise deg hvordan du bruker GoHighLevel For Coaches og transformerer coachingvirksomheten din med HighLevel alt-i-ett-verktøyet.

Trenere, fra livscoacher til high-ticket forretningsmentorer, finner ut at det integrerte settet med verktøy i HighLevel muliggjør mer effektiv styring av kundeinteraksjoner, markedsføringskampanjer og mer.

Det sentrale løftet ligger i evnen til å konsolidere flere funksjoner til en enkelt plattform, og tilrettelegge for en mer organisert tilnærming til å drive en coachingvirksomhet.

Å forstå den praktiske anvendelsen av HighLevel kan være transformerende for deg som coach.

Fra evnen til å administrere kunderelasjoner og forbedre kommunikasjonen gjennom innebygde verktøy, til tilpasninger og funksjoner designet spesielt for coachingtjenester, hjelper HighLevel med å skape en sømløs opplevelse for deg og ditt klientell.

I tillegg kan bruk av potensielle salg og markedsføringsfunksjoner hjelpe deg med å tiltrekke og beholde flere kunder, noe som til syvende og sist kan bidra til å vokse og skalere din coachingpraksis.

 • GoHighLevel tilbyr en alt-i-ett-plattform for å hjelpe trenere med å administrere og skalere virksomhetene sine.
 • Den inneholder verktøy for strømlinjeformet drift, forbedret kommunikasjon og effektiv markedsføring.
 • Trenere kan utnytte GoHighLevel for å forbedre kundeforholdsstyring og tilpasse merkevarebyggingen deres.

Hvorfor du trenger GoHighLevel for trenere

Trenere som leter etter en enhetlig plattform for å strømlinjeforme forretningsdriften, kan finne en venn på GoHighLevel.

Denne SaaS-plattformen er designet for å forenkle og automatisere oppgaver ved å integrere ulike markedsførings- og klientadministrasjonsverktøy.

Du kan bruke automatiserte e-postsekvenser, klientoppfølging og møteplanlegging. Denne automatiseringen sparer uvurderlig tid, slik at du kan konsentrere deg om det du gjør best – coaching av kundene dine.

GoHighLevel fungerer som en alt-i-ett-plattform som fusjonerer Customer Relationship Management (CRM) med salgstrakter, toveis SMS-kommunikasjon, kursplanleggingsfunksjoner, betalingssystemer og mer.

Du kan administrere hele klientpipeline fra ett enkelt grensesnitt.

 • CRM-integrasjon: Opprettholde kunderelasjoner med strukturert kontakthåndtering.
 • Salgskanaler: Design og distribuer tilpassede trakter som veileder kunder gjennom coachingprosessen.
 • Automatisert kommunikasjon: Lag tekst- og e-postkorrespondanse for å holde kundene informert og engasjert.
 • Planlegging: Tilby sømløs timebestilling uten frem og tilbake.
 • Betalingen behandles: Administrer enkelt betalinger for tjenester, reduser den administrative byrden.

GoHighLevel er go-to-plattformen for trenere som ønsker å utvide sine virksomheter og øke klientengasjementet, uten å gå fast i administrative oppgaver.

Å lese:  Hvorfor hvordan innlegg kan være gode trafikkgeneratorer

Du kan fokusere mer på å levere verdi og drive kundevekst, mens GoHighLevel håndterer sofistikeringen bak kulissene.

GoHighLevel kjernefunksjoner for trenere

GoHighLevel tilbyr en rekke funksjoner som er spesielt rettet mot å forbedre virksomheten til coachingselskaper.

Du kan utnytte disse verktøyene til å strømlinjeforme arbeidsflyten din, slik at du kan fokusere mer på kundene dine og mindre på administrative oppgaver.

 • Omfattende CRM: Customer Relationship Management (CRM)-systemet er grunnleggende for GoHighLevel. Den sentraliserer alle kundeinteraksjoner og data, noe som gjør det enkelt å spore potensielle kunder, planlegge avtaler og automatisere oppfølginger.
 • E-signatur integrasjon: For kontraktsavtaler legger Gohighlevel til rette for en e-signaturfunksjon som sikrer at du sikkert og effektivt kan signere kontrakter med kundene dine.
 • Toveis fildeling: Trenere og klienter kan utveksle filer sømløst gjennom plattformen. Denne funksjonen forbedrer samarbeidsprosessen, og muliggjør utveksling av veiledningsmateriell og klientarbeid.
 • Trenernotater: Et dedikert rom for veiledningsnotater tilgjengelig for både trener og klient fremmer bedre sporing av fremgang og tydelig kommunikasjon.
 • Automatiseringsverktøy: Med innebygde verktøy for å automatisere planlegging og kundeoppfølging kan du spare mye tid på repeterende oppgaver.
 • Markedsføringsautomatisering: Lag automatiserte e-post- og SMS-kampanjer for å pleie potensielle kunder, promotere coachingprogrammer og holde kontakten med nåværende og tidligere kunder.
 • Salgskanaler: Lag egendefinerte landingssider og kanaler for å fange opp potensielle kunder for coachingtjenester, webinarer, workshops eller nettkurs.
 • Skjemaer for registrering av potensielle kunder: Design skjemaer for å samle informasjon fra potensielle kunder, som kan integreres i nettstedet ditt eller brukes i sosiale medier og reklamekampanjer.
 • Tidsplanlegging: Integrer et planleggingsverktøy som lar kunder bestille coaching-økter eller konsultasjoner direkte gjennom plattformen, synkronisert med kalenderen din.
 • Automatisering av arbeidsflyt: Utvikle arbeidsflyter med triggere for spesifikke handlinger, for eksempel å sende en velkomst-e-post når en ny kunde registrerer seg eller en oppfølgings-e-post etter en coaching-økt.
 • Segmentering og tagging: Organiser kontaktene dine i segmenter basert på coachingprogram, klientfremgang eller engasjementsnivå for mer målrettet kommunikasjon.
 • Oppgavestyring: Tildel oppgaver til teammedlemmer eller deg selv innenfor plattformen for å sikre rask oppfølging og alle aspekter av coachingvirksomheten din dekkes.
 • Rapportering og analyse: Bruk rapporteringsverktøy for å analysere ytelsen til markedsføringskampanjer, spore kundeanskaffelse og forstå kundeengasjement.
 • Ryktehåndtering: Overvåk og administrer anmeldelser på nett, noe som er avgjørende for å bygge tillit hos potensielle kunder og etablere din ekspertise på coachingfeltet.
 • SMS markedsføring: Kommuniser raskt med klienter ved å bruke SMS for øktpåminnelser, motiverende meldinger eller viktige oppdateringer.
 • Epost markedsføring: Send personlig tilpassede e-postkampanjer for å informere kunder om nye tilbud, dele coachinginnsikt eller for å gi ytterligere ressurser og støtte.
 • VoIP-samtaler: Noen GoHighLevel-planer inkluderer VoIP-anropsfunksjoner, slik at du kan ringe og motta anrop gjennom plattformen.
 • Mobilapp: Få tilgang til CRM, kommuniser med kunder og administrer coachingvirksomheten mens du er på farten med GoHighLevel-mobilappen.
 • Integrasjoner: Koble GoHighLevel med andre verktøy og plattformer du bruker, for eksempel betalingsgatewayer, webinarprogramvare eller kursplattformer, for å strømlinjeforme forretningsprosessene dine.
Å lese:  Hva er off-page SEO? Og hvordan du bruker det i SEO-strategien din

Disse funksjonene hjelper trenere med å automatisere mange av rutineoppgavene sine, slik at de kan fokusere mer på å levere coachingtjenester av høy kvalitet og utvide kundebasen.

Ved å utnytte GoHighLevel kan trenere opprettholde konsistent kommunikasjon med kundene sine, administrere timeplanene deres effektivt og implementere effektive markedsføringsstrategier for å tiltrekke og beholde kunder.

Innstilling av GoHighLevel for trenere

Å sette opp GoHighLevel for trenere innebærer noen få nøkkeltrinn for å utnytte plattformens fulle potensial, fra kontooppretting til å utnytte kraftige verktøy som Snapshots for operasjonell optimalisering.

Opprett din GoHighLevel-konto

registrere deg for en 30-dagers prøveversjon på høyt nivåregistrere deg for en 30-dagers prøveversjon på høyt nivå

Opprett først en konto hos GoHighLevel.

Denne prosessen begynner vanligvis på GoHighLevel-nettstedet, hvor du kan registrere deg for en prøveversjon for å utforske plattformens funksjoner.

Å ha en konto er inngangsporten til GoHighLevels omfattende CRM- og markedsføringsverktøy

betalingsinformasjon for utvidet prøvetilgangbetalingsinformasjon for utvidet prøvetilgang

Du kan også dra nytte av min 30-dagers gratis prøveversjon av GoHighLevel i stedet for de vanlige 14 dagene for å bli kjent med HighLevel og sette opp virksomheten din på riktig måte.

Denne kampanjen er kun tilgjengelig for Torchbankz-lesere

Lag en nettside med GoHighLevel som coach

Etter det er det neste strategiske grepet å lage en profesjonell nettside.

GoHighLevels nettstedbygger lar deg utforme tilpassede nettsider som er både visuelt tiltalende og optimalisert for kundeengasjement.

Dette inkluderer bruk av forhåndsbygde maler og sikring av en robust online tilstedeværelse som resonerer med merkevaren din.

Gohighlevel maler for trenereGohighlevel maler for trenere

Du kan også bruke min forhåndsinnstilte mal som er skreddersydd for dine bransjespesifikasjoner og behov.

Velg mellom flere maler med coaching-tema og tilpass dem med merkevarebygging, bilder og innhold.

For å gjøre dette, naviger til fanen “Site”, velg alternativet “New Site” og velg “Coach”-malen.

Lag en høy konverteringstrakt

GoHighLevel nettstedstraktGoHighLevel nettstedstrakt

Oppretting av trakt er et annet viktig skritt. Du kan utnytte GoHighLevels traktbygger for å konstruere høykonverterende trakter skreddersydd til ditt coachingprograms behov.

En effektiv trakt guider potensielle kunder strategisk gjennom stadiene med bevissthet, interesse og handling mot registrering.

Utnytt øyeblikksbilder for effektivitet

Til slutt maksimeres effektiviteten ved å bruke Øyeblikksbilder.

Du kan bruke GoHighLevel-øyeblikksbilder, som i hovedsak er forhåndskonfigurerte innstillinger og maler, for raskt å implementere utprøvde markedsføringsstrategier.

GoHighLevel-coaching-øyeblikksbildet er spesielt skreddersydd for coachingbransjen og muliggjør rask implementering av kampanjer og automatiseringsarbeidsflyter.

Slik bruker du Gohighlevel for trenere

GoHighLevel tilbyr et sett med verktøy spesielt utviklet for å effektivisere arbeidsflyten til trenere.

Her er en guide for hvordan du kan dra nytte av GoHighLevels funksjoner:

#1. Sett klientrelasjonsstyring først

GoHighlevel Automation DashboardGoHighlevel Automation Dashboard

I coaching er et tilpasset Customer Relationship Management (CRM)-system integrert for både å skaffe nye kunder og administrere pågående relasjoner effektivt.

GoHighLevel tilbyr et sett med verktøy designet for å forbedre disse aspektene gjennom CRM-funksjoner, noe som gjør klientengasjement og fremdriftssporing enklere for trenere.

Bruk av CRM for kundeanskaffelse

Du kan dra nytte GoHighLevels CRM verktøy for å automatisere og effektivisere klientanskaffelsesprosessen. Plattformen tilbyr funksjoner som:

 • Lead Capture: Samle potensielle kunders informasjon effektivt.
 • Automatisert planlegging: Lar potensielle kunder bestille økter uten frem og tilbake kommunikasjon.
 • Følge opp: Sender automatiske meldinger for å pleie potensielle kunder.
Å lese:  Slik minimerer du omdirigeringer i WordPress

Med disse verktøyene kan du utvide kundebasen din ved å minimere tid brukt på repeterende oppgaver og fokusere mer på personlig kundeinteraksjon.

Tilbakemelding og fremdriftssporing

Opprettholdelse av kvaliteten på klient-coach-relasjonen er basert på kontinuerlig tilbakemelding og overvåking av klientens fremgang.

GoHighLevels CRM-funksjoner inkluderer:

 • Datasporing: Du kan overvåke klientinteraksjoner og fremgang gjennom detaljerte analyser.
 • Tilbakemeldingsmekanismer: Lar kunder gi tilbakemelding direkte gjennom plattformen.

Ved systematisk å registrere og evaluere kundedata kan du tilpasse dine strategier for å møte individuelle kundebehov og sikre at dine coachingmetoder gir de ønskede resultatene.

#2. Effektiviser din coachingvirksomhet

Publiser arbeidsflyten når alt passer dine behov. - Hvordan lage Gohighlevel arbeidsflyt med oppskrifterPubliser arbeidsflyten når alt passer dine behov. - Hvordan lage Gohighlevel arbeidsflyt med oppskrifter

Som profesjonell coach kan du øke produktiviteten betraktelig og redusere manuell innsats gjennom strategisk bruk av automatiseringsverktøy.

Du kan optimalisere sentrale operasjonelle aspekter, som planlegging og kursstyring, for økt effektivitet.

Planlegging og bookingautomatisering

Planlegging møter kan ofte være en tidkrevende oppgave for trenere, men med automatisering kan du stille inn tilgjengelighet og la kunder bestille timer umiddelbart.

Dette reduserer kommunikasjonen frem og tilbake og sikrer en jevnere opplevelse for begge parter.

Systemet kan håndtere ulike planleggingsscenarier:

 • Én-til-én økter: Kunder velger et tidspunkt som fungerer innenfor deres forhåndsdefinerte tilgjengelighet.
 • Gruppeverksteder: Flere deltakere kan registrere seg for en bestemt dato og klokkeslett.

EN reservasjon system integrert med kalenderapper sender automatiske påminnelser for å redusere manglende oppmøte og har fleksibiliteten til å planlegge om nødvendig.

Nettkurs og medlemsadministrasjon

Å coache bedrifter som tilbyr nettkurs eller løping medlemssiderrasjonalisering av driften er av største betydning.

Funksjoner som støtter dette inkluderer:

 • Innholdslevering: Automatisk tilgang til kurs og materiell ved abonnement eller kjøp.
 • Medlemskontroll: Verktøy for å administrere medlemskapsabonnementer, fornyelser og kanselleringer effektivt.

Ved å automatisere disse områdene frigjør du verdifull tid til å fokusere på innholdsskaping og engasjement, og øker verdien av tilbudene dine.

#3. Maksimer kundekommunikasjonen

Publiser arbeidsflyten din når alt passer dine behov. For å gjøre det, klikk på "Publish"-glidebryteren øverst til høyre og flytt glidebryteren til "Publish" - Hvordan lage Gohighlevel-arbeidsflyter fra bunnen avPubliser arbeidsflyten din når alt passer dine behov. For å gjøre det, klikk på "Publish"-glidebryteren øverst til høyre og flytt glidebryteren til "Publish" - Hvordan lage Gohighlevel-arbeidsflyter fra bunnen av

Effektiv kundekommunikasjon er hjørnesteinen i alle coachingaktiviteter.

GoHighLevel tilbyr robuste verktøy designet for å forbedre interaksjon gjennom automatiserte og personlige meldingssystemer.

Automatiserte oppfølgingsmeldinger

Med GoHighLevel kan trenere konfigurere sømløst automatiske oppfølgingsmeldinger for å sikre at ingen klient faller gjennom stolene.

Ved å bruke denne funksjonen kan du:

 • Rute e-postsekvenser å fremme ledetråder
 • Sende SMS-påminnelser for kommende møter
 • Avtrekker tilbakemeldingsforespørsler etter økten for å måle kundetilfredshet

Denne strukturerte tilnærmingen til oppfølging sparer tid samtidig som den opprettholder en konsistent kommunikasjonslinje med kundene.

Personlige kundemeldinger

Personalisering skaper dypere forbindelser. Du kan bruke GoHighLevel til å:

 • Lag meldinger som henvender seg til kunder gjennom Navn
 • Se spesifikke kundeproblemer og foreslåtte løsninger
 • By på Brukerstøtte ved å forutse kundenes behov basert på interaksjonshistorikk

Ved å skreddersy budskapene føler kundene seg hørt og verdsatt, noe som fører til økt engasjement og et sterkere forhold mellom coach og klient.

#4. Bygg effektiv markedsføring og generering av potensielle kunder

Vi vil bruke oppskriften på avtalebestilling i denne opplæringen. Klikk "Velg" for å starte. - Hvordan lage Gohighlevel arbeidsflyt med oppskrifterVi vil bruke oppskriften på avtalebestilling i denne opplæringen. Klikk "Velg" for å starte. - Hvordan lage Gohighlevel arbeidsflyt med oppskrifter

Som en coach som ønsker å utvide virksomheten din, fokuser på å strømlinjeforme markedsføringskampanjene dine og forbedre dine strategier for generering av potensielle kunder.

Å lese:  Hvordan lage en kalender i WordPress for å vise hendelser

GoHighLevel tilbyr et sett med verktøy som gjør det mulig for brukere å automatisere og optimalisere disse prosessene effektivt.

Lag effektive markedsføringskampanjer

Vellykkede markedsføringskampanjer er kjernen i kundeanskaffelse for coaching av profesjonelle.

Med GoHighLevel kan du bruke robustheten til plattformen markedsføringsautomatisering verktøy for å planlegge og sende målrettede e-postkampanjer, som bidrar til å opprettholde konsekvent engasjement med potensielle kunder.

Design e-postsekvenser som reagerer på klientinteraksjoner, og sikrer at hvert kundeemne får personlig oppmerksomhet.

 • Planlegg e-poster: Send automatiserte e-poster basert på klienthandlinger eller tidsutløsere.
 • Personlig innhold: Skreddersy e-poster for å møte hver enkelt kundes spesifikke behov og interesser.

Effektiv bruk av disse verktøyene bidrar til en bærekraftig markedsføringsinnsats, da de sparer tid og øker muligheten for konvertering.

Forbedre generering og pleie av potensielle kunder

Generering av kundeemner og pleie er viktige komponenter for å utvikle en coachingvirksomhet.

GoHighLevels funksjoner letter opprettelsen av landingssider med høy konvertering og styring av interaksjoner med potensielle kunder gjennom CRM-systemet.

 • Automatiske bestillinger: Integrer planleggingsverktøy for å fange opp potensielle kunder når de er klare til å engasjere seg.
 • CRM-integrasjon: Spor hver interaksjon, og pass på at ingen potensielle klienter slipper gjennom sprekkene.

Ved å automatisere lead-pleie-sekvenser kan du opprettholde en jevn kommunikasjonslinje, utdanne og varme opp leads til de er klare til å konvertere.

GoHighLevel støtter disse markedsføringstiltakene ved å effektivt konvertere potensielle kunder til betalende kunder.

#5. Merkevarebygging og personalisering for trenere

Handlingsmeny på Gohighlevel arbeidsflytbygger. Dette vises når du klikker "+" for å legge til en handling i arbeidsflyten - Hvordan lage Gohighlevel arbeidsflyt med oppskrifterHandlingsmeny på Gohighlevel arbeidsflytbygger. Dette vises når du klikker "+" for å legge til en handling i arbeidsflyten - Hvordan lage Gohighlevel arbeidsflyt med oppskrifter

For trenere som ønsker å skille seg ut i et konkurranseutsatt marked, tilbyr GoHighLevel robuste merkevarebygging og tilpasningsmuligheter.

Disse funksjonene sikrer at din online tilstedeværelse er både særegen og profesjonelt tilpasset merkevareidentiteten din.

Design av nettside og landingsside

Trenere kan dra nytte av GoHighLevels brukervennlighet nettstedmaler og verktøy for å skape en engasjerende tilstedeværelse på nett.

Landingssider spiller en kritisk rolle i å konvertere besøkende til kunder, og med GoHighLevel har du muligheten til å skreddersy disse sidene for å passe til din unike merkevare.

Ved å gjøre det kan du:

 • Bruk dra og slipp-redigering for å designe nettsteder og landingssider uten behov for omfattende teknisk ekspertise.
 • Velg fra en mangfoldig samling av maler for coaching nettsted som kan tilpasses ytterligere for å passe spesifikke merkebehov.

Merkevareverktøy og tilpasningsfunksjoner

Merkeverktøy er avgjørende for å opprettholde en sammenhengende identitet på tvers av alle kundekontaktpunkter.

Med GoHighLevels tilpasningsfunksjoner kan du:

 • Endring landingssiderskjemaer og e-poster med tilpassede farger, fonter og oppsett som gjenspeiler din personlige merkevare.
 • Implementere tilpasning alternativer for å sikre at alle aspekter av markedsføringsmateriellet ditt, fra brukergrensesnitt til meldinger, stemmer overens med merkevareinnholdet ditt.

Ved å bruke disse merkevareverktøy og tilpasningsfunksjonerdu kan presentere et polert og gjenkjennelig merke for publikum.

vanlige spørsmål

Nye publikasjoner:

Anbefaling