Slik bruker du KoalaWriter [ Complete Tutorial]

Kjærlighet er å dele!

Innholdsskaping kan ofte føles overveldende, men Koalawriter forenkler prosessen med en brukervennlig, AI-drevet tilnærming.

Designet for å utnytte mulighetene til avansert GPT-teknologiKoalawriter gjør den skremmende oppgaven med å skrive artikler til en enkel bestrebelse for både bloggere, markedsførere og innholdsskapere.

Enten du er en erfaren skribent eller bare har begynt, vil du oppdage at det å lage SEO-vennlig, engasjerende innhold er bare noen få klikk unna.

Verktøyet gir et strukturert rammeverk der du skriver inn søkeordet ditt og justerer innstillingene for å tilpasse seg ønsket tone og stil, noe som gjør plattformen tilgjengelig for en rekke skrivebehov.

 • Koalawriter tilbyr en brukervennlig plattform for enkel artikkeloppretting.
 • Verktøyet forbedrer skriveeffektiviteten ved å gi struktur for SEO og innholdsstil.
 • En gratis prøveversjon er tilgjengelig for å oppleve Koalawriters fulle funksjoner for innholdsskaping.

Innholdstyper du kan lage med KoalaWriter

Å bruke Koala Writer har gjort det mulig for meg å starte forskjellige typer innholdsprosjekter som jeg ikke ville hatt tid til å lage før.

La oss se noen av tingene du kan bruke Koala Writer til:

1. Lag blogginnlegg og artikler

Koala Writer har blitt et uunnværlig verktøy for å lage lange blogginnlegg og artikler, noe som gjør prosessen med å generere SEO-vennlig innhold mye mer håndterlig.

Jeg velger et målsøkeord, endrer den AI-genererte oversikten og klikker på Skriv artikkel-knappen for å komme i gang. Det er veldig enkelt å bruke og sparer mye tid.

2. Lag innhold i sosiale medier

Når det gjelder å produsere engasjerende innhold på sosiale medier, bruker jeg også Koala Writer.

Denne AI-drevne plattformen tilbyr utallige ideer og oppfinnsomme innlegg som kan forbedre din tilstedeværelse på nettet.

Koala Writer har gjort administrasjonen av mine sosiale medieprofiler mer effektiv og morsom. Det hjelper også når jeg vil dele innholdet mitt på forskjellige sosiale medieplattformer.

3. Skrive Amazon-tilknyttet innhold

Hvis du har en nisjeside som tjener penger med Amazon-produkter, så vet du hva jeg snakker om her.

Som Amazon-tilknyttet markedsfører kan det være en tidkrevende oppgave å skrive tilknyttede artikler. Koala Writer har forenklet denne prosessen.

Å lese:  Slik bruker du WordPress brødsmuler

Det lar meg lage høykvalitets, informative og velstrukturerte artikler som fanger oppmerksomheten til potensielle kunder, noe som resulterer i økte salgs- og provisjonsinntekter.

4. Utvikle Amazon Product Roundups

Koala Writer er også nyttig når du arbeider med Amazon-produktsammendrag.

Det gjør det mulig for forfattere å lage omfattende, organiserte og visuelt tiltalende sammendrag som viser frem de beste produktene tilgjengelig på Amazon.

Ved å bruke Koala Writers AI-funksjoner kan du produsere interessant og relevant innhold som leder mer trafikk til nettstedet mitt.

5. Takle komplekse skriveprosjekter

For mer intrikate skriveprosjekter har Koala Writer vist seg å være en uvurderlig ressurs. De AI-genererte forslagene og innsiktene har gjort selv de mest utfordrende oppgavene håndterbare.

Enten jeg jobber med en dybdeanalyse eller forsker på et emne som krever omfattende kunnskap, hjelper Koala Writer meg med å lage høykvalitets, sammenhengende og godt strukturert innhold.

Nedenfor er andre ting du kan bruke Koala Writer til:

 • Introduksjonsgenerator
 • Omskriveverktøy
 • Tittelgenerator
 • Meta Description Generator
 • YouTube Sammendrag Generator
 • AI bildegenerator
 • Avsnittsgenerator
 • Endelig utkastverktøy
 • GPT Tokenizer

Hvordan bruke KoalaWriter til å skrive artikler

En av de viktigste fordelene med Koala Writer er dens evne til å lage langformatinnhold i stor skala.

Med Koala Writer kan du generere flere artikler raskt og effektivt, noe som sparer tid og ressurser.

Her skal jeg jobbe gjennom hvordan du bruker Koala Writer til å skrive din første artikkel.

Trinn 1: Opprett en gratis konto hos Koala Writer

hvordan du bruker KoalaWriterhvordan du bruker KoalaWriter

Hvis du ikke allerede har en konto hos Koala Opprett en gratis konto for å komme i gang med AI-forfatteren og se hva slags innhold den kan generere for deg.

Den nye kontoen din kommer med en gratis kreditt på 5000 som du kan bruke til å testskrive med Koala.sh AI-plattformen.

Det gir deg også muligheten til å bruke Koala Chat med 25 meldinger og andre gratis verktøy tilgjengelig på plattformen.

Trinn 2: Lag et prosjekt for å lage innhold

hvordan du bruker KoalaWriterhvordan du bruker KoalaWriter

Når kontoen din er opprettet og du er klar til å begynne å lage innhold med AI, vil du se prosjektalternativet for artiklene dine.

Prosjektet er bare en måte å kategorisere typen innhold du skal skrive med Koala. I mitt tilfelle er det jeg gjør å lage forskjellige prosjekter for mitt forskjellige oppdragsprosjekt.

Ta for eksempel hvis du vil bruke det for YouTube, kan du lage et prosjekt for YouTube. Og hvis du vil bruke det for Amazon, kan du også lage et prosjekt for Amazon.

Og hvis du har flere nettstednisjer, kan du også lage forskjellige prosjekter for disse nettstedene.

Å lese:  7 verktøy for e-handelsanalyse du kanskje ikke bruker

Og det som er bra her er at du kan koble dem direkte til WordPress-siden din med API-integrasjon.

prosjekt om koalaprosjekt om koala

For å opprette et nytt prosjekt klikk på bibliotekikonet til venstre på dashbordet ditt, når du har gjort det vil det få opp en ny popup hvor du nå kan klikke på det grønne ikonet for å opprette et nytt prosjekt.

Når prosjektene dine er opprettet, når du vil lage nytt innhold, vil du se muligheten til å velge fra prosjektene du har laget.

Trinn 3: Velg varetype

Koala varetypeKoala varetype

Det neste du vil gjøre her er å velge typen artikkel du vil bruke Koala Writer til å lage.

For øyeblikket kan du bruke den til å lage:

 • Blogg innlegg
 • Amazon Product Roundup
 • Amazon Single Product Review
 • YouTube-video for blogginnlegg
 • Skriv om blogginnlegget

Jeg har skrevet et utdypende innlegg om hvordan du bruker Koala til å skrive forskjellige typer artikler du kan lese den for å lære mer om varetypene.

Over artikkeltypen kan du også velge mellom GPT-3.5 og GPT-4. Basert på viktigheten av innholdet kan du bestemme hvilken du skal bruke.

GPT-4 vil imidlertid gi deg de beste resultatene når du skriver innhold mellom både ChatGPT. Det du også bør vite er at KoalaWriters prisplaner tildeler et visst antall ord per plan basert på GPT-3.5.

Men hvis du velger å aktivere GPT-4, vil ordtellingen for den aktuelle artikkelen telles som 5 ganger mer mot din bruk.

Til slutt, under “elementtype,” vil du se alternativet hvor du kan legge inn din målsøkeord for artikkelen du vil skrive.

De målsøkeord er det som skal brukes til SEO-optimalisering av artikkelen du prøver å skrive.

Trinn 4: SEO-optimalisering

Koala SEO-optimaliseringKoala SEO-optimalisering

I trinnet kan du enten la det være standard eller velge manuell eller AI-drevet.

 • Standard – dette vil optimere innholdet ditt for søkemotorer basert på målsøkeordet du skrev inn i Koala Writer.
 • Håndbok – det manuelle alternativet vil be deg om å skrive inn eller skrive inn en liste over nøkkelord, relaterte nøkkelord eller emner som skal brukes i artikkelen
 • AI-drevet – Det AI-drevne alternativet lar Koala AI analysere de topprangerte sidene og trekke ut opptil 100 relevante søkeord og enheter relatert til artikkelens emne. Dette gjør det mulig å lage en mer omfattende artikkel som har større sannsynlighet for å rangere godt.

Under SEO-optimalisering vil du se muligheten til å legge til AI-genererte bilder til innholdet eller videoene fra YouTube.

Nedenfor er hva du kan forvente av hvert alternativ:

 • Nei – dette betyr at ingen AI-genererte bilder eller YouTube-videoer automatisk legges til innholdet ditt.
 • Bil – autoalternativet betyr at både AI-genererte bilder og relevante YouTube-videoer automatisk legges til innholdet ditt. Du kan også angi antall bilder og videoer som skal legges til.
 • Bilder – bildefunksjonen betyr at AI-genererte bilder automatisk legges til artikkelen din. Du kan også angi hvor mange bilder som skal legges til.
 • videoklipp – alternativet for videoer betyr at når du velger en video, vil relevante YouTube-videoer automatisk legges til artikkelen. Og du kan også spesifisere antall videoer du vil at AI skal legge til.
Å lese:  Hvor mange bruker TikTok i 2024? (Brukerdata)

Trinn 5: Artikkellengde

Koala varelengdeKoala varelengde

I dette trinnet må du velge artikkellengden du vil at AI-forfatteren skal generere for deg. I denne delen har vi artikkellengde, tone, språk og land.

Når du klikker på “Varelengderullegardinmenyen vil du se følgende alternativer:

 • Standard
 • Egendefinert antall seksjoner
 • Kortere (2-3 seksjoner, 450-900)
 • Kort (3-5 seksjoner, 950-1350 ord)
 • Medium (5–7 episoder, 1350–1870 ord)
 • Lang form (7-10 seksjoner, 1900-2440)
 • Lengre (10-12 seksjoner, 2350-2940)

Ut fra hvilken type artikkel du ønsker å skrive, enten det er lang eller kort artikkel, trenger du bare å klikke på rullegardinmenyen og velge type.

Å velge artikkellengde hjelper til med å administrere antall artikler AI vil generere. Men å la det være standard kan generere for mange elementer som ikke er nødvendige, noe som lett kan redusere enhetene dine.

Til Tone, dette er tonen som artikkelen din vil bli generert med. Når du klikker på rullegardinmenyen for Tone nedenfor er alternativene du kan velge:

 • SEO-optimalisert (sikker, kunnskapsrik, nøytral og tydelig)
 • Spent
 • Profesjonell
 • Vennlig
 • Formell
 • Midlertidig
 • Humoristisk
 • Tilpasset

For det meste av innholdet mitt bruker jeg vanligvis SEO-optimalisert og vennlig. Men basert på hva du vil kan du velge hvilken som helst.

Etter det kan du velge Språk hvor du vil at artikkelen din skal genereres. Du kan også velge Land artikkelen din er skreddersydd for.

Trinn 6: Synspunkt

Koala Point of view-innstillingerKoala Point of view-innstillinger

I den siste delen her, velg “Synsvinkel” du vil at artikkelen din skal skrives i. Når du klikker på den, vil du se følgende alternativer:

 • Første person entall (jeg, jeg, min, min)
 • Første person flertall (vi, oss, våre, våre)
 • Andre person (du, din, din)
 • Tredje person (han, hun, det, de)

Etter det velger du veksleknappen som er viktig for deg. I mitt eget tilfelle pleier jeg å krysse av for alt. Dette er hva du kan forvente når du cruiser i en av dem.

 1. Søkeresultater i sanntid – Hvis du aktiverer det, vil Koalawriter hente søkeresultater for hver seksjon og bruke disse dataene til å lage artikkelen din.
 2. Innholdsoversikt – når du aktiverer dette alternativet, genereres en disposisjon først. Du kan omorganisere, slette og legge til nye seksjoner i disposisjonen som ble opprettet før artikkelen ble skrevet.
 3. FAQ-delen – når aktivert, vil Koalawriter legge til en FAQ-seksjon basert på SERP-analyse.
 4. Viktige takeaways – når aktivert, legges nøkkelkontakter til etter introduksjonen.
Å lese:  AliExpress PayPal: Slik bruker du PayPal på AliExpress

Til slutt er det en “Vis alternativer for forhåndsvisnings” over “Lag artikkel” som du kan se på bildet over.

Når du klikker på “Vis alternativer for forhåndsvisnings” nedenfor er alternativene du vil se.

Koala forhåndsalternativerKoala forhåndsalternativer

Du kan manuelt legge til lenker her for å bli lagt til artikkelen som AI vil generere for deg. I tillegg kan du også legge til en egendefinert disposisjon her.

Hvis du vil legge til en ekstra overskrifts- eller seksjonsforespørsel, kan du gjøre det her også. Til slutt, herfra, kan du deaktivere åpning og lukking av artikkelen.

Så når Koala AI-forfatteren genererer artikkelen din, vil introen og konklusjonen ikke bli lagt til.

Koala Writer Priser

Koala Writer tilbyr enkle prisplaner som starter på $9 per måned. For denne lave månedsprisen får du tilgang til både KoalaWriter og KoalaChat.

Det er ingen livstidstilbud tilgjengelig for øyeblikket, men den månedlige prisen er veldig budsjettvennlig og rimelig for de fleste.

Koala Writers prisplaner er utformet for å møte behovene til forskjellige brukere. Planene er basert på antall ord du genererer per måned. Jo flere ord du genererer, jo høyere er prisen.

Her er de tilgjengelige prisplanene:

 • Grunnplan: $9/måned for opptil 10 000 ord
 • Standard plan: $25/måned for opptil 45 000 ord
 • Profesjonell plan: $49/måned for opptil 100 000 ord
 • Boostplan: $99/måned for opptil 250 000 ord
 • Vekstplan: $179/måned for opptil 500 000 ord
 • Eliteplan: $350/måned for opptil 1 000 000 ord

Koalawriter høyere volum plan

For de som ønsker å skalere innholdsproduksjonen, er disse planene skreddersydd for dem.

 • Skala I: $750/måned for opptil 2 500 000 ord
 • Scale II: $1 250/mnd for opptil 5 000 000 ord
 • Skala III: $2 000/måned for opptil 10 000 000 ord

Koala Writers prisplaner er gjennomsiktige og det er ingen skjulte gebyrer eller gebyrer. Du kan si opp abonnementet ditt når som helst, og det kreves ingen langsiktig forpliktelse.

Avslutningsvis er Koala Writers prisplaner budsjettvennlige og imøtekommer ulike brukeres behov. Planene er basert på antall ord du genererer, og det er ingen skjulte avgifter eller gebyrer.

vanlige spørsmål

Få svar på en liste over de vanligste spørsmålene om Koala Writer

Nye publikasjoner:

Anbefaling