Slik bruker du LinkedIn for bedriften din – Pro tips og triks

LinkedIn er den beste sosiale medieplattformen for å bygge ditt profesjonelle nettverk. Din profil og daglige aktiviteter på LinkedIn kan føre til nye kontakter, engasjement og besøkende til bloggen din. Derfor, enten du er bedriftseier, gründer eller blogger, er LinkedIn et flott sted å få mer eksponering.

Men for å få flere følgere i kretsen din, må du få dem til å besøke bloggen din direkte. Hvis du bare markedsfører deg selv eller dine produkter og tjenester på et sosialt nettverk eller LinkedIn, er det rett og slett ikke effektivt. Derfor må du engasjere deg med følgerne dine, aktive i nettverket ditt for å få bedre resultater på LinkedIn. Til slutt, her finner du nyttige tips om hvordan du kan bruke LinkedIn for å få mer trafikk til bloggen din.

LinkedIn for din bedrift

1. Fullfør profilen din:

LinkedIn-profilen din er ditt første inntrykk på nettstedet, så prøv å gjøre det til et godt. Først oppretter du en merkevareprofil. Enten du oppretter bedriftssiden eller den personlige profilen, må du lage den enestående. Du kan gjøre dette ved å lage bannerbildet, hold det merket, men personlig også. Legg også til din logo for din merkevarebevissthet på nettstedet og for å videreutvikle tilliten til ditt marked. Etter det kan du også legge til en kort historie om bedriften din i Om-delen.

Fullfør din personlige profil: Enten du er innholdsmarkedsfører, blogger, salgssjef, administrerende direktør eller en liten bedriftseier, vil du sannsynligvis bruke LinkedIn. Til slutt, fullfør profilen din med et personlig, men likevel profesjonelt sammendrag. Du må laste opp et profesjonelt, men vennlig hodebilde.

Nyttige tips for å fullføre profilen din:

 • Lag en tillitsskapende bedriftsprofil som kort beskriver hvem du er.
 • Lag en komplett personlig profil med et vennlig og personlig hodebilde.
 • Inkluder en lenke til bloggen din og nettsiden din i både din personlige og forretningsprofil.
Å lese:  De beste WordPress-sidebyggerne i 2024 (anmeldt og sammenlignet)

2. Bygg flere kontakter:

Finn personer du kjenner på LinkedIn. Dette er den flotte måten å holde kontakten med alle kontaktene dine og bygge nettverket ditt. Hvis du begrenser tilkoblingene dine, begrenser du muligheten til å utvide synligheten. Hvis du ønsker å øke synligheten på LinkedIn, kontakt alle med en god grunn. Når du utvider kontaktene dine, kan oppdateringene dine bli sett av flere personer.

Nyttige tips for LinkedIn-kontaktene dine som en del av hvordan du bruker LinkedIn riktig:

 • Finn og ta kontakt med kolleger, e-postkontakter, kunder, forretningspartnere og følgere av sosiale medier på LinkedIn.
 • Når du nettverker med noen personlig, kontakt ham eller henne på LinkedIn.
 • Jo flere forbindelser du har, jo flere vil se LinkedIn-statusoppdateringene dine. Vurder å oppgradere til LinkedIn Premium-planersom tilbyr avanserte søke- og filtreringsalternativer, slik at du kan koble til og utvide nettverket ditt effektivt.

3. Vær aktiv og engasjert på LinkedIn:

For å få ekstra trafikk til bloggen din fra LinkedIn, må du være aktiv og legge ut ofte på siden. Du må også legge ut statusoppdateringer noen ganger i uken, oppdatere profilen din, delta i en gruppediskusjon og kommentere andres oppdateringer. For å bli bedre til å publisere innholdet ditt på LinkedIn for å få mer synlighet, kan LinkedIn Marketing Tools hjelpe med det. Med favorittverktøyet ditt kan du planlegge at innleggene dine skal publiseres til rett tid og dag.

På denne måten vil du få synlighet og flere profilvisninger i nettverket ditt også. Jo mer du blir sett av kontaktene dine, jo mer tillit bygger du og jo mer sannsynlig vil de klikke seg videre til bloggen din. I tillegg kan du legge ut artikkelkoblinger til bloggen din og bruke LinkedIn for å bygge relasjoner videre ved å invitere kontaktene dine til å koble til bedriftsbloggen din også. Å kommentere er en fin måte å få mer eksponering og kontakt mens du fortsatt deltar i samtalen.

Nyttige tips for å være aktiv:

 • Oppdater statusen din ofte for å bygge tillit og øke klikkfrekvensen.
 • Lag en kalenderpåminnelse og hold deg til den tidsplanen.
 • Lik, kommenter eller del andres oppdateringer.

4. Bli med i målrettede grupper:

En av nøkkelfunksjonene til LinkedIn er grupper. Følgelig er det mer enn 1,5 millioner grupper på LinkedIn og 81 % av LinkedIn-brukerne tilhører minst én av dem. Hvis du vil finne grupper på LinkedIn, vil du klikke på fanen «Interesse». Velg deretter “Grupper” fra rullegardinmenyen. Til slutt, finn relevante emner for merkevaren din. LinkedIn vil foreslå grupper basert på dine aktiviteter og profiler.

Å lese:  SocialPilot vs Hootsuite: Hvilken er bedre?

Så når du finner grupper du er interessert i, har du noen avgjørelser å ta. Sjekk dem ut for å se om de passer for din bedrift. Ta med retningslinjene, tell antall medlemmer og analyser aktiviteten i gruppene. Hvis det er en åpen gruppe, kan du sjekke ut hvilke typer innlegg de har. Sørg for at den passer til målmarkedet.

Nyttige tips for å bli med i målgruppene på LinkedIn:

 • Bli med i gruppen som har genuint engasjement og nå din nisje.
 • Finn gruppene og vurder hvilke som vil være av verdi for virksomheten din.
 • Det er over 1,5 millioner LinkedIn-grupper, hvorav mange tilbyr utrolige nettverksmuligheter.

5. Opprett gruppe:

Det er mange typer grupper tilgjengelig på LinkedIn. Tenk deg at du ikke finner gruppen som passer for din virksomhet. Følgelig, hvis du ønsker en spesifikk gruppe for dine kunder eller bedrifter, kan du opprette dine egne grupper på LinkedIn.

Hvis du vil opprette gruppen, må du spre ordet om gruppen din. Kanskje du ønsker å redusere spam i gruppen din. Kanskje du ønsker å gjøre det til et sterkt sted for nettverksbygging og diskusjon. I så fall må du lage og definere sterke retningslinjer som gruppene dine kan følge. Det er viktig for deg å lage strenge retningslinjer for hva som er akseptabelt å legge ut og ikke. Videre har du en forpliktelse til å moderere dine grupper. Å opprette dine egne grupper kan potensielt hjelpe virksomheten din. Med den kan du bygge tillit og utvikle et godt rykte som bransjeleder. Som et resultat vil det å tilby et slikt sted hvor likesinnede kan dele ideer og tips langt i virksomheten din.

Nyttige tips for å lage din egen LinkedIn-gruppe:

 • Hvis du vil ha en spesifikk gruppe i henhold til dine krav, lag din egen.
 • Lag et tema for gruppen din, inviter deltakere og lag retningslinjer.
 • Ved å opprette din egen gruppe kan du se en bransjeleder i nettverket ditt.
Å lese:  Hva er de fem beste WordPress Photo Gallery Plugins?

6. Skriv og del engasjerende innhold i gruppen:

Først og fremst er LinkedIn den beste nettverksplattformen for lede trafikk til bloggen din. Derfor må du lage artikler som appellerer til ditt LinkedIn-marked. Lag interessant og engasjerende innhold på bloggen din. Legg ut innhold relatert til forretningstemaet ditt som støtter forretningsmålene dine og er relatert til målmarkedet. Etter å ha publisert de engasjerende innleggene, er det viktig å hele tiden overvåke ytelsen ved hjelp av LinkedIns analyseverktøy.

Hvis du driver en B2B-bedrift, kan du arrangere konkurranser og markedsføre virksomheten din ved å tilby en av tjenestene dine gratis. Dette er en vanlig taktikk som brukes selv av topp B2B e-handelsselskap. Legg det ut på LinkedIn. Mange LinkedIn-grupper tilbyr også en kampanjeseksjon der du enkelt kan dele tilbud og rabatter på virksomheten din.

Nyttige tips for å skrive engasjerende innhold:

 • Hold leseren din interessert ved å konsekvent skrive innenfor forretningstemaet ditt.
 • Vær vert for interaktivt innhold som konkurranser og konkurranser på bloggen din.
 • Lag attraktive overskrifter og bilder som trekker oppmerksomheten til målmarkedet for å lese mer.

7. Engasjer deg med LinkedIn-nettverket ditt

Akkurat som alle andre sosiale nettverk, jo mer engasjerende du er, jo mer av et forhold kan du bygge dine forbindelser. Når du legger ut artikkellenker, må du legge til et spørsmål, statistikk eller et personlig syn. Gi folk en grunn til å kommentere, like eller dele artikkelen din. Når noen kommenterer oppdateringene dine, sørg for at du viser at de setter pris på det. Du bør også svare umiddelbart eller kommentere for å holde samtalen i gang og bygge nettverksrelasjoner.

Engasjer deg med folk i gruppen din fordi jo mer engasjement du har i en gruppe, jo mer sannsynlig vil du bli en topp influencer. Hvis du har flere gruppepåvirkninger, vil flere mennesker lese og engasjere seg i innleggene dine. Når du legger ut en blogg på LinkedIn, still spørsmål om den. Svar på alle kommentarer fra nettverket ditt.

Nyttige tips om hvordan du kan engasjere deg i nettverkene dine:

 • Engasjer med folk i gruppen din for å bli en topp influencer.
 • Lag engasjerende samtaler ved å stille spørsmål og svare på kommentarer.
Å lese:  6 enkle måter å få WordPress-siden din til å laste raskere

8. Del blogg med enkeltpersoner:

For det første, når du deler blogginnlegget på LinkedIn, kan du sende LinkedIn-e-poster direkte til kontaktene dine. Du kan også sende en relevant blogg til personer du er knyttet til. På samme måte som en e-postmarkedsføringskampanje kan du også sende en personlig melding. En annen god praksis er å nevne mottakerens navn og oppgi grunnen til at du liker bloggen deres. Hvis du har en liste over kunder og partnere, segmenter e-posten din og send den til din spesifikke e-post for å målrette mot hver gruppe.

Nyttige tips for å dele blogginnlegg med privatpersoner:

 • Del innlegget ditt via LinkedIn-e-poster med personlige og segmenterte meldinger.
 • Du kan kommunisere tilkoblingen din direkte hvis du har relevante innlegg å dele.
 • Ikke prøv å spam ved å overbruke LinkedIn-e-post, da du vil miste ryktet ditt.

9. Bruk LinkedIn Share-knappen:

LinkedIn-deleknapper gjør det nesten for enkelt for leseren din å dele blogginnlegget ditt. Også de som er interessert i å dele artikler, de har LinkedIn-nettverket som også vil være interessert i artiklene dine. I tillegg gjør LinkedIns deleknapp det enkelt for deg å dele artikkelen din med grupper. Du må imidlertid følge denne advarselen hvis du deler bloggen din på LinkedIn. Derfor bør du sjekke LinkedIn i løpet av dagen for å svare på kommentarer og spørsmål om innlegget ditt. Som de fleste blogger her på SocialPilot, har vi LinkedIn-deleknapper. Det gjør det enkelt for våre lesere å dele artikler med deres LinkedIn-nettverk.

Nyttige tips for en LinkedIn-delingsknapp:

 • Sørg for at du har en LinkedIn-deleknapp på alle bloggene dine.
 • Bruk denne knappen for å dele koblingene dine med gruppene dine, men sørg for å sjekke oppdateringene dine direkte på LinkedIn også.
 • Bruk sidefeltknapper på blogginnleggene dine for å få flere delinger.

Konklusjon – Hvordan bruke LinkedIn for bedriften din

Avslutningsvis, hvilken taktikk bruker du for bedriften din for å få mer trafikk fra LinkedIn? Tror du at du kan ha nytte av disse forslagene?

Nye publikasjoner:

Anbefaling