Slik fjerner du Instagram-konto i 2024

Slik fjerner du Instagram-konto

I tilfelle du har ombestemt deg, lar Instagram deg nå fjerne kontoen din permanent uten å måtte forlate appen.

Det du trenger å vite er detaljert i dette innlegget.

I juni 2022 implementerte Instagram et innstillingsmenyalternativ for å deaktivere en brukers konto etter Apples reviderte App Store-kriterier.

Sletting av Instagram-kontoer pleide å være begrenset til nettbaserte plattformer, for eksempel stasjonære og mobile nettlesere.

Fra og med 30. juni 2022 må apper som lar brukere opprette kontoer også tillate kansellering av disse kontoene. Derfor ble Instagram pålagt å tilby denne funksjonaliteten.

Kontoen din, bildene, klippene, visningene, reelslikes og vennene dine vil alle bli slettet sammen med kontoen din hvis du bestemmer deg for å deaktivere den.

Men hvis du revurderer beslutningen om å slette kontoen din permanent, har du 30 dager på deg til å aktivere den på nytt ved å logge på Instagram igjen.

Deaktivering vs. Fjerning: Hva du trenger å vite

Instagram-kontoen din kan midlertidig deaktiveres eller slettes helt.

Å lese:  Hva er den beste tiden å tweete?

Du kan midlertidig skjule profilen din, følgere, bilder, likes og kommentarer fra andre brukere ved å deaktivere kontoen din.

Bare å logge på profilen din igjen vil gjenopprette dine tidligere innlegg, kommentarer og likes.

Med andre ord, hvis du deaktiverer Instagram-kontoen din, er den borte for godt og kan ikke gjenopprettes.

Dine bilder, følgere, likes og annen informasjon vil bli permanent fjernet fra Instagram når du sletter kontoen din.

Hvis du bestemmer deg for å bli med på Instagram igjen i fremtiden, vil du ikke få lov til å bruke det samme brukernavnet, og heller ikke noen andre.

Slik deaktiverer du Instagram-kontoen din

Du er ikke helt klar til å gi opp Instagram ennå. Det kan være lurt å slå av Instagram-kontoen din midlertidig hvis du føler at litt plass er bra for deg.

Du kan heller ikke si opp Instagram-abonnementet ditt via mobilappen på iOS eller Android.

For å slette kontoen din permanent, må du bruke en datamaskin eller mobilnettleser.

Lær hvordan du fjerner Instagram-profilen din fra skrivebordet eller mobilenheten.

  • For å deaktivere Instagram-kontoen din må du åpne en ny nettleserfane og logge på med den gamle kontoinformasjonen din.
  • Gå til øverst til høyre og klikk på profilbildet ditt for å gjøre dette.
  • Gå til profilen din og klikk “Rediger profil.”
  • Velg “Deaktiver kontoen min midlertidig” fra rullegardinmenyen.
  • Du kan få denne informasjonen fra “Hvorfor deaktiverer du kontoen din?
  • Velg deretter et alternativ fra “Vennligst forklar”-menyen.
  • Bare skriv inn passordet du brukte for å få tilgang til kontoen din på nytt.
Å lese:  Slik løser du problemet "WordPress Logger meg ut"

Hvis du vil fjerne Instagram-kontoen din, blir den fjernet fra offentlig visning og søkeresultater.

Profilnavnet, bildene, likes, følgerne og kommentarene dine forblir intakte.

Slik sletter du Instagram-kontoen din permanent

Slik kommer du deg inn på Instagram-utforsksiden

Når du er klar til å gå videre fra Instagram, kan du gjøre det etter at du har sikkerhetskopiert dataene dine. I dette tilfellet kan brukerne velge mellom to forskjellige alternativer.

Det første valget er permanent, siden det permanent fjerner Instagram-profilen din og alle dens data, mens det andre er mer midlertidig.

Når du er klar til å gi opp Instagram for godt, kan du bare gjøre det ved å bruke en nettleser, selv om du kan bruke enten din mobile enhet eller en stasjonær datamaskin.

Instagram vil skjule profilen din i 30 dager før den sletter den permanent.

Dermed kan du sette den i kraft igjen hvis du mister din mening. Finn ut hvordan du fjerner Instagram-profilen din her:

Logg inn på kontoen din

Instagram-slettesiden kan nås direkte fra hvilken som helst nettleser. Når du er klar, skriv inn påloggingsinformasjonen din og trykk på knappen.

Velg en grunn til å slette kontoen din

En rullegardinmeny har dukket opp. Det er åtte mulige forklaringer på at du vil avslutte kontoen din, og du kan velge en av dem nedenfor. Velg en tilfeldig.

Å lese:  Outsourcing av koblingsbygging? Slik gjør du det

Skriv inn passordet ditt og slett kontoen din

Inkludert følgerne dine, vil ingen andre kunne se Instagram-profilen din fra nå av.

Innen 30 dager etter at du har avsluttet kontoen din, vil du kunne aktivere den på nytt ved å logge på med brukernavn og passord.

Siste tanker

Selv om det er underholdende, kan Instagram sette din personlige informasjon og til og med moralen din i fare.

Selv om det kan være en viss uenighet om den optimale frekvensen for bruk av sosiale medier, kan alle være enige om at en pause er velkommen fra tid til annen.

Å deaktivere eller fjerne Instagram-kontoen din er helt akseptabelt. Når du er klar til å gå tilbake til Instagram og andre sosiale medier, vil de fortsatt være tilgjengelige.

Nye publikasjoner:

Anbefaling