Slik legger du til paginering i bloggen din for navigering

En kort veiledning for å aktivere pagineringsstilnavigering med plugins og manuelt.

NIVÅ: MELLOM TID: NOEN MIN

Hva er paginering?

Prosessen med å segmentere et innhold i ulike deler kalles paginering. I navigasjon refererer det til representasjonen av en sekvensiell liste over koblinger på bloggen din, som sidetall nederst i et arkiv som lar folk hoppe til eldre eller nyere seksjoner.

Slik legger du til paginering i bloggnavigasjonen din

Du kan enkelt aktivere paginering på bloggen din ved å bruke visse plugins, eller til og med gjøre det manuelt hvis du foretrekker det. Hovedgrunnen til å bruke paginering er at det letter den generelle navigasjonen på bloggen din for leserne dine, og lar dem navigere til det eldre innholdet ditt.

Hvordan legge til paginering til WordPress-bloggen ved hjelp av plugins

Du kan stole på standard WordPress-navigasjon, eller velge å aktivere grunnleggende paginering. Men hvis du vil ha flere tilpasningsmuligheter og kontroll over sidens pagineringsfunksjon, kan det være lurt å prøve ut visse plugins.

Hvordan legge til paginering til WordPress ved hjelp av WP-PageNavi plugg inn

WP-PageNavi er en rask måte å legge til paginering på bloggen din uten problemer.

Å lese:  10 ideer til markedsføring av netthandel for å øke salget

Selv om det ikke kommer med mange konfigurasjonsalternativer, er det det mest praktiske alternativet for å aktivere paginering.

For å bruke plugin, installer og aktiver den.

Etter dette vil pagineringsfunksjonen bli lagt til WordPress-bloggen din med en gang.

Du kan endre innstillingene knyttet til den ved å gå til Innstillinger > PageNavi > og klikk på Lagre for å beholde eventuelle endringer du gjør.

Det er alt.

Hvordan legge til paginering til WordPress ved hjelp av WP-Paginate plugg inn

WP-Paginate kan ikke bare brukes til å legge til paginering til bloggen din, men også til å dele opp innlegg eller kommentarer for å vise paginering.

Installer og aktiver plugin-en.

Gå til Innstillinger > og velg WP-Paginate. Nå kan du velge en plassering og posisjon og bestemme hvor du vil at paginering skal vises på bloggen din.

Videre gir WP-Paginate deg flere tilpasningsalternativer, for eksempel å deaktivere paginering på visse sider, endre layout og stil, og det lar deg til og med legge til tilpasset CSS-kode.

Ferdig.

TILBAKE TIL TUTORIALARKIVET

Nye publikasjoner:

Anbefaling