Slik øker du avkastningen til Apple-søkeannonsene dine

bilde 1

Mange internettbrukere eier nå smarttelefoner og bruker mobilapper fordi de tilbyr en bedre brukeropplevelse. For iOS-apputviklere er dette både en velsignelse og en forbannelse, for selv om mange bruker Apple App Store, er det mange apper der de kan laste ned.

Statista opplyser at rundt 4,7 millioner apper er på App Store. Så med mindre merkevaren din er et kjent navn, vil det være vanskelig for iOS-appen din å skille seg ut organisk blant andre. En av forventningene til utvikling av mobilapper er at lansering av en nyttig app umiddelbart vil føre til massive nedlastinger, men det er ikke realiteten.

Heldigvis kan annonsører bruke Apple-søkeannonser for å vise applikasjonene sine til spesifikke målgrupper. Apputviklere og markedsførere kan by på søkeord i App Store, så når brukere legger inn disse søkeordene, vil appen deres vises på toppen av søkeresultatene.

Hvis Apple-søkeannonser brukes riktig, kan de være en effektiv måte å nå ut til et globalt publikum som trenger funksjonene appen din kan tilby.

Hvorfor du bør bruke Apple-søkeannonser

Noen applikasjoner får gjennomslag organisk på App Store, men mange gjør det ikke. Det ville være best å øke sjansene for at folk oppdager applikasjonen din ved å betale for å få den plassert øverst i et søkeresultat. Her er grunnen til at dette er en god idé:

1. Konverteringsfrekvensen for Apple Search Ads er høy

Besøkende til App Store klikker sannsynligvis på en annonse etter et søk hvis den promoterte appen er akkurat det de leter etter når de søker etter et søkeord. Apple hevder at mer enn 60 % av nedlastingene i deres App Store skje umiddelbart etter et søk.

Apples søkeannonser har også en gjennomsnittlig konverteringsfrekvens på rundt 50 %. Denne statistikken indikerer en mulig økning i appsynlighet og nedlastinger når du støtter den med søkeannonser under de rette omstendighetene.

mimi thian 5ZnS3wK6sUg unsplash

2. Dedikert brukerbase

Folk som laster ned apper fra søkeannonser genererer 18 % mer inntekt enn folk som fant dem på andre måter, ifølge en studie utført av Voodoo. De har også en 5 % høyere oppbevaringsgrad enn andre, og det er mer sannsynlig at de betaler for abonnementer og opplåsbart innhold i appen.

3. Oppdag søkeord med lav CPA

Å kjøre søkeannonser i App Store vil tillate deg å starte oppdagelseskampanjer for å identifisere høyt rangerte søkeord for appene deres som de ikke bruker for øyeblikket.

Å lese:  6 grunner til at WordPress er så populært blant markedsførere

Etter å ha kjørt disse kampanjene en stund, kan du luke ut ineffektive søkeord og ekskludere dem fra søkeannonsekampanjene dine. Du kan også bruke de nye høyt rangerte søkeordene du finner for å gjenopplive en døende markedsføringskampanje for appen din på andre plattformer.

Mange mennesker mislykkes i å markedsføre appene sine på riktig måte, selv med Apple Search Ads, og applanseringen mislykkes til slutt, noe som gjør at de taper penger. Imidlertid tilbyr plattformer som Skai nå apple søkeannonser optimalisering tjenester til appeiere og utviklere.

Slike plattformer gir verktøyene, ekspertstøtten og veiledningen som trengs for å øke avkastningen deres på Apple Search Ads-kampanjer.

Fordeler med Apple Search Ads Optimization

Noen mobilapputviklere fokuserer for mye på funksjoner og ser bort fra at markedsføring er avgjørende for applanseringsprosessen.

Uten skikkelig markedsføring vil all innsats og penger som legges ned på å bygge appen gå til spille. Her er noen av fordelene med Apple Search Ads-optimalisering:

1. Økt produktivitet

Ved å bruke en plattform som kan forbedre Apple Search Ads-kampanjen, blir det enklere å tilby løsninger på markedsføringskomplikasjoner.

jason goodman MUZFKa mttU unsplash

Å optimalisere kampanjene manuelt vil ta mer tid og kreve mye søkeordundersøkelser og tett oppfølging av konkurrentenes aktiviteter. Å bruke riktig plattform for å optimalisere markedsføringskampanjene vil spare tid og krefter.

Å lese:  Slik utfører du en SEO-revisjon i 7 trinn

2. Lavere markedsføringskostnader

Med ekspertveiledning og passende automatiseringsverktøy kan folk enkelt overvåke KPIer og konverteringer og raskt foreta rimelige justeringer i stedet for å kaste bort penger på feil søkeord.

3. Redusert feil

Det er vanskelig å holde oversikt over søkeordbud og annonsebudsjetter manuelt, spesielt hvis du kjører flere kampanjer samtidig. Automatiseringsverktøy kan bidra til å optimalisere denne prosessen, redusere feil og overforbruk.

De gjør dette ved å automatisk justere budpriser, finne svingninger i søkeord og la deg justere instruksjonene for markedsføringskampanjer mens du er på farten for å tilpasse seg det stadig skiftende markedsføringslandskapet.

Sluttnote

Apples søkeannonser er relativt nye og rimelige for de fleste som er villige til å markedsføre appene sine og øke bunnlinjen. Systemet er ennå ikke mettet som Facebook og Google Ads, og du vil sannsynligvis få valuta for pengene når du bruker det.

Det er imidlertid ikke alle som får mest mulig ut av det, men det finnes plattformer som Skai med verktøy du kan bruke til å automatisere og optimalisere Apple Search Ads-kampanjen din og øke avkastningen din.

Nye publikasjoner:

Anbefaling