Sosial deling gjort enkelt med plugins

Dele

Sosial deling er en fin måte å få innholdet ditt ut til massene, og å oppmuntre eksisterende lesere til å dele innholdet ditt med sine sosiale nettverk kan være et effektivt middel for å øke trafikken din.

Når leserne dine deler innholdet ditt med kretsene sine, fungerer de effektivt som merkevareambassadører – de promoterer bloggen din for deg, samtidig som de gir innholdet ditt troverdighet. Denne typen sosiale bevis er gull for bloggere, så det er avgjørende å sikre at sosial deling er så enkelt som mulig.

Vil du oppmuntre publikum til å dele innholdet ditt? Her er 7 godt vurderte WordPress-plugins å sjekke ut …

Flytende sosial bar

Dette er pluginen vi bruker for å oppmuntre til sosial deling her på WP Dev Shed (se linjen rett under tittelen på dette innlegget?), og vi har funnet ut at det er et enkelt og effektivt alternativ.

Flytende sosial bar legger til en flytende delingslinje til blogginnleggene og sidene dine, for Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn og Pinterest. Denne plugin har blitt lastet ned mer enn 50 000 ganger, og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,5/5 stjerner.

Å lese:  Forenkle frakt med Magento

Cunjo Social Plugin

Cunjo Social Plugin lar deg designe din egen flytende sosiale delingslinje, som kan plasseres over eller under innholdet ditt for å oppmuntre til sosial deling. Med dette pluginet har du også tilgang til gratis sosial analyse, slik at du kan spore hvem som deler innholdet ditt og sammenligne den sosiale aktiviteten på sidene dine.

Cunjo har blitt lastet ned mer enn 53 000 ganger, og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 3,7/5 stjerner.

Tilbyr tilgang til plattformer som Facebook, Twitter, LinkedIn, QQ og mer, Sosial pålogging, sosial deling, sosial kommentering lar leserne dine logge på, kommentere og dele via sine sosiale nettverk. Ved å bruke denne plugin-en får du tilgang til brukerdata og sosiale analyser, for å hjelpe deg med å bedre forstå brukerdatabasen din og se hvilket innhold som deles mest.

Sosial pålogging, sosial deling, sosiale kommentarer har blitt lastet ned mer enn 159 000 ganger, og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 3,6/5 stjerner.

WP Social Share

WP Social Share er en enkel plugin, som lar leserne dine raskt og enkelt dele innholdet ditt med sine sosiale nettverk, inkludert Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, StumbleUpon, Digg og Reddit.

Dette pluginet har blitt lastet ned mer enn 17 000 ganger og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 3,7/5 stjerner.

Å lese:  Hobbyer for profesjonelle innen digital markedsføring – personalisering av strikketøy til babyer

Sporbare sosiale delingsikoner

Sporbare sosiale delingsikoner oppmuntrer til sosial deling, og sporer antall delingsklikk i Google Analytics. Tilpassbar, og med muligheten til å velge hvor og hvordan ikoner vises, integreres denne plugin med Facebook, Twitter, LinkedIn, Digg, StumbleUpon, Tumblr og mer.

Sporbare sosiale delingsikoner har blitt lastet ned mer enn 66 000 ganger, og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 3,8/5 stjerner.

Tilt Social Share Widget

Tilt Social Share Widget muliggjør enkelt deling av innlegg og sider, og kobler leserne dine med Facebook, Google+, Pinterest, Twitter, Digg, Tumblr, Evernote, LinkedIn, StumbleUpon og mer.

Tilt Social Share Widget har blitt lastet ned mer enn 27 000 ganger og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,6/5 stjerner.

Slepe sosiale delingsknapper

Kompatibel med Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Digg, Reddit, Buffer, Pinterest og mer, Slepe sosiale delingsknapper kan tilpasses fullt ut til å vises som en flytende knapp eller skyvefane, med forskjellige visningshastigheter, retninger og skall. Denne plugin-en tilbyr også statistikk om sosiale deler.

Slick Social Share Buttons har blitt lastet ned mer enn 333 000 ganger, og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,4/5 stjerner.

Bruker du allerede en sosial delingsplugin? Hvilke verktøy finner du nyttige for å oppmuntre til sosiale delinger blant leserne dine?

Nye publikasjoner:

Anbefaling