Sosiale delingsverktøy og nettverk å se på

nye nettverk

Lei av å tweete? Lider du av Facebook-tretthet og Insta-utmattelse? Spennende nye sosiale nettverk og plattformer dukker opp over nettet hele tiden, og tilbyr oss tonnevis av innovative og fryktinngytende måter å koble til, dele og kommunisere.

Her er fem av de mest spennende og kreative kommende sosiale delingsverktøyene og nettverkene du vil sjekke ut selv.

Sti

Angivelig øker med mer enn én million brukere hver uke, Sti tilbyr en mer intim sosial nettverksopplevelse – der vennenettverk er begrenset til 150 tilkoblinger for hver bruker. Selv beskrevet som en “smart journal som hjelper deg å dele livet med de du elsker”, er Path privat som standard, og er designet for å simulere en “middagsbordsopplevelse”, der du kan dele historier og øyeblikk i et trygt miljø med folk som står deg nærmest.

Kvitre

Husker du hvor overveldet smarttelefonbrukere var da Bump-delingsappen ble utgitt? Vi vil, Kvitre er basert på et lignende konsept … men med enda mer oomph. I hovedsak handler Chirp om deling via lyd – og gir brukerne muligheten til å dele en lenke eller et bilde eller til og med et dokument med et helt rom fullt av mennesker. Ikke mer å sende e-post til flere kontoer eller prøve å pare enheter via Bluetooth. Med Chirp avgir telefonen et høyt knirking på to sekunder, som andre telefoner som kjører appen innenfor lydrekkevidde gjenkjenner, slik at de umiddelbart kan laste ned den delte informasjonen. Det spiller ingen rolle om du er i et styrerom eller en overfylt bar, eller om du prøver å nå et større publikum ved å bygge inn kvitringen din i YouTube-videoer.

Å lese:  Hvordan bevise avkastning på sosiale medier ved å bruke steinkalde data som kundene vil ha

(Det nye) Myspace

Selv om det gamle MySpace (med stor S) en gang var kongen av sosiale medier med mer enn 100 millioner brukere i sin beste alder, har det lenge vært ansett som det har vært i den sosiale nettverksverdenen … det vil si frem til lanseringen av ny Min plass 2.0, med støtte fra Justin Timberlake. Det nye grensesnittet er visuelt drevet, selv om fokuset på musikk fortsatt er sentralt på plattformen. Ved å bruke Myspace kan brukere lytte til de siste sporene fra uoppdagede talenter og laste opp sine egne for å finne nye fans; kontakt med musikk, artister og venner for å få tilpassede anbefalinger for ny musikk; få tilgang til eksklusive intervjuer, videoer og mikser; og kuratere og dele sin egen musikk- og fotomikser.

Tommel

Tommel handler om personlig crowddsourcing i sanntid. Den ble opprettet med målet om å hjelpe folk med å få øyeblikkelige meninger mens de shopper, men siden lanseringen i 2010 har den utviklet seg til et fellesskap av brukere som er glade for å gi tilbakemelding på praktisk talt alle områder av livet – fra kunstverk og musikk til filmer, mat, relasjoner , og alt i mellom. Er du usikker på hvilket bloggemne du skal skrive om i dag? Velger du mellom to logokonsepter for din bedrift? Ønsker å spørre ekte folk hvis de kjøper et nytt produkt før investerer du tid og penger i å lage den? Sett spørsmålet ditt ut i verden, se tommel opp og tommel ned rulle inn, og delta i samtaler med folk fra hele verden for å hjelpe deg med å ta avgjørelsen din.

Å lese:  Eksperttips for din sosiale mediestrategi i 2024

Chirpify

Chirpify leder en revolusjon innen betaling og salg på nettet, og er den eneste in-stream sosiale handelsplattformen – som gjør det mulig for brukere å selge digitale og fysiske varer direkte i strøm på sosiale mediekanaler, inkludert Facebook, Twitter og Instagram. For å foreta et kjøp svarer brukerne ganske enkelt “kjøp”, for å delta i en konkurranse svarer de “gi meg”, eller for å donere til et sosialt innsamlingsinitiativ svarer de “doner”. Chirpify gjør det også mulig for brukere å sende og motta betalinger til flere personer med én tweet eller retweet ved å inkludere hashtaggen #chirpify. Ingen kredittkort eller kjedelige online kasser er nødvendig.

Nye publikasjoner:

Anbefaling