Supercharge WooCommerce med HubSpot

Som nettsteds-/butikkbygger vet du at sporing av handlingsdyktige kundeinteraksjoner er nøkkelen til å øke antallet konverteringer. HubSpot er en bransjeledende pakke med verktøy for kunderelasjoner designet for å hjelpe selgere med å holde kontakten med kundene under alle deler av kundens livssyklus. Det er da ikke rart at sammenkobling av kundeforholdssuperkreftene til HubSpot med de teknologiske og publiserende superkreftene til WordPress skaper en kraftig løsning for å holde kontakten med og markedsføre til fremtidige og nåværende kunder.

La oss ta en titt på noen få integrasjoner mellom HubSpot og WooCommerce og se hvordan de kan forbedre kundens nettbutikk.

Så hva er HubSpot?

Tenk på HubSpot som en sveitsisk hærkniv for kundeforhold som hjelper med markedsføring, salg og service. Enten du sporer relasjoner med kunder, oppretter landingssider, kommuniserer med besøkende på nettstedet eller holder oversikt over kundeservicehenvendelser, kan HubSpots pakke med verktøy hjelpe.

Integrering med HubSpot

Hva er enda bedre enn gratis profesjonelt utformede verktøy? Verktøy som er enkle å integrere. Her er to måter å integrere HubSpot direkte i kundens WordPress-side.

1) HubSpot WordPress-plugin

HubSpots WordPress-integrasjon er ganske fantastisk, og de har gjort det enkelt å komme i gang. Faktisk er onboarding-prosessen så bra, alt du trenger å gjøre er å laste ned plugin-en og følge velkomstveiviseren.

Å lese:  Er WordPress riktig for juridiske blogger?

Når du er ferdig kan du velge hvilke verktøy du vil inkludere på nettstedet.

2) Zapier-integrasjon

Jo mer informasjon du har om kunden din, jo bedre. Når du kobler WooCommerce til HubSpot via en Zapier-integrasjonvil du kunne legge til nye kunder i avtaler, legge til potensielle kunder i arbeidsflyter basert på deres produktinteresser og mer.

Etter hvert som data strømmer inn i HubSpot, vil du kunne ta manuelle og automatiserte beslutninger om hvordan du følger opp kundene for å avslutte flere salg.

Zapier-integrasjonen hjelper deg med å få mer data om kundene dine fra WooCommerce til HubSpot, slik at du kan handle på disse dataene. Men denne integrasjonen hjelper deg ikke med å trekke HubSpot-funksjoner inn på nettstedet ditt.

Inkorporerer HubSpots gratisverktøy

Når du har koblet nettstedet ditt til HubSpot, er det på tide å trekke inn noen av deres flotte funksjoner.

Robust skjemabygger

Å bygge og integrere et skjema for å generere potensielle kunder bør bare ta noen få minutter med HubSpot. Lag først et skjema i HubSpot ved å bruke dra og slipp-skjemabyggeren. Deretter bygger du inn skjemaet på en hvilken som helst side i kundens WordPress-side med en enkel kortkode eller Gutenberg-blokk.

Live chat

En fin måte å tilføre en butikk ekstra verdi på er å gi kundene en enkel måte å kommunisere frem og tilbake med butikkeieren. Faktisk, noen studier indikerer at konverteringsfrekvensen øker ved bruk av live chat. Hubspots Live Chat funksjonen er en perfekt måte å raskt og enkelt integrere og teste denne verdifulle funksjonen på kundens nettsted.

Å lese:  5 flotte online markedsføringsverktøy for å kickstarte en vellykket bedrift

Aktiver live chat i HubSpot-kontoen din, velg et tema, så er du i gang. Den beste delen er at chat-funksjonaliteten integreres direkte med kundens HubSpot-konto for å holde styr på interaksjoner med besøkende mens de beveger seg gjennom trakten og blir kunder.

Når det gjelder ekstra oppsett er det ingen. HubSpot for WordPress-plugin tar seg av hele implementeringen for deg.

Administrere HubSpot-kontakter

Til slutt er det hyggelig å vite at du kan administrere HubSpot-kontakter rett i WordPress-dashbordet. Hold styr på online og offline interaksjoner med kontakter ved å bruke dette enkle, men kraftige dashbordet rett inne i WordPress-administratoren.

Hvis du synes disse gratis integrasjonene er flotte, premium integrasjon av MakeWebBetter kobler enda mer HubSpot-funksjonalitet direkte til WooCommerce som:

  • Synkronisering av WooCommerce-brukere, bestillinger og produkter i sanntid.
  • Synkroniserer historiske kundedata med et klikk.
  • Raskt innarbeidende HubSpot arbeidsflyter.

Hubspot er et godt respektert og utrolig kraftig verktøy for enhver butikk eller nettstedeier. Verktøyene deres hjelper butikkeiere med å opprettholde gode relasjoner med kundene sine for å få dem til å komme tilbake igjen og igjen.

Interessert i å integrere med HubSpot? Følg deres dokumentasjon om hvordan du integrerer med WordPress.

Nye publikasjoner:

Anbefaling