The Fun in Fundamentals: Holde bedriftskulturen i live mens du jobber eksternt

En bedriftskultur der ansatte føler seg utfordret, jobber med mennesker de liker, og jobber for mennesker som “har ryggen” skaper en atmosfære av høy ytelse, lojalitet, positivitet, og ærlig talt, .

I min siste blogg, grunnleggende for ledelse, snakket vi om at det grunnleggende er mer kritisk enn noen gang gitt vår nåværende globale pandemisituasjon. Nå, når vi står overfor realiteten med en langvarig hjemmearbeidssituasjon, er det også viktig at vi opprettholder et sterkt fellesskap av hensyn til våre ansatte. En bedriftskultur der en arbeidstaker føler seg verdsatt og støttet som individ er avgjørende under selv de beste omstendigheter. Gitt den nåværende globale situasjonen, øker viktigheten av å opprettholde din kultur og ditt “fellesskap”.

Min erfaring er at det å holde ansatte motiverte og med høy moral prioriteres, og det er viktig å sørge for at du har disse grunnlagene dekket:

  • Sørg for at hver ansatt vet hvordan de passer inn i det større bildet, og hvordan deres rolle bidrar til suksess for selskapet.
  • Forsterk med ansatte at ledelsen «har ryggen», at ansatte er bemyndiget, kan ta noen risikoer, og at du vil være der for å støtte dem.
  • Ta deg tid til å sikre at ansatte føler seg verdsatt og blir kompensert rettferdig for jobben de gjør. Jada, alle vil gjerne tjene mer penger, men noen ganger er det ikke det det handler om. Sørg for at kompensasjonen deres er rettferdig og rettferdig for sine jevnaldrende for jobben de gjør.
Å lese:  Vil du virkelig ha avslått WordPress-kommentarer?

Og så, for å binde det hele sammen, ønsker de fleste ansatte å ha en følelse av fellesskap – ikke bare fra nabolaget de bor i, men også på arbeidsplassen. Å legge på en sterk fellesskapsfølelse på en måte som samsvarer med din kultur kan ta laget ditt fra bra til bra.

Folk er mest lykkelige når de jobber i et miljø som er i tråd med deres verdier. En bedriftskultur der ansatte føler seg utfordret og jobber sammen med mennesker de liker, skaper en atmosfære av positivitet og produktivitet. Og en del av å like noen er å kjenne noen——på et nivå dypere enn hva deres rolle er i selskapet. I tider som dette er det viktig at folk føler seg knyttet til hverandre.

Her er hvor MORO i grunnleggende kan komme inn …

Nå er en fin tid å bruke tid på å tenke på hvordan dere alle holder kontakten. Her er noen ting vi gjør på Liquid Web for å sikre at teamet vårt ikke føler seg isolert, og at hver enkelt ansatt vet at vi har ryggen deres mens vi holder moralen høy og tilfører litt moro i en virtuell arbeidssetting. Litt for alle interesser og personlighetstyper.

Jeg vil gjerne høre hva du gjør – slå meg opp @cawheeler99 på Twitter og del!

Temamøter

Hvis du har et gjentakende møte i kalenderen, bør du vurdere å legge til litt moro ved å gi det et tema. Hver fredag, bruk en bestemt farge. Teamet mitt liker hattefredager. Prøv forskjellige temaer basert på et tiår eller et reisemål.

Spill

I begynnelsen av møter, be noen sende inn et bilde. Alle må gjette hvem som har sendt det inn. Når avsenderen er identifisert, får de en sjanse til å dele litt om bildet de sendte og hvorfor det er meningsfullt for dem.

Gaveutveksling

Tegn navn ved hjelp av en gaveutvekslingsgenerator, sett et budsjett og la moroa begynne. Hvis budsjettet er et problem, prøv å gjøre en DIY-gaveutveksling der gaver må lages ved å bruke bare gjenstander som giveren har for hånden i hjemmet sitt. Dette er en veldig morsom måte å la ansattes kreativitet skinne.

Netflix se fester

Dette er en morsom måte for ansatte å holde kontakten på. Vi har også åpnet dette for familier og har barnevennlige visningsmuligheter.

Rulett Hangouts

Grupper på 4-6 deltakere velges tilfeldig ut for å ha en 15-30 minutters hangout-økt for å snakke om butikk, interesser eller favoritt Baby Yoda-memes. Eksempelspørsmål er gitt som et utgangspunkt for å få ballen til å rulle, men deltakerne står fritt til å snakke om alt de ønsker for å få samtalen til å flyte.

Å lese:  Mestring av returpolicyer for små bedrifter

Virtuelle hjemmeomvisninger

Be ansatte dele favorittdelen av hjemmet deres, enten det er et rom, et møbel eller en gjenstand. Finn ut hva som gir ansatte trøst i disse tider når så mange av oss er hjemmebundne.

Kunstutveksling

Ansatte fyller ut et spørreskjema om sine interesser og personlighet. De blir deretter matchet med en ansatt fra et annet sted. De to bytter ut spørreskjemaer og, basert på den andre personens svar, maler eller tegner de et lite 4×4 kunstverk til sin nye venn.

Frivillige initiativ

Sett opp Slack-kanaler basert på lokasjoner som lar ansatte dele informasjon om måter å hjelpe i fellesskapene deres.

Skjulte talenter

Å være vertskap for et virtuelt talentshow er en utmerket måte å bli bedre kjent med kollegene dine på. Alle får fem minutter. Handlinger kan variere fra alvorlige til dumme. Latter er uunngåelig, og du oppdager kanskje en hemmelig operasanger midt iblant deg.

Happy Hour Teammøter

Dette er en fin måte å slappe av på slutten av uken. Avslutt uken med et møte som lar teamene sjekke inn om uken over den valgte drikken.

Temafotokonkurranser

Hver uke kan du velge et hjemmeværende-vennlig tema (som mat, kjæledyr, fra vinduet mitt) og arrangere en fotokonkurranse. Vis den beste innleveringen ved starten av et teammøte.

Å lese:  Beste praksis for domenenavning & Retningslinjer

Ressursdeling for foreldre og omsorgspersoner

Start en Slack-kanal for å dele ressurser som nettbasert læring, tips for å holde barna underholdt og hvordan du kan balansere hjemmearbeid mens du administrerer utdanning hjemme.

For store bedrifter med mange ansatte er variasjon avgjørende. Prøv forskjellige tilnærminger og se hva som gir gjenklang. En av de viktigste punktene i disse vanskelige tidene er at hvis vi kan finne måter å knytte forbindelsene som denne sesongen krever, vil vi kjenne hverandre dypere – og vi kan til og med være mer produktive – enn vi noen gang har gjort før.

Vær trygg der ute, og ha det GØY!

Nye publikasjoner:

Anbefaling