Tjen penger med tilknyttede lenker

Tilknyttede lenkerDu har sikkert hørt om tilknyttet markedsføring mens du vandrer rundt på nettet, men for de av dere som er uklare på definisjonen, er affiliate marketing i hovedsak en type online inntektsgenerering, der en blogger eller nettstedeier tjener en provisjon ved å promotere eller nevne produktene og tjenester fra et annet selskap.

Som blogger kan du tjene tilknyttet provisjon ved å lenke fra et bestemt produkt eller tjeneste på nettet via en unik lenke. Denne koblingen er innebygd med en sporingskode slik at annonsøren kan spore salg henvist av nettstedet ditt. Hvis en av personene som har fulgt denne unike lenken fra bloggen din kjøper det produktet, eller fullfører en ønsket oppgave som å registrere seg eller abonnere, vil du bli belønnet med en provisjon.

Det finnes et bredt spekter av tilknyttede markedsføringsprogrammer å velge mellom – noen drives direkte av selskaper som ønsker å selge flere av sine egne produkter via tilknyttede selskaper (som Amazon.com), og noen drives av spesialister i tilknyttet markedsføring, hvis virksomhet det er å matche. de rette bloggerne med de rette annonsørene.

Amazon Associates

Amazon er sannsynligvis verdens største og mest kjente tilknyttede program, og tilbyr mer enn en million produkter å velge mellom for å markedsføre til leserne dine. Amazon tilbyr provisjoner på opptil 10 prosent, og gir bloggere muligheten til å inkludere bildelenker, forbedrede bilde- og tekstlenker og kun tekstlenker. Amazon Associates tilbyr også en rekke widgets for å gjøre visningen av tilknyttede lenker enklere og mer effektiv.

Å lese:  Hvordan Webfx reduserer rapporteringstiden for sosiale medier med 90 %

eBay Partner Network

eBays partnernettverk tilbyr en rekke annonserings- og inntektsgenererende verktøy, inkludert interaktive annonser og tilpassede bannere. Deres tilknyttede lenkeprogram er et av deres mest populære alternativer for inntektsgenerering, og koblingsgeneratoren deres tilbyr bloggere en enkel måte å lage sporbare lenker. eBay bruker sin egen kvalitetsklikkprisingsmodell, der beløpet som betales per klikk avhenger av trafikkkvaliteten – vurdert av eBay via en rekke faktorer.

Apple-tilknyttede selskaper

Apple har også sitt eget tilknyttede program, som lar bloggere tjene provisjoner på alle kvalifiserte inntekter generert av lenker til iTunes, App Store, iBookstore og Mac App Store. I samarbeid med fire tilknyttede nettverk over hele Nord-Amerika, Europa, Australia, New Zealand og Japan, Apple-tilknyttede selskaper programmet tilbyr provisjoner på sanger, apper og bøker.

ClickBank

Grunnlagt i 1998, ClickBank har som mål å koble bloggere med deres globale nettverk av rundt 100 000 tilknyttede markedsførere – slik at de kan velge produktene de tenker best med sitt publikum. ClickBank har fokus på informasjonsprodukter som e-bøker og kurs, og kan skilte med provisjoner på hele 75 prosent.

Del ASal

Del ASal handler om konsolidering av tilknyttede salg, med et mål om å la bloggere delta i en rekke forskjellige tilknyttede programmer mens de bare trenger å håndtere – og bli betalt av – med én sentral inntektsstrøm. ShareASale samler tilknyttede inntekter, og tilbyr et nettverk av 2500 selgere som søker bloggere for å markedsføre produktene deres.

Å lese:  Online logooppretting ved hjelp av AI

LinkShare

LinkShare er en tilknyttet plattform assosiert med en rekke høyprofilerte annonsører, inkludert Style Tread, Go Daddy, Bloomingdale’s, Macy’s, Kobo og flere, og har blitt kåret til Top Affiliate Network i verden av mthink. Som lignende tredjepartsselskaper. LinkShare forenkler relasjoner mellom utgivere og annonsører ved å administrere lenker, spore resultater og betalinger.

Hvordan organisere tilknyttede lenker

  • Med de mange tilknyttede plattformene som er tilgjengelige for deg, hvordan kan du sikre at alle tilknyttede lenker er i god status? Organisering av tilknyttede lenker kan være utfordrende hvis du bare stoler på funksjonene til tilknyttede plattformer. Det er bare bortkastet tid og krefter å sjekke tilknyttede lenker fra hver tilknyttede plattform. Så hvordan bør tilknyttede markedsførere organisere sine tilknyttede lenker og finne flere muligheter for å tjene penger?
  • Organisering av tilknyttede lenker kan øke inntektene dine. Det er nå mulig å se og administrere hundrevis av lenker til produkter på tvers av nettstedet ditt på ett sted ved å bruke en alt-i-ett-tilknyttet markedsføringsplugin, som f.eks. Lasso. Dette verktøyet har en koblingsindeksfunksjon som kan synkronisere alle lenker for deg. Den varsler deg når en viktig produktlenke er utsolgt eller ødelagt.

Du kan se lenker og søkeord uten inntekter ved å bruke en pålitelig plugin for tilknyttet markedsføring på tvers av nettstedet ditt for å konvertere dem til tilknyttede lenker. Besøkende kan enkelt finne produktanbefalingene dine med vakre, tilpassbare skjermer som er optimalisert ved hjelp av dette verktøyet. Derfor trenger ikke tilknyttede markedsførere å være avhengig av tilknyttede plattformer. De kan også finne nye tilknyttede koblingsmuligheter ved å bruke denne plugin-en for å hjelpe dem med å generere mer salg med deres eksisterende trafikk.

Å lese:  Hvordan øke hastigheten på sidens lastetid med enkle nettstedoptimaliseringer

Hvis du gikk glipp av dem, sjekk ut de relaterte innleggene om hvordan du kan tjene penger på bloggen din og tjene penger med bloggannonser.

Nye publikasjoner:

Anbefaling