Topp 10 markedsføringstaktikker for lavbudsjettbedrifter

For å begynne med hvorfor markedsføring er nødvendig for en bedrift, spør deg selv først at du er fullstendig klar over hva begrepet markedsføring handler om? Og hvorfor er det alltid behov for markedsføringstaktikker? Forvirret? Du trenger ikke bekymre deg for i denne bloggen vet du alt.

Mediet for å fremme og muliggjøre salg av selskapets produkter eller tjenester kalles Markedsføring. Det er alltid en behov for markedsføring fordi hvordan vil publikum vite om deg hvis du er undercover eller mindre engasjerende?

Men på et grunnleggende nivå er markedsføring obligatorisk fordi det sprer bevissthet og utdanner publikum om produktene og tjenestene dine, så det er viktig å jobbe med strategien din allerede før MVP-prosess. Og vet du hva? En vellykket forretningsplattforms prioritet er alltid kundetilfredshet.

I tillegg hjelper markedsføringskanaler deg i etterspørsel og generering av kundeemnersom hjelper virksomheten din å vokse.

graf for generering av potensielle kunder etter markedsføringskanaler

Topp 10 markedsføringstaktikker for lavbudsjettbedrifter:

Følgende er de 10 beste markedsføringstaktikkene for lavbudsjettbedrifter. Du har kanskje valgt noen av dem, men kanskje ikke alle. Så for enkelhets skyld og gjennomførbarhet har jeg samlet de 10 beste billige markedsføringsstrategiene for virksomheten din.

En av de beste markedsføringstaktikkene for lavbudsjettbedrifter, lurer du på hvorfor? For det ser ut til at det har mange fordeler. Se på dem:

 • Du trenger ikke å investere mye i markedsføring, da du bare trenger de sosiale medieplattformene
 • Det hjelper deg å nå ønsket nivå av potensielle salg
 • Det vil gjøre publikum oppmerksomme på merkevaren din

Proff-tips: Sørg for at vinnerpremien er god nok til å tiltrekke seg flere publikum.

Hvordan bør sosiale medier-konkurranser være? Følgende er noen eksempler.

 • Del innleggene til 10 (si) venners profiler
 • Bildetekst til bildet og må inkludere merkevarebyggingen din, for eksempel SocialPilot
 • Skriv en humoristisk kommentar og nå opptil 100 likes/kommentarer

De tidligere nevnte eksemplene fungerer best med markedsføring på et lite budsjettbare legg ut et fengende bilde med en attraktiv og engasjerende vinnerpremie.

Har du problemer med å få kontakt med publikum? Her er en løsning. Planleggingsverktøy for sosiale medier like SocialPilot hjelper deg enkelt å planlegge, planlegge og publisere innleggene dine på flere plattformer for å hjelpe deg med å øke publikummet ditt og øke kontaktene dine med publikum.

Å lese:  Topp 7 Hootsuite-alternativer for spirende markedsføringsbyråer

Resultater fra Instagram-konkurransen

Grafen viser engasjementssammenligningen mellom et vanlig innlegg og en konkurranse

Dra nytte av e-postmarkedsføring:

Du vet? Over 205 milliarder e-poster sendes daglig. Jada, det er stort, og kan du gjette hvorfor? Grunnen til det store omfanget er pga annonsering via e-postmarkedsføring er kostnadseffektivt og når du finne e-postadressene deres det er lettere å pitche og konvertere dem.

I denne digitale æraen har e-poster absolutt økt i omfang, for enten det er et stort eller et lite selskap, bruker hver organisasjon en metode for e-postannonsering.

Hvorfor er det sånn? Her er hvorfor ta en titt:

 • Du kan målrette den ønskede målgruppen
 • E-poster lar deg også målrette mot et globalt publikum
 • Dette fører til større inntekter. I følge rapporter genererer e-poster 29 milliarder pund i detaljsalg årlig (Markedsføringsuke)
 • Det er kostnadseffektivt

Eksperimenter med lavbudsjett PPC:

Markedsfører du på et mindre budsjett og lurer på om det ville være fruktbart eller ikke? Jeg har den beste løsningen for deg.

Hva er det? Ta en titt på den.

De fleste selskapene bruker betal-per-klikk og annonserer gjennom det. På grunn av det faktum at det hjelper å engasjere det nye publikummet og øker inntektene også. Så det er på tide å engasjere så mange publikummere som mulig.

I tillegg gir det merkevaren større eksponering og skaper gjennomslag i markedet. For å se etter den beste markedsføringstaktikken, er lavbudsjett PPC-annonsering en å se på.

Gi gratis biter:

Lurer du på hvordan freebies kan være blant markedsføringstaktikker, og det også for lavbudsjettbedrifter? For det første ville ingen noen gang avslått freebies. Så dette vil være et smartere grep for å tiltrekke seg publikum.

Å lese:  Hva er Cha-fan? Topp 7 tilgjengelig

Ingen forventer at du skal tilby noe som ikke er rimelig for deg. Her er hva du kan gi:

 • Gratis prøveversjoner i et par dager
 • Rabatterte gavekort eller kampanjekoder
 • Få prøvene av produktet/funksjonen din
 • 1-dagers premium-pålogging

Hvilken fordel ville du fått? Men i denne verden kommer ingenting gratis. Så til gjengjeld får du:

 • Ønsket antall kundeemner
 • Kundene dine vil begynne å stole på merkevaren din
 • Merkevaresynlighet vil øke
 • Du bygger opp lojale kunder
 • Salget ville øke

Planlegging av fellesskapsarrangementer kan være vanskelig fordi det er en sjanse for å gå over budsjettet, men hvis du går smart, vil du aldri gå galt.

Hvorfor er samfunnsarrangementer viktige? Markedsføring på et lite budsjett kan ideelt sett gjøres av slike arrangementer som disse. Disse arrangementene øker din synlighet, selv for de mindre selskapene er det best. Men hvis du jobber deretter, vil synligheten til merkevaren din være sikret.

Proff-tips: Hvis du markedsfører på et begrenset budsjett, er det smartere å holde ting enkelt. Ikke overdriv det unødvendig.

Øk markedsføringen din på LinkedIn:

LinkedIn er definitivt den beste plattformen til utvikle virksomheten din. Utvilsomt er det en av de beste rimelige markedsføringsstrategiene. Men LinkedIn blir ofte ikke brukt som det skal.

Ikke vær den som unnlater å bruke den, med rette. Bare ikke bygg forbindelser og flytt bort, men prøv å bli involvert i så mange aktiviteter du kan.

Hva slags aktiviteter? Du kan bli med i flere grupper, dele innleggene dine ofte, dele ideene dine, delta i diskusjonen og flere andre måter. Du kan til og med lage engasjerende salgsinnlegg å generere potensielle kunder.

Hva er fordelen med det? Å legge ut innhold på LinkedIn kan hjelpe deg:

 • Det gjør innholdet ditt synlig for den rette målgruppen
 • Du kan enkelt henvende deg til bedriftsprofiler
 • Merkevaren din får mer lojale kunder
 • Den beste måten for markedsføring på et lavt budsjett
 • Leads kan genereres

Fokus på henvisningsmarkedsføring:

For å få noe må du gi noe, her er hvordan det fungerer. For hvem sa at gode ting kommer gratis? Selv om, Henvisninger er en fin måte å markedsføre taktikk på, Lurer på hvorfor? Her er hvorfor.

Å lese:  Topp 6 nyttårsforsett for bedriften din

Når du tilbyr henvisninger, er det her du får kundenes tillit og tillit. Fordi belønninger kan gjøre hvem som helst glad.

Hva føler kundene? Kunder er overbevist om at du verdsetter dem, du bryr deg om deres behov og verdsetter deres deltakelse.

Hva vinner du? Først får du lojale kunder. For det andre, når kunden henviser merkevaren din til sin krets, får du potensielle kunder og flere kunder. Så hvorfor ikke gi litt og få mer?

Forbedring i SEO:

mange-deler-av-SEO

Kjennetegn ved SEO

Forstå og forbedre SEO er obligatorisk for et selskap. Det er fordi hvis innholdet ditt ikke var optimalisert nok til å nå toppen av SERP-ene, hvordan ville du få synlighet?

SEO har imidlertid ingenting å gjøre med budsjettet for markedsføringstaktikker, men det plasserer absolutt delen i bygningen.

Hvordan forbedre SEO? Følgende er måtene du kan forbedre SEO på:

 • Meningsfull bruk av Alt-tagger
 • Passende metabeskrivelse
 • Bruk riktig søkeordtetthet
 • Sørg for at innholdet er godt lesbart
 • Rett opp ødelagte koblinger
 • Bruk H1 og H2 header forsiktig
 • Optimaliser nettstedet ditt for mobil

Se på hvordan de beste SEO-selskapene optimaliserer nettsidene sine:

Hva er fordelene med SEO? Det er alltid visse fordeler som gjør det enkelt å forstå SEO. Hva er det?

 • Det genererer mer trafikk
 • Merkevarebevisstheten økes
 • Forbedrer konverteringsfrekvenser
 • Markedsføring på et stramt budsjett
 • Hjelper med å finne nye kunder

Markedsfør nettstedet ditt på fora og sosiale mediegrupper:

Ta aldri grupper eller fora for gitt. Akkurat som LinkedIn hjelper deg å nå bedriftsprofiler, stort sett. Forumene eller sosiale mediegruppene hjelper deg å nå et lokalt publikum. Det lokale publikummet er noen ganger veldig stort, og dette er virkelig til fordel for virksomheten din.

Hvorfor er de markedsføringstaktikker? Åpenbart kan samhandling med publikum føre deg til en utvidelse av markedsføringshorisonten. Og merkevarebygging er viktig for virksomheten din enten bedriften er liten eller stor.

Å lese:  Hvordan skrive en god introduksjon slik at innlegget ditt blir sett: 8 tips

Hvordan lansere nettsiden på slike plattformer? Det meste av tiden er det ikke mye som trengs for å komme i gang, bare kontoen og det er det.

 • Søk etter gruppene/fellesskapene som passer best til bedriftens natur
 • Be om en invitasjon
 • Svar på noen av spørsmålene om nødvendig
 • Til slutt, start nettstedet ditt.

Legg til et Chatbot-element: I disse dager vokser de fleste bedrifter og genererer potensielle kunder ved hjelp av en chatbot. Å koble virksomheten din til en chatbot kan imidlertid gi deg flere fordeler. Lurer du på hvordan? Ta en titt.

For eksempel driver bedriften din med motedetaljer – så definitivt link til gruppene/foraene som er relevante. Hvis du bygger en chatbot du kan doble publikummet ditt.

Hvordan?

For nå kan du lansere nettstedet ditt i mote- og chatbot-grupper/fora, noe som helt sikkert vil hjelpe deg med å generere flere potensielle kunder og høyere trafikk.

For å gjøre det enklere for deg å bygge chatboten for et hvilket som helst felt her er Botsify å hjelpe deg. På denne plattformen kan du enkelt bygge en chatbot av hvilken som helst type.

Merkevarebygging på sosiale medier-kontoer:

merkevare-på-sosiale-medier-plattformer

Liste over sosiale medieplattformer for merkevarebygging

Merkevarebygging av personlige sosiale medier-kontoer er en av de beste rimelige markedsføringsstrategiene fordi du ikke vil kreve noe annet enn kontoene dine. Det spiller ingen rolle hvor stor eller deilig sirkelen din er, merkevarebygging spesielt for lavbudsjettbedrifter eller gründere av personlige grunner er det beste.

Hvorfor er det sånn? Dette er fordi når merkevaren din har blitt lansert i ulike yrker/fora, er det nå den beste tiden å introdusere merkevaren din for venner og familie.

På denne måten kan du også få lojale og genuine brukere, kretsen din må være klar over hva du gjør, for de vil ikke være i yrker som deg.

I et nøtteskall:

For å oppsummere kan markedsføring være vanskelig, men det betyr ikke at du trenger mange budsjetter. De ovennevnte markedsføringstaktikkene kan fungere best for virksomheten din, og det også til et lavere budsjett.

Nye publikasjoner:

Anbefaling