Topp 10 programvare for feil/problemsporing: Identifiser sårbarheter før de blir problemer

I prosessen med programvareutvikling er det svært viktig å ha så få feil som mulig, samt å oppdage feil og feil i starten. Ved å eliminere feil og feil skaper vi et bedre og mer pålitelig produkt og gjør kundene våre mer fornøyde. Det er imidlertid en hake.

Verktøy for feilsporing kan hjelpe oss med å oppdage, rapportere og spore feil gjennom hele programvareutviklingsprosessen. Det finnes mange gode verktøy, og vi vil beskrive noen av de beste nedenfor.

Etterslep

Backlog er et nettbasert verktøy for feil/feilsporing og prosjektledelse og er laget for utviklingsteam. Ethvert medlem av teamet kan veldig enkelt rapportere en feil, og det er en meget detaljert innsikt i feilhistorikken, samt informasjon om feilen er løst og på hvilken måte.

Med dette flotte verktøyet kan du, i tillegg til å spore og oppdage feil, administrere ulike IT-prosjekter. Verktøyet er utstyrt med mange alternativer som sub-tasking, avanserte statusdiagrammer og har også applikasjoner for iOS og Android.

Kualitee

Kualitee er et flott verktøy for utviklingsteam. Dette verktøyet sikrer at du lager kvalitetsprogramvare med minimale feil.

Det finnes feilhåndteringsalternativer i dette verktøyet, men det finnes også forskjellige verktøy for å teste programvare (til og med programvare for dokumentgenerering) og jobbe med å løse feil og problemer. I stedet for å bruke flere verktøy for feildeteksjon og testing, lar Kualitee deg gjøre alle disse handlingene fra ett kontrollpunkt.

Kualitee har et meget godt brukergrensesnitt, utmerkede rapporteringsdiagrammer, og det er mulighet for integrasjon med andre applikasjoner. Dette er et kommersielt verktøy, og startprisen er $15/md/bruker. Gitt de rike alternativene, kan vi si at dette verktøyet er ganske billig.

Å lese:  Topp 10 VS-kodeutvidelser for utviklere: Forbedre utviklingsopplevelsen din

BugHerd

BugHerd er et av de beste og mest nøyaktige verktøyene for å spore feil og problemer på nettsteder. Den lar deg og kundene dine nøyaktig oppdage elementene der en feil oppstår.

Dette verktøyet registrerer all informasjonen du trenger for å replikere og raskt løse eventuelle feil, for eksempel problemer med nettleseren, operativsystemet og så videre.

BugHerd har et oppgavebord i Kanban-stil som viser alle feil og informasjon om dem, samt teknisk informasjon. Fra oppgavebordet kan du spore fremdriften og vite når som helst hvor langt et problem har kommet til å bli løst. Du kan integrere dette verktøyet med applikasjonene dine slik at du har utvikling og feilsporing i ett kontrollpanel.

Fugl spiser insekt

Bird Eats Bug er en flott nettleserutvidelse som vil lage omfattende interaktive feilrapporter. Rapportene er svært rike på data, så du vil enkelt identifisere problemet, dets plassering, og du vil motta retningslinjer for hvordan du kan løse det.

I det øyeblikket du fanger skjermen og årsaken til problemet, utvider denne utvidelsen automatisk rapporten med data som en konsollpost, nettverksfeil, nettleserproblemer og mer.

Med dette verktøyet trenger du ikke å forlate utviklingsprogramvaren; du vil ha alle feilrapportene inne i nettleseren.

Dette verktøyet har en gratisversjon; den kommersielle versjonen heter Business og koster kun $8/md.

Å lese:  Topp 5 nettsteder for å kjøpe brukte telefoner i Australia

Bugzilla

Bugzilla er et verktøy som vi ikke trenger å introdusere mye av. I lang tid har dette verktøyet vært det mest populære for å spore og oppdage feil, og det brukes av mange organisasjoner så vel som enkeltpersoner.

Dette verktøyet er veldig enkelt å bruke gjennom et nettgrensesnitt. Det er helt åpen kildekode og helt gratis å bruke. Vi anbefaler at du prøver dette verktøyet og ser fordelene.

Brukerback

Brukere anser Userback for å være den raskeste måten å rapportere feil og få tilbakemeldinger fra nettsteder og applikasjoner du utvikler for øyeblikket. De fleste utviklere bruker dette verktøyet fordi de har absolutt alt de trenger for å oppdage og rette feilen raskere.

Det er veldig enkelt å rapportere en feil ved å bruke dette verktøyet. Sammen med applikasjonen kan du legge ved et skjermbilde, konsolllogg, video, nettleserinformasjon og mange flere ting.

Dette verktøyet er laget for programvareselskaper og designere og sparer tid fordi du kan administrere alle pågående prosjekter på ett sted fra ett kontrollpanel. Det er mulighet for integrasjon med Jira, GitHub, Slack og mange andre tjenester.

Userback har ikke en gratisversjon; Basic-versjonen koster bare $8/md, standardversjonen koster $34/mnd, Growth-versjonen er den dyreste og koster $69/mnd.

FogBugz

FogBugz er et annet verktøy i en serie flotte verktøy for problemsporing og feilsøking. Den fungerer gjennom et nettgrensesnitt og lar deg opprette, liste opp, tildele og arbeide med oppdagede feil og feil.

Å lese:  Topp 7 grafikkort under 5000

I et svært rikt grensesnitt kan du følge strømmen av problemløsning og dermed opptre forebyggende og sørge for at problemet ikke skjer igjen noe sted i applikasjonen. Verktøyet er veldig enkelt å bruke og har alle nødvendige alternativer for å spore og oppdage feil. Et av de beste alternativene til dette verktøyet er WIKI som lar deg gjøre alle feil og problemer tilgjengelig for publikum.

FogBugz er et kommersielt produkt, og startprisen er $15/bruker/md.

Zoho Bug Tracker

Zoho Bug Tracker er en del av et populært oppgavestyringsverktøy kalt Zoho Project. Modulen for feilsporing og feilsøking er et nettverksverktøy der du kan lage prosjekter, oppgaver og komplekse feilrelaterte rapporter og tips om hvordan du oppdager dem.

Denne modulen har absolutt alle alternativene du trenger for å effektivt oppdage feilen og jobbe med å løse den.

Zoho Bug Tracker er kommersiell programvare. Det er også en gratisversjon tilgjengelig for en periode på 14 dager, og det vil være nok tid til å se om dette verktøyet er det du trenger.

eTraxis

eTraxis er et populært og veldig bra sporingsverktøy hvor du kan spore feil, men du har også muligheten til å legge til sporing til et hvilket som helst annet segment innen programvare- og applikasjonsutvikling.

Verktøyet er veldig fleksibelt og lar deg lage arbeidsflyter. Du kan definere arbeidsflyter og punkter som må utføres i feildeteksjons- og elimineringsprosessen for å sikre at prosessen fullføres riktig. Du finner disse arbeidsflytene i applikasjonen i form av maler.

Å lese:  Slik starter du postoppkrav (COD) Dropshipping i 2024

eTraxis er et kommersielt verktøy, men det er en gratisversjon med begrensede muligheter, slik at du kan prøve ut noen grunnleggende alternativer. Det er tre kommersielle pakker; den første er Standard og koster $8/mnd, den andre er Medium og koster $20/mnd, og den dyreste er Enterprise og koster $50/mnd.

Lean testing

Lean Testing er et flott og gratis verktøy for feil/problemsporing og testhåndtering og ble utviklet av testere. Verktøyet tilbyr en nettleserutvidelse, som gjør det veldig raskt å rapportere og oppdage feil i forretningsprosesser.

Lean Testing har absolutt alle alternativene som trengs for å lykkes med å oppdage og spore feil. Grensesnittet er intuitivt og veldig enkelt å bruke. Siden det er en nettapplikasjon, er ingen installasjon nødvendig. Dette er en gratis løsning som du absolutt bør ha i samlingen din.

Konklusjon

Å oppdage, spore og løse feil kan være en lang og vanskelig prosess. Derfor strekker vi oss etter verktøy som vil hjelpe oss å løse denne delen av jobben så enkelt og effektivt som mulig.

Å lage feilfrie applikasjoner vil føre til større kundetilfredshet og dermed forbedre vårt omdømme og kvaliteten på tjenesten.

Selv om det er mange verktøy for å spore og oppdage feil, har vi listet opp de ti mest populære. Du kan bruke dem hver for seg, men bruk av flere verktøy i kombinasjon gir gode resultater.

Nye publikasjoner:

Anbefaling