Topp 12 beste WordPress-plugins for medlemskap (fordeler og ulemper)

Leter du etter det beste WordPress-medlemskapspluginet? Å lage et nettsted for betalt medlemskap er en fin måte å tjene penger på nettstedet ditt og belønne lojale lesere med eksklusivt innhold.

Denne artikkelen vil dele de beste medlemskapspluginene for WordPress når du bygger et medlemsside.

Hvis du har det travelt, her er en rask sammenligning av våre topp 3 valg:

Navn Nøkkelegenskaper Fordeler Ulemper Prissetting
MemberPress Enkelt oppsett
innholdsbegrensning
drypp innhold
banebygger
Brukervennlig
kontrollere tilgang
innebygde kurs
betalingsporter
Begrensede betalingsmuligheter
mangler integrasjoner
$179,50
MemberMouse Dynamisk innholdsbeskyttelse
avansert rapportering
1-klikk kjøpslenker
Kraftig
fleksibel
innholdskontroll
omfattende rapportering
Designbegrensninger
kan være overveldende
$199,50
Trives lærling Lett å bruke
kan tilpasses
engasjerende funksjoner
Brukervennlig
Tilpassbar
Begrenset rapportering
ingen gratisversjon
$149

Hva er en WordPress Membership Plugin?

Et WordPress-medlemskapsplugin er et verktøy som lar deg lage en medlemsside på WordPress-nettstedet ditt. Den lar deg begrense tilgangen til bestemt innhold, for eksempel innlegg, sider eller nedlastinger, slik at bare registrerte brukere eller betalende medlemmer kan få tilgang til det.

De beste WordPress-medlemskapspluginene

Det er flere utmerkede WordPress-medlemskapsplugins å velge mellom. Hver tilbyr forskjellige funksjoner for forskjellige områder av virksomheten din.

I denne veiledningen vil vi imidlertid fokusere på de aller beste løsningene. Med det i tankene, her er våre favoritt toppmedlemskapsplugins for WordPress:

1. MemberPress

Beste WordPress-medlemskapsplugin

MemberPress er den mest populære WordPress-medlemskapspluginen og den enkleste å bruke. Det er en fullverdig plugin for medlemskapsadministrasjon med verktøy som fungerer med WordPress-plattformen.

Som et resultat kan du gjøre et hvilket som helst nettsted til en brukervennlig medlemsplattform.

Fordeler

 • Lett å bruke – MemberPress gjør det enkelt å sette opp en medlemsside ved hjelp av WordPress. Det er så enkelt som å installere plugin, angi betalingsgateway-detaljer og legge til noen produkter, og du er i gang. Den inkluderer også nyttige optimaliseringsfunksjoner.
 • Kontroller tilgang til innhold – Du kan begrense tilgangen til innlegg, sider, kategorier, tagger, filer, påloggingsskjemabygger, tilpassede innleggstyper, tildele tillatelser til individuelle brukere, etc.
 • Dryppinnhold – Med MemberPress kan du dryppe begrenset innhold og tilby kupongkoder til medlemmer over tid. Dette er ideelt for å tilby kurs og pedagogisk materiale som nedlastbare PDF-filer.
 • Kursbygger – Det innebygde kurstillegget lar deg enkelt opprette, administrere og selge nettkurs på medlemsnettstedet ditt.
 • Programvareintegrasjon – Koble til populære e-postmarkedsføringstjenester for å utvide e-postlistene dine, som AWeber og MailChimp. Du kan til og med koble den til MonsterInsights for å spore aktivitet på nettstedet og Amazon Web Services.
 • Betalingsporter – Den har innebygd støtte for populære betalingsgatewayer som PayPal, Stripe og Authorize.net med sin API. Du kan også legge til påloggingswidgeter i sidefeltet og lage tilpassede betalingsskjermer med mersalg og spesialrabatter.

Ulemper

 • Begrensede betalingsalternativer – Kun 3 betalingsgatewayer er tilgjengelige i MemberPress. Så nettstedeiere fra land som ikke støttes kan få problemer.
 • Mangler integrasjoner – Denne plugin-en støtter de mest populære tjenestene for å drive en medlemsside. Men den savner andre populære integrasjoner for å danne en komplett pakke. Når det er sagt, kan du betale noen for å integrere tjenesten du trenger.

Priser: Prisen for MemberPress begynner kl $179,50 per år for Grunnplanen. Plus-planen er $299,50 per år.

MemberPress er den perfekte alt-i-ett-løsningen for nybegynnere. Det er enkelt å sette opp og har kraftige funksjoner for å bygge medlemsnettsteder.

Hvis du trenger hjelp til å lage WordPress-registreringsskjemaer med tilpassede felt, bør denne artikkelen hjelpe.

2. MemberMouse

Mest avanserte WordPress Membership Plugin

MemberMouse er en av de kraftigste, fleksible og skalerbare WordPress-medlemskapspluginene på markedet i dag. Ut av esken kommer den med mange avanserte funksjoner du rett og slett ikke finner i andre plugins.

Hvis du er seriøs med å bygge en kraftig og lønnsom medlemsbedrift, kan MemberMouse være den perfekte plugin for deg.

Fordeler

 • Dynamisk innholdsbeskyttelse og personalisering med SmartTags™ — MemberMouse SmartTags™ er kortkoder som gir deg full kontroll over hvordan du beskytter og viser innhold til medlemmene dine uten å måtte skrive en enkelt linje med egendefinert kode.
 • Advanced Reporting Suite — Få umiddelbar tilgang til de kritiske forretningsberegningene du trenger for å utvide virksomheten din, som: Kundeverdi for hele livet, oppbevaring og avgang, medlemsengasjement og mer.
 • 1-klikk på Kjøpskoblinger — Selg flere produkter – som mersalg – til medlemmene dine uten å be dem om å legge inn kredittkortopplysningene sine på nytt. Å øke fortjenesten på nettstedet ditt er så enkelt som et klikk!
 • Gratis og betalte prøveversjoner — Noe bra med MemberMouse er at du kan lage både gratis og betalte prøveversjoner for medlemskapet ditt. Dette er en flott markedsføringsstrategi og en fantastisk måte å la folk dyppe tærne inn i din verden.
 • Automatisk håndtering av forsinket betaling — For medlems- og abonnementsbedrifter er det å fange opp mislykkede betalinger nøkkelen til lønnsomhet. Heldigvis har MemberMouse avanserte purrefunksjoner som gjør dette for deg automatisk.
 • Integrasjoner — MemberMouse har dusinvis av nyttige integrasjoner for alle nøkkelverktøyene i teknologistabelen din, som: ActiveCampaign, ConvertKit, MailChimp, Drip, GetResponse, Zapier, Stripe, PayPal, Authorize.Net, Sticky.io, ClickBank, Segmetrics og mer!
 • Klassens beste støtte — Supportteamet på MemberMouse er noen av de mest kunnskapsrike og hjelpsomme menneskene som finnes. Det er få problemer som medlemskapssideeiere møter som de ikke allerede har sett og løst. Forvent raske og profesjonelle svar fra dem!
Å lese:  Jasper AI-anmeldelse: Beste copywriting-verktøy [Does It Work?]

Ulemper

 • Designbegrensninger: MemberMouse er avhengig av WordPress og temaet som er installert på nettstedet ditt. Dette kan begrense designalternativene dine.
 • Uendelige tilpasningsalternativer: MemberMouse har et omfattende sett med tilpasningsverktøy tilgjengelig. Dette lar deg tilpasse alle aspekter av medlemskapssiden din i høy grad. Selv om dette faktisk er en fordel for de fleste brukere, kan dette være overveldende for noen.

Priser: Prisen for MemberMouse starter kl $199,50 for Grunnplanen. Plussplanen starter kl $299,50 per årog Pro-planen starter på $399,50 per år.

MemberMouse er en kraftig og funksjonsrik WordPress-plugin for medlemskap som er utviklet for å hjelpe deg med å bygge og vokse en lønnsom nettvirksomhet. Verden er din østers når du lærer å bruke alle de spennende funksjonene deres.

3. Trives lærling

Populær WordPress Membership Plugin

Trives lærling er en annen plugin for læringsstyringssystem (LMS) for WordPress som lar deg lage og administrere nettkurs. Du kan også bruke den til å bygge en blomstrende nettbedrift.

Det gjør kursoppretting morsomt og enkelt med sin visuelle kursbygger og brukervennlige grensesnitt.

Fordeler

 • Lett å bruke: Thrive Apprentice har et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å lage og administrere nettkurs uten teknisk ekspertise.
 • Tilpassbar: Programtillegget tilbyr et bredt spekter av tilpasningsmuligheter, slik at du kan lage kurs som matcher merkevarens utseende og følelse.
 • Engasjerende: Thrive Apprentice inkluderer funksjoner som gjør kurs engasjerende og interaktive, for eksempel quiz, oppgaver og interaktivt multimedieinnhold.
 • Integrasjoner: Thrive Apprentice integreres med andre Thrive-produkter og en rekke tredjepartsverktøy, noe som gjør det enkelt å utvide funksjonaliteten.

Ulemper

 • Begrenset rapportering: Thrive Apprentice tilbyr ikke omfattende rapportering og analyser, noe som kan begrense nytten for sporing av kursytelse.
 • Ingen gratisversjon: Programtillegget tilbyr ikke en gratisversjon som du kan bruke til å teste funksjonene.

Priser: Prisen for Thrive Apprentice starter fra $149 per år. Du kan også få hele Thrive Themes-pakken med plugins for $299 per år.

4. Ønskelistemedlem

Premium WordPress Membership Plugin

Ønskelistemedlem er en annen kraftig WordPress-medlemskapsplugin som lar deg lage fleksible medlemssider på WordPress-plattformen. Med dens brukervennlige funksjoner kan du beskytte innholdet ditt og gjøre det tilgjengelig eksklusivt for medlemmer som har registrert seg og betalt for tilgang til nettstedet ditt.

Fordeler

 • Enkelt oppsett: WishList Member er brukervennlig og integreres sømløst med WordPress, noe som gjør det enkelt å sette opp og administrere medlemssiden din.
 • Innholdsbeskyttelse: Programtillegget tilbyr solide innholdsbeskyttelsesalternativer, slik at du kan sikre innholdet ditt og gjøre det tilgjengelig kun for registrerte medlemmer.
 • Fleksible medlemsnivåer: Med muligheten til å opprette ubegrensede medlemsnivåer, kan du tilby forskjellige tilgangsprivilegier og prisalternativer for å imøtekomme ulike medlemsbehov.
 • Dryppinnholdsfunksjon: Drip-innholdsfunksjonaliteten lar deg planlegge utgivelsen av innhold over tid, holde medlemmene engasjert og forbedre oppbevaringsgraden.
 • Integrasjoner: WishList Member integreres med populære betalingsgatewayer, e-postmarkedsføringstjenester og andre verktøy, og effektiviserer administrasjonen av medlemssiden din.
 • Aktiv støtte og fellesskap: Programtillegget kommer med dedikert kundestøtte og et sterkt fellesskap av brukere, som gir assistanse og ressurser når det er nødvendig.

Ulemper

 • Koste: WishList Member er en premium-plugin, og kostnadene kan være en barriere for noen brukere, spesielt de som starter et medlemsnettsted på et begrenset budsjett.
 • Læringskurve: Selv om plugin-en er brukervennlig, kan det ta litt tid før nye brukere blir kjent med alle funksjonene og innstillingene.
 • Ingen innebygd betalingsgateway: WishList Member er avhengig av integrasjoner med eksterne betalingsgatewayer for å behandle betalinger, noe som kan være mindre praktisk for enkelte brukere sammenlignet med plugins med innebygd betalingsbehandling.
Å lese:  Slik ser du private Instagram-kontoer i 2024- 15 beste måter

Priser: Prisen for WishList Member starter fra $149,50 per år for startplanen. Den avanserte planen starter fra $249,50 per år.

5. LearnDash

Beste WordPress Membership Plugin for Learning Management

LearnDash er den mest pålitelige WordPress LMS-plugin, samt en populær WordPress-plugin for medlemskap. Den er fullpakket med et stort utvalg funksjoner for å lage medlemsnettsteder og avanserte admin-funksjoner.

Fordeler

 • Lett å bruke – Å sette opp LearnDash er ganske enkelt, mens det er enda enklere å bruke det. Mange verktøy hjelper deg med å organisere medlemsinnhold, legge det til på forskjellige medlemsnivåer og til og med tilby gratis kurs.
 • Innholdsbegrensning – Med LearnDash er det enkelt å skjule alt innhold. Du kan også begrense tilgangen til bestemte medlemsgrupper og individuelle innlegg.
 • Videresalg av kurs – LearnDash er nyttig for å selge nettkurs på grunn av den intuitive dra-og-slipp-kursbyggeren. Ved å bruke dette kan du bygge flernivåkurs med oppgaver, kategorier og emner.
 • Fellesskapsfunksjoner – Denne medlemskapspluginen har verktøy for å holde medlemmer av nettsamfunnet engasjert. Du kan tilby kursfora, brukermerker, spørrekonkurranser, brukerprofiler, e-postvarsler, etc.

Ulemper

 • Mangler medlemsfunksjoner – Hvis du ikke vil selge kurs, kan det hende at funksjonene til LearnDash ikke er det du leter etter.
 • Mye å lære – LearnDash har mye å ta tak i på grunn av sine mange funksjoner. Dette kan være for mye å håndtere hvis du bare trenger en enkel medlemsside.

Priser: Prisen for LearnDash starter kl $199 for bruk på et enkelt nettsted med WordPress-plugin, med 1 års støtte og oppdateringer.

LearnDash er den perfekte WordPress-plugin kun for medlemmer hvis du er interessert i å lage et nettkurs for å selge på nettstedet ditt. Overfloden av tillegg og integrasjoner vil hjelpe deg med å bygge en spennende plattform.

6. Begrens innhold Pro

Beste WordPress-medlemskapsplugin for innholdslåsing

Restrict Content Pro er en fullverdig og robust medlemsløsning for WordPress. Den kommer fra det samme teamet bak de populære Easy Digital Downloads. I tillegg er det en lett plugin som hjelper deg med gate eksklusivt innhold så bare verdsatte medlemmer kan få tilgang.

Fordeler

 • Brukervennlighet – Denne plugin-en integreres enkelt med WordPress-grensesnittet, så det er enkelt å lære å bruke det.
 • Innebygde integrasjoner – De innebygde integrasjonene med Restrict Content Pro er en gamechanger. Med andre medlemsplugins må du kjøpe dem som tillegg. Integrasjonene inkluderer Stripe, Braintree, 2Checkout, Authorize.net og PayPal, for å nevne noen.
 • Ubegrensede abonnementspakker – Lag mange abonnementsnivåer, som gratis, prøveversjon og premium.
 • Rabatter og kampanjer – Du kan tilby medlemmene dine et ubegrenset antall rabattkoder, prosenter og fastprisbaserte rabatter.

Ulemper

 • Begrensede integrasjoner – Integrasjoner med tredjepartstjenester er begrenset, spesielt sammenlignet med andre innholdsbegrensningsplugins.

Priser: Prisen for denne plugin-en starter kl $99 per år for en enkelt nettstedslisens, inkludert 12 gratis tillegg.

Restrict Content Pro er egnet for nettstedeiere som trenger en løsning for å låse innhold som ikke forstyrrer deres eksisterende side.

7. Lærbar

Beste WordPress-medlemskapsplugin for nettkurs

Teachable er en allsidig inkluderende nettkursbygger. Den tilbyr et medlemsnettsted, et læringsstyringssystem (LMS), e-postmarkedsføring og mer under ett enkelt dashbord.

Fordeler

 • Lett å bruke – Du trenger ikke tekniske ferdigheter for å bruke Teachable. Det er enkelt å lage nytt medlemsinnhold, og de innebygde verktøyene hjelper deg å laste opp alle slags materialer raskt og se dem i grensesnittet.
 • Tilpasning av medlemsnettsted – Du kan tilpasse innhold og gjøre det om til et fantastisk nettkurs. Arbeid på ditt eksisterende WordPress-nettsted, eller bygg kurslandingssider som kan læres ved hjelp av dra og slipp-sidebyggeren. I tillegg er alt mobilresponsivt. Du kan til og med lage et tilpassbart tilknyttet program.
 • Engasjementverktøy – Tilby diskusjonsfora, spørrekonkurranser og andre verktøy for medlemsengasjement.

Ulemper

 • Ingen WordPress Membership Plugin – Teachable har for øyeblikket ikke en WordPress-plugin. For å bruke det på WordPress til å opprette medlemsområder, må du legge til lenker eller bruke et underdomene.
 • Dyrt – Alt er inkludert i Teachable. Dette gjør det til en dyrere medlemsløsning enn den andre medlemskapsprogramvaren på denne listen.

Priser: Prisen for Teachable starter kl $29 per måned, faktureres hvert år.

Hvis du trenger å lage fantastiske nettkurs med en haug med personaliseringsalternativer og ikke har noe imot prislappen, er Teachable et godt valg.

8. s2Medlem

Beste gratis WordPress-plugin for medlemskap

s2Member er en gratis medlemskapsplugin med en betalt versjon for nettstedeiere som ønsker flere funksjoner. I tillegg er det en velkjent abonnementsløsning med en lojal brukerbase.

Fordeler

 • Gratis plugin – Basispluginen for s2Member er gratis å bruke. Mens gratisversjonen har begrenset funksjonalitet, er det et utmerket sted å begynne med å bygge abonnementssiden din.
 • Dryppinnhold – Forhåndsplanlegg premiuminnhold til betalte medlemmer av nettstedet ditt og sett det på plass ved hjelp av WordPress-kortkoder. Dette er kun tilgjengelig med den betalte versjonen.
 • Alternativer for betalingsgateway – Med gratisversjonen av s2Member kan du bruke PayPal-betalingsporten. Likevel trenger du den betalte versjonen for å bruke Stripe og Authorize.net.
 • Tredjepartsintegrasjon – s2Member er forhåndsintegrert med MailChimp, AWeber og GetResponse. Den integreres også med bbPress og BuddyPress for forum- og sosiale nettverksfunksjonalitet.
 • Dokumentasjon – Denne plugin-modulen har omfattende dokumentasjon for å hjelpe deg med å bygge din premium medlemsside. Du får også tilgang til e-postbasert støtte.
Å lese:  11 beste WordPress-plugins for bedrifter i 2024

Ulemper

 • Vanskelig å bruke – Denne WordPress-pluginen er ikke like enkel å bruke som mange andre på denne listen.
 • Begrenset grunnversjon – Gratisversjonen av s2Memeber er ganske begrenset. Den støtter kun PayPal-betalinger, har bare 4 medlemsnivåer og utelater innhold som drypper.

Priser: Gratisversjonen av s2Member koster ikke noe å bruke. For en enkelt nettstedslisens av premiumversjonen må du betale en $89 engangsavgift, som gir deg tilgang til ekstra funksjoner og premium-tillegg.

Denne plugin er ideell hvis du leter etter noe mer robust. Den har eksistert en stund og har mye dokumentasjon for å utvide kunnskapen din.

9. aMember Pro

Populært WordPress abonnementsplugin

Et annet flott stykke medlemskapsprogramvare er aMember Pro. Og selv om det ikke er et naturlig WordPress-plugin, integreres det med WordPress for å lage et fungerende medlemsside.

Fordeler

 • Automasjon – Med aMemember Pro kan du automatisere kunderegistreringsprosessen. Bare velg feltene, produktene og betalingsgatewayene, og resten er automatisk.
 • Innhold som drypper – Dryppfeedinnhold dag for dag for å holde kundene engasjert, abonnere og fakturert.
 • Medlemskap på flere nivåer – Angi et hvilket som helst antall abonnementsnivåer og produkter. Og tilby forskjellige priser og abonnementsvilkår for medlemmene dine.
 • Integrerte moduler – Denne medlemskapsprogramvaren har flere moduler. Du kan bruke et påmeldingsnyhetsbrev på e-post, helpdesk, tilknyttet administrasjon og en handlekurv.

Ulemper

 • Datert grensesnitt – Grensesnittet for aMember Pro er relativt grunnleggende og kan ikke sammenlignes med de mange moderne alternativene.
 • Mangler avanserte funksjoner – aMember Pro mangler funksjoner som event management. Det er ikke egnet for typiske foreninger og klubber. Det er heller ingen donasjonsfunksjonalitet inkludert.

Priser: Du trenger bare å betale en engangsavgift for å dra nytte av aMember Pro. Det koster $149, og du kan bruke den på så mange nettsteder du vil.

Engangsbetalingen og inkluderte medlemsfunksjoner gjør den enkle medlemskapsprogramvaren egnet. Medlemsbaserte blogger, detaljhandelsnettsteder og medlemsfora vil glede seg over det. Men nettstedeiere med mer komplekse medlemsbehov må se andre steder.

Betalt medlemsabonnement WordPress-plugin

Paid Memberships Pro er en enkel og populær WordPress-plugin for medlemskap. Den har over 80 000 aktive WordPress-installasjoner.

Fordeler

 • Gratis versjon – Hvis du lurer på om Paid Membership Pro er gratis, er du heldig. Det er en gratisversjon som kommer med 19 gratis tillegg.
 • Ubegrensede medlemsnivåer – Kontroller tilgangen til innhold for et hvilket som helst antall medlemsnivåer. Medlemmer legges til som WordPress-brukere på abonnentnivå, og du kan strukturere hierarkiet på den måten du ønsker.
 • Betalingsporter – Den tilbyr 6 betalingsgatewayer, inkludert Stripe, Authorize.net, PayPal og Braintree. Du kan få tilgang til alle i gratisversjonen.

Ulemper

 • Begrenset gratisversjon – Gratisversjonen av dette WordPress-pluginet er begrenset til bruk på kun 1 nettsted og inkluderer ikke ubegrensede støttebilletter.
 • Dyr betalt versjon – Selv om de betalte versjonene bare er engangsbetalinger, er de fortsatt dyre. Mer så, med tanke på at du får de fleste funksjonene med det gratis alternativet.

Priser: Det er en gratisversjon av Paid Memberships Pro, så det vil ikke koste deg noe. Men for å bruke det på flere nettsteder og for mer støtte, starter betalte planer kl $247.

Så hvis betaling for et medlemskapsplugin ikke er på kortene for deg, er Paid Memberships Pro et funksjonsfylt valg som ikke trenger å koste en krone.

Alternativ: Ultimate medlem

Gratis plugin for WordPress-abonnement

Betalt medlemsabonnement er en av de beste abonnementspluginene for WordPress. Den lar deg begrense produktvisning og kjøp til betalende medlemmer.

Fordeler

 • Abonnementsadministrasjon – Du kan administrere medlemmenes abonnementer. Det er også mulig å tilbakekalle og gi tilgang til sider, kategorier osv., alt basert på brukerabonnementsnivå.
 • Enkel integrasjon – Denne plugin-en vil ikke forstyrre WordPress-nettstedet ditt. Den integreres sømløst i innholdet og nettstedet ditt.
 • Enkel å sette opp – Denne plugin-en er også enkel å sette opp. Legg til PayPal-e-postadressen og abonnementene dine, og angi begrensninger individuelt på hver side eller innleggs metaboks.
Å lese:  Hvordan spikere videomarkedsføring i 2024

Ulemper

 • Begrenset integrasjon – Denne plugin-modulen inneholder alle funksjonene som trengs for et medlemsnettsted. Men den mangler integrering i tredjepartstjenester som Authorize.net og Zapier.
 • Klarhet i refusjonspolicy – Den tilbyr en 15-dagers refusjonspolicy. Men de ber deg først kontakte supportteamet deres for å se om de kan fikse problemene dine. Etter vår mening kunne dette vært klarere.

Priser: En gratisversjon av denne må-ha medlemskapsplugin er tilgjengelig med begrensede alternativer. Men for å få alle funksjonene du trenger for et fullt fungerende WordPress-medlemskapsnettsted; du må oppgradere. Pro-versjoner begynner kl $69 for et enkelt nettsted med 9 grunnleggende tillegg.

12. WooCommerce-medlemskap

Beste WordPress-medlemskapsplugin for WooCommerce

WooCommerce Memberships er en WooCommerce-plugin for WordPress. Den lar deg begrense salget av produkter og tjenester til registrerte medlemmer av e-handelsnettstedet ditt.

Fordeler

 • Fleksible medlemsnivåer – Lag forskjellige typer medlemskapsalternativer. Du kan foreta frittstående produktkjøp, månedlige abonnementer og årlige abonnementer.
 • Dryppinnhold – Velg når medlemmer får se innholdet ditt og kontroller hvordan disse brukerne får tilgang til innholdet på nettstedet ditt. Du kan kjøre en gratis prøveperiode som låses etter prøveperioden, og ber brukere om å abonnere for å få tilgang igjen.
 • Medlemsbelønninger – WooCommerce-medlemskap lar deg tilby gratis frakt, kuponger og rabatter. Hvis du allerede selger digitale nedlastinger, kan du også selge medlemskap på nettstedet ditt. Dette er en fin måte å belønne lojale medlemmer på.
 • Administrer medlemmer enkelt – Det er enkelt for deg og medlemmene dine å administrere medlemskap. Brukere kan se alt innholdet de har tilgang til, se fremtidige utgivelser og se medlemsopplysningene deres.

Ulemper

 • Krever WooCommerce-abonnement – Denne plugin-en er ikke en komplett medlemsløsning. Du må bruke WooCommerce Subscriptions-plugin for å godta gjentakende betalinger. Du trenger denne plugin for å oppgradere og nedgradere abonnementer også.

Priser: Kostnaden for denne WordPress Membership-plugin starter kl $199 per år for en enkelt stedslisens.

Alternativer: WP-Members og Membermouse er også gode løsninger for å bygge en medlemsside.

Hvilken er den beste WordPress-medlemskapspluginen?

Etter å ha sett på løsningene på denne listen, konkluderer vi med at den beste medlemskapspluginen for WordPress er MemberPress. Denne plugin-en er superenkel å bruke, tilbyr kraftige medlemsløsninger og fungerer sømløst med alle WordPress-sider.

Hvilke typer WordPress-medlemskapssider kan du lage?

Det finnes flere typer medlemskapssider du kan opprette med WordPress-plugin for medlemskap, inkludert:

 • Innholdsbasert: Denne typen nettsted tilbyr eksklusivt innhold, for eksempel artikler, videoer eller podcaster, til medlemmer som betaler for tilgang. Du kan tilby ulike nivåer av medlemskap med ulike tilgangsnivåer og priser.
 • Kursbasert: Med denne typen medlemsside kan du tilby nettbaserte kurs, opplæringsprogrammer eller workshops til betalende medlemmer. I tillegg kan du tilby strukturerte leksjoner, spørrekonkurranser og fullføringsbevis.
 • Fellesskapsbasert: Dette nettstedet tilbyr en plattform der medlemmer kan få kontakt med hverandre, dele ideer og delta i diskusjoner. Du kan tilby fora, chatterom, medlemskataloger eller private meldinger for å lette kommunikasjonen.
 • Produktbasert: Denne typen medlemsside tilbyr digitale produkter, for eksempel e-bøker, programvare eller maler, til betalende brukere. Du kan tilby rabatter, bonuser eller tidlig tilgang til nye produkter til medlemmene dine.
 • Tjenestebasert: Denne nettstedstypen tilbyr tilgang til tjenester, som coaching, rådgivning eller støtte, til medlemmer som betaler for tilgang. Du kan tilby en-til-en økter, gruppeveiledning eller personlig tilbakemelding til medlemmene dine.

WordPress Membership Plugin Vanlige spørsmål

Kan jeg opprette en gratis medlemsside med WordPress?

Du kan opprette en gratis medlemsside med WordPress ved å bruke en medlemskapsplugin som støtter gratis registrering. Mange av pluginene på denne listen, som MemberPress, Restrict Content Pro og Paid Memberships Pro, tilbyr alternativer for å lage gratis medlemsnivåer sammen med betalte nivåer.

Fungerer plugins for WordPress-medlemskap med populære sidebyggere?

De fleste WordPress-plugins for medlemskap er kompatible med populære sidebyggere som Elementor, Elementor, Beaver Builder og Divi. Når du velger en medlemskapsplugin, sjekk dokumentasjonen eller støtteforumene for å sikre kompatibilitet med din foretrukne sidebygger.

Hvordan konfigurerer jeg gjentakende betalinger for WordPress-medlemssiden min?

For å sette opp gjentakende betalinger for WordPress-medlemssiden din, velg et medlemskapsplugin som støtter abonnementsfakturering og integreres med din foretrukne betalingsgateway, for eksempel PayPal eller Stripe.

De fleste av pluginene som er oppført, inkludert MemberPress, Restrict Content Pro og Paid Memberships Pro, tilbyr gjentakende betalingsalternativer. Konfigurer medlemskapsnivåer og betalingsinnstillinger i henhold til plugin-dokumentasjonen for å aktivere gjentakende fakturering for medlemmene dine.

Kom i gang med de beste WordPress Membership Plugins

Vi håper denne guiden har hjulpet deg med å finne de beste WordPress-medlemskapspluginene for å gjøre et hvilket som helst WordPress-nettsted til en robust medlemsplattform. Hvis du vil ha flere tips for å forbedre WordPress-siden din, sjekk ut følgende guider:

Og ikke glem å sjekke oss ut Twitter og Facebook for enda flere flotte WordPress-veiledninger og tips.

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Nye publikasjoner:

Anbefaling