Topp 5 Pipiads-alternativer for vinnende produkter

Kjærlighet er å dele!

I dag vil vi diskutere de beste Pipiads-alternativene du kan bruke for å finne vinnende produkter for din dropshipping-virksomhet.

PipiAds er et spionverktøy som brukes på TikTok for å spore hvordan annonser fungerer på TikTok, finne populære ord og lage annonsene dine.

Mange TikTok-brukere bruker dette verktøyet, med over en million annonser i annonsebeholdningen. PipiAds hjelper brukerne med å få all informasjonen de trenger om hvordan de viser annonsene sine på TikTok.

Det endelige målet med å bruke PipiAds er å bidra til å markedsføre tjenesten din ved å hjelpe deg med å nå livlige kunder. Du kan lese hele vår anmeldelse av PIPiads her.

PipiAds-alternativer er her for å hjelpe deg med å nå annonseadministrasjonsmålene dine. Disse verktøyene fungerer effektivt avhengig av dine budsjetter og krav.

MineaMinea

Minea er et kraftig e-handelsverktøy som forenkler og automatiserer dropshipping, slik at gründere enkelt kan kjøpe produkter, administrere bestillinger og utvide sin nettvirksomhet. Opplev lønnsomheten av dropshipping med Minea i dag og ta e-handelssatsingen din til nye høyder.

titttitt

Peeksta er et banebrytende dropshipping-verktøy som forenkler alle aspekter av e-handelsvirksomheten din, fra å finne vinnende produkter. Overlad nettbutikkens potensial med Peeksta og øk fortjenesten din i dag.

SellerCount er en kraftig analyseplattform som gir verdifull innsikt i ytelsen og trendene til selgere på tvers av ulike e-handelsplattformer. Øk e-handelsstrategien din i dag – slipp løs kraften til data med SellerCount!.

De beste PipiAds-alternativene

Jeg har noen av de kuleste PipiAds alternative verktøyene: Minea, Sellercount, Peeksta, Dropshit Rabbit og Adwins.

#1. Minea

MineaMinea

Minea er et TikTok-spionverktøy som lar deg spore konkurrentenes annonser, finne de mest involverte produktene og fortelle deg hva som er populært og populært.

Å lese:  Topp 17 SEO-verktøy du bør kjenne til (betalt og gratis)

Dette verktøyet er nytt og har gjort seg stolt de siste månedene på grunn av dets fantastiske funksjoner.

Hvis du ser etter et effektivt og allsidig verktøy for annonsene dine, vil jeg anbefale Minea; det gir mange gode fordeler som kan bidra til å markedsføre tjenestene dine.

Med Minea, her er noen fordeler du vil glede deg over:

 • Minea lar brukerne nå så mange målgrupper om gangen. Bare med annonsene dine baner Minea vei.
 • Ved å bruke Minea er annonsene dine også synlige for ekte, levende mennesker, de får se nettsidene dine for å sjekke ut hva du gjør fordi annonsene dine genererer trafikk.
 • Til slutt tilbyr dette verktøyet en konkurransedyktig kostnad per mil, noe som betyr at du kan tjene enorme penger med kun annonsene dine.

For prisene sine kjører Minea en gratis prøveversjon for nye brukere, men du har tilgang til begrensede funksjoner.

Du får grunnleggende analyseverktøy, 100 studiepoeng og grunnleggende rapportering.

Den har også et startplan; prisen for dette er $49 per måned. Du får tilgang til flere funksjoner enn den gratis prøveversjonen.

Det er også en Premium-plan som koster $99 per måned, her har du alle funksjonene til startplanen, med tilleggsfunksjoner.

Jeg har en detaljert sammenligning av Minea vs Pipiads.

#2. Antall selgere

Hva er selgerantall?Hva er selgerantall?

Sellercount er et annet spionverktøy som lar deg overvåke konkurrentens markedsføringsprosess for å se hvor godt de presterer.

Dette lar deg vite hvordan du skal nærme deg annonsene dine og gjøre dem bedre enn deres.

Hvis du trenger en måte å trives på TikTok, kan dette verktøyet hjelpe deg med å få trendende annonser, kjenne din rivals annonsekampanje og lage din effektivt.

Å lese:  Topp 10 programvare for feil/problemsporing: Identifiser sårbarheter før de blir problemer

Sellercount har også sine fordeler, som inkluderer;

Dette verktøyet inkluderer noen annonseanalysatorer som du kan bruke til å analysere annonsene dine for å fastslå effektiviteten og lage en annonsekampanje for deg selv.

For det andre har Sellercount enorme annonser i beholdningen, disse annonsene er enkle å søke etter. Du kan søke etter dem ved hjelp av hashtags eller navnet deres.

Til slutt kan du følge med på hvordan annonsene dine gir resultater. dette vil bidra til å re-strategiisere annonsekampanjen din og gjøre tjenestene dine sterkt markedsført.

Slik fungerer Sellercount-prisplanen

Dette verktøyet kjører også en gratis prøveversjon for brukerne, og det kommer med gratis støtte, listeadministrasjon og rapporter.

Den har en grunnleggende plan som koster $19 per måned og noen avanserte funksjoner.

Pro-planen koster $49 per måned og har alle funksjonene til grunnplanen og noen avanserte.

Til slutt Enterprise-planen, som man må kontakte Sellercount-ledelsen for å få tilgang til; det tilbyr tjenester for brukere med 100 eller flere brukere.

#3. Kikk

Hva er Peeksta?Hva er Peeksta?

Peeksta er et banebrytende dropshipping-verktøy som forenkler alle aspekter av e-handelsvirksomheten din, fra å finne vinnende produkter.

Peeksta hjelper deg med å studere hvordan konkurrentene dine klarer å få annonsene deres engasjert, slik at du kan gjøre dine bedre.

I tillegg blir du kjent med følgerne deres; du vet antall følgere, og også gjennom engasjement får du flere følgere.

Her er noen fordeler med dette fantastiske verktøyet:

Den er alltid tilgjengelig og veldig enkel å bruke, spesielt hvis du er ny på den. Peeksta hjelper deg med å tjene mer penger på annonsene dine fordi det også fungerer til en konkurransedyktig kostnad per mil.

Å lese:  Lagre, del og organiser ressursene på sosiale medier enkelt med Agorapulses aktivabibliotek

Peeksta-priser

Peeksta har tre prisplaner som inkluderer;

Startplan

Denne planen koster $19,99 per måned. Funksjonene i denne planen inkluderer;

 • Daglig lagt til artikler.
 • Bred tilgang til alle Peeksta-funksjoner.
 • Lagre element.
 • Og mange flere som kan sees på prisbildet.

Forhåndsplan

Denne planen koster $49,99 per måned. Funksjonene i denne planen inkluderer;

 • 1500 poeng
 • Bred tilgang til alle Peeksta-funksjoner.
 • Ubegrensede søk
 • Og mange flere som kan sees på prisbildet.

Premium-abonnement

Denne planen koster $99,99 per måned. Funksjonene i denne planen inkluderer;

 • 5000 poeng
 • Bred tilgang til alle Peeksta-funksjoner.
 • Ubegrensede søk
 • Og mange flere, som kan sees på prisbildet.

#4. Dropship kanin

Hva er Dropship Rabbit?Hva er Dropship Rabbit?

Dette verktøyet hjelper deg med å finne de bestselgende annonsene på TikTok, lage mer effektive annonser og gi deg mange leverandører.

Med disse leverandørene kan du enkelt oppfylle bestillinger. Dette verktøyet har en søkeboks som du kan bruke til å søke etter de mest kjøpte produktene, slik at du også kan selge dem.

Det gir deg en jevn oppdatering om hvordan nye og trendende ting skjer på TikTok. Du kan også liste opp og organisere bestillingene dine slik at de er klare til å sendes.

Dropship Rabbit hjelper deg med å komme i direkte kontakt med leverandører av produktene du selger, slik at du kan studere prisene deres og velge de du ønsker.

Prismodellen til Dropship Rabbit er også annerledes; disse modellene inkluderer AliDropship, Spocket, CJ Dropshipping, SaleHoo og Doba.

Hver av disse modellene har en startplan, en profesjonell plan og en grunnleggende plan.

#5. Adwins

Hva er Adwins?Hva er Adwins?

Adwins er det siste verktøyet på listen vår. Dette verktøyet hjelper deg også å vite hvordan konkurrentene dine presenterer sine tjenester ved hjelp av annonser.

Det hjelper deg å kjenne de mest populære og kjøpte produktene på TikTok og hvordan du kan lage en bedre versjon av disse tingene.

Å lese:  Topp apper som kan hjelpe deg gjennom skilsmissen

Adwins har absolutt noen fordeler også, og de inkluderer:

Adwins er brukervennlig, konkurransedyktig priset og rapporterer i detalj.

I tillegg til fordelene har Adwins vist seg å være effektiv, rimelig og allsidig.

Adwins har også sine egne sett med prisplaner; disse inkluderer Wincher, Long Tail Pro, Keyword Tool Dominator, Moz Pro, Semrush og Ahrefs.

Alle disse planene har det hver av dem belaster per måned.

Vår anbefaling

Leter du etter det beste PiPiads-alternativet? Se ikke lenger enn til Minea og Sellercount! Som en drop shipper selv, anbefaler jeg deres tjenester uten forbehold.

Spar tid på å gå gjennom artikler og anmeldelser; disse verktøyene er den virkelige avtalen. De tilbyr noen av de bestselgende produktene som er uten sidestykke.

Hvis du vil spare tid og penger, ta smarte valg, velg Minea og Sellercount. De tilbyr fleksible prisalternativer, noe som gjør dem til et godt valg for nybegynnere.

Er du klar til å ta dropshipping-virksomheten din til neste nivå? Da er Minea og Sellercount alt du leter etter.

Siste tanke på PiPiads Alternative

PipAds-alternativer er verktøy du kan bruke til å spore, lage og forbedre mulighetene for annonseoppretting for å lykkes med tjenestene dine på TikTok.

Like viktig er at disse verktøyene hjelper deg å vite hvilken annonse som er populær eller den med mest engasjement.

Hovedmålet med PipiAds er å få potensielle kunder til å besøke nettstedet ditt og kjøpe produktene dine.

Over en million annonser er der du kan bruke til fordel for bedriften din.

Jeg vil anbefale Minea og Sellercount spionannonser.

Begge disse annonsene er mer allsidige, pålitelige og enkle å finne ut.

Nye publikasjoner:

Anbefaling