Topp gratisverktøy for å starte din digitale markedsføringsreise

Bedrifter som ditt som ønsker å starte sin digitale markedsføringsprosess for å forbedre bunnlinjen, kan finne mange gratis, praktiske verktøy på nettet. Det finnes forskjellige typer gratisapper for denne saken på markedet. Men hva er forskjellen mellom dem? Hva gjør at et produkt skiller seg ut? Hvilken av dem passer for din bedrift akkurat nå? Dette er alle spørsmålene du må stille deg selv før du prøver noen av dem.

Her i denne artikkelen vil vi introdusere noen av de beste gratisverktøyene for å hjelpe deg på reisen. Vi hjelper deg med å velge de riktige verktøyene, men det er alt du trenger til slutt. Så la oss komme til det.

Vi introduserer de digitale markedsføringsverktøyene du trenger

1. WatchThemLive

WatchThemLive er det perfekte alternativet til Google Analytics, med enda flere nyttige funksjoner for bedriften din. For eksempel hvis du allerede liker Google Analytics varmekartlegging, vil du elske å bruke WatchThemLives varmekart. De har et brukervennlig brukergrensesnitt som vil gjøre livet ditt enklere. Dessuten gir de deg en gratis plan som er veldig nyttig hvis du akkurat skal starte reisen. Sørg for å prøve det ut.

2. En influencer

I følge a Statistikk rapport, var det 295 millioner mennesker bare i USA som brukte sosiale medier i 2021. Dette er et enormt antall. Det viser potensialet til sosiale medier. Du må finne påvirkere som kan hjelpe deg med å gjøre brukerbasen større.

Å lese:  Slik ser du analysene på WordPress-bloggen din

Ainfluencer er akkurat det du trenger. Det er en helt gratis plattform som vil hjelpe deg å finne influencere relatert til din nisje. Den tar også hensyn til bedriftens størrelse og kunder for å gi deg bedre valg.

Du kan registrere deg på plattformen gratis og finne influencere med Ainfluencer i løpet av få minutter.

3. AiGrow

AiGrow er et hendig verktøy som kan hjelpe deg på reisen din med markedsføring på sosiale medier. Det var 1,3 milliarder mennesker som brukte Instagram i 2020. Og gjett hva, kjernefokuset til AiGrow er Instagram. Du kan gjøre hva du enn tror med dette verktøyet for å frigjøre dette potensialet.

Lurer du for eksempel på hvordan planlegge Instagram-innlegg å legge ut oftere og konsekvent? Hvilket verktøy skal du bruke for å velge vinneren av din siste giveaway? Hvordan sende massemeldinger til tusenvis av brukere? AiGrow vil hjelpe deg med å løse alle disse problemene på kort tid.

Du kan også sjekk denne artikkelen om hvordan du får flere følgere på Instagram For å lære mer om å øke følgerne dine på plattformen.

4. Uniqode

QR-kodegenerator

Uniqodes QR-kodegenerator er din beste løsning for å forbedre din digitale markedsføringstiltak. Dette omfattende QR-kodeadministrasjonsverktøyet gjør det mulig for bedrifter (i alle størrelser) å øke markedsførings-, kommunikasjons- og driftsstrategiene sine.

Å lese:  5 forskjellige måter å markedsføre småbedriften din på (med fordeler og ulemper med hver)

Faktisk er den klarert av noen av de ledende merkene som Pepsi, Amazon og Nestle, siden plattformen tilbyr en rekke funksjoner designet for å øke brukerengasjement og effektivisere prosesser. Fra å lage personlige QR-koder som samsvarer med merkevarens identitet til å generere dem i bulk for din neste store markedsføringskampanje, Uniqode forenkler det hele.

Med innebygde analyser og sømløse integrasjoner med over 5000 CRM-er og salgsverktøy, inkludert Zapier og Salesforce, er Uniqode definitivt den manglende ingrediensen for å oppnå datadrevet markedsføringssuksess.

5. Canva

Hvis du trenger å lage grafikk, men ikke vet hvordan Canva er svaret for deg. Hovedmålet deres er å brukes til grafiske designere og vanlige brukere.

Så snart du åpner Canva, vil du finne mange ferdige designmaler for enhver form for grafisk design du måtte trenge. Dette er veldig nyttig for webdesignet ditt.

Alt er klart for deg når du klikker på typen visuelt innhold du vil lage. For å tilpasse de ferdiglagde malene for merkevaren din, kan du enkelt endre alt som finnes på malen.

Canva

6. SEMrush

Du kan bruke SEMrush til å gjøre alt fra søkeordundersøkelser til tilbakekoblingssporing, nettstedsrevisjoner og enda mer. Det tilbyr mange unike SEO-kontrollverktøy, spesielt i starten av reisen.

Et av de mest utrolige alternativene til SEMrush er at du kan spionere på rivalene dine. Ja, du leste det riktig.

Hver gang du går inn på et domene, forteller SEMrush deg hvilke søkeord de rangerer for, hvor mange tilbakekoblinger de har, eller hvor mange Google-annonser de kjører.

Å lese:  Hvordan digitale medier forvandler reklamebransjen

Disse dataene er nyttige når du er i startfasen og vil vite hva rivalene dine gjør for å få inspirasjon.

SEMrush

7. HubSpot

Når det gjelder å introdusere en av de beste markedsførings-, salgs- og CRM-programvarene der ute, ville HubSpot være på listen.

Du kan bruke HubSpot til å spore hele markedsføringstrakten, fra å tiltrekke besøkende til å selge.

Når du bruker HubSpots markedsføringsprogramvare, er alt tenkt på og planlagt når du bruker HubSpots markedsføring. Derfor er det veldig effektivt for virksomheter som nettopp har startet reisen.

HubSpot

8. Google Search Console

Googles Search Console er et verktøy fra Google som lar deg holde et øye med hvordan nettstedet ditt gjør det i søkeresultatene.

Konsollen gir deg mye informasjon om SEO, inkludert:

  • Søkeordytelse og klikkfrekvens
  • Problemer med mobilbrukbarhet og indekseringsproblemer
  • Google søketrafikkdata

Konsollen lar deg også sende inn nettstedskart og be om at sidene skal gjennomgås, noe som vil hjelpe Google med å rangere nettstedet ditt bedre. Google Search Console er flott når du vil oppdatere ditt eksisterende innhold. Den vil vise deg hvilken side det er verdt å investere i og hvilken som må forbli uendret. Sørg for å bruke den en gang i blant for å overvåke nettstedet ditt.

Google Search Console

9. Zapier

Ved å bruke Zapier kan du få all forretningsprogramvaren til å fungere sammen på en mye enklere måte. Hvis du bruker Gmail, Google Disk eller Facebook for bedriften din, kan denne appen “Zap” dem sammen for å integrere dem.

Å lese:  6 mest effektive typer digitale reklametjenester

Å utføre hver handling manuelt vil ta tid, spesielt hvis du gjør det mye.

Tenk på det. Hvor mye tid det ville spare deg hvis du brukte et program som gjør alle jobbene av seg selv. Dette kan også sies om andre digitale markedsføringstiltak, for eksempel automatisering av oppsøkende arbeid. Tid er avgjørende i markedsføringsverdenen. Så ikke kast bort det.

Zapier

10. Asana

Prosjektstyringsprogramvare kan raskt hjelpe deg og teamet ditt med å få ting gjort mer effektivt. Asana er en av de beste av dem.

Denne appen lar deg lage ubegrensede oppgaver og prosjekter gratis. Det er ikke nødvendig å betale ved oppstart. Du kan bare begynne å bruke det med teamet ditt. Den gratis planen lar deg imidlertid jobbe med opptil 15 personer.

Teamwork og Trello er to andre gratis prosjektstyringsverktøy du kanskje vil sjekke ut. Her er vår spesifikke artikkel om denne saken.

Asana

Siste ord

Hvis du vil starte en reise innen et hvilket som helst felt, må du forberede deg på forhånd. Digital markedsføring er ikke annerledes. Du må vurdere situasjonen din og velge verktøy som kan hjelpe deg på vei mot finalen. Dette blogginnlegget prøvde å introdusere noen av de beste gratisverktøyene som vil ha stor innvirkning på virksomheten din på forskjellige områder for deg. Bruk dem for å få det beste.

Nye publikasjoner:

Anbefaling