Topp mobilplugins for WordPress: Forbedre mobilbrukeropplevelsen på nettstedet ditt

bilde

Mobiltrafikken over hele verden har økt enormt. Et økende antall mennesker surfer på nettet ved hjelp av mobile enheter. Faktisk er sjansen for at du leser denne artikkelen på en mobiltelefon også ganske stor.

Nå er WordPress det største CMS (Content Management System) og er hjemmet til rundt 800 millioner nettsteder over hele verden. Hvis nettstedet ditt er en av dem, er du på et trygt og kraftig nettverk.

Det er imidlertid viktig at nettstedet ditt er optimalisert hvis du ønsker å tiltrekke deg den mobilvennlige trafikken og tilby dem en eksepsjonell nettleseropplevelse.

Følg med og oppdag listen over plugins som kan hjelpe deg med å gjøre det samme.

Topp 5 WordPress-mobilplugins for en fantastisk brukeropplevelse

Mobiltelefonbrukere utgjør en betydelig del av nettrafikken. De er også mer lojale som kunder og bidrar til bedre konverterings- og oppbevaringsrater.

Gjør WordPress-nettstedet ditt egnet for dem og forsterk engasjementet ditt.

De beste WordPress-pluginene du kan bruke for å tiltrekke mobilvennlige forbrukere og publikum er som følger:

AMP for WP

Accelerated Mobile Pages for WordPress aktiverer Google AMP-funksjonaliteten på WordPress-nettstedet ditt og optimerer hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt for mobile enheter.

Å lese:  WordPress-brukere & Hvorfor du trenger en VPN

Den har over 100 000 aktive installasjoner. Plugin-en er brukervennlig og kommer med massevis av fantastiske funksjoner.

Noen bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer støtte for Gutenberg, Divi og Elementor.

Faktisk kan du integrere den med flere utvidelser og få kompatibilitet med store WordPress-sidebyggere. Bruk den til å redusere lastetiden og forbedre ytelsen til nettstedet ditt.

Priser: Programtillegget er i hovedsak gratis. Utvidelser starter på USD 19, og medlemskap koster rundt USD 150 per år for ett nettsted.

AppMySite

Selv om det er flott å ha en mobilvennlig nettside, kan du ta et steg videre og lansere en app like kraftig som nettstedet ditt.

justin morgan I3jsaLiK sc unsplash

AppMySite er en kraftig plugin som lar deg lage WordPress-apper uten koding. Du kan gjøre nettstedet om til en app på få minutter på egen hånd.

Vi snakker ikke om løpende grensesnitt, men svært effektive og kraftige native apper med funksjoner som endeløs tilpasning, push-varsling, inntektsgenerering, chat og så videre.

Mens AppMySite lar deg gjøre et hvilket som helst nettsted til en app, tilbyr det en dyp integrasjon med WordPress og har over 10 000 aktive installasjoner.

Priser: Programtillegget kommer med en gratis forhåndsvisningsplan. Bortsett fra det er det en rekke rimelige pakker og prisalternativer å velge mellom.

Halvparten av kampen kan vinnes hvis du får nettstedets estetikk og navigering riktig og menyene spiller en avgjørende rolle i det.

Å lese:  10 raskeste WooCommerce-temaer i 2024 – S...

WP mobilmeny er en utmerket plugin som lar deg optimalisere nettstedsmenyene dine for mobilapper og forbedre brukeropplevelsen.

Det er enkelt å bruke og fungerer med alle responsive WordPress-temaer. Pluginen har over 100 000 installasjoner og tilbyr støtte for funksjoner som tre dybdemenynivåer, naken overskrift, bildebakgrunn, merkevarebygging med logo, tilpasset styling og mer.

Pris: Programtillegget har både gratis og betalte versjoner. Grunnplanen starter på rundt USD 7 per måned.

Jetpack

Jetpack er en alt-i-ett-plugin som hjelper med sikkerhet, backup, hastighet, markedsføring og den generelle veksten av WordPress-nettstedet ditt.

Den har flere kraftige funksjoner som gjør nettstedet ditt elskelig for både brukere og søkemotorer.

Brukere kan implementere mobiltema med et klikk og aktivere funksjoner som lat lasting, CDN-bildebehandling, forbedret sidelasthastighet, annonsefri videohosting, integrasjon av sosiale medier og mer.

Foruten en jevn mobilopplevelse, er den også egnet for ytelsen til nettstedet ditt generelt.

Priser: Kjernefunksjonene til Jetpack er gratis. Pakker med betalte priser er også tilgjengelige for en mer premium liste over funksjoner og opplevelse.

WPtouch

WPtouch er en av de mest populære pluginene for å gjøre WordPress-nettsteder til mobilgrensesnitt.

webfactory ltd Ofl3hSm1jSQ unsplash

Det sørger for at nettstedet ditt består Google Mobile Test (en test for mobilvennlighet) og styrker dermed ytelsen og SEO-vennligheten til nettstedet ditt.

Programtillegget gjør nettstedet ditt mer mobilt responsivt og elegant samtidig som skrivebordstemaet holdes intakt.

Å lese:  Slik legger du inn et revisjonsskjema på nettstedet ditt

Pluginen har over 100 000 installasjoner og kommer med en avansert versjon ‘WPtouch Pro’ som tilbyr mer støtte, funksjoner og kontroll.

Pris: WPtouch er gratis å laste ned. Imidlertid er det flere pro- og premium-pakker som sikrer flere funksjoner og fordeler.

For å konkludere

Dette var noen av de beste pluginene for å gjøre nettstedet ditt mobilt klart. Noen andre plugins som ikke er inkludert i listen, men som er verdt et forsøk, er WP-skjemaer for å lage mobilvennlige skjemaer, OptinMonster for å legge til popup-vinduer, RafflePress for giveaways, Smash ballong for integrering av sosiale medier-feeder og Smush for bildekomprimering og optimalisering.

Velg de som betyr noe for bedriften din og publikum, og integrer dem med WordPress-nettstedet ditt.

Gjør WordPress-nettstedet ditt mer mobilvennlig og suppler det også med en like kraftig app for den ekte mobilopplevelsen. Få mest mulig ut av begge verdener og øk din tilstedeværelse.

Nye publikasjoner:

Anbefaling