Ultimate Buffer Publish Review 2024 for Social Media Marketing

Livet som markedsfører i sosiale medier kan til tider være vanskelig. Å følge med på trendene, regelmessig legge ut relevant innhold, være tilstede på alle plattformer vil hjelpe publikum med å finne deg. Men hele denne øvelsen er ganske overveldende.

Buffer Publish kan bare være svaret på problemene dine. Det er et av de mest kjente planleggings- og postingsverktøyene som kan administrere alle dine innleggsrutiner på sosiale medier. Men om det er det beste tilgjengelig er opp til debatt. Gjennom denne Buffer sosiale medier-anmeldelsen skal vi prøve å finne noen svar.

Tidligere kjent som “Buffer for Business”, ble dette verktøyet senere kalt “Buffer publiserer.” Det er hoveddelen av verktøyet, som omhandler innholdsplanlegging og publisering. Den har mange nyttige funksjoner for å lette oppretting og publisering av innhold til en eller flere sosiale medieplattformer samtidig. Det er brukervennlig design er en av hovedstyrkene mot alle bufferalternativer.

Det er to andre deler av Buffer som omhandler analyser og engasjement.

 • Analysere gir analysedata og bidrar til å generere rapporter. Denne statistikken er kun for innlegg publisert fra selve verktøyet. Data om innlegg laget fra andre plattformer er ikke tilgjengelig på Analyse.
 • Forpliktelse er kun for Instagram-bedriftskontoer. Den overvåker all dialog om virksomheten din og lar deg svare publikum.

Mindre organisasjoner foretrekker Buffer Publish fordi det tilbyr et mer lommevennlig tilbud enn Buffer-alternativer. Det har en gratis plan og 2 betalte abonnementer som kommer med mye ekstra funksjonalitet. La oss dykke inn i prisplanene som for tiden tilbys av Buffer.

Buffer Publish: Prisalternativer

Bufferprisen har nylig endret seg. Antall betalte planer er nede til bare to med et ekstra Team-tillegg. Den første er en gratis plan som kan høres ut som mye.

Det er hvis du er en person som prøver å administrere flere sosiale kontoer. Men dette har mange begrensninger som gjør den utilstrekkelig til å møte behovene til en større bedrift. Her er alle planene med funksjonene de gir deg for å sammenligne.

bufferplaner

Gratis plan

 • Det er en gratis plan
 • Tillater kobling av 3 sosiale medier-kontoer
 • Planlegger opptil 10 innlegg
 • Individuell bruker
 • Støtter Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter og Pinterest
 • Egendefinerte koblingsforkortere er ikke tilgjengelige
 • Sekvensen av innlegg i kø kan ikke blandes
 • Kan ikke opprette og planlegge Instagram-historier
 • Teamadministrasjonsfunksjoner er ikke tilgjengelige
 • Google Analytics er ikke tilgjengelig

Essentials Plan

 • Det koster $6 for hver sosial konto per måned
 • Lar et ubegrenset antall kontoer administreres
 • 2000 innlegg kan planlegges om gangen for hver sosial konto
 • Kun 1 bruker er tillatt
 • Støtter Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter og Pinterest
 • Publiserings- og planleggingsfunksjoner er tilgjengelige
 • Rekkefølgen på kjøpsvarer kan blandes
 • Egendefinerte lenkeforkortere er tilgjengelige
 • Multikanalskampanjer kan opprettes
 • Planlegging av Instagram-historier og hashtag manager er tilgjengelig
 • Analyse- og rapporteringsfunksjoner som ytelsesoversikt, historiske data, maskinlæringsinnsikt osv. er tilgjengelige
 • Spesialiserte engasjementsfunksjoner som nøkkelkommentardeteksjon og hurtigtaster er tilgjengelige
 • «Hjemmeside»-funksjonen bidrar til å lage effektive landingssider
 • Teamledelsesaspekter er ikke tilgjengelige
 • Nyttige integrasjoner er tilgjengelige
Å lese:  SearchWP Review for Bloggers: The Best Search Plugin?

Essentials + Team Plan

 • Det koster $12 per måned for hver tilknyttede sosiale konto
 • Gjør det mulig å koble til et ubegrenset antall kontoer
 • Administratorer kan invitere så mange flere brukere og klienter de vil
 • Alle attributter som er tilgjengelige i Essentials-pakken, er også tilgjengelige i Teams-tillegget
 • I analyse er hvitmerkede eksporterbare rapporter tilgjengelige
 • Teamadministrasjonsfunksjoner som godkjenningsarbeidsflyt, tilpasset tilgang, roller og tillatelser er tilgjengelige

Hvis du betaler for den valgte bufferprisen månedlig, gjelder de ovennevnte prisene. Men hvis du velger å betale årlig, får du 20 % rabatt på alle planer.

Disse er de aktuelle Bufferprisalternativer. Det kan virke åpenbart for deg at Buffer Publish er et av de rimelige alternativene på markedet blant sine konkurrenter. Men det er ikke det eneste kriteriet når man vurderer et verktøy. Brukervennlighet er også et viktig aspekt.

Buffer Publish: Slik fungerer det

buffer

Du vil automatisk bli plassert på Team Plan gratis prøveversjon i 14 dager når du registrerer deg. Du kan bruke denne standardinnstillingen eller bytte til den abonnementsmodellen du ønsker.

Når du er ferdig, begynn å koble dine sosiale mediekontoer fra de tilgjengelige kanalene som Buffer Publish støtter. Når kontoene er koblet sammen, er du klar for bufferplanlegging og regnskap.

kanaler som Buffer Publish

Trinn 1: Gå til Kalender på dashbordet ditt

Trinn 2: Velg datoen

Trinn 3: Skriv innlegget, legg til media, lenker osv.

Trinn 4: Velg planleggingsalternativer

Og du er ferdig.

tiltalende funksjoner

Etter en kort oversikt over hvordan du bruker Buffer Publish, tar vi deg nå gjennom de mest tiltalende funksjonene for å finne ut hvorfor det er et så berømt verktøy i markedsføringsbransjen for sosiale medier.

Hovedtrekkene til Buffer Publish

1. Bufferplanlegging for alle større plattformer

Buffer støtter de fleste store sosiale medieplattformer som:

 • Instagram: Bedriftskonto
 • Facebook: Side og gruppe
 • Twitter: Profil
 • LinkedIn: side eller profil
 • Pinterest: Business
 • Shopify: Butikk

Buffer lar deg koble flere kontoer til den og støtter flere typer kontoer.

Buffer Publish tilbyr en mulighet for å tilpasse innlegget for hver plattform. Dette lar deg gjøre innlegget ditt optimalisert for spesifikke sosiale medier. Denne mengden av fleksibilitet gir Buffer et forsprang i kampen mot de andre verktøyene.

Bufferplanlegging

2. Bufferanalyse for Analytics

For å drive en konto på sosiale medier som markedsfører, må du overvåke de statistiske trendene. Dataene som genereres fra innholdet du hele tiden legger ut, kan lede din neste handling. Det gjør det analyse av sosiale medier funksjoner som er helt nødvendige for et markedsføringsverktøy å ha. I Buffer har vi Bufferanalyse å overvåke hva som fungerer for deg og hva som ikke gjør det.

For å bruke Buffer Analyze må du ha et av de betalte abonnementene, dvs. Essentials eller Team-tilleggsplan. Analytics lar deg effektivt overvåke engasjementsberegningene dine, for eksempel klikk, liker, kommentarer, delinger og å legge til favoritter. De har også en statistikk kalt potensiell rekkevidde, som forteller deg hvor mange som kan se innlegget ditt.

Bufferanalyse

For å legge til et par fjær på hetten, viser Buffer Analyze deg det beste innlegget i hver kanal, noe som indikerer at innlegget har forårsaket et løft i den samlede engasjementsstatistikken din.

Du kan organisere og overvåke individuelle innlegg så vel som kampanjer. Analyser vilje generere rapporter om effektiviteten til nevnte kampanjer for deg. Og selvfølgelig er dette tilgjengelig på alle kanaler.

generere rapporter

3. Del innhold på et øyeblikk

I kjernen er Buffer et postings- og planleggingsverktøy. Derfor har fokuset alltid vært på å holde postingsprosessen strømlinjeformet for brukerne. Det er derfor grensesnittet er så enkelt å navigere.

Å lese:  The Ultimate PR Marketing Playbook: Fra strategi til utførelse

Kanskje en av de beste funksjonene som tilbys av Buffer er nettleserutvidelse. Den er tilgjengelig for installasjon i flere nettlesere, inkludert Google Chrome, Firefox, Opera og Safari. Når du har konfigurert det, vil utklippstavleikonet vises ved siden av adressefeltet i nettleseren din.

nettleserutvidelse

Med bare noen få klikk kan du bruke dette ikonet til å dele hvilken som helst side med dine tilkoblede sosiale mediekontoer. Du kan angi en hurtigtast for å dele en side umiddelbart for å gjøre ting enda mer praktisk.

4. Mest brukte Hashtags til din disposisjon

Nettbrukere der ute bruker tonnevis av hashtags i innleggene sine. Men disse har dypere implikasjoner for digitale markedsførere. Hashtags er avgjørende for å få synlighet og øke engasjementet. Derfor, for å vises i søk i riktig gruppe, bør du bruke de riktige hashtaggene.

Når du poster for et merke eller om et bestemt emne, ender du opp med å bruke de samme hashtaggene om og om igjen. Det kan være ganske irriterende å skrive ut den samme gjentatte ganger. Buffer Publish har en løsning på denne hikken.

Hashtag Manager

Hashtag Manager lar deg gruppere de mest brukte hashtaggene dine. Gruppen lagres deretter for hver sosiale konto med et navn som du kan få tilgang til neste gang du trenger de aktuelle hashtaggene. Du trenger ikke gå gjennom de samme problemene om og om igjen.

5. Nyttige tredjepartsintegrasjoner

Buffer Publish er et pent innlegg og planleggingsverktøy. Men for å legge til funksjonaliteten og gi høyere verdi for brukeren, har den over 60 integrasjoner i appen. Disse inkluderer Canva, Zapier, Microsoft, Pocket, Feedly, WordPress og mange flere.

Tredjepartsintegrasjoner

Noen apper hjelper deg med å lage innhold og utvide biblioteket ditt for deling og planlegging. Noen få ekstra attributter som innebygd analyse. Bortsett fra dette bidrar noen integrasjoner til å forbedre teamledelseaspektet levert av Buffer.

Ved hjelp av Zapier har du muligheten til å velge mellom tusenvis av nettapplikasjoner for å koble til. Buffer Remix er en nyere funksjon der du kan gjøre en hvilken som helst lenke, tweet eller produkt til et innlegg for din Instagram-estetiske feed.

Pablo er et av de mest nyttige verktøyene i Buffer Publish-appkatalogen. Det er en enkel, men effektiv enhet for å lage estetiske innlegg for enhver sosial medieplattform. Du kan designe innholdet ditt og enkelt laste ned og dele det. Integrasjonen er helt i harmoni med temaet og formålet med selve Buffer, som er å produsere effektivt innhold med minst mulig innsats.

6. Landing Page Maker

Et helt nytt tillegg til Buffer Publish, Hjemmeside hjelper deg med å bygge en mobil landingsside for bedriften din. Det er virkelig et smart trekk fra Buffer sin side.

Det første inntrykket av bedriften din på brukeren er landingssiden til nettstedet ditt. Hvis ikke, kan du ikke holde oppmerksomheten deres. Buffer tilbyr funksjonen Hjemmeside, der du kan vise frem produktene dine slik du vil at publikum skal se dem.

Landing Page Maker

Prosessen er mye enklere enn å lage eller oppdatere et nettsted. Bare velg bakgrunnen, legg til bilder og tekst på siden, gjør krav på en URL og publiser den. Så kan du koble den til alle sosiale håndtak til denne siden, og du er ferdig.

Vi har dekket alle aspektene som gjør Buffer til et godt valg for deg å vurdere for å få hjelp med markedsføring på sosiale medier. Men det er alltid to sider av en mynt.

Å lese:  Hvordan måle Dark Social

Så la oss utforske dem begge.

Fordeler og ulemper

Buffer har noen flotte funksjoner som driver den inn i listen over favorittmarkedsføringsverktøy for sosiale medier. Her er en rask titt på proffene.

 • Brukervennlighet
 • Støtter store sosiale plattformer
 • Gratis abonnement for enkeltbrukere
 • Planlegge og legge ut på en enkel måte
 • Administrer flere kontoer samtidig
 • Innholdsforslag for å finne relevant innhold å legge ut
 • Teamadministrasjon og arbeidsflytfunksjoner er tilgjengelige
 • RSS-feed
 • En ad hoc delingsnettleserutvidelse er mye enklere
 • En mangfoldig samling av in-app-integrasjoner for å utvide omfanget av funksjonalitet

Her er noen ulemper du kan støte på hvis du skal bruke Buffer.

 • Gratis abonnement har ekstremt begrensede funksjoner
 • Bare én bruker er tillatt selv på Essentials – den betalte planen
 • Instagram-historier og første kommentarfunksjoner er tilgjengelige til høyere kostnader
 • Ingen analyser er tilgjengelig i gratisplanen
 • Sammenlignet med andre spillere er funksjonene minimalistiske
 • Chrome-utvidelsen forstyrrer ofte nettleserens funksjonalitet
 • Analytics er ikke omfattende
 • Tilkobling av kontoer kan kreve ytterligere autorisasjon
 • Data fra innlegg fra tilkoblede profiler fra andre plattformer vil ikke vises på Buffer

La oss se noen bufferanmeldelser fra verifiserte brukere om deres opplevelse.

Victoria S

Som medieplanlegger er en buffer et flott verktøy for å effektivisere planleggingen og lage visuelt tiltalende bilder og innlegg som øker interaksjonen. De er utvilsomt en pioner på området, og de leverer ofte tjenester som ikke engang leveres av de sosiale nettverkene selv. De har også utviklet en rekke tjenester for å hjelpe deg med å optimalisere bildene og dataene dine for sosiale medier, alt støttet av omfattende forskning. Det er fantastisk. De siste årene har jeg brukt Buffer til å planlegge innlegg på sosiale medieplattformer som Facebook og Twitter. Det er et enkelt verktøy å bruke. Denne applikasjonen lar meg koble til alle sosiale mediekontoer og planlegge innlegg til passende tider for hver kanal.

Jackson F

Jeg vet at det er et av de beste selskapene til å håndtere publikasjoner og andre ting angående et sosialt nettverk, uansett hva det måtte være, det er veldig ryddig og kan derfor programmere med litt tid i forveien, noe som hjelper oss å lage et mer forberedt materiale og som publiseres uten forsinkelser på et nøyaktig tidspunkt som er mest praktisk for oss Buffer-brukere.

Roshni G

Jeg liker hvordan det gjorde det enkelt for meg å administrere alle sosiale mediekontoer uten å bytte til en annen plattform. Grafresultatet til denne programvaren er mer nøyaktig enn de fleste andre programmer. Å engasjere publikummet mitt er nå i mine hender ved hjelp av Buffer.

Nasim K

Grensesnittet er bra. Sammenlignet med andre verktøy jeg har brukt før, tar det ingen tid å lære å bruke det. Men det er veldig dyrt for det de tilbyr. For å administrere de sosiale kanalene dine må du kjøpe: Publishing + Analytics + Engasjement, og de selger hver av disse separat, noe som gjør det dyrt, spesielt hvis du driver en liten bedrift som meg. Dessuten stoler jeg ikke så mye på dataene. Mine Instagram-data er veldig forskjellige i buffer sammenlignet med Instagram-innsikt. Dataene oppdateres ikke automatisk, og noen ganger tar det så lang tid før du faktisk kan se det i Buffer.

FRA

Det er hyppige feil og innlegg publiseres ikke når de skal, ikke superintuitive, vanskelige å legge til nye kampanjeemner, utkast vs. kø.

Administrator i religiøse institusjoner

Å lese:  Den ultimate guiden til hver Magento-versjon: Hva, hvorfor og hvordan du oppdaterer

Det er enkelt å legge ut. Men problemene jeg hadde med Buffer var mer å gjøre med oppsett og publisering til flere nettsteder. Å prøve å sette opp Instagram-kontoen min var et mareritt, og én konto kunne ikke settes opp i det hele tatt på grunn av et problem med Facebook.

Cassidy W

Det konstante behovet for oppgraderinger koster en betydelig sum. Etter å ha lært om alle aspektene ved Buffer Publish, kan det hende du har tatt en avgjørelse. Det er helt opp til dine krav, om Buffer passer dem eller ikke. Men hvis det ikke har vært i stand til å vinne deg over, ikke bekymre deg. Poolen av verktøy for administrasjon av sosiale medier er enorm. Så la oss ta en titt på noen potensielle alternativer.

Alternativ til Buffer Publish

Følgende er en liste over mulige alternativer du kan vurdere for et administrasjonsverktøy for sosiale medier. De er topp 10 kandidater og kan fungere godt som bufferalternativer.

 • SocialPilot
 • Hootsuite
 • HubSpot Marketing Hub
 • Sendt
 • Agora puls
 • Sendt
 • Loomly
 • Spire Sosial
 • Zoho Social
 • Falcon.io

Konklusjon

Buffer Publish har utviklet seg til et automatiseringsverktøy for sosiale medier for å heve merkevaren din. Det er spesielt attraktivt for soloprenører og mindre organisasjoner fordi læring og vellykket bruk tar liten eller ingen tid og sparer krefter.

Buffer kan virke enkel på utsiden å bruke. Kanskje for lett sammenlignet med de andre spillerne i løpet. Hvis du er en mellomstor bedrift eller et byrå, kan det hende at Buffer ikke oppfyller dine behov. I så fall kan du alltid gi verktøy som SocialPilot, Sendible og Agorapulse en sjanse. Disse er perfekt skåret ut for kommodebruk. Som sosiale medier-entusiast må du bestemme hvilket verktøy som passer best for dine behov.

Vi håper denne Buffer sosiale medier-anmeldelsen var nyttig. Se opp for mer innhold om teknologi og verktøy, sosiale medier-trender og mer. Du kan også skrive til oss hvis du har verdifull innsikt å dele.

vanlige spørsmål

🌟 Er Buffer noe bra?

Buffer er et brukervennlig, kompakt verktøy som lar deg planlegge og legge ut innhold til flere sosiale plattformer med lite eller ingen oppstyr. Hvis du er en soloprenør eller eier en liten bedrift, er det det perfekte verktøyet for deg.

🌟 Er Buffer Publish gratis?

Buffer har tre prisplaner. Når du først logger på Buffer, gir det deg en 14-dagers gratis prøveperiode. Etter det kan du velge hvilken som helst av de tre planene. Blant disse er en gratis plan, som er gratis. Men tilgangen til Buffers funksjoner under denne planen er svært begrenset.

🌟 Hvilke plattformer publiserer Buffer på?

Buffer støtter Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Shopify. Senest har den lagt til en funksjon der du kan lage og lagre TikTok-videoer, og Buffer vil minne deg på et spesifisert tidspunkt når du vil legge ut videoen, og så kan du publisere innlegget.

🌟 Finnes det en Buffer-app?

Ja, Buffer har en app. Du kan laste den ned fra Google Play Store for Android-versjonen. For iOS-versjonen, gå til iTunes for å laste den ned.

🌟 Tilbyr Buffer analyser?

Buffer tilbyr analyser, men bare i de betalte planene. Når du bruker gratisplanen eller den gratis prøveversjonen, kan du ikke få tilgang til analysen, Buffer Analyze. Når du er under Essentials- eller Teams-tilleggsplanen, kan du overvåke engasjementet ditt, analysere ytelsen til innlegg laget fra Buffer Publish og rapportere resultatene.

Nye publikasjoner:

Anbefaling