Vanlige spørsmål: WordPress-påloggingsfeil

Innloggingsfeil

Noen av de vanligste spørsmålene i WordPress-fellesskap og -fora er knyttet til problemer med pålogging. Påloggingsproblemer kan skyldes en rekke forskjellige feil. Deaktivering av plugins, aktivering av informasjonskapsler og deaktivering av temaet ditt er tre av de enkleste og vanligste løsningene å prøve først.

Deaktiver plugins

Selv om WordPress-plugins generelt er utrolig nyttige, er det noen plugins som kan forstyrre påloggingen din. Det kan til og med være at det er en konflikt mellom to plugins. Det er en smerte – spesielt hvis du bruker mange plugins på tvers av bloggen eller nettstedet, men deaktivering av plugins kan løse innloggingsproblemene dine.

Du kan deaktivere alle WordPress-pluginene dine via administrasjonspanelet, eller alternativt ved å fjerne dem fra /wp-content/plugins/ mappe for å forhindre at de gjenkjennes av programmet.

Et annet alternativ er å endre navn på plugin-mappen midlertidig for å forhindre at den gjenkjennes, til noe som f.eks /wp-content/pluginsABC/. Bare husk å endre mappenavnet tilbake til originalen /wp-content/plugins/ når feilen er løst.

Aktiver informasjonskapsler

WordPress bruker informasjonskapsler for påloggingsautentisering, noe som betyr at det å tømme nettleserens informasjonskapsler og hurtigbuffer og sikre at nettleseren har informasjonskapsler aktivert kan være en enkel løsning for påloggingsproblemer.

Å lese:  Vanlige spørsmål: Feilsøking av plugin-moduler

Informasjonskapsler – også referert til som HTTP-informasjonskapsler eller nett- eller nettleserinformasjonskapsler – er små databiter som sendes fra et nettsted og lagres i nettleseren din. Disse dataene sendes tilbake til nettstedet neste gang du besøker, for å varsle nettstedet om den forrige aktiviteten din, for eksempel pålogging.

For å sikre at informasjonskapsler er aktivert for nettleseren din, må du tømme nettleserens informasjonskapsler og tømme nettleserens buffer.

Din nettleserbuffer lagrer data slik at fremtidige forespørsler om data kan leveres raskere. Det kan for eksempel bufre en nettside slik at du kan laste den siden på nytt raskere under et påfølgende besøk.

Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du sletter informasjonskapsler og hurtigbuffer i nettleseren, kan du bare se de nettleserspesifikke instruksjonene.

Deaktiver temaet ditt

WordPress-temaer kan også forårsake konflikter og påloggingsfeil – spesielt etter oppgradering til siste versjon av WordPress eller nyeste utgivelse av selve temaet. For å finne ut om problemet er forårsaket av temaet ditt, må du deaktivere det – en prosess som ligner veldig på å deaktivere pluginene dine.

Koble først til nettstedet ditt ved hjelp av en FTP-klient, og gå deretter til /wp-innhold/temaer/katalog og gi nytt navn til din nåværende temakatalog med et XX-suffiks på slutten (slik at du enkelt kan finne det igjen). Dette vil be WordPress om å gå tilbake til standardtemaet. Når du har gjort det, prøv å logge på igjen – hvis du lykkes, var det temaet ditt som forårsaket problemet.

Å lese:  DreamHost intervjuer Laravel kjerneteammedlem G...

Hvis du bruker standardtemaet, kan dette fortsatt forårsake problemer på grunn av filkorrupsjon. Bare last ned en ny kopi av standardtemaet og last det opp til nettstedet ditt.

For å finne ut hva som forårsaket et problem i temaet, kan du laste opp og kjøre koden nedenfor når temaet er aktivt:

Hvis du har prøvd disse tre rettelsene, er det en rekke andre feil som også kan forårsake påloggingsproblemer. Du kan søke WordPress Codex for flere feilrettinger for pålogging, eller be nettutvikleren din se på problemet for deg.

Nye publikasjoner:

Anbefaling