Vendasta Black Friday-tilbud: [Get Huge Discounts]

Kjærlighet er å dele!

Ser du etter en måte å spare mye på Vendastas produkter og tjenester? Da kan du dra nytte av Vendasta Black Friday 2024!

Årets arrangement lover å bli større og bedre enn noen gang før, med rabatter på alt fra AI-drevne verktøy til outsourcede annonser, nettsteder og SEO.

Enten du er en ny partner eller en eksisterende partner, har det aldri vært et bedre tidspunkt å dra nytte av alt Vendasta har å tilby.

En av hovedtrekkene til Vendasta er dens evne til å la deg markedsføre, selge, fakturere og oppfylle produkter og tjenester i stor skala.

Med AI-drevne verktøy som sømløst integreres med dine eksisterende systemer, kan du gi alt under merket ditt med bare ett passord.

Med hundrevis av produkter å velge mellom, vil du garantert finne den perfekte løsningen for bedriftens behov.

Under Vendasta Black Friday 2024 kan du spare opptil 30 % rabatt på Basic eller Pro månedlige abonnementer, samt 15 % rabatt for eksisterende partnere.

  • Vendasta Black Friday 2024 tilbyr enorme rabatter på AI-drevne verktøy, outsourcede annonser, nettsteder og SEO.
  • Vendasta lar deg markedsføre, selge, fakturere og oppfylle produkter og tjenester i stor skala, med hundrevis av alternativer å velge mellom.
  • Under Vendasta Black Friday 2024 kan du spare opptil 30 % rabatt på Basic eller Pro månedlige abonnementer, samt 15 % rabatt for eksisterende partnere.

Vendasta nøkkelfunksjoner

Hvis du ser etter en plattform som kan hjelpe deg med digital markedsføring, er Vendasta et godt alternativ å vurdere. Her er noen av hovedfunksjonene:

#1. Salgsverktøy

Vendasta gir deg salgsverktøy som hjelper deg med å skaffe nye kunder. Med Vendasta kan du lage tilpassede forslag, administrere kundeemner og spore salgspipeline.

Du kan også bruke Vendasta til å administrere dine kunderelasjoner og holde styr på interaksjonene dine med dem.

#2. Markedsføringsverktøy

Vendasta tilbyr en rekke markedsføringsverktøy for å hjelpe deg med å markedsføre virksomheten din.

Du kan bruke Vendasta til å administrere sosiale mediekontoer, opprette og sende e-postkampanjer og administrere ryktet ditt på nettet.

Vendasta tilbyr også SEO-verktøy for å hjelpe deg med å forbedre nettstedets søkemotorrangering.

#3. Fakturering og oppfyllelse

Vendasta gir deg fakturerings- og betalingsverktøy for å hjelpe deg med å administrere kundenes kontoer.

Med Vendasta kan du administrere dine kunders abonnementer, opprette og sende fakturaer og spore betalingene dine.

Vendasta tilbyr også oppfyllelsesverktøy for å hjelpe deg med å levere dine digitale markedsføringstjenester til kundene dine.

#4. Hvit merking

Vendasta lar deg hvitmerke plattformen deres, noe som betyr at du kan merke den som din egen. Med Vendasta kan du tilpasse plattformen med din egen logo og farger.

Å lese:  Black Friday & Cyber ​​Monday-tilbud 2024

Dette kan hjelpe deg med å skape et mer profesjonelt image og skape merkekjennskap.

#5. Integrasjoner

Vendasta integreres med en rekke tredjepartsplattformer, inkludert Google Analytics, Facebook og Twitter.

Dette lar deg enkelt administrere din online tilstedeværelse og spore markedsføringskampanjene dine.

Vendasta Black Friday 2024

Vendasta Black FridayVendasta Black Friday

Årets Vendasta Black Friday-salg forventes å bli større og bedre enn noen gang, med rabatter på noen av Vendastas mest populære produkter og tjenester.

Vendasta er kjent for sine utmerkede produkter og tjenester, og Black Friday er det perfekte tidspunktet for å dra nytte av deres gode tilbud.

Under dette salget kan du forvente å finne rabatter på opptil 50 % på noen av Vendastas mest populære produkter og tjenester.

Med rabatter på produkter som Reputation Management, Social Marketing og Listings kan du ta bedriften din til neste nivå uten å tære på.

I tillegg til gode rabatter er Vendasta også kjent for sin utmerkede kundeservice.

Enten du er en ny kunde eller en langvarig Vendasta-bruker, kan du forvente førsteklasses støtte og assistanse under dette salget.

Vendasta priser

Hvis du vil dra nytte av Vendastas Black Friday-tilbud, er det viktig å forstå Vendastas prisstruktur.

Vendasta tilbyr en rekke abonnementsalternativer, med priser som starter på $299/måned. til $3.879/måned. 1

Abonnementsnivåene er designet for å møte behovene til bedrifter av alle størrelser. Gratisnivået er tilgjengelig, men det er et alternativ med bare ben som kanskje ikke passer dine behov. 1

Hvis du ser etter et mer robust sett med funksjoner, kan det være lurt å vurdere Business-nivået, som starter på $299/måned.

Å lese:  5 beste SEO Rank Tracker-verktøy for søkeord

Dette nivået inkluderer tilgang til grunnleggende ende-til-ende CRM og verktøy for å hjelpe deg med å skalere virksomheten din. 1

Et annet alternativ er Premium-nivået, som starter på $1 199/måned. Dette nivået gir tilgang til tilleggsfunksjoner, for eksempel en dedikert kontoadministrator, alternativer for hvitmerking og mer. 1

Det er verdt å merke seg at Vendasta tilbyr et visst antall seter for teammedlemmer inkludert i abonnementet ditt.

Du vil bare bli belastet for selvrisiko hvis teammedlemmene ser på en side i Vendasta i løpet av en 90-dagers periode.

30 % rabatt på standard- eller profesjonelle månedlige abonnementer

Vendasta tilbyr 30 % rabatt på Basic eller Pro månedlige abonnementer. Dette betyr at du kan få tilgang til Vendasta-plattformen og alle dens funksjoner til en rabattert pris.

Med et Basic-abonnement kan du administrere opptil 50 kunder og få tilgang til kjernefunksjonene til Vendasta-plattformen, inkludert omdømmeadministrasjon, listeadministrasjon og sosial markedsføring.

Med et Pro-abonnement kan du administrere opptil 200 klienter og få tilgang til tilleggsfunksjoner, inkludert SEO-verktøy, nettstedbygger og annonseringsintelligens.

Her er en oversikt over de rabatterte prisene for Basic- og Pro-abonnementer:

Abonnement Original pris Redusert pris
Grunnleggende $299/måned $209,30/måned
Pro $999/måned $699,30/måned

Husk at denne rabatten kun er tilgjengelig for månedlige abonnementer. Hvis du foretrekker å betale årlig, kan du fortsatt benytte deg av Vendastas andre Black Friday-tilbud og få 25 % rabatt på alle årlige forhåndsbetalte abonnementer frem til slutten av kampanjen.

Å lese:  Hvordan lage et barnetema i WordPress

15 % rabatt for eksisterende partnere

Hvis du er en eksisterende Basic-partner hos Vendasta, kan du få 15 % rabatt hver måned i 12 måneder ved å oppgradere til et Pro- eller Enterprise-abonnement.

Dette er en flott mulighet for deg til å få tilgang til mer avanserte funksjoner og verktøy som kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din og betjene kundene dine bedre.

Ved å oppgradere til et Pro- eller Enterprise-abonnement kan du låse opp en rekke fordeler, inkludert avansert rapportering, hvitmerking og tilpassede merkevarebyggingsalternativer.

Du kan også få tilgang til flere utdannings- og støtteressurser for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av plattformen.

For å dra nytte av dette tilbudet, logg inn på Vendasta-kontoen din og naviger til abonnementssiden.

Derfra kan du velge Pro- eller Enterprise-abonnementet og bruke rabattkoden for å få 15 % rabatt hver måned de neste 12 månedene.

Dette tilbudet er kun tilgjengelig for eksisterende Basic-partnere, så sørg for å dra nytte av det før det utløper.

Med et Pro- eller Enterprise-abonnement kan du ta bedriften din til neste nivå og oppnå enda større suksess med Vendasta.

Konklusjon

Hvis du vil øke veksten til byrået ditt, er Vendasta Black Friday-tilbud absolutt verdt å vurdere.

I løpet av Black Friday-perioden kan du få de beste prisene på outsourcede annonser, nettsteder og SEO fra Vendastas markedsføringseksperter.

Dette betyr at du kan fokusere på å utvide virksomheten din mens du overlater markedsføringen til ekspertene.

Nye publikasjoner:

Anbefaling