Vi introduserer fantastiske animasjonseffekter og stripebetalingsknapp

Hos Elementor er et av hovedmålene våre å gjøre det så enkelt som mulig å tilpasse WordPress-siden din. Med dette i tankene er vi tilbake med nok en spennende funksjonsutgivelse for å gjøre nettstedet ditt mer engasjerende og brukervennlig uten kode.

Fra i dag kan du nå animere hvilken som helst del av nettstedet ditt med iøynefallende effekter. Vi har også gitt ut en helt ny WordPress-blokk som lar deg godta betalinger med Stripe.

Denne oppdateringen gjør arbeidet med Elementor enklere og morsommere enn noen gang. Sjekk ut videoen nedenfor for en rask oversikt over denne utgivelsen, eller fortsett å lese for alle detaljer.

Animer WordPress-temaet ditt enkelt

Inntil nå, hvis du ønsker å legge til animasjonseffekter på WordPress-nettstedet ditt, må du bruke store eksterne WordPress-plugins eller tilpasset kode. Likevel, med SeedProds nye animasjonsalternativ, kan alle med en Pro-plan slippe løs kreativiteten sin til å designe unike animerte nettsteder uten å påvirke ytelsen eller ansette en utvikler.

Slik fungerer det:

 • Åpne et oppsett i dra-og-slipp-sidebyggeren
 • Klikk på et hvilket som helst element
 • Velg Avansert innstillinger-fanen
 • Åpen Animasjonseffekter
 • Velg en animasjon
Å lese:  Hvordan Buffer fortsatte å utvikle seg med enda flere fantastiske funksjoner i 2024 [Infographic]

Med totalt 46 animasjonseffekter kan du legge til iøynefallende overganger og animasjoner til hvilken som helst side på WordPress-siden din. De er superenkle å bruke, og krever bare noen få klikk. I tillegg er de så fengslende å se på at de er ideelle for å øke engasjementet.

La oss se nærmere på de forskjellige tilgjengelige animasjonene.

Oppmerksomhetssøkere

SeedProds “oppmerksomhetssøkende” animasjoner er designet for å gjøre akkurat det: stoppe besøkende i deres spor og få oppmerksomhet. De er en fin måte å få besøkende til å se på viktige designelementer som handlingsfremmende knapper, registreringsskjemaer og legge til handlekurv-knapper.

Det er 18 Attention Seeker-animasjoner å velge mellom, inkludert:

 • Sprette
 • Blits
 • Puls
 • Gummistrikk
 • Rist X
 • Rist Y
 • Head Shake
 • Svinge
 • Tada
 • Wobble
 • Jello
 • Hjerteslag
 • Sprett inn
 • Vend
 • Vend inn X
 • Vend inn Y
 • Lyshastighet i venstre
 • Lyshastighet i høyre

Trenger du et eksempel?

La oss si at du oppretter en kommende snart-side og vil at besøkende skal registrere seg for e-postvarsler. Med noen få klikk kan du få registreringsskjemaet til å sprette så snart besøkende kommer inn på siden, og umiddelbart fange oppmerksomheten deres.

Hva om du markedsfører en app? I så fall kan du animere Google Play- eller App Store-bildelinkene dine til Flip, noe som gjør dem umiddelbart mer merkbare og klikkbare.

Å lese:  Analisa Review 2024: Fungerer det? Er det en svindel?

Skyv, fade, zoom og roter

Hvis du leter etter mer subtile animasjonseffekter, er Back In- og Fading-animasjonene våre fantastiske valg.

Under Tilbake i kan du velge mellom 4 forskjellige skyveeffekter: ned, venstre, høyre og opp. Fordi de glir inn på siden din fra 4 forskjellige retninger, er de ideelle for å introdusere mindre presserende innhold som bildegallerier, teammedlemmer og tjenester.

Hvis du for eksempel er et byrå, kan du bruke Back In-effekten til å forsiktig dytte folks oppmerksomhet mot porteføljen din.

På samme måte Fading animasjoner hjelper deg med å lage unike og spennende effekter. Du kan for eksempel animere hvert element på siden din for å tone oppover mens du ruller nedover siden.

Du kan til og med bruke animasjonseffekter på topptekst-, bunntekst- og sidefeltelementer.

De Roterende og Zoomer effekter er perfekte for dette, slik at du kan fremheve viktig informasjon som sosiale medier-ikoner, bloggkategorier, navigasjonslenker og mer.

Som med alle Elementor-funksjoner, er animasjonseffekter 100 % mobilresponsive og tilpasser seg alle skjermstørrelser. De tilbyr uendelige måter å tilpasse nettstedet ditt på og er ikke bare vakre, men kan også forbedre brukeropplevelsen av nettstedet ditt betraktelig.

Godta betalinger raskt med Stripe

En annen spennende funksjon vi slipper i dag er vår nye Stripe Payment Button. Den er tilgjengelig for gratis og betalte brukere, og lar deg koble Stripe-kontoen din til Elementor og samle inn betalinger direkte fra WordPress-siden din.

Å lese:  Slik bruker du ChatGPT for markedsføring i 2024

Merk: det er et gebyr på 3 % per transaksjon, pluss Stripe-gebyrer.

Du kan finne Betalingsknapp blokker i delen Avanserte WordPress-blokker og dra den til siden din.

Når du åpner blokkinnstillingene, kan du klikke på Koble til med Stripe-knappen for å koble Elementor med Stripe-kontoen din.

Når du har autorisert tilkoblingen, går du automatisk tilbake til nettstedet ditt, hvor du kan tilpasse betalingsknappen. Du kan redigere betalingsbeløpet, beskrivelsen og valutaen og legge til en vellykket URL.

Suksess-URLen er en fantastisk måte å holde brukere på nettstedet ditt etter å ha foretatt et kjøp. Du kan for eksempel bruke Elementor til å lage en tilpasset takkeside som kundene vil se etter å ha sjekket ut.

Dessuten er det enkelt å style knappen. Bare klikk på Avanserte innstillinger, og velg dine egne alternativer for typografi, avstand, farge og enhetssynlighet.

Stripe-betalingsknappen vår er fantastiske nyheter for mindre bedriftseiere. Det gjør det mye enklere å selge enkeltvarer eller flere varer og godta betalinger sømløst uten å opprette en hel nettbutikk.

Oppdater Elementor-plugin-modulen din i dag

Vi håper du synes disse nye funksjonene er like spennende som oss. Oppdater nettstedet ditt til den nyeste versjonen av Elementor i dag for å ta dem en tur.

Hvis du er ny på Elementor-pluginen, er det nå den beste tiden å få Elementor Pro og nyte de kraftigste funksjonene.

Å lese:  ChatGPT vs. OpenAI: Hva er forskjellen?

Hvis du har spørsmål om disse funksjonene, ikke nøl med å kontakte kundestøtteteamet vårt. Vi er alltid klare til å hjelpe.

Vi er så takknemlige for din støtte, forslag og tilbakemeldinger. Vennligst la dem komme. Vår forpliktelse til å gjøre Elementor til den beste WordPress-nettstedbyggeren blir bare sterkere ettersom vi fortsetter å vinne sammen med kundene våre.

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Nye publikasjoner:

Anbefaling